Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
foscilis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 11:01
Είναι όπως δεν υπαρχουν οι επαναστατημένοι Έλληνες του 21 αλλά μόνο κατι διεφθαρμένοι μισαλλοδοξοι βλαχαραπηδες άρα γαμιεται η εθνική ανεξαρτησία;
Αν θες να παριστάνεις τον χαζό ενώ δεν είσαι, και να συγκρίνεις τις τότε φεμινίστριες με τις σημερινές ημιτρελες/επαγγελματίες που ουρλιάζουν ακατάληπτα, δικαίωμα σου.
ΥΓ: οι διεφθαρμένοι μισαλλοδοξοι βλαχαραπηδες είναι μια ανεκτική κοινωνία που επιβιώνεις και εξελίσσεσαι. Αν ζούσες μεταξύ των επαναστατών του 21 και έλεγες όσα λες σήμερα για το Έθνος θα σε είχαν κρεμάσει σε καμία ελιά ανάποδα.
Με αγάπη στο λέω, γιατί σε συμπαθώ στην πραγματικότητα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 10:58
καλα , κανε μου μηνυση τοτε επειδη ανεβασα ενα βιδεο με κατι μυρια προβολες, και συμφωνησα με την πραξη.
ΥΓ. Δεν υπαρχει αντιστροφος ρατσισμος. Παρτο αποφαση.
οσο θα κανεις κι εσυ μυνηση σε οποιον λεει "οι γυναικες ειναι για να πλενουν τα πιατα".
δεν εισαι αντιστροφος ρατσιστης. κανονικος εισαι. παρτο αποφαση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2020, 10:40
Βλακείες λέει. Κάνει την κλασική πουστιά (ελπίζω άθελά του γιατί εσύ το κάνεις επίτηδες) όπως όλοι οι SJW : προβάλλουν το πρώτο κύμα φεμινισμού για να δικαιολογήσουν το τρίτο και τις φεμιναζί.
Μόνο που το πρώτο κύμα δεν υπάρχει πλέον. Μόνο οι φεμιναζί.
Φυσικα και δεν υπαρχει, γιατι η κοινωνια απο την οποια ξεπηδησε δεν υπαρχει πια. Ουτε ειμαστε στον 19ο αιωνα του φιλελευθερου αστικου φεμινισμου επηρρεασμενο απο τις ιδεες του Διαφωτισμου, ουτε στο 1960 του σοσιαλιστικου/μαρξιστικου φεμινισμου, του υπαρξισμου και της ψυχαναλυσης, αλλα στον μεταμοντερνο μεταστρουκτουραλιστικο 21ο αιωνα της πολυπολιτισμικοτητας, της παγκοσμιοποιησης και των των κινηματων διαφορετικοτητας.
Κατανοω την επιθυμια σου για επιστροφη σε ενα υποτιθεμενο αγνο παρελθον, αλλα φοβαμαι πως και τοτε παλι στους απεναντι μαζι με την αντιδραση θα ησουν.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
foscilis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 11:01
Είναι όπως δεν υπαρχουν οι επαναστατημένοι Έλληνες του 21 αλλά μόνο κατι διεφθαρμένοι μισαλλοδοξοι βλαχαραπηδες άρα γαμιεται η εθνική ανεξαρτησία;
Αν θες να παριστάνεις τον χαζό ενώ δεν είσαι, και να συγκρίνεις τις τότε φεμινίστριες με τις σημερινές ημιτρελες/επαγγελματίες που ουρλιάζουν ακατάληπτα, δικαίωμα σου.
ΥΓ: οι διεφθαρμένοι μισαλλοδοξοι βλαχαραπηδες είναι μια ανεκτική κοινωνία που επιβιώνεις και εξελίσσεσαι. Αν ζούσες μεταξύ των επαναστατών του 21 και έλεγες όσα λες σήμερα για το Έθνος θα σε είχαν κρεμάσει σε καμία ελιά ανάποδα.
Με αγάπη στο λέω, γιατί σε συμπαθώ στην πραγματικότητα.
Το θέμα είναι ότι εσείς κατηγορείτε τον φεμινισμο συνολικά βάσει αυτών των ακραίων.
Αυτό είναι ακόμα μια μαλακια από το manual των SJW. Αν κρίνεις κάποιον βάσει φυλής, είσαι ρατσιστής. Ή αν μη τι άλλο έχεις ρατσιστικά κριτήρια.
Και όχι δεν φταίει το δουλεμπόριο λευκών. Μια χαρά δουλεμπόριο έκαναν και κάνουν οι μαύροι ακόμα και σήμερα.
Ο ρατσισμος ειναι πολλα περισσοτερα απο αυτο το στενοτατο και βολικοτατο ορισμο. Και δεν εχει καμια σχεση με τη σημερινη δουλεια στην αφρικη, εχει ομως, σε καποιες μορφες του, με τη σημερινη δουλεια στη δυση. Οπως πχ τα 20.000 θυματα τραφικινγκ στην Ελλαδα.
Οποτε ασε τη "δουλεια" των ιρλανδων το 1700 στην αμερικη η την δουλεια στο Τζιμπουτι σημερα, υπαρχουν πολυ σοβαροτερα ζητηματα για να υπεκφευγεις ετσι ευκολα.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Βλακείες λέει. Κάνει την κλασική πουστιά (ελπίζω άθελά του γιατί εσύ το κάνεις επίτηδες) όπως όλοι οι SJW : προβάλλουν το πρώτο κύμα φεμινισμού για να δικαιολογήσουν το τρίτο και τις φεμιναζί.
Φυσικα και δεν υπαρχει, γιατι η κοινωνια απο την οποια ξεπηδησε δεν υπαρχει πια. Ουτε ειμαστε στον 19ο αιωνα του φιλελευθερου αστικου φεμινισμου επηρρεασμενο απο τις ιδεες του Διαφωτισμου, ουτε στο 1960 του σοσιαλιστικου/μαρξιστικου φεμινισμου, του υπαρξισμου και της ψυχαναλυσης, αλλα στον μεταμοντερνο μεταστρουκτουραλιστικο 21ο αιωνα της πολυπολιτισμικοτητας, της παγκοσμιοποιησης και των των κινηματων διαφορετικοτητας.
Κατανοω την επιθυμια σου για επιστροφη σε ενα υποτιθεμενο αγνο παρελθον, αλλα φοβαμαι πως και τοτε παλι στους απεναντι μαζι με την αντιδραση θα ησουν.
Ε, μπορείς να δεις και τους αμφισβητίες ως μία ακόμη έκφραση διαφορετικότητας.
Αν δεν το αποδέχεσαι, αυτός που δεν έχει αντιληφθεί τι σημαίνει αποδοχή του διαφορετικού, είσαι εσύ και όλοι οι ένθερμοι υποστηρικτές της διαφορετικότητας και των παραφερνάλιων της, τζόνι.
Σε κάθε περίπτωση, θα το υποστείτε είτε το γουστάρετε είτε όχι.
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 10:58
καλα , κανε μου μηνυση τοτε επειδη ανεβασα ενα βιδεο με κατι μυρια προβολες, και συμφωνησα με την πραξη.
οσο θα κανεις κι εσυ μυνηση σε οποιον λεει "οι γυναικες ειναι για να πλενουν τα πιατα".
δεν εισαι αντιστροφος ρατσιστης. κανονικος εισαι. παρτο αποφαση.
*ρατσιστης εναντιον των ναζι*
μπραβο ασεβαστε, ευγε. γιου ντιντ ιτ.
wooded glade έγραψε:
Ισχυρίζομαι ξεκάθαρα ότι Κολοκοτρώνης / Σύγχρονος Πατριώτης = Σουφραζέτα / φεμινίστρια των σόσιαλ.
Σύγκρινε απλά το να αγωνίζεσαι για να μην παίρνουν κάθε χρόνο οι τούρκοι ένα παιδί σου για σκλάβο με το να αγωνίζεσαι για να μην παίξει τον φανταστικό ήρωα Αχιλλέα ένας μαύρος ηθοποιός σε μια τηλεοπτική σειρά που γυρίζεται στην Αφρική.
Για να πάρουμε το αρχικό σου επιχείρημα, μπορείς να μου δείξεις πολλούς σύγχρονους πατριώτες που να έχουν αγωνιστεί για να απελευθερωθούν σκλάβοι από τον Οθωμανικό ζυγό; Εγώ νομίζω ότι είναι ακριβώς μηδέν. Άρα ο πατριωτισμός είναι πούτσες. Εσύ το λες όχι εγώ.
Ε, μπορείς να δεις και τους αμφισβητίες ως μία ακόμη έκφραση διαφορετικότητας.
Αν δεν το αποδέχεσαι, αυτός που δεν έχει αντιληφθεί τι σημαίνει αποδοχή του διαφορετικού, είσαι εσύ και όλοι οι ένθερμοι υποστηρικτές της διαφορετικότητας και των παραφερνάλιων της, τζόνι.
Σε κάθε περίπτωση, θα το υποστείτε είτε το γουστάρετε είτε όχι.
Τωρα ειναι σα να μου λες πως πρεπει να υποστουμε και το ΙΣΙΣ και τους παιδοφιλους. Δε σφαξανε.
wooded glade έγραψε:
Ισχυρίζομαι ξεκάθαρα ότι Κολοκοτρώνης / Σύγχρονος Πατριώτης = Σουφραζέτα / φεμινίστρια των σόσιαλ.
Σύγκρινε απλά το να αγωνίζεσαι για να μην παίρνουν κάθε χρόνο οι τούρκοι ένα παιδί σου για σκλάβο με το να αγωνίζεσαι για να μην παίξει τον φανταστικό ήρωα Αχιλλέα ένας μαύρος ηθοποιός σε μια τηλεοπτική σειρά που γυρίζεται στην Αφρική.
Για να πάρουμε το αρχικό σου επιχείρημα, μπορείς να μου δείξεις πολλούς σύγχρονους πατριώτες που να έχουν αγωνιστεί για να απελευθερωθούν σκλάβοι από τον Οθωμανικό ζυγό; Εγώ νομίζω ότι είναι ακριβώς μηδέν. Άρα ο πατριωτισμός είναι πούτσες. Εσύ το λες όχι εγώ.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι υπάρχει και σήμερα δουλεμπόριο μαύρων αλλά ουδείς δικαιωματιστής αναφέρεται σε αυτό.
Όλες οι αναφορές στο ρατσιστικό και μισογυνικό παρελθόν των δυτικών ή ειδικότερα των Ελλήνων γίνονται. Και θεωρούνται ως κόλαφος.
Τα τεκταινόμενα σήμερα, είναι αμελητέες εξαιρέσεις ή απλώς τυφλό σημείο για όσους μοιράζουν κολάφους ασυστόλως.
Σου;;; Κοπέλα ΣΟΥ;;; Αντικείμενο ήταν ή ιδιοκτησία σου; Αυτά τα μου και σου είναι η επιτομή του μισογυνισμού, αυτη ακριβώς η νοοτροπία να χρησιμοποιείς λέξεις που εκφράζουν κτητικότητα όταν αναφέρεσαι σε άλλους αμθρώπους. Δεν υπάρχει κοπέλα σου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σου;;; Κοπέλα ΣΟΥ;;; Αντικείμενο ήταν ή ιδιοκτησία σου; Αυτά τα μου και σου είναι η επιτομή του μισογυνισμού, αυτη ακριβώς η νοοτροπία να χρησιμοποιείς λέξεις που εκφράζουν κτητικότητα όταν αναφέρεσαι σε άλλους αμθρώπους. Δεν υπάρχει κοπέλα σου.
καλως τον Σιντ, οπως παντα με μια ουσιωδη παρατηρηση, κατευθειαν στην καρδια του ζητηματος
wooded glade έγραψε: