κόφ' το εσύ με το θέατροthe comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:31 χοντράδες που δεν λέγονται. λόγια αφιλτράριστα που σάμπως τα πίστευα; καταστροφές μεγάλες χωρίς λόγο. γιατί; γιατί;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
Re: ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
the comet the course the tail
αλήθεια λέω. ποιο θέατρο; επειδή το ύφος μου είναι κάπως; καταβάθος αλήθεια λέω.νύχτα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:45κόφ' το εσύ με το θέατροthe comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:31 χοντράδες που δεν λέγονται. λόγια αφιλτράριστα που σάμπως τα πίστευα; καταστροφές μεγάλες χωρίς λόγο. γιατί; γιατί;![]()
![]()
μα εσύ δεν μπορείς να πεις ψέμματα αφούthe comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:47
αλήθεια λέω. ποιο θέατρο; επειδή το ύφος μου είναι κάπως; καταβάθος αλήθεια λέω.![]()
το θέμα είναι ότι είσαι υπεραστηρός καί με την πάρτη σου, και με τους υπόλοιπους
αποδέξου την ανθρώπινή σου φύση, αναγνώρισε τα λάθη σου, ζήτησε συγγνώμες εκεί που πρέπει
διότι αλλιώς δεν έχουν νόημα, και προχώρα σαν καλό παιζάκι παρακάτω αφήνοντας τις εμμονές
εκεί που ανήκουν, στο παρελθόν
τα υπόλοιπα είναι απλώς θέατρο και δικαιολογίες για να μην ασχολείσαι
με το παρόν-μέλλον σου
σαγαπάω πολύ ε
Τάσεις αυτοκτονίας έχεις;the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:47αλήθεια λέω. ποιο θέατρο; επειδή το ύφος μου είναι κάπως; καταβάθος αλήθεια λέω.νύχτα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:45κόφ' το εσύ με το θέατροthe comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:31 χοντράδες που δεν λέγονται. λόγια αφιλτράριστα που σάμπως τα πίστευα; καταστροφές μεγάλες χωρίς λόγο. γιατί; γιατί;![]()
![]()
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
the comet the course the tail
αυτή τη στιγμή όχι.vagabondo έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:55Τάσεις αυτοκτονίας έχεις;the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:47αλήθεια λέω. ποιο θέατρο; επειδή το ύφος μου είναι κάπως; καταβάθος αλήθεια λέω.![]()
Πάπαρια μετάνιωσες τότε, αύριο θα ξανακάνεις το ίδιο.the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:56αυτή τη στιγμή όχι.vagabondo έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:55Τάσεις αυτοκτονίας έχεις;the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:47
αλήθεια λέω. ποιο θέατρο; επειδή το ύφος μου είναι κάπως; καταβάθος αλήθεια λέω.![]()
Occasio facit furem
ούτε μυρμήγκι δεν έχει πειράξει
είναι ενοχικός μέχρι αηδίας και βασανίζεται άδικα
ούτε αλκοολικός είναι, μη του γράφετε παπαριές για θα τα σπάσω όλα
καλο ειναι να σπαει η συνωμοσια της σιωπης
περνας ολη σου τη ζωη χωρις να καταλαβεις ποτε δυο τρια πραματα που καποιος που θα κατσει διπλα σου 15' για ενα καφε χωρις να σε ξερει εχει οσμιστει αμεσως. γιατι;
γιατι αυτοι που σε νοιαζονται δε θελουν να στα πουνε μη σε πληγωσουν, μη παρεξηγηθεις και σε χασουν, μη ανταποδωσεις με δικες τους ανασφαλειες κλπ κλπ γιατι αυτοι που δε σε νοιαζονται δεν εχουν κανενα λογο να στα πουν γιατι δε νοιαζονται
αρα δε τα μαθαινεις ποτε
περνας ολη σου τη ζωη χωρις να καταλαβεις ποτε δυο τρια πραματα που καποιος που θα κατσει διπλα σου 15' για ενα καφε χωρις να σε ξερει εχει οσμιστει αμεσως. γιατι;
γιατι αυτοι που σε νοιαζονται δε θελουν να στα πουνε μη σε πληγωσουν, μη παρεξηγηθεις και σε χασουν, μη ανταποδωσεις με δικες τους ανασφαλειες κλπ κλπ γιατι αυτοι που δε σε νοιαζονται δεν εχουν κανενα λογο να στα πουν γιατι δε νοιαζονται
αρα δε τα μαθαινεις ποτε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
τα ψαρια δεν εχουν λεξη για το νερο- ειναι συνεχεια εκει μεσα, δεν ξερουν αλλιως
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεύτερο καλσόν έχεις;
Occasio facit furem
οπως μου είχε πει η ψυχολόγος: Θα γινοσουν καλος καθολικος. Και ακομα καλύτερος εβραιος συμπληρωσα εγω.
Άρα κάποια στιγμή είχες;the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:56αυτή τη στιγμή όχι.vagabondo έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:55Τάσεις αυτοκτονίας έχεις;the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:47
εσύ να μας φανερώνεις συχνότερα την ανθρώπινη τρυφερή πλευρά σου
θα μου περάσει, είναι μια στιγμιαία γιωτοδίνη