Είναι άλλωστε γνωστή η Αλβανία για την ανοχή στις ασθένειες που σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία...John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:42 https://twitter.com/ellllona/status/995727340201218049
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Με πλήγωσες.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:08Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:38 Η μάνα μου ήθελε παιδί με γαλανά μάτια. Της βγήκα καστανομάτης.
Το ξεπέρασε.
Έτσι κι οι υπόλοιποι, άσχετα με τις δικές τους προτιμήσεις, πρέπει να δέχονται αυτές των παιδιών τους.![]()
Ασχέτως τι θέλει ο γονιός καλό είναι το παιδί να το πηγαίνουν και σε κανένα οφθαλμίατρο. Πολλές φορές το χρώμα των ματιών οφείλεται σε δυσλειτουργίες και παθήσεις...
Πάω να κόψω τις φλέβες μου με το μαχαίρι που απλώνουμε το βούτυρο.
Δεν το βλέπω μόνο ατομικά, γιατί να απολογηθώ που προτιμάω ιδεολογικά μια κοινωνία, ένα κράτος που νομικά, θεσμικά, ηθικά θα αποτρέπει σε κάποιο βαθμό από καταστροφικές αρνητικές επιλογές. Γιατί να το αφήσω εντελώς στην μοίρα, αν πάνε όλα καλά και δεν παρασυρθεί από το ένα το άλλο πάθος, την ελεύθερη μη ηθικά κοινωνικά κατακριτέα πορνεία, τα ναρκωτικά που φιλελεύθερα και αυτά θέλουν να απελευθερωθούν, τον τζόγο παντού καζίνο κλπ, Θα μου πεις και η ανθρώπινη ελευθερία; Δεν είμαι κομμουνιστής, υπάρχει και θέλω να υπάρχει ιδιωτικός χώρος και σφαίρα δράσης του ανθρώπου, όπου αν όντως τόσο πολύ προτιμάει να εξασκίσει ένα πάθος θελει πχ η άλλη να πουλάει το κορμί της, ο άλλος να έχει κάποιοι φετίχ, όχι όμως να απαιτεί από εμένα να μην το κατακρίνω και την κοινωνία να μην το επιτρέπει. Οπότε αυτό που ζητάς να επιτρέπεται είναι η απόλυτη ελευθερία του εμπόρου να δραστηριοποιείται στον δημόσιο χώρο χωρίς καν ηθική κριτική. Δεν βλέπω το λόγο να συμφωνίσω.Antipnevma έγραψε: 15 Αύγ 2020, 13:14Φίλε δεν θα σου δώσει ο πελαργός ένα μενού για να παραγγείλεις τον απόγονο που θα έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που εσένα θα κάνουν το δικό σου ανασφαλές κεφάλι να "χαρεί". Οι άνθρωποι είναι ανεξάρτητα όντα με δικό τους εγκέφαλο και ψυχή. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φραγμούς απέναντι στην πορνεία και άνθρωποι που δεν έχουν τέτοιους φραγμούς. Δεν ξέρεις και δεν μπορείς να ξέρεις πως θα βγει το παιδί σου και τι επιλογές θα κάνει σε 20 και 30 χρόνια από τη γέννησή του. Τόσο απλό. Αντί να ασχολείσαι με το μέλλον και την προσωπική ζωή του παιδιού σου ελπίζοντας να "χαρείς" φρόντισε να του δίνεις πάντοτε αγάπη και ψυχολογική στήριξη και αρκέσου στην χαρά που έχεις να βρεις εκεί. Υπάρχουν πατεράδες που δεν έχουν αγκαλιάσει ποτέ τα παιδιά τους αλλά έχουν την απαίτηση να σπουδάσουν γιατροί για να "χαρούν". Τι χωριατομαλακίες.Dorian έγραψε: 15 Αύγ 2020, 00:39Τουλάχιστον έχεις λογική ιδεολογική συνέπεια, φυσικά υπάρχουν κάποιοι που έχουν ακουσον άκουσον διαφορετική ιδεολογία από εσένα, οπότε με βάση αυτή την άλλη δεν θα χαρούν που το παιδί τους θα γίνει πχ πόρνη ή ομοφυλόφιλος, παρόλο που είναι "ελεύθερη" επιλογή τους.Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 02:07
Γιατί είναι κοινωνικά αρνητική και ατομικά μη επωφελής η πορνεία; Ξέρεις πόσα λεφτά έβγαζε το ρωμαϊκό κράτος από τα δημόσια μπουρδέλα της Ρώμης; Ξέρεις πόσες φοιτήτριες στήνουν σπίτι με πίπες επί πληρωμή;
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- John Brown Gun Club
