Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
τι να δεις; Ποσο ρατσιστης εισαι;
Εχω συνοδεψει ΔΥΟ φεμινιστριες, φοιτητριες Κοιν. Ανθρωπολογιας σε γευμα σε σπιτι Σενεγαλεζων μικροπωλητων. Η μια ηταν η κοπελα μου τοτε, η αλλη η κολλητη της. Στο διαμερισμα ηταν 10-15 ατομα, ολοι αντρες, ολοι Σενεγαλεζοι μουσουλμανοι. Δεν ηξερα οτι ειναι μουσουλμανοι οποτε πηγα μια μπουκαλα κρασι δωρο. Αρνηθηκαν ευγενικα, μου φεραν ποτηρι να πιω. Εκεινοι πιναν τσαι. Ηταν ευγενεστατοι κι οταν αρχισαμε να μιλαμε για Ισλαμ ηταν μεσα στην τρελη χαρα.
Οποτε ξεκολα απο τις τσοντες και τον ρατσιστικο επαρχιωτικο μικροκοσμο σου.
Μαλάκα αυτός πρέπει να είναι παθητικόςπαθολογικός ψεύτης.
Fixed
Αλλά ας πούμε ότι έχει μεγάλη φαντασία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:27
Εγώ γιατί να διαφωνω, εγώ ειμαι και φιλογύνης άλλωστε. Αλλοι χρησιμοποιουν αλακαρτ μισογυνισμο
Ο μισογυνισμός μπορεί να υπάρχει παντού, γιατί στοχεύεις στους μουσουλμάνους; υπάρχει καποια σκοπιμότητα που εξυπηρετεί η προσκόλληση στους μουσουλμάνους;
Ρατσιστες, κοριτσι μου! Δεν κατανοουν τον υπεροχο κοσμο του ισλαμ.
Βλέπω τα εθνίκια πετάτε την μπάλα στην εξέδρα. Τελικά καταδικαζετε τον μισογυνισμό ναι ή ου;
Ο μισογυνισμός μπορεί να υπάρχει παντού, γιατί στοχεύεις στους μουσουλμάνους; υπάρχει καποια σκοπιμότητα που εξυπηρετεί η προσκόλληση στους μουσουλμάνους;
Ρατσιστες, κοριτσι μου! Δεν κατανοουν τον υπεροχο κοσμο του ισλαμ.
Βλέπω τα εθνίκια πετάτε την μπάλα στην εξέδρα. Τελικά καταδικαζετε τον μισογυνισμό ναι ή ου;
Ειμαστε απογονοι των Σπαρτιατων και των Μινωιτων (που ειχαν μητριαρχια), οποτε ναι, τον καταδικαζουμε.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:49
Ο νομος διωκει πραξεις, οχι πεποιθησεις. Οποιος διακινει λογο μισους θα διωκεται, ανεξαρτητως θρησκευτικων πεποιθησεων και καταγωγης.
Mε γυναικες ηγετες κρατων οπως η Lala Shovkat του Azerbaijan, η Benazir Bhutto του Pakistan, η Mame Madior Boye της Senegal, η Tansu Çiller της Τουρκιας, η Kaqusha Jashari του Kosovo, η Megawati Sukarnoputri της Indonesia και η Khaleda Zia του Bangladesh θα δυσκολευτεις να αποδειξεις την εξισωση σου.
Πάρε απλά μια φεμινίστρια και άφησε την σε ένα διαμέρισμα με πακιστανούς/Αφγανούς κλπ να δω κάτι.
Εχω συνοδεψει ΔΥΟ φεμινιστριες, φοιτητριες Κοιν. Ανθρωπολογιας σε γευμα σε σπιτι Σενεγαλεζων μικροπωλητων. Η μια ηταν η κοπελα μου τοτε, η αλλη η κολλητη της. Στο διαμερισμα ηταν 10-15 ατομα, ολοι αντρες, ολοι Σενεγαλεζοι μουσουλμανοι. Δεν ηξερα οτι ειναι μουσουλμανοι οποτε πηγα μια μπουκαλα κρασι δωρο. Αρνηθηκαν ευγενικα, μου φεραν ποτηρι να πιω. Εκεινοι πιναν τσαι. Ηταν ευγενεστατοι κι οταν αρχισαμε να μιλαμε για Ισλαμ ηταν μεσα στην τρελη χαρα.
Ε μωρέ μλκ κι εσύ με τα κωλοξύδια σας. Εγώ θα πήγαινα μ κάνα σακουλάκι δεκάγραμμο να το σκίζαμε όλη νύχτα. Δεν θα έλεγαν όχι.
Καλά κάνεις και φέρνεις παραδείγματα ρε να τους μπαίνει καμιά εικόνα στο μυαλό , γιατί έχουν για πηγή εικόνων μόνο οθόνες.
Πάρε απλά μια φεμινίστρια και άφησε την σε ένα διαμέρισμα με πακιστανούς/Αφγανούς κλπ να δω κάτι.
Ε μωρέ μλκ κι εσύ με τα κωλοξύδια σας. Εγώ θα πήγαινα μ κάνα σακουλάκι δεκάγραμμο να το σκίζαμε όλη νύχτα. Δεν θα έλεγαν όχι.
Καλά κάνεις και φέρνεις παραδείγματα ρε να τους μπαίνει καμιά εικόνα στο μυαλό , γιατί έχουν για πηγή εικόνων μόνο οθόνες.
Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:40
Ποινικοποίηση μισογυνισμού άρα και απαγόρευση ισλάμ και εκδίωξη λάθρο. Εννοείται δέχομαι, it's a deal
Ο νομος διωκει πραξεις, οχι πεποιθησεις. Οποιος διακινει λογο μισους θα διωκεται, ανεξαρτητως θρησκευτικων πεποιθησεων και καταγωγης.
Mε γυναικες ηγετες κρατων οπως η Lala Shovkat του Azerbaijan, η Benazir Bhutto του Pakistan, η Mame Madior Boye της Senegal, η Tansu Çiller της Τουρκιας, η Kaqusha Jashari του Kosovo, η Megawati Sukarnoputri της Indonesia και η Khaleda Zia του Bangladesh θα δυσκολευτεις να αποδειξεις την εξισωση σου.
Είναι όπως ο Τσεφ Πεζος, η Ελιζαπεθ Γουινδσορ και ο Πιλ Κεϊτς που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει φτώχεια στη Δύση;
οτι δεν ταιριαζει στον μικροκοσμο σου ειναι ψεμμα ε;
Φανταζομαι μετά την επίσκεψη, σου πέρασε και η δυσκοιλιότητα ε ;
τα σκουληκια που χεις για μυαλο πιστευουν πως οι μαυροι ανθρωποι ειναι τιποτα υπερσεξουαλικα κτηνη; Θα εκλπαγεις αμα μαθεις ποσο σεμνη ειναι η αφρικανικη ισλαμικη κουλτουρα.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ρε γίδι, μόνον εσύ νομίζεις έχεις επαφές με ξένους, μετανάστες και πρόσφυγες;
Και μιλάς στους άλλους για μικρόκοσμους;
Λέλε μάλε.
Εχεις κι εσύ επαφες με μετανάστες; πες μας την εμπειρία σου αν θέλεις. Επίσης γιατί τον βρίζεις;
Δεν τον βρίζω, είμαι εξαιρετικά επιεικείς.
Φυσικά και έχω, πίπες ολκής σας τσαμπουνάει 99%.
Ναι καλέ μου, πες μας δυο λόγια για το τι αποκομισες από τις επαφές σου. Ειναι όλοι οι μετανάστες τι;
Επίσης δεν νομίζω να χρειάζεται να είσαι επιθετικός με χαρακτηρισμούς επειδή διαφωνείς μαζί του.