Με βιντεο και αθωωση; Πας καλα; Αποζημιωσαρα θα παρειOtto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05Θα τους κλάσουν.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05καλα θα κανουν αυτοι οι σκατομπατσοι να βρουνε δικηγορο τωρα. Μηνυσαρα λεμε.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59
Αντίσταση κατά της αρχής. Και κάτω που είναι αντιστέκεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη μου"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη
Πειθαρχικό στο μπάτσο
Γιατί έριξε λίγες φαπες
Γιατί έριξε λίγες φαπες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Από ποιους;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:09Με βιντεο και αθωωση; Πας καλα; Αποζημιωσαρα θα παρειOtto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05Θα τους κλάσουν.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05
καλα θα κανουν αυτοι οι σκατομπατσοι να βρουνε δικηγορο τωρα. Μηνυσαρα λεμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μικρέ κι αθώε μπλάκι...John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:09 Με βιντεο και αθωωση; Πας καλα; Αποζημιωσαρα θα παρει
Σαν να έχουμε δημοκρατία γράφεις.
- John Brown Gun Club
Σε ποινικο σκελος το πιθανοτερο. Στο αστικο δικαστηριο ομως ...Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:08Ισχύει. Κανείς δεν ακουμπάει τους μπάτσους. Αν αντιμετωπιστούν τα εγκλήματά τους με το 1/100 της αυστηρότητας που θα αντιμετωπίζονταν σε έναν άλλο πολίτη κλαψομουνιάζουν σαν κοριτσάκια που έκαναν βαβά το δάχτυλό τους.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05Θα τους κλάσουν.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05
καλα θα κανουν αυτοι οι σκατομπατσοι να βρουνε δικηγορο τωρα. Μηνυσαρα λεμε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Γιάννης
Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59Αντίσταση κατά της αρχής. Και κάτω που είναι αντιστέκεται.Γιάννης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:54Για πείτε δηλαδή, τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνουν οι δικαστές για να μην τους θεωρούν μαλάκες οι αφεντιές σας;
Αντιστέκεται στο ξύλο που άρχισε να τρώει αφού συμμορφώθηκε με τις εντολές. Τι έπρεπε να να κάνει δηλαδή, να κάτσει να τις φάει επειδή σας τη σπάει η φάτσα του; Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν είσαι κάτω και σε χτυπάνε, ακόμα και αν δεν θες να αντισταθείς θα το κάνεις ενστικτωδώς. Χέσε με τώρα κι εσύ ρε Όττο με την καραμελίτσα που πιπιλάς συνέχεια για "αντίσταση κατά της αρχής" , όταν χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να επιτίθενται οι αστυνομικοί σε πολίτες που δεν αποτελούν κίνδυνο, έτσι για το νταηλίκι, τότε πολύ ορθά κρινουν οι δικαστές υπέρ του πολιτη, να αγιάσει το στόμα τους.
- John Brown Gun Club
Απο την ιδια την ΕΛΑΣ, με βαση το αρθρο 3 της ΕΣΔΑΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:10Από ποιους;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:09Με βιντεο και αθωωση; Πας καλα; Αποζημιωσαρα θα παρει
Ουδείς επιτρέπεται να υποβληθή εις βασάνους ούτε εις ποινάς ή μεταχείρισιν απανθρώπους ή εξευτελιστικάς.
Με ποια κατηγορία;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:10Σε ποινικο σκελος το πιθανοτερο. Στο αστικο δικαστηριο ομως ...Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:08Ισχύει. Κανείς δεν ακουμπάει τους μπάτσους. Αν αντιμετωπιστούν τα εγκλήματά τους με το 1/100 της αυστηρότητας που θα αντιμετωπίζονταν σε έναν άλλο πολίτη κλαψομουνιάζουν σαν κοριτσάκια που έκαναν βαβά το δάχτυλό τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα παληκαρακι είναι προφανώς κακομαθημένο, απλώνει τα ξερά του εκεί που καθόμαστε.
Επιπλέον είναι αυθαδης και δεν συμμορφώνεται με τις εντολές τις αστυνομίας.
Τα παραπάνω δεν αμφισβητούνται, τα παραδέχτηκε και ο ίδιος στην απολογία του.
Από εκεί και πέρα όμως, σίγουρα είναι υπερβολικό να τρώει ξύλο ένας 19χρονος από 5-6 αστυνομικούς. Στο 2020 είμαστε, αυτό το θέμα θα έπρεπε να είναι ήδη λυμένο.
Η βία δεν πρέπει να είναι δυσανάλογη της απειλής.
Τέλος, οι δικαστές τον παίρνουν .
Η νοοτροπία "έλα μωρέ τώρα , νταξει, δε θα το ξανακάνει " μας έχει φέρει ως εδώ.
Οι πολίτες πρέπει να αποδέχονται τις συνέπειες των πράξεών τους. Ας του έβαζαν ένα 50ρικο πρόστιμο. Ή 10 ευρώ ξέρω γω. Απλά για να πάρει το μνμ ότι δεν μπορεί να κανει τον μάγκα χωρίς συνέπειες.
Επιπλέον είναι αυθαδης και δεν συμμορφώνεται με τις εντολές τις αστυνομίας.
Τα παραπάνω δεν αμφισβητούνται, τα παραδέχτηκε και ο ίδιος στην απολογία του.
Από εκεί και πέρα όμως, σίγουρα είναι υπερβολικό να τρώει ξύλο ένας 19χρονος από 5-6 αστυνομικούς. Στο 2020 είμαστε, αυτό το θέμα θα έπρεπε να είναι ήδη λυμένο.
Η βία δεν πρέπει να είναι δυσανάλογη της απειλής.
Τέλος, οι δικαστές τον παίρνουν .
Η νοοτροπία "έλα μωρέ τώρα , νταξει, δε θα το ξανακάνει " μας έχει φέρει ως εδώ.
Οι πολίτες πρέπει να αποδέχονται τις συνέπειες των πράξεών τους. Ας του έβαζαν ένα 50ρικο πρόστιμο. Ή 10 ευρώ ξέρω γω. Απλά για να πάρει το μνμ ότι δεν μπορεί να κανει τον μάγκα χωρίς συνέπειες.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- John Brown Gun Club
Κανεις λαθος φιλε μου: εχουν επιδικαστει και αποζημιωθει υποθεσεις οπου ο εναγων ειχε καταδικαστει. Εδω αθωωθηκε. Αποζημιωσαρα λεμε.Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:10Μικρέ κι αθώε μπλάκι...John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:09 Με βιντεο και αθωωση; Πας καλα; Αποζημιωσαρα θα παρει
Εξαρτάται από τη συμπεριφορά του κρατούμενου ή συλληφθέντος.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:13Απο την ιδια την ΕΛΑΣ, με βαση το αρθρο 3 της ΕΣΔΑΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:10Από ποιους;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:09
Με βιντεο και αθωωση; Πας καλα; Αποζημιωσαρα θα παρει
Ουδείς επιτρέπεται να υποβληθή εις βασάνους ούτε εις ποινάς ή μεταχείρισιν απανθρώπους ή εξευτελιστικάς.
Γιατί εκτός από τους κώδικες συμπεριφοράς των αστυνομικών προς τους πολίτες παίζει και αντίστροφα το θέμα. Και λέγεται "αντίσταση κατά της αρχής".
Με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι ε; Πάρε να θυμηθείς και πήξεOtto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05Θα τους κλάσουν.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05καλα θα κανουν αυτοι οι σκατομπατσοι να βρουνε δικηγορο τωρα. Μηνυσαρα λεμε.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59
Αντίσταση κατά της αρχής. Και κάτω που είναι αντιστέκεται.
Ένα εκατομμυριάκι δραχμές ήταν το πρόστιμοΣτις 13 Μαρτίου 2001 ζήτησε συγνώµη στο δικαστήριο από τον Φλοριάν Σακάι, ο οποίος συµφώνησε να αποσυρθούν οι κατηγορίες υπό τον όρο ότι ο αστυνοµικός θα πλήρωνε το ποσό της αποζηµίωσης, την οποία διεκδικούσε, έναντι των ιατρικών εξόδων ενός άρρωστου παιδιού που δεν σχετιζόταν µε αυτόν.
https://athens.indymedia.org/post/166457/
https://www.tanea.gr/2001/03/14/greece/ ... -koyrepse/
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στις ΗΠΑ;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:18Κανεις λαθος φιλε μου: εχουν επιδικαστει και αποζημιωθει υποθεσεις οπου ο εναγων ειχε καταδικαστει. Εδω αθωωθηκε. Αποζημιωσαρα λεμε.Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:10Μικρέ κι αθώε μπλάκι...John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:09 Με βιντεο και αθωωση; Πας καλα; Αποζημιωσαρα θα παρει
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Ηθικη και σωματικη βλαβη απο απανθρωπη και εξευτελιστικη μεταχειριση. Τα γραφω ακριβως απο πανω.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:15Με ποια κατηγορία;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:10Σε ποινικο σκελος το πιθανοτερο. Στο αστικο δικαστηριο ομως ...Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:08
Ισχύει. Κανείς δεν ακουμπάει τους μπάτσους. Αν αντιμετωπιστούν τα εγκλήματά τους με το 1/100 της αυστηρότητας που θα αντιμετωπίζονταν σε έναν άλλο πολίτη κλαψομουνιάζουν σαν κοριτσάκια που έκαναν βαβά το δάχτυλό τους.![]()
Εκρηκτικά, πλαστές ταυτότητες και χρήματα σε κτίριο της Θεσσαλονίκης που εκκενώθηκε

https://www.real.gr/koinonia/arthro/ekr ... ke-662785/
E, και τί κάνανε τα παιδΓιά?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-