Ειχαμε εναν οπλαρχηγο στην πατρικη Αρκαδικη πλευρα της οικογενειας, ονομαστηκε και τοπωνυμιο στην περιοχη απο το επωνυμο μας, οπου πολεμησε. Πολεμησε και στα Δερβενακια, οπως μαρτυρειται απο επιστολη του Πλαπουτα.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:05Το 1821 με ποιους ήταν; Με τους αλβανοτουρκους που κρατούσαν την Ακρόπολη ή με τις ελληνικές δυνάμεις των επαναστατών;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:38Δεν ξερω και πολλα για την Αλβανια, ειμαι 14 γενιες Αθηναιος, με πατρικο στην Πλακα. Ξερω ομως πως ακομα και αυτη η ορεσιβια και βαθια συντηρητικη κουλτουρα εχει ενσωματωσει τρανς αντρες στη ριζα του κοινωνικου τους ιστου, ως προστατες της οικογενειας.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:28
Εντάξει. Ηρέμησε τώρα. Τι λέει η Αλβανία; Όλα καλά; Πώς τους λέτε τους ομοφυλόφιλους στα αλβανικά; Τι τους κάνετε τους ομοφυλόφιλους εκεί πάνω; Τους βιάζουν άλλοι ομοφυλόφιλοι; Λογικά με τους μισούς εκεί πάνω να λέγεστε χυσάι θα πρέπει να είστε πολύ άντρες...![]()
Εκπληκτικο, δεν βρισκεις;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Εμπεδοκλής
Γενικά μου είσαι αντιπαθής αλλά μην το κάνεις. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι την αφαίρεση μίας ζωής, ακόμη και με αστείο τρόπο, ακόμη και αν είναι η δική σου. Βρες κάποιον άνθρωπο να του μιλήσεις ώστε να σε βοηθήσει...Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:11Με πλήγωσες.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:08Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:38 Η μάνα μου ήθελε παιδί με γαλανά μάτια. Της βγήκα καστανομάτης.
Το ξεπέρασε.
Έτσι κι οι υπόλοιποι, άσχετα με τις δικές τους προτιμήσεις, πρέπει να δέχονται αυτές των παιδιών τους.![]()
Ασχέτως τι θέλει ο γονιός καλό είναι το παιδί να το πηγαίνουν και σε κανένα οφθαλμίατρο. Πολλές φορές το χρώμα των ματιών οφείλεται σε δυσλειτουργίες και παθήσεις...
Πάω να κόψω τις φλέβες μου με το μαχαίρι που απλώνουμε το βούτυρο.
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
Τώρα είναι που θα απλώσω διπλή στρώση βούτυρου.
Βασικά πήγα να αστειευτώ. Είναι που η πρώτη μου αντίδραση όταν δεν ξέρω κάποιον είναι να τον προσεγγίσω φιλικά. Και δεν σε ξέρω γιατί δεν σε θυμάμαι. Ούτε λίγο. Σα να είσαι καινούργιος χρήστης ένα πράμα.
- John Brown Gun Club
φαντασου δηλαδη τι θα γινει εδω μεσα ετσι και καποιος αντιστρεψει αυτη την ερωτηση, εαν λοιπον υπηρχε αυτο το γονιδιο και υπηρχε η δυνατοτητα μετατροπης του, και καποιος γονεας αποφασιζε πως θελει το παιδι του να γινει γκει. Γιατι εαν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα γεννετικης τροποποιησης, εγγυημενα καποιοι θα θελησουν να εχουν γκει/λεσβιες παιδια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:48Κατά πάσα πιθανότητα είναι συνδυασμός παραγόντων, γενετικής προδιαθεσης, επιγενετικης, περιβαλλοντος. Δε φαινεται να υπάρχει πάντως ενα συγκεκριμένο "γκει γονίδιο". Παρ ολα αυτα το ερώτημα σου σηκώνει πολλή κουβέντα γιατι ξεπερνάει το ζήτημα της υγείας (οκ οποιοσδήποτε θα επέλεγε το παιδί του να μην έχει μια ασθένεια).ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 17:09
.
Ας κάνουμε τότε μιά υποθεση εργασίας.....
Αν είναι σε γονίδιο.....θα το βρούμε αυριο μεθαύριο.....![]()
Τό ερώτημα πού γενιέται σ αυτή την προοπτική ειναι.....η κοινωνία ..... ή Εσύ.....
θα επέλεγες να εβγαζες απ το DNA του γυιού σου τό γκέυ γονίδιο η όχι ;;;
.
