!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H βλακεία των SJW σε βίντεο.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: H βλακεία των SJW σε βίντεο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:40 Τώρα στο διαδίκτυο και ειδικότερα στις ΗΠΑ, γίνεται μεγάλος λόγος για το βιβλίο της Robin DiAngelo

μήπως ο λόγος που γίνεται είναι για μεταπώληση :102:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Λεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:37
sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:30
Λεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2020, 15:19 Εν τω μεταξύ υπάρχουν τύποι εκεί έξω που γκρουπάρουν κάποιους ως ‘SJWs’, και θεωρούν μειωτικό το social justice, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Αν οι τύποι αυτοί, που αντιτίθενται στην κοινωνική δικαιοσύνη, δεν παραδέχονται την ίδια στιγμή με κάθε τρόπο ότι οι ίδιοι είναι στην καλύτερη μέλη του συστήματος και στην χειρότερη πιόνια του συστήματος, τότε μάλλον δεν καταλαβαίνουν πραγματικά σε ποια παράταξη βρίσκονται.
Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι μιά χαρά ιδανικό άμα το αποκόψεις από όλους αυτούς/εσάς τους sjw μπαγλαμάδες που πολεμάνε/τε υπέρ της ντεμέκ, προσωπικά διαχωρίζω την κοινωνική δικαιοσύνη από αυτό που θεωρούν οι sjw κοινωνική δικαιοσύνη λαμβάνοντας πάντα υπόψιν μου ότι η δικαιοσύνη είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα. Σε κάθε περίπτωση επίσης δεν βλέπω καθόλου θετικά αυτήν την απόπειρα να ορίσουν τι επιτρέπεται να λέγεται και να μην λέγεται στον δημόσιο λόγο κάτι τσουτσέκια σας εσάς. Για την ακρίβεια προεκτείνωντας ελάχιστα τον όρο φασισμός μιά χαρά φασιστάκια σας βρίσκω.
Τι έγινε σύσεξ, αργεί ο συσάντμιν να στείλει πακέτο πληροφοριών;
Σε δύο λεπτά τεγιώνω το τσιγάρο και βγάζω τις πίτσες από το φούρνο.
Μη πονάς άδικα φίλε μου, τα περιγράφω όλα με λεπτομέρειες στο βιβλίο μου "ο Φασισμός του αυτονόητου". Ξέρεις ότι έχω δίκαιο σε όλα, βαθιά μέσα σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Άλλα δύο λεπτάκια τελικά.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
Τρελός_του_Χωριού
Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρελός_του_Χωριού »

Ας δούμε και κάποιες κριτικές και προβληματισμοί που υφίστανται μέσα στο πλαίσιο στα όσα συμβαίνουν εδώ και κάποιο
καιρό στις ΗΠΑ.

Για παράδειγμα, στο κείμενο Gifts To The State Against The Fire Of Revolt: On Identity Reductionism And Weaponization In NYC, γράφονται στο επίλογό του τα εξής:
In actuality, identity reductionism and weaponization was the most crucial tool pacifying forces had in their pockets and this should prove once and for all how the Left needs to abandon this vapid poisonous politic and speak to reality.
Μία κριτική προερχόμενη από τον ίδιο χώρο με το παραπάνω υπάρχει και στο παρακάτω νήμα:

https://twitter.com/PhxInsurgent/status ... 3594633216

όπως επίσης:

https://twitter.com/PhxInsurgent/status ... 6503635974

Συνεχίζεται...
Non est ad astra mollis e terris via
Άβαταρ μέλους
Τρελός_του_Χωριού
Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρελός_του_Χωριού »

Τώρα ας δούμε ένα παράδειγμα μίας πολιτικής στρατηγικής που εμφανίζεται και στην αμερικανική αριστερά, αλλά φυσικά μπορεί να τη δει και πιο δεξιά, τι προέλευσης είναι (σημ. αν και εδώ αναφέρεται περισσότερο σε περιβαλλοντικά ζητήματα, μπορεί να παρατηρηθεί και για άλλα):
In exploring the rhetorics of social movements, including environmentalism, local foods and Occupy Wall Street, for an upcoming book, Jensen has delved into the societal impact of the Crying Indian. Critically acclaimed by Madison Avenue as one of the best ads ever made, the Crying Indian was one in a series of public service announcements sponsored by Keep America Beautiful, a nonprofit consortium founded by beverage behemoths Anheuser-Busch, PepsiCo and Coca-Cola, and tobacco giant Philip Morris along with private philanthropists and government agencies. Messages developed by the ad agency, like “Every Litter Bit Hurts” and “Don’t Be a Litterbug,” which started airing in the early ’50s, chided American consumers to take personal responsibility for pollution. The Crying Indian amped up the stakes — from encouraging a sense of civic duty to instilling a sense of self-reproach.

It was no coincidence, Jensen says, that Keep America Beautiful was organized in 1953, the same year Vermont first sought to legislate point-of-purchase deposits on aluminum cans (advertised then as “throw-aways”), which were blighting roadsides and waterways across the nation. To head off the growing anti-disposables mood and any laws that might threaten revenue, the big beverage companies contrived the Crying Indian to refocus the public’s attention on litter (and their own complicity as consumers) instead of on the companies that make, fill and sell the bottles. “The single tear at the end of that influential commercial orients us toward guilt and away from indignation,” Jensen says.

“Our emotions are being targeted by corporate interests to internalize the wrongs that have been done to the environment,” he explains. “At the end of a long production chain, consumers are left holding the plastic bottle, so to speak. We’re made to feel that we’re primarily responsible instead of the companies that manufacture and sell those bottles. ”

πηγή
Επομένως το παραπάνω έχει προέλευση τον Μουσολίνι, τον Χίτλερ, τον Στάλιν, το Μάο ή πρέπει να ερευνήσουμε από αμερικανική πουριτανική μεριά;

Τέλος, ο David Graber σε ένα σχετικό νήμα αναφέρει, μεταξύ των άλλων και το εξής:

https://twitter.com/davidgraeber/status ... 0324932608

Αυτά! :)

Καλό βράδυ! :wave:
Non est ad astra mollis e terris via
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:13 Επομένως το παραπάνω έχει προέλευση τον Μουσολίνι, τον Χίτλερ, τον Στάλιν, το Μάο ή πρέπει να ερευνήσουμε από αμερικανική πουριτανική μεριά;
Είναι καθαρά αμερικανικά φαινόμενα όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:13
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:10

ο ορισμός της κότας είναι ο τύπος που θαυμάζεις
δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που έφαγε το μπουκέτο και τι έχει πει, αλλά το να χτυπήσει έτσι κάποιον, τόσο πούστικα, δείχνει τι είδους μουνόπανο είναι
αν είχε τα @@ θα χωνόταν αντρίκια, όχι πισώπλατα
δεν πειραζει, ο σκοπος δεν ηταν ουτε να τον λιωσει, ουτε μια μονομαχια με τους τυπους, αλλα να βγει αυτο το εξευτελιστικο βιδεο που θα τον ακολουθει για παντα. Το σαγωνι μπορει να ποναγε για μια μερα το πολυ, αυτο το βιδεο θα ποναει για παντα.
Όποιος και να είναι το να υποστηρίζεις τη βία εναντίον σε λόγια σημαίνει ότι υποστηρίζεις φασιστικές τακτικές. Εγώ τον τύπο δεν τον ξέρω, λέει ότι οι νεοναζί τον μισούν, μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι, το σίγουρο είναι ότι η λογική "το βίντεο θα πονάει για πάντα" είναι δημοτικού. Οι ενήλικες άνθρωποι θεωρούν φασιστική τακτική την βία εναντίον της ελευθερίας του λόγου* και ακόμα και νεοναζί να είναι τον θυματοποιείς.

Με εξαίρεση το hate speech και αυτή είναι δουλειά των δικαστηρίων όχι δικιά σου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Το έχετε γαμήσει με την ορολογία. Το έχετε παραγαμήσει. Αυτές οι αρχιδιές, BLM, SJW, LGBT που τα βλέπετε να ξεπηδούν ως εννοιο-καταστάσεις εκεί μακριά στην καραβλαχιά που έχετε θεοποιήσει, είναι καραμελίτσες που πέφτετε με τα μούτρα. Μου θέλετε και ανάλυση του τι είναι φασισμός και κάνετε διάλογο κατά τ' άλλα. Η βία είναι εγγενές χαρακτηριστικό. Το ίδιο σκατοχαρακτηριστικό έχετε όλοι σας. πάτε τώρα σα μαλάκες να δικαιολογήσετε τη δική σας βία και να καταγγείλετε τη βία των άλλων.
Παίξτε κάνα τάβλι ρε μαλάκες να ησυχάσουμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:50
sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:30

Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι μιά χαρά ιδανικό άμα το αποκόψεις από όλους αυτούς/εσάς τους sjw μπαγλαμάδες που πολεμάνε/τε υπέρ της ντεμέκ, προσωπικά διαχωρίζω την κοινωνική δικαιοσύνη από αυτό που θεωρούν οι sjw κοινωνική δικαιοσύνη λαμβάνοντας πάντα υπόψιν μου ότι η δικαιοσύνη είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα. Σε κάθε περίπτωση επίσης δεν βλέπω καθόλου θετικά αυτήν την απόπειρα να ορίσουν τι επιτρέπεται να λέγεται και να μην λέγεται στον δημόσιο λόγο κάτι τσουτσέκια σας εσάς. Για την ακρίβεια προεκτείνωντας ελάχιστα τον όρο φασισμός μιά χαρά φασιστάκια σας βρίσκω.
Μη πονάς άδικα φίλε μου, τα περιγράφω όλα με λεπτομέρειες στο βιβλίο μου "ο Φασισμός του αυτονόητου". Ξέρεις ότι έχω δίκαιο σε όλα, βαθιά μέσα σου.
Η μη απάντηση δεν συνιστά απάντηση.

Καλοφάγωτες οι πίτσες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
sys3x

Λεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:06

Καλοφάγωτες οι πίτσες.
Σε απάντησα, είπα, είστε βλαμμένοι, πρότεινα να μην είστε.
Που ξέρεις ότι έκαμα δύο;
Θα μπορούσα να σε λέω και ψέμματα.
Βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε, μαζί, θα σε βοηθήσω.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:36 Το έχετε γαμήσει με την ορολογία. Το έχετε παραγαμήσει. Αυτές οι αρχιδιές, BLM, SJW, LGBT που τα βλέπετε να ξεπηδούν ως εννοιο-καταστάσεις εκεί μακριά στην καραβλαχιά που έχετε θεοποιήσει, είναι καραμελίτσες που πέφτετε με τα μούτρα. Μου θέλετε και ανάλυση του τι είναι φασισμός και κάνετε διάλογο κατά τ' άλλα. Η βία είναι εγγενές χαρακτηριστικό. Το ίδιο σκατοχαρακτηριστικό έχετε όλοι σας. πάτε τώρα σα μαλάκες να δικαιολογήσετε τη δική σας βία και να καταγγείλετε τη βία των άλλων.
Παίξτε κάνα τάβλι ρε μαλάκες να ησυχάσουμε.
ΔΕ ΓΑΜΑΜΕ είπαμε.

.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:21
Λεγεών έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:06

Καλοφάγωτες οι πίτσες.
Σε απάντησα, είπα, είστε βλαμμένοι, πρότεινα να μην είστε.
Που ξέρεις ότι έκαμα δύο;
Θα μπορούσα να σε λέω και ψέμματα.
Βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε, μαζί, θα σε βοηθήσω.
Ρε άσε τις πίπες και τις πίτσες και πες μου ευθέως - ποια κοινωνική δικαιοσύνη θεωρείς μια χαρά ιδανικό να υποστηρίξεις; Γιατί δυσκολεύεσαι να απαντήσεις; Σου είναι δύσκολο; Σου δίνω την βοήθεια του τηλεφώνου.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:22
περαστικος έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:15 Ποσο μαλακας αυτος ο μπλακι ρε πστ μου, ας τον μαζεψει καποιος....
αμυαλο παιδακι, αυτα ειναι αληθινα μιμηδια τραμπικων :g030:
τι λες μωρε μαλαγα εχεις γινει ρομπα ντιπ για ντιπ

αντι να βοηθάς το κωμα κανεις να είναι αντιπαθητικο όχι μονο για οσους ξερουν τι είναι το κωμα

αλλα για τους μετριοπαθείς που το αποδεχονται
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”