!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζευγαρι Ελλήνων κανει το γυρο του κοσμου σε 6 χρονια μαζι με 8χρονη κορη τους που θα βγαλει το δημοτικο με τηλεκπαίδευση
Re: Ζευγαρι Ελλήνων κανει το γυρο του κοσμου σε 6 χρονια μαζι με 8χρονη κορη τους που θα βγαλει το δημοτικο με τηλεκπαίδ
Ένα παπάρι θα βγάλει με τηλεκπαίδευση.
Re: Ζευγαρι Ελλήνων κανει το γυρο του κοσμου σε 6 χρονια μαζι με 8χρονη κορη τους που θα βγαλει το δημοτικο με τηλεκπαίδ
Ρε την καψερή η χείρα με τα πέντε μικρά. Τι ξεγυρισμένες ψωλές έχει φάει από τον Ελληγενή!hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:41Φυσικά και είναι αφοπλιστική η απάντησή μου. Μπορεί να είμαι για τον πούτσο, αλλά ταυτόχρονα γαμάω κιόλας.Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:31 Στο πεδίο που εννοείς βεβαίως και δεν υπάρχει καμία εξάρτηση. Αλλά στο πεδίο που παίζω εγώ υπάρχει και υπάρχει μόνο αυτή. Επειδή το πεδίο αυτό είναι σαφώς ορισμένο και μέσα του ενεργεί μία μόνο συνάρτηση. Αν είναι αυτοί για τον πούτσο και συγκεκριμένα για το ζήτημα που συζητάμε όσον αφορά τη στάση τους, άλλο τόσο είσαι κι εσύ για το συγκεκριμένο θέμα και τη στάση σου.
Εξυπνάκια που την είδες ότι θα μου δώσεις αφοπλιστική απάντηση.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Antipnevma
Άμα είναι αλήθεια μπράβο. Κάποιοι κλαίγονται για το σχολείο. Στο διάολο να πάει το σχολείο. Καταπιεστής ψυχών είναι, σε αναγκάζει να κάνεις παρέα με ανθρώπους που δεν διάλεξες, σε αγχώνει και σε γεμίζει με άχρηστα και αδιάφορα πράγματα.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
- hellegennes
Ανέμπνευστο. Δοκίμασε πάλι.Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:48 Ρε την καψερή η χείρα με τα πέντε μικρά. Τι ξεγυρισμένες ψωλές έχει φάει από τον Ελληγενή!![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Σε αυτό το μπράβο θες να βλέπεις ή μπορείς μόνο αυτό να βλέπεις. Εδώ υπάρχει θόρυβος κι ακούγονται πολλά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι ποιοι σέβονται το παιδί. Έτσι το βάζω ως προτεραιότητα μια και τσιμπιάρικο ζήτημα και ευαίσθητο. Ποιοι λοιπόν. Εγώ που λέω το μπράβο ή οι άλλοι που είδαμε τι γράφουν. Ε εγώ βγαίνω πάνω και πάλι τι να κάνω; Αφού είμαι πιο κοντά στο τι βιώνει αυτό το παιδί και μπορώ να το κοιτάξω στα μάτια και να χαρώ την επικοινωνία μου μαζί του. Πάμε παρακάτω. Τι θα νιώσουν οι άλλοι άμα συναντιόντουσαν με το παιδάκι; Να σου πω εγώ; Πως νιώθεις όταν τρως και ντερλικώνεις και γουστάρεις (και το έχω γαμήσει αυτές τις μέρες) και ξαφνικά σου σκάσει κάνα ρακένδυτο παιδάκι που πεινάει και θα σου ζητήσει βοήθεια;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:42Αυτό που διαβάζω είναι "μπράβο στον κάθε εγωκεντρικό παπάρα που για να στηρίξει την ανευθυνότητα του χρησιμοποιεί το παιδί του ως δεκανίκι ή πειραματόζωο".Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:23
Μπράβο στους ανθρώπους που προσφέρουν αυτό στο παιδί τους. Μπράβο σε κάθε εναλλακτικό τρόπο ανάπτυξης των παιδιών.
Παίζει και σε παραλλαγές.
Κάτσε να πω και για το "μισείς" που παρόλο που το έβαλα σε εισαγωγικά μπορεί να πιαστεί κάποιος και να βρει θέμα. Εννοώ ότι σε χαλάει λίγο, σου βγαίνει μία αρνητική διάθεση κάτι σαν μια επιθετικότητα που πάει να ξεκινήσει.
Είναι λογικό να τους βγει αυτό προκειμένου να μην παρεκκλίνουν από την αρχική τους εικόνα που την έχουν δεδομένη και κυρίως αναγκαία. ναι αναγκαία και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που σπεύδει κανείς να σχολιάσει. Ορμώμενος από άλλα πράγματα (ας μην τα πούμε τώρα) και όχι βεβαίως από την αγάπη του ή το ενδιαφέρον του για το παιδί. Όταν λοιπόν κάτι τέτοιο αναγκαίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχή σου (αυτόν που δεν το λέμε τώρα) δεν πρόκειται να τον ακυρώσεις τόσο εύκολα. και να σου κάτι αδιάκριτες ερωτήσεις που θα του κάνουν ελπίζοντας να δουν δυστυχία και κακουχία στα λεγόμενά του για να έχουν να γουστάρουν την αντίθεση τους με το εναλλακτικό.
Έλα ρε τώρα! Αφού το ξέρεις και σε κάποια στιγμή θα το πεις με τα ίδια λόγια. Το ζουμί όλο είναι στην αγάπη που έχει ο γονιός και το πως απευθύνεται στην ψυχή του και δευτερεύον ρόλο παίζουν οι συνθήκες
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:12Οι δυο φωνές λογικής και πραγματισμού του φόρουμ συγκρούονται... χμμ...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 13:02τι να τις κάνει τις εμπειρίες αυτές στα 10;Ασέβαστος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:35 ναι, αλλα στα 10 του θα εχει εμπειρειες που αλλοι δεν εχουν σε ολη τη ζωη τους.
η εκαπιδευση ειναι σημαντικο ζητημα, παιζει να το χαντακωσουν το παιδι, αλλα παιζει και να εχει πολυ καλυτερη εκπαιδευση απο οτι αν πηγαινε σχολειο.
στα 10 το παιδί πρέπει να κοινωνικοποιείται, να παίζει με φίλους, να δημιουργεί στέρεες φιλίες και βέβαια να παίρνει βάσεις για τη μελλοντική του εκπαίδευση, όλα αυτά γίνονται στο ΣΧΟΛΕΙΟ
τα ταξίδια και η γνωριμία με το κόσμο έχουν αξία όταν μπορείς να τα εκτιμήσεις και να κατανοήσεις περισσότερα πράγματα απ'όταν είσαι 10 ετών
και εκπαίδευση καλύτερη δεν πρόκειται να έχει σε καμία περίπτωση, αυτά τα τηλεκπαιδεύσεις σε επίπεδο δημοτικού είναι καραγκιοζιλίκια
Πάντως θα συμφωνούσα με τον Αλογομούρη μέχρι τελείας, αν έβαζε ποτέ τελείες στις προτάσεις του.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΟΚ.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:58Ανέμπνευστο. Δοκίμασε πάλι.Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:48 Ρε την καψερή η χείρα με τα πέντε μικρά. Τι ξεγυρισμένες ψωλές έχει φάει από τον Ελληγενή!![]()
Λοιπόν. Γαμάς
- hellegennes
Δεν ήξερα ότι είσαι οπαδός του ταπεινού σεβασμού των απόψεων και όχι της κριτικής τους, όσο σκληρή κι αν είναι. Τίποτα δεν αξίζει σεβασμό εκ προοιμίου. Μόνο εξ αποτελέσματος. Όπως δεν σέβομαι κάποιον για το αξίωμα, την ηλικία του ή τα λεφτά του, έτσι δεν θεωρώ ότι όλες οι απόψεις είναι αυτόματα άξιες σεβασμού.Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 15:17ΟΚ.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:58Ανέμπνευστο. Δοκίμασε πάλι.Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:48 Ρε την καψερή η χείρα με τα πέντε μικρά. Τι ξεγυρισμένες ψωλές έχει φάει από τον Ελληγενή!![]()
Λοιπόν. Γαμάς...
ε γάμα λίγο παραπάνω μπας και ξελαμπικάρεις και βγάλεις πιο ανθρωπιστικές απόψεις και πιο σεβαστικές τοποθετήσεις
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μη βάζεις παγίδες που πέφτεις ο ίδιος. Με αυτό που λες δεν σέβομαι κανένα σύνταγμα και καμία θρησκεία και καμία δικαιοσύνη αφού το αποτέλεσμα σεβασμού σε αυτά τόσα χρόνια ήταν κακό.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 15:26Δεν ήξερα ότι είσαι οπαδός του ταπεινού σεβασμού των απόψεων και όχι της κριτικής τους, όσο σκληρή κι αν είναι. Τίποτα δεν αξίζει σεβασμό εκ προοιμίου. Μόνο εξ αποτελέσματος. Όπως δεν σέβομαι κάποιον για το αξίωμα, την ηλικία του ή τα λεφτά του, έτσι δεν θεωρώ ότι όλες οι απόψεις είναι αυτόματα άξιες σεβασμού.Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 15:17ΟΚ.
Λοιπόν. Γαμάς...
ε γάμα λίγο παραπάνω μπας και ξελαμπικάρεις και βγάλεις πιο ανθρωπιστικές απόψεις και πιο σεβαστικές τοποθετήσεις
![]()
Άσε που δεν μίλησα για σεβασμό άποψης. Μίλησα για ό,τι μίλησα. Έχει μέσα εξουσίες, έχει αντικοινωνικότητα, έχει συμπλέγματα μίσους, έχει και καφενειακό επιστημονισμό, και καφρίλα. Πολύ καφρίλα ρε. Μάνα μου τι καφρίλα!
τους βγάλαν μαλάκες τους ανθρώπους.χάνει το πιτσιρίκι το τρομερό εκπαιδευτικό σύστημα που αν δεν ασχοληθούν οι γονείς βγάζουν το δημοτικό συλλαβίζοντας και την κοινωνικοποίηση της μιάς ώρας στις κούνιες κάθε κυριακή
Απερίσκεπτοι οι γονείς. Το παιδί δεν θα αναπτύξει σχέσεις κοινωνικές, στο μέλλον μπορεί να υπάρξει καμιά πανδημία και θα το κατηγορούν οι μεγάλοι για ατομισμό κλπ, δεν θα βγει σαν όλα τα άλλα που τους έχουμε εμφυσήσει κοινωνική συνείδηση.
Άλλο η κοινωνική συνείδηση και άλλο η κοινωνικότητα.enaon έγραψε: 18 Αύγ 2020, 15:47 Απερίσκεπτοι οι γονείς. Το παιδί δεν θα αναπτύξει σχέσεις κοινωνικές, στο μέλλον μπορεί να υπάρξει καμιά πανδημία και θα το κατηγορούν οι μεγάλοι για ατομισμό κλπ, δεν θα βγει σαν όλα τα άλλα που τους έχουμε εμφυσήσει κοινωνική συνείδηση.
"Κοινωνικός" μπορεί να είναι και κάποιος ανεύθυνος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Αύγ 2020, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δικαίωμά σου να μην σέβεσαι το σύνταγμα, αλλά το αποτέλεσμα σεβασμού στο σύνταγμα δεν είναι κακό. Είναι αντικειμενικά καλό, όσο πιο αντικειμενικά μπορεί να οριστεί η έννοια του καλού.Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 15:37 Μη βάζεις παγίδες που πέφτεις ο ίδιος. Με αυτό που λες δεν σέβομαι κανένα σύνταγμα και καμία θρησκεία και καμία δικαιοσύνη αφού το αποτέλεσμα σεβασμού σε αυτά τόσα χρόνια ήταν κακό.
Για τις θρησκείες χέστηκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πλάκα έχουμεΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 15:55 Άλλο η κοινωνική συνείδηση και άλλο η κοινωνικότητα.
"Κοινωνικός" μπορεί να είναι και κάποιος ανεύθυνος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 16 Απαντήσεις