Ρε κολοκύθι τι τρόπο βρήκες πάλι να απομονώσεις κομμάτια από το θέμα και να το πας βόλτα στη Λαμία;
Τώρα εδώ την πεποίθησή σου εκφράζεις, την επιθυμία σου ή πιστεύεις αλήθεια ότι δεν τιμωρείται νομικά αυτό που κάνανε οι κωλόμπατσοι;
Ρε κολοκύθι τι τρόπο βρήκες πάλι να απομονώσεις κομμάτια από το θέμα και να το πας βόλτα στη Λαμία;
Είστε κωμικοτραγικοί ρε χαοτικέ, τι να λέμε τώρα.Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:45Ρε κολοκύθι τι τρόπο βρήκες πάλι να απομονώσεις κομμάτια από το θέμα και να το πας βόλτα στη Λαμία;Μια χαρά έχουν σχέση. Μιλάμε για άσκηση βίας. Και να σκεφτείς ότι τον ρίξανε και σε πλημμέλημα.
Τώρα εδώ την πεποίθησή σου εκφράζεις, την επιθυμία σου ή πιστεύεις αλήθεια ότι δεν τιμωρείται νομικά αυτό που κάνανε οι κωλόμπατσοι;
adon99 έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:41 "Aναρχικη πορεια" λεει ο αλλος σαν εκεινη με την τιτικα που εφαγε 2φαπες και εβαλε μανες αδερφες να κλαιγονται στα καναλια?![]()
Ρε τουλουμοτύρι, ποιος ψάχνει για ήρωες; Θα το κοιτάξεις ποτέ το θεματάκι του να πρέπει να είναι ήρωας και πολύ σπουδαίος όποιος πέφτει θύμα επίθεσης από μπάτσους; Μια ζωή με αυτόματες διαδικασίες μέσα σου, προσπαθείς να βγάλει λάδι τους μπάτσους έτσι εξορισμού γιατί είναι μπάτσοι. νοοτροπία του 1930 μέχρι και 1970 δηλαδή. κι αυτό πως το κάνεις; πασχίζοντας να δείξεις τα αρνητικά του θύματος, για να μας πεις ότι άξιζε ότι έπαθε πριν εξετάσεις. Δεν σου χρειάζεται ποτέ να εξετάζειςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:47Είστε κωμικοτραγικοί ρε χαοτικέ, τι να λέμε τώρα.Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:45Ρε κολοκύθι τι τρόπο βρήκες πάλι να απομονώσεις κομμάτια από το θέμα και να το πας βόλτα στη Λαμία;Μια χαρά έχουν σχέση. Μιλάμε για άσκηση βίας. Και να σκεφτείς ότι τον ρίξανε και σε πλημμέλημα.
Σκέτοι ρακοσυλλέκτες στην κατεπείγουσα ανάγκη σας να βρείτε ήρωες, έχετε καταντήσει.
Ονειρευεσαι πρεζαρχικες πορειες αλλα αν σου διαρρηξουν το σπιτι θα τους καλεσεις του μπατσους, σωστα αναρχικε της πορδης;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:39και συ θες να περασει απο πανω σου καμια αναρχικη πορεια μπας και στρωσεις χαρακτηρα και σταματας να πετας πινοτσετικες μαλακιεςΠτολεμαίος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:37
40 χρόνια Πινοσέτ θέλει αυτό το κράτος να στρώσετε χαρακτήρα και να γίνετε άνθρωποι από αυτούς που σέβονται τους άλλους ανθρώπους.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Κάθε άλλο, επειδή ακριβώς διάβασα το εμβριθές κατεβατό που ανέβασεςΧαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:45Ρε κολοκύθι τι τρόπο βρήκες πάλι να απομονώσεις κομμάτια από το θέμα και να το πας βόλτα στη Λαμία;Μια χαρά έχουν σχέση. Μιλάμε για άσκηση βίας. Και να σκεφτείς ότι τον ρίξανε και σε πλημμέλημα.
Απλά θα πληρώσει και κατά συνέπεια θα πήξετε και κατά μετέπειτα συνέπεια θα γουστάρουμε πολύ. Στα παπάρια μας η ψευτοδικαιοσύνη σας. Έχουμε τον δικό μας τρόπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:52 Εμένα μου αρέσει που όλοι οι αναρχικοί, επικαλούνται τον πέλεκυ της αστικής δικαιοσύνης, όταν τους συμφέρει.
Αναρχική -και ενίοτε ένοπλη- δικομανία, το τελευταίο σύντομο ανέκδοτο.
Με καθε αναγκαιο μεσο. Γνωριζω πολυ καλα τα δικαιωματα μου και δε σκοπευω να παραχωρησω ουτε το ελαχιστο απο αυτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:52 Εμένα μου αρέσει που όλοι οι αναρχικοί, επικαλούνται τον πέλεκυ της αστικής δικαιοσύνης, όταν τους συμφέρει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ενώ ο τύπος δεν παρανομησε;Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:54
Άκου ήρωας! Μπορεί να είναι ο χειρότερος μαλάκας. δεν μ' ενδιαφέρει καν να ψάξω και να μάθω. Οι μπάτσοι παρανόμησαν και θα δικαστούν. απλά πράγματα.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Εσείς.Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:54Ρε τουλουμοτύρι, ποιος ψάχνει για ήρωες;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:47Είστε κωμικοτραγικοί ρε χαοτικέ, τι να λέμε τώρα.Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:45
Ρε κολοκύθι τι τρόπο βρήκες πάλι να απομονώσεις κομμάτια από το θέμα και να το πας βόλτα στη Λαμία;Μια χαρά έχουν σχέση. Μιλάμε για άσκηση βίας. Και να σκεφτείς ότι τον ρίξανε και σε πλημμέλημα.
Σκέτοι ρακοσυλλέκτες στην κατεπείγουσα ανάγκη σας να βρείτε ήρωες, έχετε καταντήσει.
Καμια. ΑΘΩΩΘΗΚΕ. Πηξε.Prepon έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:59Ενώ ο τύπος δεν παρανομησε;Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:54
Άκου ήρωας! Μπορεί να είναι ο χειρότερος μαλάκας. δεν μ' ενδιαφέρει καν να ψάξω και να μάθω. Οι μπάτσοι παρανόμησαν και θα δικαστούν. απλά πράγματα.
Επιτρέπεται να απλωνει τα πόδια του στην καρέκλα;
Και αν κακώς τα άπλωσε, ποιες ήταν οι συνέπειες από τη στιγμή που αθωώθηκε; Ή μάλλον ποιος θα έπρεπε να ήταν οι συνέπειες;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Το ίδιο κι εγώ χαρά μου.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:58Με καθε αναγκαιο μεσο. Γνωριζω πολυ καλα τα δικαιωματα μου και δε σκοπευω να παραχωρησω ουτε το ελαχιστο απο αυτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:52 Εμένα μου αρέσει που όλοι οι αναρχικοί, επικαλούνται τον πέλεκυ της αστικής δικαιοσύνης, όταν τους συμφέρει.
Η γνωστή παπαρομέθοδος αντιπαράθεσης. Δεν απαντάς ότι δεν σε παίρνει. Ολόκληρο το ποστ σας τα χώνει και αναδεικνύει την ένδεια σας στο να αντιπαρατεθείτε. Βγες τώρα να κάνεις έρανο να μαζέψετε λεφτά για το πρόστιμο να βοηθήσετε τα επαρχιωτόπουλα φιλαράκια σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:00Εσείς.
Και το χειρότερο είναι ότι ψάχνετε για προσομοιώσεις τρέντυ ηρώων.
Κάτι σε κακοπαιγμένο σποτάκι για τον κόβιντ, μου θυμίζετε.![]()
καλα κρασα, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΡΑ λεμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:02Το ίδιο κι εγώ χαρά μου.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:58Με καθε αναγκαιο μεσο. Γνωριζω πολυ καλα τα δικαιωματα μου και δε σκοπευω να παραχωρησω ουτε το ελαχιστο απο αυτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:52 Εμένα μου αρέσει που όλοι οι αναρχικοί, επικαλούνται τον πέλεκυ της αστικής δικαιοσύνης, όταν τους συμφέρει.
Γι' αυτό τσίριζε όσο γουστάρεις.![]()