!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
οι οπαδοι της νδ δεν σκουζνι υπερ τουρκιας όπως συμπασα η αριστερα συριζα 3% ανταρσυα μπαρουφακις κκε
ουτε λενε για τη θρκη πως είναι ένα τουρκικο πραγμα
ουτε αναφερουν τη μουσουλμανικη μειονοτητα ωςτουρκικη
ουτε λενε για τη θρκη πως είναι ένα τουρκικο πραγμα
ουτε αναφερουν τη μουσουλμανικη μειονοτητα ωςτουρκικη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ο τουρκος είναι πατριώτης ειδες βροντόσαυρε τουρκους να στηριζουν τα ελληνικα συμφεροντα όπως το κανει κκε συριζα και το συναπαντημαsloopy έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:06 Αν γίνει πόλεμος, ο Τούρκος θα υπερασπιστεί τα πετρέλαια για την πατρίδα του και το “σαΐνι” ο Ελληναράς για την Total και την Exon Mobil.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ειναι η ομαδα μιτσι η πιο οργανωμενη ομαδα τραμπούκων φασιστων που πολεμα λε τον...φασισμοLord Brum έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:13Βρίζεις σαν λιμενεργάτης αλλά η πολιτική ορθότητα σε μάρανε. Άκου άνθρωποι χρώματος. Πες αράπηδες, μαύροι, νέγροι, μίλα σαν άνθρωπος.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:57αν δε σ αρεσει το μπουλο και πισω στο /πολ και στο στορμφροντ
ρε βροντόσαυρε δεν ξερσ πως χρησιμοποιούνται οι χρησιμοι ηλιθιοι??John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 10:52ακροδεξιες παπαριες απο σαουδαραβικο δακτυλο.Αρίστος έγραψε: 16 Αύγ 2020, 10:46 Nα σημειωσω οτι 4 βουλευτινες του Δημοκρατικου Κομματος ειναι υποστηρικτριες του Ερντογαν και τους Μουσουλμανικης Αδελφοτητας.
Για παραδειγμα αυτη.
Βόμβα! «Η Αμερικανίδα βουλευτής Ιλχάν Ομάρ είναι πράκτορας του Ερντογάν και του Κατάρ»
https://www.tribune.gr/world/news/artic ... katar.html
.
https://foreignpolicy.com/2019/11/27/qa ... audi-ties/
ρικσε αρίστο στην ομαδα μιτσιΑρίστος έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:05 Η μουσουλμάνα σομαλικής καταγωγής Αμερικανίδα βουλευτής της Μινεσότα του κόμματος των Δημοκρατικών, Ιλχάν Ομάρ, «είναι πράκτορας του Κατάρ, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας», κατέθεσε ενόρκως μέσω τηλεδιάσκεψης σε δικαστήριο της Φλόριντα ο γεννημένος στο Κουβέιτ Καναδός επιχειρηματίας Αλαν Μπέντερ.
https://neaselida.gr/efimerida/amerikan ... -erntogan/
.
βγηκαν οι μαλακες ξανα από τα λαγούμια τους
ειναι πραγματα που ξερει ως παλιος αριστερος που εσυ και αλλοι δεν μπορειτε να ξερετε
οποιος υποστηριζει τον ισλαμικο μεσαιωνα φασιστας είναι αντιδημοκρατηςBeria έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:07 Η μουσουλμανική αδελφότητα είναι ναζί
Η Ιλχάν Ομάρ είναι μουσουλμάνα
Η Ιλχάν Ομάρ υποστηρίζει την μουσουλμανική αδελφότητα
Ράβδος εν γωνία
μπορει απλα όμως να είναι και χρησιμοι ηλιθιοι
στην αμερικη βλεπουν πως δε παα καλα το αμερικανικο μοντελο αφου επιτρεπει σε εχθρούς της δημοκρατιας να αναδεικνύονται σε θεσεις που κανουν ζημια στα αμερικανικα συμφεροντα
μαθαινει πως οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιωνονται
Ούτε κάποιος από το ΚΚΕ το είπε.run έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:55κανενας δεκσιος δεν ειπε ποτε πως θα το ρισκαρει με την τουρκιαMaspoli έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:48Σούζα στο Oruc Reis "πατριώτη". Και στη Βουλιαγμένη να το δεις, σούζα να να κάτσεις ψηφοφορε της ΝΔ.run έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:44
τι λες ρε βροντόσαυρε κνιτ οι δεξιοι δεν πηραν τα οπλα να δωσουν την βορεια ελλαδα βουργαρια γιουγκοσλαβια αλβανια
τον εθνικισμο των οποιων υπηρετείτε ακομη και σημερα
όχι δεν το ειπε, η αριστερα συριζα το ειπε
Αλήθεια είναι αυτό αλλά βρείτε τα μεταξύ σας ποιος έχει το trademark του αριστερού, το original μαγαζί ή το αποτελεσμα του κοματικού εμετού του που έχει μαζικότερη υποστήριξη από τα σαπρόφυτα του πασοκ?