Προσωπικά είμαι πολύ σκεπτικός σε αυτό κ δε θα μου άρεσε να συμβαίνει περα απο λόγους υγείας. Οπότε, αν και θα ήθελα ο γιος μου να είναι straight, δε θα ήθελα να μπορώ να διαλέξω κάτι τέτοιο με τέτοιον τρόπο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Τιμαω την οικογενειακη παραδοση ρε: αντισυμβατικοι, ανυποτακτοι και επαναστατες.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:16Και γιατί μαγαρίζεις του προγόνους ωρέ; Τι πήγε στραβά στην ανατροφή ώστε αντί για έναν άξιο Έλληνα να έχουμε ένα ανάποδο γαμώτο;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:13Ειχαμε εναν οπλαρχηγο στην πατρικη Αρκαδικη πλευρα της οικογενειας, ονομαστηκε και τοπωνυμιο στην περιοχη απο το επωνυμο μας, οπου πολεμησε. Πολεμησε και στα Δερβενακια, οπως μαρτυρειται απο επιστολη του Πλαπουτα.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:05
Το 1821 με ποιους ήταν; Με τους αλβανοτουρκους που κρατούσαν την Ακρόπολη ή με τις ελληνικές δυνάμεις των επαναστατών;
-
Εμπεδοκλής
Και εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι πολύ με τα νήματα και τις δημοσιεύσεις σου. Απλά από το λίγο που σε έχω παρακολουθήσει έχεις και εσύ τα θεματάκια σου...Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:18Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
Τώρα είναι που θα απλώσω διπλή στρώση βούτυρου.
Βασικά πήγα να αστειευτώ. Είναι που η πρώτη μου αντίδραση όταν δεν ξέρω κάποιον είναι να τον προσεγγίσω φιλικά. Και δεν σε ξέρω γιατί δεν σε θυμάμαι. Ούτε λίγο. Σα να είσαι καινούργιος χρήστης ένα πράμα.
-
Εμπεδοκλής
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:21Τιμαω την οικογενειακη παραδοση ρε: αντισυμβατικοι, ανυποτακτοι και επαναστατες.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:16Και γιατί μαγαρίζεις του προγόνους ωρέ; Τι πήγε στραβά στην ανατροφή ώστε αντί για έναν άξιο Έλληνα να έχουμε ένα ανάποδο γαμώτο;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:13
Ειχαμε εναν οπλαρχηγο στην πατρικη Αρκαδικη πλευρα της οικογενειας, ονομαστηκε και τοπωνυμιο στην περιοχη απο το επωνυμο μας, οπου πολεμησε. Πολεμησε και στα Δερβενακια, οπως μαρτυρειται απο επιστολη του Πλαπουτα.
Δεν θα το έλεγα. Αλλά βαριέμαι κιόλας να προσπαθήσω να στο εξηγήσω.
Η σύγχρονη ιδεολογική δικαιολόγιση της ομοφυλοφιλίας είναι από τον φιλελευθερισμό (και δικαιωματισμό των νεοαριστερών αλλά δεν μας ενδιαφέρει). Η ελευθερία επιλογής του ατόμου και ότι δεν ενοχλεί τους άλλους γνωστά χιλιοεπωμένα που αντανακλαστικά έχουν εμπεδωθεί στους πιο πολλους κοκ. Και η πορνεία αν δεν είναι εξαναγκασμένη από ένδεια πείνα, είναι ελεύθερη συναλλαγή δύο ή και περισσότερων ατόμων. Απλώς ακόμα δεν έχει περάσει πλήρως η ηθική κοινωνική νομιμοποίηση της και στον μέσο άνθρωπο δεν ηχεί ακόμα τόσο ουδέτερη και ξυπνά αρνητικά . Η πλήρη αποδοχή της θα σημανει το τέλος των μονογαμικών σχέσεων, την χαρεμοποίηση των γυναικών σε λίγους πλουσίους, την αδυναμία μέσου και κατώτερου άντρα να βρει σύντροφο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:02Δε καταλαβαίνω τι σχέση έχουν η πορνεία και η ομοφυλοφιλία. Ας μείνουμε στη δεύτερη. Οι γκέι και οι λεσβίες υπήρχαν και τα παλαιότεραDorian έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:42Οι κοινωνικές αντιλήψεις και μεταβολές δεν επηρέασαν την ατομική σεξουαλικότητα σε ένα σωρό τομείς; πχ οι σεξουαλικές επαφές πριν τον γάμο παλαιότερα ήταν κοινωνικό ταμπού και σχεδόν όλες και πολλοί απείχαν . Αν γίνει πλήρως κοινωνικά αποδεκτή η ομοφυλοφιλία θα αυξηθεί το ποσοστό θεωρώ υπερβολικά. Το ιδανικό είναι ο μη φιλελεύθερος ρώσικος νόμος. Δεν κυνηγάς τους άλλους σπίτια τους, δεν ζούμε σε κοινωνίες επιβίωσης όπως πχ σε προιστορικές φυλές, αλλά δεν επιτρέπεται η δημόσια προπαγάνδιση υπερ αυτής. ήδη ζούμε την "κανονικοποίηση" της εκπόρνευσης, ειδικά με τα μέσα τύπου instagram την καθιστουν ωραιοποιημένη. Μια χαρά φιλελεύθερη είναι και αυτή, είναι η "ελεύθερη"¨συναλλαγή δύο μερών, την προωθούν μάλιστα και νεοαριστεροί, έχουν βγάλει και προλεταριακούς όρους, σεξοεργασία. Ας μην διαφωνήσουμε πως κανείς δεν θα ήθελε το παιδί του πόρνη, και η εκτόξευση της πορνείας στην κοινωνία τι διαλυτικά φαίνόμενα θα είχε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:00
Όποια το έχουν μέσα τους θα γίνουν. Η διαφήμιση θα τα κάνει?
