Πες και μένα μπάρμπα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
αισθάνομαι σχεδόν απελπισία που από αύριο επιστρέφω και πάλι στη δουλειά.
Εεεεεει αυτό δεν είναι δίκιο 
Και ναι είμαι
Και ναι είμαι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο φιλος του τι ελεγε?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εκτός από εντυπωσιακός γιατί εμένα αυτή η λέξη μου έμεινε βλέποντας τον, δεν μίλαγε και πάρα πολύ,(μπορεί να τον είχαν προετοιμάσει κι αυτόν
" γιατί φοράς αλυσίδα στο πόδι;"
"είναι κάτι που μου αρέσει σαν κοσμηματακι"
"τα κοσμήματα ξέρω τα φοράνε στο λαιμό και τα χέρια."
"όχι όχι φοράνε κι αλλού"
"συμβολίζει κάτι; είσαι δέσμια κάπου?"
"όχι, είναι θέμα γούστου"
Μειδιασε.
Και συνέχιζε να κοιτάει την αλυσίδα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
δλδ εμπαινες?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εμφανισιακά ουυυυυυυυυυυυυ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
τοτε αμα τον ξαναδεις πες του για την φαση με το τριμηνο να κοψεις αντιδρασεις
Γιατί να του πω για το τρίμηνο;
α) δεν είμαι σε φάση σχέσης
β) δεν είναι άτομο για σχέση με μένα, εχει πολύ αταίριαστα κομμάτια που δεν κατανοώ.
γ) εμφανισιακά είπαμε θα μπαίναμε, γιατί να περιμένω τριμημο;
Και δ) και σημαντικότερο δεν έδειξε να έχει κάποιο ενδιαφέρον
Επίσης μπερδεύομουν και τον έλεγα Χρήστο μου είχε κολλήσει , χωρίς κανένα λόγο. Δεν ξέρω κανένα σημαντικό Χρήστο, δεν αναφερθήκαμε σε Χρήστο. Και του ζήτουσα συγνώμη και μου λέει "δεν πειράζει, πάντως ήταν να με πουν Χρήστο και τελευταία στιγμή δεν με είπαν και το είχε καημό ο παππούς μου, περίεργο ε; "
"ε; ναι περίεργο"
Και περνούσαμε από ενα σπίτι στη Πλάκα που ήταν θεοσκοτεινο και ειχε μια πόρτα με κάγκελα και ήταν πολύ ωραίο για φώτο. Αλλά φοβόμουν να κοιτάξω μέσα από την πόρτα για να βγάλω φώτο
(μου είχε στείλει κι ο κολλητός μου πάλι που του έστειλα χρόνια πολλά και με έλεγε αναμπελ) .
Και μου λέει έλα να σου βγάλω εγώ και λέω άσε δεν πειράζει (μη διαολιστεί τίποτα από εκεί μέσα
Αλλά έχω την εντύπωση ότι ειχε το δάχτυλο του μπροστά στην ΤΡΙΠΛΗ κάμερα, δεν είπα τίποτα. Ναι λέω περίεργο
Έβγαλα όμως από τα πλαϊνά. Πολύ σκιαχτικο σπίτι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
αλυσίδα στο πόδι, φορούσαν παλιά οι λεσβίες. ανησύχησε ο άνθρωπος. χμμμ... συντηρητικό τον κόβω.
Κάποτε σημαινε. Πλέον είναι πολύ διαδεδομενη. Φοράω χρόνια αλυσίδα στο πόδι. Είναι συντηρητικός αλλά πολύ ετερόκλητα κομμάτια. Τελοσπαντων μια φορά τον είδα τον άνθρωπο. Αλλά τι να ανησύχησε; μην είμαι λεσβια και τον κολλήσω ομοφυλοφιλία; μπορεί κιόλας.the comet the course the tail έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:25αλυσίδα στο πόδι, φορούσαν παλιά οι λεσβίες. ανησύχησε ο άνθρωπος. χμμμ... συντηρητικό τον κόβω.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
ε, μπορεί να νόμισε ότι είσαι καμιά φεμινίστρια συριζαία.Naida έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:33Κάποτε σημαινε. Πλέον είναι πολύ διαδεδομενη. Φοράω χρόνια αλυσίδα στο πόδι. Είναι συντηρητικός αλλά πολύ ετερόκλητα κομμάτια. Τελοσπαντων μια φορά τον είδα τον άνθρωπο. Αλλά τι να ανησύχησε; μην είμαι λεσβια και τον κολλήσω ομοφυλοφιλία; μπορεί κιόλας.the comet the course the tail έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:25αλυσίδα στο πόδι, φορούσαν παλιά οι λεσβίες. ανησύχησε ο άνθρωπος. χμμμ... συντηρητικό τον κόβω.![]()
και οι νταλτον
the comet the course the tail έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:36ε, μπορεί να νόμισε ότι είσαι καμιά φεμινίστρια συριζαία.Naida έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:33Κάποτε σημαινε. Πλέον είναι πολύ διαδεδομενη. Φοράω χρόνια αλυσίδα στο πόδι. Είναι συντηρητικός αλλά πολύ ετερόκλητα κομμάτια. Τελοσπαντων μια φορά τον είδα τον άνθρωπο. Αλλά τι να ανησύχησε; μην είμαι λεσβια και τον κολλήσω ομοφυλοφιλία; μπορεί κιόλας.the comet the course the tail έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:25
αλυσίδα στο πόδι, φορούσαν παλιά οι λεσβίες. ανησύχησε ο άνθρωπος. χμμμ... συντηρητικό τον κόβω.![]()
![]()
Προσπάθησα να το κρύψω. Με προδοσε η αλυσίδα γμτ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
the comet the course the tail έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:25 αλυσίδα στο πόδι, φορούσαν παλιά οι λεσβίες