!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές
Re: Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές
Μια χαρά ήταν όλοι στους ρόλους τους. Να το κρίνετε με τα ελ δεδομένα. Σε αυτά τα δεδομένα ήταν πολύ καλό.
Πολλά στοιχεία από Seven και Saw
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πολύ καλό σενάριο και σκηνοθεσία, πολύ κακοί ηθοποιοί
- Rocco Siffredi
εχω δει καλυτερες ερμηνειες στον αστυνομο ΜπεκαΕρμής έγραψε: 04 Μαρ 2020, 00:13 Μια χαρά ήταν όλοι στους ρόλους τους. Να το κρίνετε με τα ελ δεδομένα. Σε αυτά τα δεδομένα ήταν πολύ καλό.
ακομα και οι μικροι ρολοι μπατσων σπυρος παπ και ο αλλος που εδινε πληροφοριες στην βικυ παπ ηταν για γελια
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ νόμιζα ότι ο Παπαδόπουλος θα ηταν η μόνη παραφωνία στο σήριαλ, αλλα στην πορεία εντόπισα κι άλλες. Ακομα και ο Δαδακαρίδης δεν μ'αρεσε όπως μ'άρεσε στην ταινία.
Μια χαρά ήταν και ο Μπέκας δεν αντιλέγω.Rocco Siffredi έγραψε: 04 Μαρ 2020, 12:25εχω δει καλυτερες ερμηνειες στον αστυνομο ΜπεκαΕρμής έγραψε: 04 Μαρ 2020, 00:13 Μια χαρά ήταν όλοι στους ρόλους τους. Να το κρίνετε με τα ελ δεδομένα. Σε αυτά τα δεδομένα ήταν πολύ καλό.
Πολλά στοιχεία από Seven και Saw![]()
ακομα και οι μικροι ρολοι μπατσων σπυρος παπ και ο αλλος που εδινε πληροφοριες στην βικυ παπ ηταν για γελια
- Rocco Siffredi
ε ναι συμφωνω
οταν στον Μπεκα που σε θεμα μπατζετ ηταν μερα με νυχτα επαιζαν καλυτερα οι ηθοποιοι δεν υπαρχει το επιχειρημα να τους κρινω με τα "ελ δεδομενα"
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Re: Ἕτερος Ἐγώ - Χαμένες Ψυχές
Ναί, τὸ ἔχω δεῖ πολλὲς φορές. Ὅταν ὅμως τὸ πρᾶγμα χάλασε, ἐκεῖνοι πέθαναν, ὅλοι. Καὶ ἀλήθεια λέω.
Δὲν μιλάω γιὰ ἔργο, ἀλλὰ γιὰ πραγματικότητα.
Δὲν μιλάω γιὰ ἔργο, ἀλλὰ γιὰ πραγματικότητα.
* https://www.phorum.com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Κατά την μη ταπεινή μου γνώμη η ταινία ήταν η καλύτερη ελληνική παραγωγή των τελευταίων ετών, το σενάριο ειδικότερα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Φεβ 2020, 11:21Την είδα και διαφωνώ.Beria έγραψε: 25 Φεβ 2020, 14:22Την είδες και διαφωνείς, ή δεν την είδες και ρωτάς;
Είχε όλα τα κλισέ αστυνομικής με κατά συρροή δολοφόνο, αλλά δεν βούλιαξε ούτε στα κλισέ ούτε στη σαχλα.
Της έλειπε διαρκώς κάτι για να είναι πολύ καλή, αλλά ήταν μια χαρά προσπάθεια
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η ταινία ήταν γαμάτη. Η σειρά επίσης. Αυτή η ανάλυση με τα ελ δεδομένα και τα τοιαύτα είναι αστεία. Λες και μιλάνε ειδικοί. Όταν βλέπεις μια ταινία βλέπεις μια ταινία. δεν κάνεις εργασία για το τι στοιχεία είχε με ποια ταινία έμοιαζε κλπ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
StalkerΧαοτικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:22 Η ταινία ήταν γαμάτη. Η σειρά επίσης. Αυτή η ανάλυση με τα ελ δεδομένα και τα τοιαύτα είναι αστεία. Λες και μιλάνε ειδικοί. Όταν βλέπεις μια ταινία βλέπεις μια ταινία. δεν κάνεις εργασία για το τι στοιχεία είχε με ποια ταινία έμοιαζε κλπ
.
.
Χάο μίλα για τον εαυτό σου, εγώ μιλάω εκ μέρους της τεχνς.
.
.
Τι σχέση έχεις με τη τέχνη ρε αφού είσαι φασίστας;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στο επόμενο που έρχεται θα παίζει και ο ισοθεος Κ.Τζουμας
- περαστικος
Εμεις οι φασιστες και αν εχουμε σχεση με την τεχνη.
Ο Χιτλερ ζωγραφος ηταν.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πότε βγαίνει το επόμενο;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας