Γεια σας
Δημιούργησα μια νέα ομάδα Whatsapp, ειδικά για ενήλικες. Υπάρχουν πολλά μόνο κορίτσια χωρίς χρήματα τσέπης. Όταν είστε μέσα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο και να γνωρίσετε οποιοδήποτε κορίτσι θέλετε. εγγραφείτε εδώ
Από κάτω έχει ένα link αλλά φοβάμαι μήπως είναι ιϊκό.
Μπορείτε να βοηθήσετε ;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Αμα τους λείπουνε χρήματα τσέπης να πάνε Κουμουνδούρου για το 0,60€.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι παγιδα παντως. Το λεω γιατι κι εμενα μου ηρθε το ιδιο μηνυμα απο πολυ εμπιστη πηγη, τον φιλο μου που ειναι ανεψιος του πρώην Πρίγκηπα της Νιγηρίας και ειναι απο πολυ καλή οικογενεια. Προσφατα μαλιστα ξεκινήσαμε κι ενα νεο business venture μαζι. Είναι κάτι χρήματα που είχαν δεσμεύσει στο θείο του και...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:33
Εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι παγιδα παντως. Το λεω γιατι κι εμενα μου ηρθε το ιδιο μηνυμα απο πολυ εμπιστη πηγη, τον φιλο μου που ειναι ανεψιος του πρώην Πρίγκηπα της Νιγηρίας και ειναι απο πολυ καλή οικογενεια. Προσφατα μαλιστα ξεκινήσαμε κι ενα νεο business venture μαζι. Είναι κάτι χρήματα που είχαν δεσμεύσει στο θείο του και...
Σιγά, με το μαλακό.
Κορίτσια χωρίς χρήματα τσέπης υπάρχουν ως γνωστόν, Νιγηριανοί που κάνουν business venture δεν υπάρχουν.
Αλλά και πάλι βέβαια μπορεί.
Το θέμα είναι γίνεται κανείς να παραλάβει ένα ύποπτο Url αβλαβώς και να το εξετάσει για να βοηθήσει το πχόρουμ ;
Πάντως μιά άλλη που μου είχε γράψει σκέτο message, της είπα εγώ "hi" και μετά μου άρχισε ολόκληρη ιστορία ότι "είμαι ένα φτωχό κοριτσάκι που το έχουν απαγάγει στη ζούγκλα, βοηθείστε με ...".
Γεια σας
Δημιούργησα μια νέα ομάδα Whatsapp, ειδικά για ενήλικες. Υπάρχουν πολλά μόνο κορίτσια χωρίς χρήματα τσέπης. Όταν είστε μέσα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο και να γνωρίσετε οποιοδήποτε κορίτσι θέλετε. εγγραφείτε εδώ
Από κάτω έχει ένα link αλλά φοβάμαι μήπως είναι ιϊκό.
Μπορείτε να βοηθήσετε ;