δηλαδη δεν είσαι Εβραίος πρόπερ, είσαι προϊόν παρανόησης χιούμορ;Yochanan έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:13 οπως μου είχε πει η ψυχολόγος: Θα γινοσουν καλος καθολικος. Και ακομα καλύτερος εβραιος συμπληρωσα εγω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
Re: ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
-
the comet the course the tail
ναι. γιατί; κάποια στιγμή έτσι σκέφτομαι να αποχωρήσω. αλλά το αναβάλω συνεχώς. ανάβω κάνα τσιγάρο, πίνω κάνα κρασί, κάνα φραπέ, πάω καμιά βόλτα.Kiki mat έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:14Άρα κάποια στιγμή είχες;
Ακριβώς,οπως στην ζωή του ξυπνου ,ο ονειρευόμενος καταφεύγει σε ένα άλλο μέσο για να απαλλαγεί από την πρακτική λογική ,είτε ασχολείται με πράγματα απλώς σχετικά με το πρόβλημα του,ειτε αποκλείει το βασικό στοιχείο του προβλήματος... θα σου εξηγήσω το όνειρο
Από τη μεριά της μητέρας μου μόνο. Κι ο Πόπερ Εβραίος ήτανε όμως.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Να μη σκέφτεσαι πως θα αποχωρήσεις. Να σκέφτεσαι πως θα προχωρήσεις.the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:23ναι. γιατί; κάποια στιγμή έτσι σκέφτομαι να αποχωρήσω. αλλά το αναβάλω συνεχώς. ανάβω κάνα τσιγάρο, πίνω κάνα κρασί, κάνα φραπέ, πάω καμιά βόλτα.λέει, στη ζωή πρέπει να χαιρόμαστε με τα απλά πράγματα.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε συ εγώ κινούμαι με τις οδηγίες του εοδυ ,πήρα βαθιές ανάσες και βοηθαω κάποιον με προβλήματα.the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:23ναι. γιατί; κάποια στιγμή έτσι σκέφτομαι να αποχωρήσω. αλλά το αναβάλω συνεχώς. ανάβω κάνα τσιγάρο, πίνω κάνα κρασί, κάνα φραπέ, πάω καμιά βόλτα.λέει, στη ζωή πρέπει να χαιρόμαστε με τα απλά πράγματα.
![]()
Εάν ο άλλος ήταν εαυτός μου θά του έλεγα ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με μία υπέροχη οικογένεια. Με πολλές δουλειές. Είναι υπέροχο με τόσα προβλήματα υγείας μπορεί και φροντίζει και άλλους .
οκ οκ ανησύχησα για λιγο, Εβραίος είσαι, αφού σου έκαναν και το αρχαίο ψυχολογικό τεστ και το πέρασες αέρα.Yochanan έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:27 Από τη μεριά της μητέρας μου μόνο. Κι ο Πόπερ Εβραίος ήτανε όμως.
ετσι λεγεται πλεον η χριστιανικη μετανοια;
Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:29 Να μη σκέφτεσαι πως θα αποχωρήσεις. Να σκέφτεσαι πως θα προχωρήσεις.

Αν βρεις να πηδάς θα ξελαμπικαρειςthe comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:23ναι. γιατί; κάποια στιγμή έτσι σκέφτομαι να αποχωρήσω. αλλά το αναβάλω συνεχώς. ανάβω κάνα τσιγάρο, πίνω κάνα κρασί, κάνα φραπέ, πάω καμιά βόλτα.λέει, στη ζωή πρέπει να χαιρόμαστε με τα απλά πράγματα.
![]()
Αν θες κάνα τηλ, έχω εν μέσω κορονοιου δεν παίρνω πλέον εγω, παίρνουν αυτές
αν το λαμπικάρω σημαίνει οτι καθιστώ κάτι διαυγές, καθαρίζω, τι εννοούμε όταν λέμε θα ξελαμπικάρουμε; 
Ρε συ, αυτό είναι πολύ εκνευριστικό.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:45Εγώ οπότε ζητήσω συγνώμη θα πω "συγνώμη μωρέ" ή "ελα, εεεεελαααα μωρεεε συγνωωωωωμηηηη, μου κρατάς ακόμα μούτρα; " αν βλέπω δεν πιάνει αρχίζω μαλαγανιες. Αυτές πιάνουν πάνταΧαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:37 Η συγγνώμη δεν είναι έγκυρη αν δεν την εννοείς με πάθος. Εγώ όταν θέλω να με συγχωρέσουν λέω "Συγχώρεσέ με ρε μη σου γαμήσω το μουνί που σε πέταγε!"
Να το εννοείς ό,τι λες όχι μαλακίες![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιο; το μακρόσυρτο συγνώμη ή οι μαλαγανιές;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε μετανιώνω για τίποτα κι οι μαλακίες που έχω κάνει ,δικές μου είναι και τις αγαπώ..