!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη μου"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:23
Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 10:29

Ο βιασμός δεν είναι αυτοδικία. Αυτοδικία είναι να σκοτώσεις τον βιαστή.
Μπορεί να είναι και ο βιασμός αυτοδικία. Δε λέμε "Θα το γαμήσω το μουνόπανο!" για κάποιον που μας έχει κάνει κάτι βλαπτικό;
Πολλά λέγονται, λίγα γίνονται.

Ειδικώς από αυτούς που θεωρούν το γαμήσι τιμωρία.
Το οποίο πηγάζει από την εξουσιαστική πατριαρχική κοινωνία σε συνδυασμό με τη θρησκεία και γενικά όλη την αντιδραστική ιδεολογία και νοοτροπία και το ξέρεις. Να τα λέμε αυτά έτσι; Οι πρώτοι που αντιδρούν όπως αντιδράς τώρα είναι οι προοδευτικοί εδώ και πολλές δεκαετίες. Το σχόλιο που έκανες αλλά κυρίως το πνεύμα αυτού, το είχα και το έκανα εγώ από τα 17 μου. Πιες κι άλλο καφεδάκι τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 18 Αύγ 2020, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη

Για πες μου και το άλλο :xena: Νιώθεις ωραία που σε λένε Παπαδοπούλου και όχι Παπαδοπούλα; (Γενική πτώση, ονομαστική πτώση).
Ε κυρία Τσελέντη (αυτή που είναι του Τσελέντη) και όχι Τσελέντισσα η ίδια. Ο άντρας έχει χαρακτηριστικό και καλείται στην ονομαστική. Εσύ δεν έχεις, είσαι του τάδε (πατέρας ή άντρας).
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:28
Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:18

Μπορεί να είναι και ο βιασμός αυτοδικία. Δε λέμε "Θα το γαμήσω το μουνόπανο!" για κάποιον που μας έχει κάνει κάτι βλαπτικό;

Το οποίο πηγάζει από την εξουσιαστική πατριαρχική κοινωνία σε συνδυασμό με τη θρησκεία και γενικά όλη την αντιδραστική ιδεολογία και νοοτροπία και το ξέρεις. να τα λέμε αυτά έτσι; οι πρώτοι που αντιδρούν όπως αντιδράς τώρα είναι οι προοδευτικοί εδώ και πολλές δεκαετίες. Το σχόλιο που έκανες αλλά κυρίως το πνεύμα αυτού, το είχα και το έκανα εγώ από τα 17 μου. Πιες κι άλλο καφεδάκι τώρα.
Κυρία, κυρία, εγώ το είπα πριν την Ελενίτσα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:32 Για πες μου και το άλλο :xena: Νιώθεις ωραία που σε λένε Παπαδοπούλου και όχι Παπαδοπούλα; (Γενική πτώση, ονομαστική πτώση).
Ε κυρία Τσελέντη (αυτή που είναι του Τσελέντη) και όχι Τσελέντισσα η ίδια. Ο άντρας έχει χαρακτηριστικό και καλείται στην ονομαστική. Εσύ δεν έχεις, είσαι του τάδε (πατέρας ή άντρας).
Ναι, είμαι παιδί του πατέρα μου και νοιώθω πολύ καλά με αυτό. :)

Σιγά μην ψάχνομαι στις περιφερειακές ανοησίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Μια φορά να δω αστυνομικό να επιχειρεί το ίδιο σε μπράβο της νύχτας. Αλλά εκεί δεν τον παίρνει.
Τζάμπα μαγκιά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:35

Το οποίο πηγάζει από την εξουσιαστική πατριαρχική κοινωνία σε συνδυασμό με τη θρησκεία και γενικά όλη την αντιδραστική ιδεολογία και νοοτροπία και το ξέρεις. να τα λέμε αυτά έτσι; οι πρώτοι που αντιδρούν όπως αντιδράς τώρα είναι οι προοδευτικοί εδώ και πολλές δεκαετίες. Το σχόλιο που έκανες αλλά κυρίως το πνεύμα αυτού, το είχα και το έκανα εγώ από τα 17 μου. Πιες κι άλλο καφεδάκι τώρα.
όχι κοριτσάκι μου. άλλο είναι το νόημα της τοποθέτησής μου. Είναι να αναδείξω τι θα πει δεξιά ιδεολογία και τι αριστερή (που το αποφεύγεις πονηρούλα γιατί συνειδητοποιείς το χάσμα του επιπέδου των δύο αυτών ιδεολογιών). Επίσης ναι. δείχνει και μία ανωτερότητα πνεύματος που διαθέτουμε εμείς οι επαναστάτες εν συγκρίσει με σας τους οπισθοδρομικούς και αντιδραστικούς :g030: Ασφαλώς το είπα πρώτος. Τα λέγαμε πρώτοι. Και το κυρία κυρία που χρησιμοποίησες για να μειώσεις και καλά τη χρησιμότητα της τοποθέτησης αυτής, δεν είναι παρά ο λαός, η κοινή γνώμη, κάποιος χρήσιμος και ενεργός κριτής (Μαθηματικά ένας αναγκαίος παράγοντας για να θεωρείται το σύστημα που αναφερόμαστε, ότι είναι ολοκληρωμένο).

Έλα και πίνω γαμάτη καφεδιά και έχω ολύ όρεξη σήμερα. Ελάτε να σας πατήσω ρε Βηταεθνικάριοι :8)
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:40
Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:32 Για πες μου και το άλλο :xena: Νιώθεις ωραία που σε λένε Παπαδοπούλου και όχι Παπαδοπούλα; (Γενική πτώση, ονομαστική πτώση).

Τέτοια στοκιά επιτηδευμένη ή γνήσια δεν είναι είναι ικανή να κάνει το χείμαρρο και την ανωτερότητα της ιδεολογίας μου να σκοντάψει. Αναγάγεις τα απωθημένα της κοινωνίας, τα λάθη και τις αδυναμίες της, στην οικογενειακή κατάσταση και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτήν.
Το ότι η θέση της γυναίκας στην κοινωνία ως θέμα είναι πολύ πιο σημαντικό από την προσωπική οικογενειακή ευτυχία και θαλπωρή, παίζει να μην το αντιλαμβάνεσαι όπως η αρχιλοχίας δεν καταλαβαίνει τι ούφο είναι με αυτό που λέει δημόσια. αφού νιώθω καλά στην οικογένειά μου είναι εντάξει όλος ο κόσμος.
Επιπροσθέτως κάνεις και προσπάθεια να κλείσεις το θέμα σχολιάζοντας όπως οι παπάδες μέχρι το 2000 σε αυτούς που λέγανε την άποψη ότι δεν υπάρχει θεός. και αξιώνεις και ιδεολογική κόντρα τώρα εσύ. Με ποιον; Με μένα!
Ρε φτιάξε κάνα καφεδάκι λέμε :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 18 Αύγ 2020, 12:07, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:57

όχι κοριτσάκι μου. άλλο είναι το νόημα της τοποθέτησής μου. Είναι να αναδείξω τι θα πει δεξιά ιδεολογία και τι αριστερή (που το αποφεύγεις πονηρούλα γιατί συνειδητοποιείς το χάσμα του επιπέδου των δύο αυτών ιδεολογιών). Επίσης ναι. δείχνει και μία ανωτερότητα πνεύματος που διαθέτουμε εμείς οι επαναστάτες εν συγκρίσει με σας τους οπισθοδρομικούς και αντιδραστικούς :g030: Ασφαλώς το είπα πρώτος. Τα λέγαμε πρώτοι. Και το κυρία κυρία που χρησιμοποίησες για να μειώσεις και καλά τη χρησιμότητα της τοποθέτησης αυτής, δεν είναι παρά ο λαός, η κοινή γνώμη, κάποιος χρήσιμος και ενεργός κριτής (Μαθηματικά ένας αναγκαίος παράγοντας για να θεωρείται το σύστημα που αναφερόμαστε, ότι είναι ολοκληρωμένο).

Έλα και πίνω γαμάτη καφεδιά και έχω ολύ όρεξη σήμερα. Ελάτε να σας πατήσω ρε Βηταεθνικάριοι :8)
Ρε χαοτικέ, μόνος σου παίζεις καλύτερα.

Όταν φορτώνεσαι στην πλάτη σου όλη την αριστερά, μου θυμίζεις αη βασίλη που προσπαθεί να χωρέσει στην καμινάδα αλλά σφηνώνει λόγω του σάκκου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

...................
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 12:03

Τέτοια στοκιά επιτηδευμένη ή γνήσια δεν είναι είναι ικανή να κάνει το χείμαρρο και την ανωτερότητα της ιδεολογίας μου να σκοντάψει. Αναγάγεις τα απωθημένα της κοινωνίας, τα λάθη και τις αδυναμίες της, στην οικογενειακή κατάσταση και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτήν.
Το ότι η θέση της γυναίκας στην κοινωνία ως θέμα είναι πολύ πιο σημαντικό από την προσωπική οικογενειακή ευτυχία και θαλπωρή, παίζει να μην το αντιλαμβάνεσαι όπως η αρχιλοχίας δεν καταλαβαίνει τι ούφο είναι με αυτό που λέει δημόσια. αφού νιώθω καλά στην οικογένειά μου είναι εντάξει όλος ο κόσμος.
Η δική μου άποψη είναι πολύ πιο απλή.
Η γυναίκα σήμερα μπορεί να επιλέξει τη θέση που θέλει να έχει στην κοινωνία.
Και το να θεωρεί τους δικούς της ενδοιασμούς/επιρροές/επιθυμίες ως πρόβλημα ή ευθύνη των άλλων είναι μια αδιέξοδη κατάσταση, που την κάνει να νοιώθει ένοχη ή θύμα.

Εσύ συνέχισε με τα κλισέ του Δεύτερου Φύλου. Εγώ μ' αυτό ξεμπέρδεψα γύρω στα 17.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 12:03

Όταν φορτώνεσαι στην πλάτη σου όλη την αριστερά, μου θυμίζεις αη βασίλη που προσπαθεί να χωρέσει στην καμινάδα αλλά σφηνώνει λόγω του σάκκου.
Σ' ευχαριστώ κι εσένα και τον χρυσαυγίτη ( :8) ) και άλλους που με εκτιμούν κάπως εν συγκρίσει με άλλους. Ο δε χρυσαυγίτης προβαίνει και σε άποψη ότι δεν είμαι αριστερός. Ότι επειδή έχω κάνει τοποθετήσεις για την πατρίδα, για το άδικο εγκληματικών ενεργειών από αλλοδαπούς, δεν είμαι αριστερός και δεν λέγεται αριστερά αυτό.
δεν θα διαφωνήσω ότι πολλοί αριστεροί θα πουν μαλακίες και θα εκθέσουν την αριστερά. αλλά δεν θα το κάνω και σαν τους κνίτες με το δημοκρατικό (και καλά) συγκεντρωτισμό. Ας λέει ο καθένας ότι θέλει. θα συμμαχήσω μαζί του σε κάτι που θεωρω πολύ σοβαρό και επείγον και θα ξεχάσω τη μαλακία που έλεγε σε θέματα σεξισμού πχ. Το πρώτο θα είναι κάτι για τα εργασιακά ας πούμε!Ή δεκάδες άλλα πράγματα ρε παιδί μου. Αλά πάντα λειτουργεί ένα αισθητήριο (ας το πούμε έτσι) που καθορίζει τη στάση σου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

πατησιωτης έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:13
Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 00:44 Αν ξαναμπούνε μέσα να τους πετάξουν δακρυγόνα και να τους περιμένουν στην έξοδο με τις μανικες νερού.
Εδώ να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρεται η κατάληψη ξεκίνησε το 2004.Δηλαδή μαζί με την κυβέρνηση Καραμανλή :D ο οποίος την άφησε ανενόχλητη παρά το ότι ήταν και βουλευτής Θεσσαλονίκης.
Γενικά με στεναχώρησε αυτό το παιδί. Μετά το θέμα με τον βασικό μέτοχο το άφησε στον αυτόματο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 12:11
Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 12:03

Η δική μου άποψη είναι πολύ πιο απλή.
Η γυναίκα σήμερα μπορεί να επιλέξει τη θέση που θέλει να έχει στην κοινωνία.
Και το να θεωρεί τους δικούς της ενδοιασμούς/επιρροές/επιθυμίες ως πρόβλημα ή ευθύνη των άλλων είναι μια αδιέξοδη κατάσταση, που την κάνει να νοιώθει ένοχη ή θύμα.

Εσύ συνέχισε με τα κλισέ του Δεύτερου Φύλου. Εγώ μ' αυτό ξεμπέρδεψα γύρω στα 17.
Θα συνεχίζω πάντα αφενός επειδή σαν βγεις στον πηγαιμό για την ιθάκη ... το οποίο δεν είναι επιλογή τρόπου ζωής αλλά φιλοσοφική κατεύθυνση, στάση ζωής και ιδεολογία βεβαίως. Το να λες ότι έχεις καταλήξει (σόρυ τώρα γι αυτό) δειχνει ότι πολύ ζορίστηκες με καταστάσεις και πάντα έψαχνες την διέξοδο ή το τέλος μιας κατάστασης για να πάρεις μια ανάσα. Πολυπόθητη ανάσα. Κάτι σαν στόχος. τελικός στόχος. Τώρα ωρίμασες, έστρωσαν αρκετά και πολλά και λες μέσα τέλειωσε. Δεν έχει άλλο, δεν οφείλω να προσπαθήσω άλλο.
Όχι ρε φίλε!
Είναι λάθος. Βασικά επειδή είναι φοβικό. Κάνει συνειρμούς με καταστάσεις αδιεξόδου και αφόρητης πίεσης και λες όχι δεν θέλω άλλο. Τέλος.

Δεν έχει να κάνει όμως με την ιστορία και την κοινωνία. σαν ιστορική ανάλυση θα το δεις και μια ιδεολογική προσέγγιση θα κανεις. Τίποτα άλλο.

Ακόμα υπάρχουν ζητήματα. Εμένα δεν φεύγουν από το μυαλό μου περιπτώσεις γυναικών στη δουλειά μου που μας έβγαζαν τη γκρίνια τους για την πεθερά, τον άντρα τους και το όλο σύστημα σχετικά με το θέμα τους. Μιλάω για το παιδί τους που ήταν να βαφτιστεί σε κάποιες μέρες ή μήνες.
Δεν ήξερε τι ήθελε κι αυτή η κακομοίρα. από τη μια ήθελε το όνομα της μαμάς της, από την άλλη ήθελε και να είναι σωστή. Τελικά το όνομα της μαμάς του γαμπρού βγήκε. Επειδή εσύ τα έλυσες δεν θα τα βρουν άλλες μπροστά τους; Δεν έχουν σημασία λες επειδή δεν επηρεάζουν εσένα. Η ψυχική κατάσταση των γυναικών που θα ακολουθήσουν δεν θα επηρεάσει λες και την οικογενειακή τους κατάσταση;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 12:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 12:03

Σ' ευχαριστώ κι εσένα και τον χρυσαυγίτη ( :8) ) και άλλους που με εκτιμούν κάπως εν συγκρίσει με άλλους. Ο δε χρυσαυγίτης προβαίνει και σε άποψη ότι δεν είμαι αριστερός. Ότι επειδή έχω κάνει τοποθετήσεις για την πατρίδα, για το άδικο εγκληματικών ενεργειών από αλλοδαπούς, δεν είμαι αριστερός και δεν λέγεται αριστερά αυτό.
δεν θα διαφωνήσω ότι πολλοί αριστεροί θα πουν μαλακίες και θα εκθέσουν την αριστερά. αλλά δεν θα το κάνω και σαν τους κνίτες με το δημοκρατικό (και καλά) συγκεντρωτισμό. Ας λέει ο καθένας ότι θέλει. θα συμμαχήσω μαζί του σε κάτι που θεωρω πολύ σοβαρό και επείγον και θα ξεχάσω τη μαλακία που έλεγε σε θέματα σεξισμού πχ. Το πρώτο θα είναι κάτι για τα εργασιακά ας πούμε!Ή δεκάδες άλλα πράγματα ρε παιδί μου. Αλά πάντα λειτουργεί ένα αισθητήριο (ας το πούμε έτσι) που καθορίζει τη στάση σου.
Έτσι είμαστε εμείς οι βηταεθνικάριοι, αντικειμενικοί. Αν δούμε κάποιον έξυπνο αριστερό, το μολογάμε. :lol:

Κατά τα άλλα, το ότι ξεχωρίζεις σαν τη μύγα μεσ' το γάλα, από τους υπόλοιπους, είναι καλό για σένα αλλά κακό για την αριστερά, δεν νομίζεις; :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Terra Incognita: «Η πιο επικίνδυνη κατάληψη»
https://www.kathimerini.gr/1092384/gall ... h-katalhyh

Ως το πιο δραστήριο και ταυτόχρονα σκληροπυρηνικό στέκι αναρχικών στη συμπρωτεύουσα περιγράφεται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης η κατάληψη Terra Incognita που εκκενώθηκε νωρίς χθες το πρωί. Οι αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, τα γκαζάκια και τα μπιτόνια με βενζίνη που βρέθηκαν στο ακίνητο επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Τους τελευταίους τρεις μήνες, αναρχικοί-μέλη της κατάληψης είχαν πραγματοποιήσει επιθέσεις με μπογιές στα γραφεία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου και Αννας Ευθυμίου, ενώ τον Μάρτιο είχαν αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης με μπογιές στο σπίτι του Αχιλλέα Μπέου :g094: , στον Βόλο. Κείμενα σχετικά με τις δράσεις και ενέργειες των μελών της κατάληψης δημοσιεύονταν στην ιστοσελίδα terraincognita.squat.gr που από χθες το μεσημέρι έπαψε να λειτουργεί :a040: . Η επιχείρηση των αστυνομικών στο υπό κατάληψη κτίριο των οδών Ολύμπου και Τάσκου Παπαγεωργίου ξεκίνησε χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε δίχως αντίσταση :o , καθότι στο εσωτερικό του δεν υπήρχαν άτομα :smt017 . Ομως, οι αστυνομικοί εντόπισαν ευρήματα που κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι άτομα από την κατάληψη συμμετείχαν σε καταδρομικές επιθέσεις, σε επεισόδια με αστυνομικούς και άλλες παράνομες ενέργειες.

Η λίστα με τα ευρήματα είναι εντυπωσιακή εάν αναλογιστεί κανείς ότι από την εντατικοποίηση των επιχειρήσεων εκκένωσης, το περασμένο καλοκαίρι, οι περισσότερες καταλήψεις είχαν φροντίσει να απομακρύνουν από το εσωτερικό τους πολεμοφόδια. :smt017 Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δοχεία με εύφλεκτο υγρό, αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, γκαζάκια τυλιγμένα με κροτίδες και πλάκες παραφίνης, κροτίδες και ναυτικές φωτοβολίδες, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, ξύλινες ασπίδες και κοντάρια. Βρέθηκαν ακόμα δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μια πλαστή ταυτότητα, μια παλαιού τύπου γραφομηχανή και μια σύγχρονη τυπογραφική μηχανή καθώς και ένα βιβλίο με σημειώσεις που παραπέμπουν σε οικονομικές συνεισφορές των μελών της κατάληψης. Ολα τα κατασχεμένα αντικείμενα θα σταλούν για περαιτέρω έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Αρμόδια αστυνομική πηγή που μίλησε στην «Κ» υπό τον όρο της ανωνυμίας χαρακτήρισε την κατάληψη ως την πιο δυνατή και επικίνδυνη της Θεσσαλονίκης. Πρόσθεσε ότι το κτίριο είχε χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για επιθέσεις κατά αστυνομικών καθώς και ότι αναρχικοί-μέλη της κατάληψης είχαν αναλάβει την ευθύνη για μια σειρά από καταδρομικές επιθέσεις κατά πολιτικών κυρίως στόχων.

Ολα τα κατασχεμένα αντικείμενα θα σταλούν για περαιτέρω έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας

Τον Μάιο, ενδεικτικά, είχαν πραγματοποιήσει επίθεση με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Στράτου Σιμόπουλου με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την τραγωδία της Marfin και την κυβερνητική απόφαση για αναμόχλευση της υπόθεσης. Τον Νοέμβριο του 2019, αντιστοίχως, είχαν γράψει συνθήματα έξω από σπίτι εισαγγελέα στην Καλαμαριά, ο ο οποίος είχε ασκήσει διώξεις κατά των Βαγγέλη Σταθόπουλου και Δημήτρη Χατζιβασιλειάδη για την υπόθεση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», ενώ αντίστοιχη «παρέμβαση» με στόχο το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο είχαν κάνει και σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από το 2004

Το κτίριο ανήκει στο ΑΠΘ και τελούσε υπό κατάληψη από το 2004. Στο εσωτερικό του λειτουργούσαν μια τυπογραφική κολεκτίβα, ένα αυτοδιαχειριζόμενο γυμναστήριο, μια αυτοδιαχειριζόμενη βιβλιοθήκη - βιβλιοπωλείο καθώς και εργαστήρι μεταξοτυπίας. Τις απογευματινές ώρες χθες, μέλη της κατάληψης δημοσίευσαν ανακοίνωση στο Athens Indymedia. Παρέθεσαν τη δική τους εκδοχή των γεγονότων επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι καταλήψεις και οι δομές μας είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στον αγώνα για την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία, καθώς και στις καθημερινές μας αντιστάσεις απέναντι στον κόσμο της εξουσίας. Σίγουρα μια τέτοια κίνηση αποτελεί σημαντικό χτύπημα στο σύνολο του κινήματος. Ομως τα κτίρια ανακαταλαμβάνονται. Οι δομές ξαναχτίζονται. Οι σχέσεις και οι ζυμώσεις που συντελούνται μέσα σε αυτά δεν μπορούν ποτέ να κατασταλούν από κανένα κράτος, κανέναν μπάτσο και καμία εξουσία».
Εικόνα
Πολύ βαρύ το πλήγμα....αλλά... ο Σκατά στο κράτος Ⓐ μοιάζει έτοιμος για την μεγάλη αντεπίθεση
https://twitter.com/nagapit/status/1295 ... 67233?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”