χρόνια αλλά κρύβονταν.Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε με ακρίβεια αν τα ποσοστά της ομοφυλοφιλίας έχουν αυξηθεί κατά τα τελευταία χρόνια,
μετά τη λεγόμενη σεξουαλική απελευθέρωση. Το ότι φαίνονται περισσότεροι οι ομοφυλόφιλοι δε σημαίνει ότι είναι κιόλας. Εις ότι αφορά τα
κοινωνικά δίκτυα, είμαι αρκετά σκληρός επικριτής τους αλλά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τη συζήτηση μας. Η επίδειξη του εαυτού
είναι ένας από αυτούς τους λόγους, αλλά τη θεωρώ καθαρά αντιαισθητική για αυτό και την επικρίνω.Δεν είναι η πουτανιά που ενθαρρύνεται από
το instagram, όσο ο ναρκισσισμός.
Στο ινσταγρκαμ σχεδόν όλες είναι εκπορνευόμενες, εκτός από κάποιες πλούσιες, μικρές που μιμούνται (με ότι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον) και πολύ μεγάλα ονόματα τύπου καρντασιαν. Πως νομίζεις κάνουν τα ταξίδια σε πολυτελείς προορισμούς; από τις σπουδές τους; το "μοντελινγκ" ;
http://tagthesponsor.com/
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Και ντουζ κάθε πρώτηJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:21Τιμαω την οικογενειακη παραδοση ρε: αντισυμβατικοι, ανυποτακτοι και επαναστατες.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:16Και γιατί μαγαρίζεις του προγόνους ωρέ; Τι πήγε στραβά στην ανατροφή ώστε αντί για έναν άξιο Έλληνα να έχουμε ένα ανάποδο γαμώτο;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:13
Ειχαμε εναν οπλαρχηγο στην πατρικη Αρκαδικη πλευρα της οικογενειας, ονομαστηκε και τοπωνυμιο στην περιοχη απο το επωνυμο μας, οπου πολεμησε. Πολεμησε και στα Δερβενακια, οπως μαρτυρειται απο επιστολη του Πλαπουτα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- John Brown Gun Club
Αν δεν εχει υπαρξει βαρυ σεξουαλικο τραυμα στο παρελθον, και ικανοτητα ψυχικης αποσυνδεσης εμπεδωμενη απο μικρη ηλικια, καμια γυναικα δεν αντεχει πανω απο λιγες βδομαδες στην πορνεια. Εγγυημενος νευρικος κλονισμος. Οποιαδηποτε εκδιδομενη, σε οποιοδηποτε επιπεδο πορνειας, ειτε του δρομου ειτε της βασιλικης σουιτας, θα στο επιβεβαιωσει αυτο.Dorian έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:25Η σύγχρονη ιδεολογική δικαιολόγιση της ομοφυλοφιλίας είναι από τον φιλελευθερισμό (και δικαιωματισμό των νεοαριστερών αλλά δεν μας ενδιαφέρει). Η ελευθερία επιλογής του ατόμου και ότι δεν ενοχλεί τους άλλους γνωστά χιλιοεπωμένα που αντανακλαστικά έχουν εμπεδωθεί στους πιο πολλους κοκ. Και η πορνεία αν δεν είναι εξαναγκασμένη από ένδεια πείνα, είναι ελεύθερη συναλλαγή δύο ή και περισσότερων ατόμων. Απλώς ακόμα δεν έχει περάσει πλήρως η ηθική κοινωνική νομιμοποίηση της και στον μέσο άνθρωπο δεν ηχεί ακόμα τόσο ουδέτερη και ξυπνά αρνητικά . Η πλήρη αποδοχή της θα σημανει το τέλος των μονογαμικών σχέσεων, την χαρεμοποίηση των γυναικών σε λίγους πλουσίους, την αδυναμία μέσου και κατώτερου άντρα να βρει σύντροφο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:02Δε καταλαβαίνω τι σχέση έχουν η πορνεία και η ομοφυλοφιλία. Ας μείνουμε στη δεύτερη. Οι γκέι και οι λεσβίες υπήρχαν και τα παλαιότεραDorian έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:42
Οι κοινωνικές αντιλήψεις και μεταβολές δεν επηρέασαν την ατομική σεξουαλικότητα σε ένα σωρό τομείς; πχ οι σεξουαλικές επαφές πριν τον γάμο παλαιότερα ήταν κοινωνικό ταμπού και σχεδόν όλες και πολλοί απείχαν . Αν γίνει πλήρως κοινωνικά αποδεκτή η ομοφυλοφιλία θα αυξηθεί το ποσοστό θεωρώ υπερβολικά. Το ιδανικό είναι ο μη φιλελεύθερος ρώσικος νόμος. Δεν κυνηγάς τους άλλους σπίτια τους, δεν ζούμε σε κοινωνίες επιβίωσης όπως πχ σε προιστορικές φυλές, αλλά δεν επιτρέπεται η δημόσια προπαγάνδιση υπερ αυτής. ήδη ζούμε την "κανονικοποίηση" της εκπόρνευσης, ειδικά με τα μέσα τύπου instagram την καθιστουν ωραιοποιημένη. Μια χαρά φιλελεύθερη είναι και αυτή, είναι η "ελεύθερη"¨συναλλαγή δύο μερών, την προωθούν μάλιστα και νεοαριστεροί, έχουν βγάλει και προλεταριακούς όρους, σεξοεργασία. Ας μην διαφωνήσουμε πως κανείς δεν θα ήθελε το παιδί του πόρνη, και η εκτόξευση της πορνείας στην κοινωνία τι διαλυτικά φαίνόμενα θα είχε.
χρόνια αλλά κρύβονταν.Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε με ακρίβεια αν τα ποσοστά της ομοφυλοφιλίας έχουν αυξηθεί κατά τα τελευταία χρόνια,
μετά τη λεγόμενη σεξουαλική απελευθέρωση. Το ότι φαίνονται περισσότεροι οι ομοφυλόφιλοι δε σημαίνει ότι είναι κιόλας. Εις ότι αφορά τα
κοινωνικά δίκτυα, είμαι αρκετά σκληρός επικριτής τους αλλά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τη συζήτηση μας. Η επίδειξη του εαυτού
είναι ένας από αυτούς τους λόγους, αλλά τη θεωρώ καθαρά αντιαισθητική για αυτό και την επικρίνω.Δεν είναι η πουτανιά που ενθαρρύνεται από
το instagram, όσο ο ναρκισσισμός.
Στο ινσταγρκαμ σχεδόν όλες είναι εκπορνευόμενες, εκτός από κάποιες πλούσιες, μικρές που μιμούνται (με ότι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον) και πολύ μεγάλα ονόματα τύπου καρντασιαν. Πως νομίζεις κάνουν τα ταξίδια σε πολυτελείς προορισμούς; από τις σπουδές τους; το "μοντελινγκ" ;
http://tagthesponsor.com/
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βουτσαράς;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:13Ειχαμε εναν οπλαρχηγο στην πατρικη Αρκαδικη πλευρα της οικογενειας, ονομαστηκε και τοπωνυμιο στην περιοχη απο το επωνυμο μας, οπου πολεμησε. Πολεμησε και στα Δερβενακια, οπως μαρτυρειται απο επιστολη του Πλαπουτα.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:05Το 1821 με ποιους ήταν; Με τους αλβανοτουρκους που κρατούσαν την Ακρόπολη ή με τις ελληνικές δυνάμεις των επαναστατών;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:38
Δεν ξερω και πολλα για την Αλβανια, ειμαι 14 γενιες Αθηναιος, με πατρικο στην Πλακα. Ξερω ομως πως ακομα και αυτη η ορεσιβια και βαθια συντηρητικη κουλτουρα εχει ενσωματωσει τρανς αντρες στη ριζα του κοινωνικου τους ιστου, ως προστατες της οικογενειας.
Εκπληκτικο, δεν βρισκεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση