Εντάξει. Ηρέμησε τώρα. Τι λέει η Αλβανία; Όλα καλά; Πώς τους λέτε τους ομοφυλόφιλους στα αλβανικά; Τι τους κάνετε τους ομοφυλόφιλους εκεί πάνω; Τους βιάζουν άλλοι ομοφυλόφιλοι; Λογικά με τους μισούς εκεί πάνω να λέγεστε χυσάι θα πρέπει να είστε πολύ άντρες...John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:20Εσυ κανεις λαθος, ειναι πολυ σωστη, αν και δεν εβαλα καθολου accents, αν και αυτο το κανω απο πεποιθηση, οπως και οταν γραφω ελληνικα. Εχω συλλογη απο παλια SAS μονο και μονο για την καταπληκτικη παλια argot τους και το υπεροχο υβρεολογιο τους.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:06John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 21:58
Κανεις λαθος, το να βριζεις ειναι δειγμα ανωτερης ευφυιας και μπορει να ειναι πολυ ποιητικο, ειδικα στη γλωσσα με τις περισσοτερες βρισιες
Putain d encule de ta salle race grecque, je te pisse a la raie des cheveux et je colle un chewing gum au trou de balle de ta soeur.
Connard.
![]()
Η ρήση σου αυτή είναι λάθος. Καθόλου τυχαίο ότι γενικά κάνεις λάθη και γράφεις αρλούμπες. Αν είχες ανώτερη ευφυΐα θα καταλάβαινες τι σου εξηγώ. Δεν περιμένω θαύματα. Άνοιξε τώρα ένα νέο tab, λύσε το παντελόνι σου και συνέχισε να την παίζεις. Δεν έχουν όλοι γονείς όπως οι γνωστοί μου ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Πολλά θα καταλήξετε με προβλήματα. Για αυτό και πιο πάνω ζητώ από το κράτος να συνεισφέρει ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά με προβλήματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Διότι αυτή η αντίθετη άποψη προκαλεί μέχρι κι αυτοκτονίες.Prepon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:38Προφανώς είσαι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα αν άλλοι άντρες χύνουν μέσα στον κωλο του γιου τους.Υδράργυρος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:34 Δεν πανε καλα οι πωλησεις, για αυτο πεταει μερικες θρησκοληπτες και ρατσιστικες μαλακιες για να τονωσει το προφιλ του. Το νοσηρο ειναι οτι διαφημιζονται με αυτον τον τροπο.
Α ρε δημητρας που τους χρειαζεται
Γιατί δεν δέχεσαι όμως πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα χαλιοντουσαν με αυτό;
Γιατί δεν είσαι ανεκτικός με την αντίθετη άποψη;
Εσύ γιατί νιώθεις την ανάγκη να την υπερασπιστείς πάση θυσία; Κι εμένα μου αρέσει το παγωτό σοκολάτα περισσότερο από την βανίλια, αλλά αν ήταν να προκαλέσει αυτοκτονίες δεν θα το έγραφα σε δημόσιο πχόρουμ.
-
Εμπεδοκλής
Και τι είναι; Όταν κάποιος ηδονίζεται από άτομα του ίδιου του φύλου τι είναι; Γιατί συμβαίνει αυτό αφού ξέρεις;enterprise-psi έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:26Εφόσον η ομοφυλοφιλία δεν είναι ασθένεια, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα προς λύση .Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:55Σου τρώνε λεφτά όταν παραγγέλνεις κάτι και δεν στο φέρνουν. Όταν σου λύνουν το πρόβλημα όλα είναι εντάξει.
Είναι σαν να πληρώνεις για να σου λύσουν μάγια![]()
Τσάμπα τα λεφτά , και ο τύπος συνεχίζει να τον τρώει![]()
Το επιχείρημα ότι η κοινωνία και όχι η επιστήμη δεν το βλέπουν ως ασθένεια είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...
Grekët.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:28Εντάξει. Ηρέμησε τώρα. Τι λέει η Αλβανία; Όλα καλά; Πώς τους λέτε τους ομοφυλόφιλους στα αλβανικά;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:20Εσυ κανεις λαθος, ειναι πολυ σωστη, αν και δεν εβαλα καθολου accents, αν και αυτο το κανω απο πεποιθηση, οπως και οταν γραφω ελληνικα. Εχω συλλογη απο παλια SAS μονο και μονο για την καταπληκτικη παλια argot τους και το υπεροχο υβρεολογιο τους.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:06
![]()
Η ρήση σου αυτή είναι λάθος. Καθόλου τυχαίο ότι γενικά κάνεις λάθη και γράφεις αρλούμπες. Αν είχες ανώτερη ευφυΐα θα καταλάβαινες τι σου εξηγώ. Δεν περιμένω θαύματα. Άνοιξε τώρα ένα νέο tab, λύσε το παντελόνι σου και συνέχισε να την παίζεις. Δεν έχουν όλοι γονείς όπως οι γνωστοί μου ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Πολλά θα καταλήξετε με προβλήματα. Για αυτό και πιο πάνω ζητώ από το κράτος να συνεισφέρει ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά με προβλήματα.
Θα θέλαμε να τα δούμε ευτυχισμένα. Αν για να γίνουν ευτυχισμένα έπρεπε να είναι ομοφυλόφιλα, σιγά μην τους πω "μα τι θα πει ο run, βρες μια κοπελίτσα "(στον γιο) ή "ένα παλικάρι" στην κόρη.run έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:40 δηλ ρε ζωα πρωην συντροφοι θα θελατε τα παιδια σας να τα δειτε ομο???
καποιες φορες μπορει να συμβει και οι γονεις εκοντες ακοντες το δεχονται απλα γιατι είναι παιδι τους άλλο αυτό και άλλο να στηριζει τις το πολιτικως ορθον όπως το επεβαλλαν οι νεοταξιτες
- John Brown Gun Club
Δεν ξερω και πολλα για την Αλβανια, ειμαι 14 γενιες Αθηναιος, με πατρικο στην Πλακα. Ξερω ομως πως ακομα και αυτη η ορεσιβια και βαθια συντηρητικη κουλτουρα εχει ενσωματωσει τρανς αντρες στη ριζα του κοινωνικου τους ιστου, ως προστατες της οικογενειας.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:28Εντάξει. Ηρέμησε τώρα. Τι λέει η Αλβανία; Όλα καλά; Πώς τους λέτε τους ομοφυλόφιλους στα αλβανικά; Τι τους κάνετε τους ομοφυλόφιλους εκεί πάνω; Τους βιάζουν άλλοι ομοφυλόφιλοι; Λογικά με τους μισούς εκεί πάνω να λέγεστε χυσάι θα πρέπει να είστε πολύ άντρες...John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:20Εσυ κανεις λαθος, ειναι πολυ σωστη, αν και δεν εβαλα καθολου accents, αν και αυτο το κανω απο πεποιθηση, οπως και οταν γραφω ελληνικα. Εχω συλλογη απο παλια SAS μονο και μονο για την καταπληκτικη παλια argot τους και το υπεροχο υβρεολογιο τους.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:06
![]()
Η ρήση σου αυτή είναι λάθος. Καθόλου τυχαίο ότι γενικά κάνεις λάθη και γράφεις αρλούμπες. Αν είχες ανώτερη ευφυΐα θα καταλάβαινες τι σου εξηγώ. Δεν περιμένω θαύματα. Άνοιξε τώρα ένα νέο tab, λύσε το παντελόνι σου και συνέχισε να την παίζεις. Δεν έχουν όλοι γονείς όπως οι γνωστοί μου ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Πολλά θα καταλήξετε με προβλήματα. Για αυτό και πιο πάνω ζητώ από το κράτος να συνεισφέρει ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά με προβλήματα.![]()
Εκπληκτικο, δεν βρισκεις;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Η μάνα μου ήθελε παιδί με γαλανά μάτια. Της βγήκα καστανομάτης.
Το ξεπέρασε.
Έτσι κι οι υπόλοιποι, άσχετα με τις δικές τους προτιμήσεις, πρέπει να δέχονται αυτές των παιδιών τους.
Το ξεπέρασε.
Έτσι κι οι υπόλοιποι, άσχετα με τις δικές τους προτιμήσεις, πρέπει να δέχονται αυτές των παιδιών τους.
-
Εμπεδοκλής
Πόσοι είστε οι αλβανόφωνοι εδώ μέσα; Δυστυχώς εκεί την ασθένεια αυτή δεν την αντιμετωπίζουν με στοργή στη γείτονα χώρα. Εκεί τους δέρνουν και τους βιάζουν διάφοροι άλλοι που δηλώνουν στρέιτ αλλά είναι ομοφυλόφιλοι που παλαιότερα δεν είχαν τη στοργή και την αγάπη από τους δικούς τους και έγιναν εκδικητικοί γκέι με τους ανθρώπους που έχουν την ίδια ασθένεια...foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:36Grekët.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:28Εντάξει. Ηρέμησε τώρα. Τι λέει η Αλβανία; Όλα καλά; Πώς τους λέτε τους ομοφυλόφιλους στα αλβανικά;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:20
Εσυ κανεις λαθος, ειναι πολυ σωστη, αν και δεν εβαλα καθολου accents, αν και αυτο το κανω απο πεποιθηση, οπως και οταν γραφω ελληνικα. Εχω συλλογη απο παλια SAS μονο και μονο για την καταπληκτικη παλια argot τους και το υπεροχο υβρεολογιο τους.
Απευθύνεται στο κοινό που ξέρει να ακούει μουσική χωρίς παρωπίδες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:47Απευθύνεται στο κοινό που συχνάζει στα πανηγύρια της επαρχίας ή τα σκυλάδικα της Εθνικής.Υδράργυρος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:34 Δεν πανε καλα οι πωλησεις, για αυτο πεταει μερικες θρησκοληπτες και ρατσιστικες μαλακιες για να τονωσει το προφιλ του. Το νοσηρο ειναι οτι διαφημιζονται με αυτον τον τροπο.
Α ρε δημητρας που τους χρειαζεται
Τερλέγκα θα κάνουμε καιρό να ξαναδούμε.
- περαστικος
Διοτι το να μην εχεις γαλανα ματια ειναι ιδιο με το να τρως πουτσες...Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:38 Η μάνα μου ήθελε παιδί με γαλανά μάτια. Της βγήκα καστανομάτης.
Το ξεπέρασε.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- John Brown Gun Club
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αν το παιδί σου για να γίνει ευτυχισμένο θέλει να τρώει πούτσες, εσύ απαγόρεψέ του το γιατί σου χαλάει την αισθητική. Ό,τι και να πάθεις μετά θα το αξίζεις.περαστικος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:40Διοτι το να μην εχεις γαλανα ματια ειναι ιδιο με το να τρως πουτσες...Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:38 Η μάνα μου ήθελε παιδί με γαλανά μάτια. Της βγήκα καστανομάτης.
Το ξεπέρασε.
- EKPLIKTIKOS
Κατά πάσα πιθανότητα είναι συνδυασμός παραγόντων, γενετικής προδιαθεσης, επιγενετικης, περιβαλλοντος. Δε φαινεται να υπάρχει πάντως ενα συγκεκριμένο "γκει γονίδιο". Παρ ολα αυτα το ερώτημα σου σηκώνει πολλή κουβέντα γιατι ξεπερνάει το ζήτημα της υγείας (οκ οποιοσδήποτε θα επέλεγε το παιδί του να μην έχει μια ασθένεια).ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 17:09
.
Ας κάνουμε τότε μιά υποθεση εργασίας.....
Αν είναι σε γονίδιο.....θα το βρούμε αυριο μεθαύριο.....![]()
Τό ερώτημα πού γενιέται σ αυτή την προοπτική ειναι.....η κοινωνία ..... ή Εσύ.....
θα επέλεγες να εβγαζες απ το DNA του γυιού σου τό γκέυ γονίδιο η όχι ;;;
.
Προσωπικά είμαι πολύ σκεπτικός σε αυτό κ δε θα μου άρεσε να συμβαίνει περα απο λόγους υγείας. Οπότε, αν και θα ήθελα ο γιος μου να είναι straight, δε θα ήθελα να μπορώ να διαλέξω κάτι τέτοιο με τέτοιον τρόπο.
-
Εμπεδοκλής
Το 1821 με ποιους ήταν; Με τους αλβανοτουρκους που κρατούσαν την Ακρόπολη ή με τις ελληνικές δυνάμεις των επαναστατών;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:38Δεν ξερω και πολλα για την Αλβανια, ειμαι 14 γενιες Αθηναιος, με πατρικο στην Πλακα. Ξερω ομως πως ακομα και αυτη η ορεσιβια και βαθια συντηρητικη κουλτουρα εχει ενσωματωσει τρανς αντρες στη ριζα του κοινωνικου τους ιστου, ως προστατες της οικογενειας.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:28Εντάξει. Ηρέμησε τώρα. Τι λέει η Αλβανία; Όλα καλά; Πώς τους λέτε τους ομοφυλόφιλους στα αλβανικά; Τι τους κάνετε τους ομοφυλόφιλους εκεί πάνω; Τους βιάζουν άλλοι ομοφυλόφιλοι; Λογικά με τους μισούς εκεί πάνω να λέγεστε χυσάι θα πρέπει να είστε πολύ άντρες...John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:20
Εσυ κανεις λαθος, ειναι πολυ σωστη, αν και δεν εβαλα καθολου accents, αν και αυτο το κανω απο πεποιθηση, οπως και οταν γραφω ελληνικα. Εχω συλλογη απο παλια SAS μονο και μονο για την καταπληκτικη παλια argot τους και το υπεροχο υβρεολογιο τους.![]()
Εκπληκτικο, δεν βρισκεις;
-
Εμπεδοκλής
Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 22:38 Η μάνα μου ήθελε παιδί με γαλανά μάτια. Της βγήκα καστανομάτης.
Το ξεπέρασε.
Ασχέτως τι θέλει ο γονιός καλό είναι το παιδί να το πηγαίνουν και σε κανένα οφθαλμίατρο. Πολλές φορές το χρώμα των ματιών οφείλεται σε δυσλειτουργίες και παθήσεις...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση