Κι από αυτά έχω.the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:29χοληστερίνη δεν έχω πολλή. οριακά είμαι πάντα. παραδοσιακά έχω πολλά τριγλυκερίδια.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:18Κι εμένα, 270 χοληστερίνη. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Ίσως επειδή δεν έχω χωνέψει ακόμα απο χθες. Αλλά όλα στραβάthe comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:08
το βράδυ. αλλά πρέπει να ξεκινήσω και δίαιτα. όλα στραβά μου πάνε Κικίτσαμ.![]()
![]()
πολλά όμως.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
Re: ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
δεν πίνω ποτέ τέτοια ώρα. αν δεν πέσει ο ήλιος, δεν πίνω. επίσης, δεν πίνω κάθε μέρα.foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:27ίσως να μην έπινες 10 η ώρα το πρωί;the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:24 ...για πράγματα που έχω πει.
όχι για πράγματα που έχω κάνει. δεν είχα ποτέ κακή πρόθεση σε όσα έχω κάνει.
ΑΛΛΑ έχω πει μαλακίες... πάνω στο πιοτό, πάνω στα νεύρα, πάνω στην παράνοια...![]()
τι να κάνω τώρα; να τους πιάσω έναν-έναν να ζητήσω συγνώμη;![]()
αφού πέφτει κουτσομπολιό... δεν θα τα μαθαίνανε όσα έχω πει; τι νόμιζα; έτσι θα την γλίτωνα;όλα μαθαίνονται αργά ή γρήγορα...
![]()
σκέφτομαι να εκτυπώσω κάρτες, που να γράφουν πάνω: "ΣΥΓΝΩΜΗ" και να τις μοιράζω όποτε χρειάζεται...
στη δουλειά είμαι, αλλά λείπουν όλοι και κωλοβαράω στο πχορουμ.
Άντε ρε που θα πεις τι είμαι.sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:25Έχεις εμμονές, με τον εαυτό σου, διότι κατά βάθος και εσύ γνωρίζεις, αυτό που είναι γνωστό σε "όλους" μας, ότι δηλαδή βάσει του δικού σου συστήματος αξιών ΔΕΝ είσαι αριστερός, δεν το δέχεσαι διότι αυτό αυτόματα σε κάνει στο μυαλό σου δεξιό, αλλά δεν είσαι δεξιός και δεν είσαι γιατί δεν χρειάζεται να είναι δεξιός όποιος για ότι αφορά τον τόπο που τον γέννησε σκέφτεται ορθά και φυσικά ούτε αριστερός.
Είσαι λίγο αριστεράντζα αλλά οκ, όλοι έχουμε μερικά κουσούρια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:36Άντε ρε που θα πεις τι είμαι.sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:25Έχεις εμμονές, με τον εαυτό σου, διότι κατά βάθος και εσύ γνωρίζεις, αυτό που είναι γνωστό σε "όλους" μας, ότι δηλαδή βάσει του δικού σου συστήματος αξιών ΔΕΝ είσαι αριστερός, δεν το δέχεσαι διότι αυτό αυτόματα σε κάνει στο μυαλό σου δεξιό, αλλά δεν είσαι δεξιός και δεν είσαι γιατί δεν χρειάζεται να είναι δεξιός όποιος για ότι αφορά τον τόπο που τον γέννησε σκέφτεται ορθά και φυσικά ούτε αριστερός.
Είσαι λίγο αριστεράντζα αλλά οκ, όλοι έχουμε μερικά κουσούρια.
Το τηλ μου είναι χαλασμένο,τ α χει τεντώσει δεν ανοίγει yutube και πολλές εφαρμογές εάν ήταν άνθρωπος θα ειχε πεθάνει ηλικιακά . Τέλος πάντων
Θα εβαζα το τραγούδι
Waschen baumen
Kalypso
Mιλαμε τα πιτσιρικια τα σπάνε
Θα εβαζα το τραγούδι
Waschen baumen
Kalypso
Mιλαμε τα πιτσιρικια τα σπάνε
-
- Casper -
Πιο σημαντική κάθαρση από το να λες συγγνώμη σε τρίτα άτομα (και να την εννοείς), είναι να συγχωρείς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου.
Κλεμμένο αυτό από την Νάιδα, το είπε σε άλλο θέμα :p
γιατί σε τρίτα και όχι απευθείας?
- Casper - έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:07 Πιο σημαντική κάθαρση από το να λες συγγνώμη σε τρίτα άτομα (και να την εννοείς), είναι να συγχωρείς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Επειδή έγραψα και για συγχώρεση προς τον εαυτό του.
Αυτό εννοώ, πέρα από το να λες συγγνώμη στο άτομο που το αφορά (απευθείας δηλαδή), να συγχωρεί και τον εαυτό του. Μπορεί να το έγραψα μπερδεμένα.
Η συγγνώμη δεν είναι έγκυρη αν δεν την εννοείς με πάθος. Εγώ όταν θέλω να με συγχωρέσουν λέω "Συγχώρεσέ με ρε μη σου γαμήσω το μουνί που σε πέταγε!
"
Να το εννοείς ό,τι λες όχι μαλακίες
Να το εννοείς ό,τι λες όχι μαλακίες
Εγώ οπότε ζητήσω συγνώμη θα πω "συγνώμη μωρέ" ή "ελα, εεεεελαααα μωρεεε συγνωωωωωμηηηη, μου κρατάς ακόμα μούτρα; " αν βλέπω δεν πιάνει αρχίζω μαλαγανιες. Αυτές πιάνουν πάνταΧαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:37 Η συγγνώμη δεν είναι έγκυρη αν δεν την εννοείς με πάθος. Εγώ όταν θέλω να με συγχωρέσουν λέω "Συγχώρεσέ με ρε μη σου γαμήσω το μουνί που σε πέταγε!"
Να το εννοείς ό,τι λες όχι μαλακίες![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στους μπουχέσες όχι στους ρίαλ μεν.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:45Εγώ οπότε ζητήσω συγνώμη θα πω "συγνώμη μωρέ" ή "ελα, εεεεελαααα μωρεεε συγνωωωωωμηηηη, μου κρατάς ακόμα μούτρα; " αν βλέπω δεν πιάνει αρχίζω μαλαγανιες. Αυτές πιάνουν πάνταΧαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:37 Η συγγνώμη δεν είναι έγκυρη αν δεν την εννοείς με πάθος. Εγώ όταν θέλω να με συγχωρέσουν λέω "Συγχώρεσέ με ρε μη σου γαμήσω το μουνί που σε πέταγε!"
![]()
ΚαλααααΧαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:00Στους μπουχέσες όχι στους ρίαλ μεν.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:45Εγώ οπότε ζητήσω συγνώμη θα πω "συγνώμη μωρέ" ή "ελα, εεεεελαααα μωρεεε συγνωωωωωμηηηη, μου κρατάς ακόμα μούτρα; " αν βλέπω δεν πιάνει αρχίζω μαλαγανιες. Αυτές πιάνουν πάνταΧαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:37 Η συγγνώμη δεν είναι έγκυρη αν δεν την εννοείς με πάθος. Εγώ όταν θέλω να με συγχωρέσουν λέω "Συγχώρεσέ με ρε μη σου γαμήσω το μουνί που σε πέταγε!"
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
χοντράδες που δεν λέγονται. λόγια αφιλτράριστα που σάμπως τα πίστευα; καταστροφές μεγάλες χωρίς λόγο. γιατί; γιατί;