Η θεοποίηση εγκληματιών δεν είναι καινούριο φρούτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:26Εγώ αναρωτιέμαι για την ψυχική διαταραχή των άθεων που έκαναν αγγελούδι με φωτοστέφανο και φτερά τον Φλόυντ.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:16φοβαμαι πως το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το προπαγανδιστικο παιχνιδι, οχι η ψυχικη υγεια της παθουσας, που ακομα κι αν επιδεινωθει, το πολυ πολυ να την κλειδωσουν σε κανα μοναστηρι και να θεωρησουν την διαταραχη της "θειο δωρο" η κατι τετοιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχιλοχίας Πλεξίδα - Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Αρχιλοχίας Πλεξίδα - Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Re: Αρχιλοχίας Πλεξίδα - Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε
Συμφωνώ.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:34Το πρωτο που ειπες ισχυει, η ψυχολογοι μπορουν να εργαστουν πανω στα συστηματα εμπιστοσυνης, οπως οι θρησκευτικες πεποιθησεις. Τωρα, τι ειδους και ποιοτητας ψυχιατρικη φροντιδα μπορει να παρασχει ο ΕΣ, δ ε ν ξ ε ρ ω . Η υποθεση ειναι καπως παλια, οταν ειχε συμβει ειχε παρει τρομερες διαστασεις και αυτη η προβολη δεν νομιζω να της εκανε καλο.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:22Δεν έχω τις γνώσεις να το κρίνω (ούτε γενικώς ούτε ειδικώς για την περίπτωση της), αλλά πιστεύω ότι τέτοιου είδους πεποιθήσεις μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά (καταπραϋντικά δηλαδή) για κάποιον. Μπορεί βέβαια και να τον απομουρλάνουν. Αυτή ήρεμη φαίνεται. Τώρα αν πας να της πιάσεις κουβέντα και σου λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ μα μου άγιοι, άγγελοι, Παναγίες κλπ., νταξ, απλά δεν της πιάνεις την κουβέντα. Αλλά αν μπορεί η πίστη της έστω και λίγο να της δώσει ψυχική ηρεμία, οκ respect. Τελοσπάντων, φαντάζομαι πρέπει να έχει ή τουλάχιστον είχε και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:13
εσυ πιστευεις πως στην κατασταση που ειναι, ολα τα παραπανω της κανουν καλο ή ενισχυουν την διαταραχη της; Δεν ειναι δα και καμια εντελως πρωτογνωρη περιπτωση στα ψυχιατρικα χρονικα.
Μιλαμε για βαρυ PTSD εδω, οχι μια πιο απλη ψυχολογικη διαταραχη, αλλα εγκεφαλικο τραυμα, με πιθανες ψυχωτικες προεκτασεις.
Και όντως, θυμάμαι πόσο άσχημα τραυματισμένη ήταν. Φάση μισοπεθαμένη (αλλά αν μη τι άλλο αυτό τόνισε το κωλόφαρδον/ θειική παρέμβαση aspect για όσους θέλουν να τον δουν έτσι).
Though this be madness, yet there is method in 't
- John Brown Gun Club
αντιθετως, για τη δικη σου ψυχικη διαταραχη, δεν εχω καμια αμφιβολια.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:26Εγώ αναρωτιέμαι για την ψυχική διαταραχή των άθεων που έκαναν αγγελούδι με φωτοστέφανο και φτερά τον Φλόυντ.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:16φοβαμαι πως το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το προπαγανδιστικο παιχνιδι, οχι η ψυχικη υγεια της παθουσας, που ακομα κι αν επιδεινωθει, το πολυ πολυ να την κλειδωσουν σε κανα μοναστηρι και να θεωρησουν την διαταραχη της "θειο δωρο" η κατι τετοιο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:26Εγώ αναρωτιέμαι για την ψυχική διαταραχή των ενθεων που έκαναν αγγελούδι με φωτοστέφανο και φτερά τον Κατσιφα.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:16φοβαμαι πως το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το προπαγανδιστικο παιχνιδι, οχι η ψυχικη υγεια της παθουσας, που ακομα κι αν επιδεινωθει, το πολυ πολυ να την κλειδωσουν σε κανα μοναστηρι και να θεωρησουν την διαταραχη της "θειο δωρο" η κατι τετοιο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Το ξέρω.
Άρα κάποιοι ακολουθούν/ανέχονται την ίδια μέθοδο με αυτήν που αμφισβητούν/μάχονται.
Πανέξυπνο, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακριβώς.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:44ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:26Εγώ αναρωτιέμαι για την ψυχική διαταραχή των ενθεων που έκαναν αγγελούδι με φωτοστέφανο και φτερά τον Κατσιφα.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:16
φοβαμαι πως το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το προπαγανδιστικο παιχνιδι, οχι η ψυχικη υγεια της παθουσας, που ακομα κι αν επιδεινωθει, το πολυ πολυ να την κλειδωσουν σε κανα μοναστηρι και να θεωρησουν την διαταραχη της "θειο δωρο" η κατι τετοιο.
Αναρωτιέσαι μόνον γι' αυτούς και καταπίνεις αμάσητες ή υπερασπίζεις τις πιο μαζικές εκφράσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με λίγα λόγια γουστάρετε τρελλά τη διαχείριση της μάζας, αλλά μόνον όταν αυτό εξυπηρετεί τις δικές σας επιδιώξεις και ιδεολογήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
και σ αυτη την κατασταση την περιφεραν στις εκκλησιες με τις καμερες απο πανω της και δεν βρεθηκε καποια ιατρικη η στρατιωτικη αρχη να σταματησει αυτα τα τριτοκοσμικα καραγκιοζιλικια.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:40Συμφωνώ.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:34Το πρωτο που ειπες ισχυει, η ψυχολογοι μπορουν να εργαστουν πανω στα συστηματα εμπιστοσυνης, οπως οι θρησκευτικες πεποιθησεις. Τωρα, τι ειδους και ποιοτητας ψυχιατρικη φροντιδα μπορει να παρασχει ο ΕΣ, δ ε ν ξ ε ρ ω . Η υποθεση ειναι καπως παλια, οταν ειχε συμβει ειχε παρει τρομερες διαστασεις και αυτη η προβολη δεν νομιζω να της εκανε καλο.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:22
Δεν έχω τις γνώσεις να το κρίνω (ούτε γενικώς ούτε ειδικώς για την περίπτωση της), αλλά πιστεύω ότι τέτοιου είδους πεποιθήσεις μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά (καταπραϋντικά δηλαδή) για κάποιον. Μπορεί βέβαια και να τον απομουρλάνουν. Αυτή ήρεμη φαίνεται. Τώρα αν πας να της πιάσεις κουβέντα και σου λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ μα μου άγιοι, άγγελοι, Παναγίες κλπ., νταξ, απλά δεν της πιάνεις την κουβέντα. Αλλά αν μπορεί η πίστη της έστω και λίγο να της δώσει ψυχική ηρεμία, οκ respect. Τελοσπάντων, φαντάζομαι πρέπει να έχει ή τουλάχιστον είχε και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.
Μιλαμε για βαρυ PTSD εδω, οχι μια πιο απλη ψυχολογικη διαταραχη, αλλα εγκεφαλικο τραυμα, με πιθανες ψυχωτικες προεκτασεις.
Και όντως, θυμάμαι πόσο άσχημα τραυματισμένη ήταν. Φάση μισοπεθαμένη (αλλά αν μη τι άλλο αυτό τόνισε το κωλόφαρδον/ θειική παρέμβαση aspect για όσους θέλουν να τον δουν έτσι).
Μα η ανοχή/ενσωμάτωση των τριτοκοσμικών καραγκιοζιλικίων είναι η σημαία των ευαισθητοποιημένων, καλό μου.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:50
και σ αυτη την κατασταση την περιφεραν στις εκκλησιες με τις καμερες απο πανω της και δεν βρεθηκε καποια ιατρικη η στρατιωτικη αρχη να σταματησει αυτα τα τριτοκοσμικα καραγκιοζιλικια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
μουρλογρια, σταματα να εκτρεπεις το νημα, πανε αλλου να βγαλεις την πρωινη σου ζοχαδα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το νήμα είναι "αρχιλοχιας πλεξιδα" καλή μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:52Μα η ανοχή/ενσωμάτωση των τριτοκοσμικών καραγκιοζιλικίων είναι η σημαία των ευαισθητοποιημένων, καλό μου.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:50
και σ αυτη την κατασταση την περιφεραν στις εκκλησιες με τις καμερες απο πανω της και δεν βρεθηκε καποια ιατρικη η στρατιωτικη αρχη να σταματησει αυτα τα τριτοκοσμικα καραγκιοζιλικια.
Όπου να ναι έρχεται το "ναι, αλλα ο Στάλιν.."
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μα και ο Στάλιν ήταν θεός, καλέ μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:59Το νήμα είναι "αρχιλοχιας πλεξιδα" καλή μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:52Μα η ανοχή/ενσωμάτωση των τριτοκοσμικών καραγκιοζιλικίων είναι η σημαία των ευαισθητοποιημένων, καλό μου.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:50
Όπου να ναι έρχεται το "ναι, αλλα ο Στάλιν.."
Οπότε, είμαι απολύτως εντός της θρησκευτικότητας του θέματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσε μας ρε μπαρουτοκαπνισμένε μπούλη.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:57 μουρλογρια, σταματα να εκτρεπεις το νημα, πανε αλλου να βγαλεις την πρωινη σου ζοχαδα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
ναι καλα, πουλους τωραΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:07Άσε μας ρε μπαρουτοκαπνισμένε μπούλη.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:57 μουρλογρια, σταματα να εκτρεπεις το νημα, πανε αλλου να βγαλεις την πρωινη σου ζοχαδα![]()
Έτσι σε θέλω, δυναμικό.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:11ναι καλα, πουλους τωραΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2020, 13:07Άσε μας ρε μπαρουτοκαπνισμένε μπούλη.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Αύγ 2020, 12:57 μουρλογρια, σταματα να εκτρεπεις το νημα, πανε αλλου να βγαλεις την πρωινη σου ζοχαδα![]()
Η Παναγιά μαζί σας, ζούδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age