!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ζευγαρι Ελλήνων κανει το γυρο του κοσμου σε 6 χρονια μαζι με 8χρονη κορη τους που θα βγαλει το δημοτικο με τηλεκπαίδευση

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ζευγαρι Ελλήνων κανει το γυρο του κοσμου σε 6 χρονια μαζι με 8χρονη κορη τους που θα βγαλει το δημοτικο με τηλεκπαίδ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:04
Ασέβαστος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:54
Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 17:19

Όπου και να πήγες δεν μειώνεται η διαφορά εμπειριών που θα έχει το παιδάκι με τα παιδιά της πόλης. Πολύ περισσότερη φύση θα δει το παιδί .
κατι δεν εχω πιασει νομιζω. γιατι κολλατε μονο στη φυση; λενε πουθενα οτι δεν θα πλησιαζουν σε πολιτισμο, σε πολεις κλπ;
δεν ειναι οτι το παιδι θα μαθει να ειναι ταρζαν. ειναι οτι θα μαθει απ ολα. και διαφορετικους πολιτισμους θα δει, και φτωχια, και πλουτη, και τεχνη, και οτι αλλο μπορει να δει κανεις γυριζοντας τον κοσμο.
οχι μονο φυση, δε θα πανε να ζησουν σε καμμια σπηλια.
Και πόσο καλό θεωρείς ότι μπορεί να προσφέρει σε ένα παιδί η οπτική του τουρίστα που συλλέγει "εμπειρίες";

Πόσο βάρος έχει η κρίση ενός παρατηρητή που απλώς βλέπει και δεν βιώνει το φαινόμενο;

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι μία έκφραση ψευδοελιτισμού και τίποτα παραπάνω.
Όσο καλό θα το κάνει μία οικογένεια με αδιάφορο πατέρα και αυτιστικόμορφη μητέρα που κοιτάει το πως θα φαίνεται στους άλλους και τραβάει το παιδί σε όλες τις μαλακισμένες εκδηλώσεις επειδή πρέπει. Εντάξει;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Re: Ζευγαρι Ελλήνων κανει το γυρο του κοσμου σε 6 χρονια μαζι με 8χρονη κορη τους που θα βγαλει το δημοτικο με τηλεκπαίδ

Prepon έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:44 Τεράστια ψυχολογικά οι συγκεκριμένοι γονείς.
Δυστυχώς κάνουν κακό στο παιδί που δε φταίει τίποτα.

Ακόμη μεγαλύτερα ψυχολογικά όσοι δεν μπορούν το 2020 να αντιληφθούν γιατί εγκαταλείφθηκε η νομαδική ζωή από το ανθρώπινο είδος.
Για πες εσύ που ξέρεις. Γιατί εγώ το ανέφερα αυτό και δεν παρέλειψα να αφήσω μία ιδέα για την αιτία. Για πες λοιπόν εσύ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:04

Και πόσο καλό θεωρείς ότι μπορεί να προσφέρει σε ένα παιδί η οπτική του τουρίστα που συλλέγει "εμπειρίες";

Πόσο βάρος έχει η κρίση ενός παρατηρητή που απλώς βλέπει και δεν βιώνει το φαινόμενο;

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι μία έκφραση ψευδοελιτισμού και τίποτα παραπάνω.
ισως καταλαβεις αν κανω μια συγκριση.

στο μερος που πηγαινω πιο συχνα για ψαρεμα, υπαρχει στην ακτη ενα σπιτι, που ζει μια οικογενεια με 2 παιδια. εχουν ζωα, ψαρευουν και τετοια. το κοντινοτερο αλλο σπιτι ειναι στα 10 χιλιομετρα, και πολιτισμος στα 30. σχολειο δεν πανε.
μπορεις να συγκρινεις παρασταεις ζωης, τι εχει δει το ενα παιδι στη ζωη του και τι το αλλο; εχει καμμια σημασια αν ειναι απλοι παρατηρητες;
η εστω, με τα δικα μας παιδια, που οσα θα δει εκεινο, δεν θα τα δουν οχι δια ζωσης, αλλα ουτε καν σε οθονη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:13

Ακόμη μεγαλύτερα ψυχολογικά όσοι δεν μπορούν το 2020 να αντιληφθούν γιατί εγκαταλείφθηκε η νομαδική ζωή από το ανθρώπινο είδος.
Για πες εσύ που ξέρεις. Γιατί εγώ το ανέφερα αυτό και δεν παρέλειψα να αφήσω μία ιδέα για την αιτία. Για πες λοιπόν εσύ.
Σε ποια ερώτηση θες να απαντήσω;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:07

Εννοείς ότι αν έβρισκες γυναίκα, θα έβαζες σ' αυτήν τη διαδικασία και το παιδί σας;
το εχω ξαναγραψει, εδω η στο παλιο, πριν χρονια.

ιδανικη ζωη για μενα ειναι οχι σε σπιτι, αλλα σε ιστιοπλοικο. αυτο ειναι και το προγραμμα για την συναταξιοδοτηση μου, αν ερθει ποτε και αν ειμαι υγειης.

προυποθεση ειναι να υαπρχει καποιο εισοδημα, ειτε απο εργασια που μπορει να γινει εν κινησει, ειτε ως εισοδηματιας.

και ναι, θα το εκανα με παιδι, σε ηλικια δημοτικου, η οσο τελοσπαντων εχω εγω επαρκεια να μπορω να το διδασκω. μετα θα πρεπει να το αναλαβουν επαγγελματιες εκπαιδευτικοι, και αυτο απαιτει σταθερη εδρα. επισης, απο καποια ηλικια και μετα, εχει και το ιδιο το παιδι γνωμη, που βαρυνει τουλαχιστον οσο και η δικη μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Prepon έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:16

Γιατί εγκαταλείφθηκε η νομαδική ζωή.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:05 χίλιες φορές να βγάζει σάλια αποχαυνωμένο μπροστά στο youtube όσο έχουμε επιβάλει σιγή ασυρμάτου στο σπίτι γιατί κοιμάται ο μπαμπάς.
Και από που προκύπτει ότι ο μπαμπάς δεν κοιμάται τη χ ώρα στο αυτοκινούμενο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:28
Prepon έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:16

Γιατί εγκαταλείφθηκε η νομαδική ζωή;

Επειδή εσύ έβαλες τελεία;

Δεν είναι ακριβώς έτσι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ασέβαστος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:07

Εννοείς ότι αν έβρισκες γυναίκα, θα έβαζες σ' αυτήν τη διαδικασία και το παιδί σας;
το εχω ξαναγραψει, εδω η στο παλιο, πριν χρονια.

ιδανικη ζωη για μενα ειναι οχι σε σπιτι, αλλα σε ιστιοπλοικο. αυτο ειναι και το προγραμμα για την συναταξιοδοτηση μου, αν ερθει ποτε και αν ειμαι υγειης.

προυποθεση ειναι να υαπρχει καποιο εισοδημα, ειτε απο εργασια που μπορει να γινει εν κινησει, ειτε ως εισοδηματιας.

και ναι, θα το εκανα με παιδι, σε ηλικια δημοτικου, η οσο τελοσπαντων εχω εγω επαρκεια να μπορω να το διδασκω. μετα θα πρεπει να το αναλαβουν επαγγελματιες εκπαιδευτικοι, και αυτο απαιτει σταθερη εδρα. επισης, απο καποια ηλικια και μετα, εχει και το ιδιο το παιδι γνωμη, που βαρυνει τουλαχιστον οσο και η δικη μου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:27
Για τους άλλους, δεν ρωτάω καν. Υποθέτω ότι ήδη κάνουν κοστολογήσεις ανταλλαγής διαμερισμάτων με αυτοκινούμενα ή αλλαγή στεγαστικού πλάνου για δανειοδοτήσεις.

Να συμπληρώσω ότι για τους θαλασσόλυκους παίζει και η εναλλακτική του σκάφους.

Οπότε, σημασία δεν έχει το τι θα έκανες αν είχε ο χ παράγων καρούλια αλλά γιατί δεν έκανες ή δεν προσπάθησες να κάνεις κάτι που υποστηρίζεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Αύγ 2020, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Αύγ 2020, 13:38 Έχω την αίσθηση οτι τα παιδιά επωφελούνται από την ύπαρξη ρουτίνας, να έχουν σταθερούς φίλους κτλ. Μπορεί όμως να κάνω κ λάθος.

περα ως περα λαθος! τα παιδια δεν εχουν στεγανα, ειναι σα σφουγγαρια, η μονη ρουτινα που χρειαζεται ενα παιδι ειναι οι κανονες υγιεινης τπτ περισσοτερο καθε μερα μια νεα περιπετεια, καθε μερα μια νεα εμπειρια

εγω παντως στην επομενη μου ζωη θα εκανα οτι κανουν αυτοι με ή ανευ παιδι απο ενα σημειο και μετα εχει μικρη σημασια..:

https://www.youtube.com/channel/UCZdQja ... nWsDQOv4ww

https://www.youtube.com/channel/UCBo9TL ... CXFsCxOhmA
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 18 Αύγ 2020, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:34 Και από που προκύπτει ότι ο μπαμπάς δεν κοιμάται τη χ ώρα στο αυτοκινούμενο;
βρήκαμε και κάτι που κάνει σωστά. :)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:34 Και από που προκύπτει ότι ο μπαμπάς δεν κοιμάται τη χ ώρα στο αυτοκινούμενο;
βρήκαμε και κάτι που κάνει σωστά. :)
Ε ναι, είναι από τα σωστά που δεν πιάνονται ως καταπίεση του παιδιού, είτε στο διαμέρισμα, είτε στο αυτοκινούμενο, κάτι σαν συμπαντικοί κανόνες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:28

Λόγο του επιδοματος φοίτησης σε δημοτικά σχολεία
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:45 Ε ναι, είναι από τα σωστά που δεν πιάνονται ως καταπίεση του παιδιού, είτε στο διαμέρισμα, είτε στο αυτοκινούμενο, κάτι σαν συμπαντικοί κανόνες. :lol:
εμμ :)

πάντως αυτός έχει μάθει να κοιμάται με θόρυβο, τον έχει στο yt, δες τον αν θες. :)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

omg kai 3 lol έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:42
EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Αύγ 2020, 13:38 Έχω την αίσθηση οτι τα παιδιά επωφελούνται από την ύπαρξη ρουτίνας, να έχουν σταθερούς φίλους κτλ. Μπορεί όμως να κάνω κ λάθος.

περα ως περα λαθος! τα παιδια δεν εχουν στεγανα, ειναι σα σφουγγαρια, η μονη ρουτινα που χρειαζεται ενα παιδι ειναι οι κανονες υγιεινης τπτ περισσοτερο καθε μερα μια νεα περιπετεια, καθε μερα μια νεα εμπειρια
Και μετά την παιδική ηλικία, τι;

Επανάληψη του ίδιου μοντέλου, στο παιδί του;

Καλή φάση, δε λέω. Μεταφορά ή επιβολή του τι θεωρεί εμπειρία ο γονιός στο παιδί, καμμία σχέση με αυταρχικές και συντηρητικές μέθοδες. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”