Όπως αντιμετωπίζετε τη δεξιά σαν ένα πράγμα έτσι σας αντιμετωπίζουμε κι εσάς (αριστερούς, αναρχες, κομουνιστές, μπαχαλάκηδες κλπ) ενιαία οι ενδοοικογενειακές σας έριδες δεν αφορούν πολλούς παραέξω
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 16 Αύγ 2020, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Ισπανοί πουλάνε τεχνογνωσία ναυπηγικής πολεμικών πλοίων στους Τούρκους.Zelda έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:24 Δε μας στηριζουν Ιταλια και Ισπανια.
Ευνοικα ουδετερες προς την Τουρκια ειναι αλλα ποτε δε θα παρουν ανοιχτα το μερος της (δεν τους το επιτρεπει ο Ερντογαν με τις χοντραδες του βασικα)
Δε μας στηριζουν γιατι θεωρουν οτι οι Γαλλοι υπονομευουν τα συμφεροντα τους στην Αφρικη.
Αρνουνται να δεχθουν μεχρι τοτε ηγεμονικο ρολο των Γαλλων στη Μεσογειο.
Επισης το Ισπανικο τραπεζικο συστημα εχει μεγαλη εκθεση στην Τουρκικη οικονομια
Υ.Γ. Μην τσιμπατε στην τουρκικη προπαγανδα. Ο μονος λογος που θα πανηγυριζουν οι Τουρκοι ειναι να μας διαιρεσουν και να τσακωνομαστε ποιος ειναι προδοτης και ποιος δεν ειναι.
Το αεροπλανοφόρο που φτιάχνουν οι Τούρκοι, Ισπανοί το φτιάχνουν.
-
talaipwros
δεν το ειπε καποιος απο το ΚΚΕ εξωτερικου
το ειπε απο το ΚΚΕ εσωτερικου
ποτειτο - ποτατο
μιας και ειπες για τρυπανια.Μηχανικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:16Θέλεις να δώσουμε και εμείς μερικά δισεκατομμύρια να αγοράσουμε τρυπάνια σαν τους Τούρκους;sloopy έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:06 Αν γίνει πόλεμος, ο Τούρκος θα υπερασπιστεί τα πετρέλαια για την πατρίδα του και το “σαΐνι” ο Ελληναράς για την Total και την Exon Mobil.
Από ότι βλέπω οι Τούρκοι θα τα χάσουν τα δισεκατομμύρια, δεν πρόκειται να βγάλουν σταγόνα πετρέλαιο.![]()
ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ.
Βρηκαν και την παντα προθυμη για ξεπουλημα οικογενεια και βλεπουμε αυτα που βλεπουμε..
Και τι μλακιες διαβαζουμε? Ο μπαιντεν φταιει, ο τραμπ, ο τσιπρας...
Δε βλεπετε ουτε πισω απ τη μυτη σας, λυπαμαι
«Deep Sea Metro II»: Το πλωτό γεωτρύπανο που πέρασε από την οικογένεια Αγγελόπουλου στην Τουρκία
Αλεξάνδρα Τσόλκα
https://www.mononews.gr/business/shippi ... in-tourkia
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος