Έχει και κάποια αρνητικά σχόλια, αλλά είναι παλιό το λινκ, ίσως έχουν βελτιωθεί από τότε (π.χ. λάμπες αλογόνου).
Σημειωτέον, μαγειρεύω μόνο για πάρτη μου, δεν με απασχολεί η χωρητικότητα ούτε ο χρόνος, είμαι αργόσχολος.
(ούτε κάν η νοστιμιά, τρώω τα πάντα. αν είναι άνοστα, τα πλακώνω στο αλάτι και τα καρυκεύματα).
Είσαι καλά βρε; Δεν έχει κανένα μαγεριό της προκοπής κάπου κοντά σου;
Παραγγέλνεις 2-3 μερίδες και καθαρίζεις για 2-3 μέρες!
Από τότε που χώρισα και για όσο ακόμα δούλευα, έπαιρνα τηλ/νο το μεσημέρι, έκανα την παραγγελία μου και όταν σχόλαγα το απόγευμα περνούσα και την έπαιρνα. Αμ πώς!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Έχει και κάποια αρνητικά σχόλια, αλλά είναι παλιό το λινκ, ίσως έχουν βελτιωθεί από τότε (π.χ. λάμπες αλογόνου).
Σημειωτέον, μαγειρεύω μόνο για πάρτη μου, δεν με απασχολεί η χωρητικότητα ούτε ο χρόνος, είμαι αργόσχολος.
(ούτε κάν η νοστιμιά, τρώω τα πάντα. αν είναι άνοστα, τα πλακώνω στο αλάτι και τα καρυκεύματα).
Είσαι καλά βρε; Δεν έχει κανένα μαγεριό της προκοπής κάπου κοντά σου;
Από τότε που χώρισα και για όσο ακόμα δούλευα, έπαιρνα τηλ/νο το μεσημέρι, έκανα την παραγγελία μου και όταν σχόλαγα το απόγευμα περνούσα και την έπαιρνα. Αμ πώς!
.
Πάρτε έναν φούρνο ρε
Μαγειρέψτε
Θα μεγαλώσετε και θα έρθει η ώρα να παντρευτείτε και δεν θα σας παίρνει καμιά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 10 Απρ 2018, 21:36
Πάρτε έναν φούρνο ρε
Μαγειρέψτε
Θα μεγαλώσετε και θα έρθει η ώρα να παντρευτείτε και δεν θα σας παίρνει καμιά
Γι' αυτό δεν θα τους παίρνει καμμία; Εκεί είναι το πρόβλημα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Saliveros έγραψε: 10 Απρ 2018, 21:17
Να μου πεις για τα 20 άφιλτρα που καπνίζω κάθε μέρα, μάλιστα...
Ν' αρχίσεις τις πίπες. Κυριολεκτώ!
Υπάρχουν herb για όλα τα μεγέθη και κάνουν καλή δουλειά.
Μπα, όλα τα έχω δοκιμάσει. Τίποτα δεν το υποκαθιστά.
Μα, δεν μιλάω για υποκατάστατα. Για προσθήκη μιλάω. Πίπα herb, για τσιγάρα.
Ξέρω τι σου λέω, κάνει φοβερή δουλειά. Άκου έναν grand malaka με 2+ πακέτα τη μέρα...
Nandros έγραψε: 10 Απρ 2018, 21:31Είσαι καλά βρε; Δεν έχει κανένα μαγεριό της προκοπής κάπου κοντά σου;
Αυτό έκανα όταν μετακόμισα στο τωρινό σπίτι, πριν 3 χρόνια, φεύγοντας δίπλα από την αδελφή μου.
Μετά όμως άρχισα να μαγειρεύω και μου άρεσε...
Μηχανικός έγραψε: 10 Απρ 2018, 21:42Δεν θα φτάνει η σύνταξη για να τρως κάθε μέρα σε μαγειρείο.
Μπα, φτάνει μια χαρά -κι έχω στα 50 μέτρα ένα πολύ καλό και φτηνό οικογενειακό μαγεριό.
Άλλη όμως χάρη έχει να το φτιάχνεις μόνος σου.
shrike έγραψε: 10 Απρ 2018, 21:39
Μα, δεν μιλάω για υποκατάστατα. Για προσθήκη μιλάω. Πίπα herb, για τσιγάρα.
Ξέρω τι σου λέω, κάνει φοβερή δουλειά. Άκου έναν grand malaka με 2+ πακέτα τη μέρα...
Naranjita έγραψε: 10 Απρ 2018, 21:48
γιατι να παρει αυτην την αηδια οταν υπαρχουν τα κλασσικα φουρνακια που ειναι δοκιμασμενα σε γενιες και γενιες φοιτητών;
δεν μπαινει ταψι μεσα και πρεπει να πλυνεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ καδο και αυτα τα περι αυτοκαθαρισμου ειναι μλκς αμα δεν μπει σαπουνι.....
Με απορρυπαντικό γίνεται ο αυτοκαθαρισμός.
Και τα απλά φουρνάκια δεν τα συμπαθώ. Είμαι tech-nerd
Αυτα τα φουρνάκια ρομπότ είναι τα killer robots της Επιστημονικής Φαντασίας;;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Naranjita έγραψε: 10 Απρ 2018, 21:48
γιατι να παρει αυτην την αηδια οταν υπαρχουν τα κλασσικα φουρνακια που ειναι δοκιμασμενα σε γενιες και γενιες φοιτητών;
δεν μπαινει ταψι μεσα και πρεπει να πλυνεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ καδο και αυτα τα περι αυτοκαθαρισμου ειναι μλκς αμα δεν μπει σαπουνι.....
Με απορρυπαντικό γίνεται ο αυτοκαθαρισμός.
Και τα απλά φουρνάκια δεν τα συμπαθώ. Είμαι tech-nerd
ε τοτε να παρεις το φουρνακι του βοσπορου.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