Να σου πω πως θα χασω τον υπνο μου επειδη μια αδιαφορη χαζοπερσονα σ ενα υπερσυντηρητικο φορουμ ασχολειται με την ομορφια μου; Πρεπει να προσπαθησεις περισσοτεροGreen Dragon έγραψε: 18 Αύγ 2020, 16:04Πες ότι θες, τώρα καρφώθηκεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:53Απελπιστικά, σε σχεση με σενα ομως ειμαι σαν αρχαιος ελληνας θεος.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H βλακεία των SJW σε βίντεο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: H βλακεία των SJW σε βίντεο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:26κατανοεις πως το να κοιτας/καρφωνεις στα ματια οπως εννοειται στο αρθρο αναφερεται σε αγνωστες με τις οποιες δεν μιλας ακομα;AlienWay έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:23Οταν με μιλάνε, ναι. Οταν δεν με μιλάνε δεν το έχω ψαξει, γιατι δεν εχω κομπλεξJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:14
σε κοιτανε γυναικες στα ματια στον δρομο η σε δημοσιους χωρους;
Ας πάνε στο τμήμα για να καταγγείλουν σεξουαλική παρενόχληση γιατί κάποιος άγνωστος, σύμφωνα με ισχυρισμό τους, τις κοίταξε στα μάτια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
Εστω και με το χαζοχιουμορακι σου, εμμεσα αναγνωριζεις πως μπορει να ειναι ενοχλητικο.AlienWay έγραψε: 18 Αύγ 2020, 17:44John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:26κατανοεις πως το να κοιτας/καρφωνεις στα ματια οπως εννοειται στο αρθρο αναφερεται σε αγνωστες με τις οποιες δεν μιλας ακομα;AlienWay έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:23
Οταν με μιλάνε, ναι. Οταν δεν με μιλάνε δεν το έχω ψαξει, γιατι δεν εχω κομπλεξ
Ας πάνε στο τμήμα για να καταγγείλουν σεξουαλική παρενόχληση γιατί κάποιος άγνωστος, σύμφωνα με ισχυρισμό τους, τις κοίταξε στα μάτια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Πω ρε μλκ, πως κάθεσαι και του μιλάς τόση ώρα;
Τι ατσάλινο κουράγιο είναι αυτό έλι;
Τι ατσάλινο κουράγιο είναι αυτό έλι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οχι, το χιουμοράκι μου είναι γιατί οι ποινικά κολάσιμες και οι μηνησιμες/δικάσιμες πράξεις βασίζονται βάση του νόμου στη λογική.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 17:52Εστω και με το χαζοχιουμορακι σου, εμμεσα αναγνωριζεις πως μπορει να ειναι ενοχλητικο.AlienWay έγραψε: 18 Αύγ 2020, 17:44John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:26
κατανοεις πως το να κοιτας/καρφωνεις στα ματια οπως εννοειται στο αρθρο αναφερεται σε αγνωστες με τις οποιες δεν μιλας ακομα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
well στην Γαλλια ποινικοποιηθηκε το να ακολουθεις γυναικες στον δρομο.AlienWay έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:02Οχι, το χιουμοράκι μου είναι γιατί οι ποινικά κολάσιμες και οι μηνησιμες/δικάσιμες πράξεις βασίζονται βάση του νόμου στη λογική.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 17:52Εστω και με το χαζοχιουμορακι σου, εμμεσα αναγνωριζεις πως μπορει να ειναι ενοχλητικο.AlienWay έγραψε: 18 Αύγ 2020, 17:44
Αλλη χώρα κι άλλο ζήτημα.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:20well στην Γαλλια ποινικοποιηθηκε το να ακολουθεις γυναικες στον δρομο.AlienWay έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:02Οχι, το χιουμοράκι μου είναι γιατί οι ποινικά κολάσιμες και οι μηνησιμες/δικάσιμες πράξεις βασίζονται βάση του νόμου στη λογική.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 17:52
Εστω και με το χαζοχιουμορακι σου, εμμεσα αναγνωριζεις πως μπορει να ειναι ενοχλητικο.
Μέχρι να ειπωθεί σε δικαστήριο "κύριε δικαστά, καταδικάστε τον γιατί με κοίταζε" και να μη βάλουν όλοι τα γέλια, επιτρέψτε μας να γελούμε με τούτα και να ομιλούμε για οργουελισμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
δεν διαβασα το αρθρο, αλλα δεν νομιζω να μιλαει για ποινικοποιηση, μαλλον μια συσταση ειναι για ν αποφευγει κανεις να ειναι ενοχλητικος.AlienWay έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:27Αλλη χώρα κι άλλο ζήτημα.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:20well στην Γαλλια ποινικοποιηθηκε το να ακολουθεις γυναικες στον δρομο.AlienWay έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:02
Οχι, το χιουμοράκι μου είναι γιατί οι ποινικά κολάσιμες και οι μηνησιμες/δικάσιμες πράξεις βασίζονται βάση του νόμου στη λογική.
Μέχρι να ειπωθεί σε δικαστήριο "κύριε δικαστά, καταδικάστε τον γιατί με κοίταζε" και να μη βάλουν όλοι τα γέλια, επιτρέψτε μας να γελούμε με τούτα και να ομιλούμε για οργουελισμό.
Αναγνωριζεις ομως πως το καρφωμα σε αγνωστους/ες ειναι ενοχλητικο; Εγω εχω δει τυπους ν αρπαζονται, τι κοιτας ρε και τετοια.
Υπάρχουν και όσοι έχουν πρόβλημα διαχείρισης θυμού ή μανία καταδίωξηςJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:37δεν διαβασα το αρθρο, αλλα δεν νομιζω να μιλαει για ποινικοποιηση, μαλλον μια συσταση ειναι για ν αποφευγει κανεις να ειναι ενοχλητικος.AlienWay έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:27Αλλη χώρα κι άλλο ζήτημα.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 18:20
well στην Γαλλια ποινικοποιηθηκε το να ακολουθεις γυναικες στον δρομο.
Αναγνωριζεις ομως πως το καρφωμα σε αγνωστους/ες ειναι ενοχλητικο; Εγω εχω δει τυπους ν αρπαζονται, τι κοιτας ρε και τετοια.
Το "τι κοιτάς, ρε", από κάτι τέτοιους λέγεται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
Αρα δεν το θεωρεις ενοχλητικο;
Ο,τι θέλει ο καθένας να το θεωρήσει. Ποινικά κολάσιμο δεν το θεωρώ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
δεν κλικαρω, οταν βλεπεις ομως αυτην την εικονα, και αυτο το καρφωμα, το θεωρεις αγενεια ή νορμαλ συμπεριφορα;
- John Brown Gun Club
διαφωτισε με σε τι διαφωνεις με τα παραπανω σε παρακαλω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 24 Απαντήσεις