!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακοπές με μωρά
- Cecily Anne
Re: Διακοπές με μωρά
Εγώ κάνω διακοπές ως εξής.
Πάω στο πατρικό. Αράζω. Πάω 2 λεπτά από το σπίτι στην παραλία. Αράζω και λιάζομαι σαν τη γελάδα όλη μέρα. Γυρνάω. Τρώω έτοιμο φαί γιαγιάς, μπαμπά κλπ. Κοιμάμαι.
ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ δεν με ξεκουράζουν.
Πάω στο πατρικό. Αράζω. Πάω 2 λεπτά από το σπίτι στην παραλία. Αράζω και λιάζομαι σαν τη γελάδα όλη μέρα. Γυρνάω. Τρώω έτοιμο φαί γιαγιάς, μπαμπά κλπ. Κοιμάμαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
προτιμώ να πάω σ' εστιατόριο-ταβέρνα-φαγάδικο και να πληρώσω παρά να βάζω άλλους να μου μαγειρεύουν. όχι γιατί δεν θέλω να κουραστούν αλλά γιατί βαριέμαι τη φάση που θα πρέπει ν' ανταποδώσω. σε γενικές γραμμές δλδ, κι ενώ μαγειρεύω καλά, όταν δεν κολλάω στο "υγιεινό" δεν γουστάρω να περνάω τις μέρες μου στην κουζίνα. υπάρχουν κι άλλα ωραία να κάνω.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 16:06 Εγώ κάνω διακοπές ως εξής.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:17
προτιμώ να πάω σ' εστιατόριο-ταβέρνα-φαγάδικο και να πληρώσω παρά να βάζω άλλους να μου μαγειρεύουν. όχι γιατί δεν θέλω να κουραστούν αλλά γιατί βαριέμαι τη φάση που θα πρέπει ν' ανταποδώσω. σε γενικές γραμμές δλδ, κι ενώ μαγειρεύω καλά, όταν δεν κολλάω στο "υγιεινό" δεν γουστάρω να περνάω τις μέρες μου στην κουζίνα. υπάρχουν κι άλλα ωραία να κάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
οκ, δεν ήμουν ειλικρινής.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:24Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:17
προτιμώ να πάω σ' εστιατόριο-ταβέρνα-φαγάδικο και να πληρώσω παρά να βάζω άλλους να μου μαγειρεύουν. όχι γιατί δεν θέλω να κουραστούν αλλά γιατί βαριέμαι τη φάση που θα πρέπει ν' ανταποδώσω. σε γενικές γραμμές δλδ, κι ενώ μαγειρεύω καλά, όταν δεν κολλάω στο "υγιεινό" δεν γουστάρω να περνάω τις μέρες μου στην κουζίνα. υπάρχουν κι άλλα ωραία να κάνω.Πού να ανταποδώσω στο μπαμπά και τη γιαγιά; Όποια μέρα θέλουν, όποτε θέλουν. Σα χόμπι το βλέπω. Βασικά πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Άμα δε φύγεις με +3 κιλά από το σπίτι μου στις διακοπές, θα νομίζουν όλοι ότι δε πέρασες καλά και δεν φιλοξενήθηκες σωστά.
![]()
γιατί μαρή, η γιαγιά σου κι ο πατέρας σου δεν κουράζονται;
δούναι και λαβείν.
μην τον ακους. ενα φτυαρακι κι ενα κουβαδακι τους δινεις, και καθονται ήσυχα για οση ωρα θες. δε ζητανε τιποτα. και γρηγορα κουραζονται και πεφτουν για υπνο.foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 14:41 @Naida
γιατί δεν παίζει να βρει καλό μέρος αρχές Ιουλίου (read below)
@OP
με την εμπειρία των πρώτων 5 από τα τελευταία 8 χρόνια, αν πας οπουδήποτε με μωρά ή νήπια ξέχνα το ότι θα μπορείς να αράξεις στην παραλία όπως όταν ήσουν 20 χρονών μπαφιόρα "και αυτά θα πλατσουρίζουν εκεί δίπλα". Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα συμβεί κάτι (τσούχτρα γλίστρα σκύλος κύματα γάτα μπάμπουρες, μαλάκες με ρακέτες) ή θα χρειαστούν κάτι (φαγητό νερό τσίσα κακά το άλλο φαγητό που ξέχασες όχι αυτό, ή απλά "ΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓ" που είναι πιο κοντά στον αληθινό τους ήχο από το "ουά"). Το απολύτως μίνιμουμ είναι ότι θα θέλουν αντηλιακό κάθε 5 λεπτά.
Γενικά για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που ΘΑ συμβούν αν κάτσεις πάνω από 20-30 λεπτά πρέπει να κουβαλήσεις τόσο πολλά πράγματα που καταντάει εντελώς γελοίο.
Το να είναι μια παραλία ρηχή κι όλες οι άλλες προδιαγραφές που βάζεις σίγουρα κάνει τις συνθήκες πιο εύκολες, με την ίδια έννοια που ο μαραθώνιος με 22 βαθμούς είναι πιο εύκολος από τον μαραθώνιο με 32 βαθμούς.
Σημαίνει αυτό ότι δε θα πας καθόλου στη θάλασσα; ΟΧΙ. Απλώς ξέχνα ότι δε θα εξοντωθείς. Και ξέχνα ότι δε θα θες να πεθάνεις από την κούραση και τη φρίκη αν αυτό αποτελεί τη #1 λύση σου. Θες μέρος με κήπο (σκιά), κούνιες και παιδική πισίνα γιατί ο μόνος τρόπος να την παλέψεις είναι να μη χρειάζεται να απομακρυνθείς πολύ από το δωμάτιο. Αν έχει και έτοιμο φαγητό, όχι τόσο για τα μικρά όσο για εσένα προκειμένου μία τουλάχιστον δουλειά να την κάνεις offload, ακόμα καλύτερα.
Με δυο λόγια υπάρχει λόγος που τα all inclusive σε όλες τις ακτές της Πελοποννήσου είναι τίγκα αυτόν τον καιρό και κανείς δε βγαίνει από κει μέσα παρά μόνο για καμιά απογευματινή βόλτα. Δεν είναι ξενέρωτοι. Απλώς έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους.
Και μη διανοηθείς να συγκρίνεις με το τι κάνανε οι γονείς μας. Οι γονείς μας ήταν 10 χρόνια νεότεροι όταν τα παιδιά τους ήταν στην ίδια ηλικία με τα δικά μας. Και είχαν το δικαίωμα να τα πλακώσουν στο ξύλο.
η αληθεις ειναι οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο. μονο ο καθε γονιος μπορει να ξερει πως πραγματικα θα συμπεριφερθει στην παραλια και τι αναγκες εχει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Φυσικά, αναγνωρίζω την κούρασή τους και είμαι διατεθειμένη να επανορθώσω όποτε μου το ζητήσουν. Αλλά αφού θέλουν να με καλοταΐσουν, τι να πω όχι;;;;;;;;;;; Κάνε ίνστα ρε συ να σου δείξω πρωινούλι γιαγιάς.Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:28 γιατί μαρή, η γιαγιά σου κι ο πατέρας σου δεν κουράζονται;
δούναι και λαβείν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
δεν τα ξέρω γω αυτά τα ίνστα, μίνστα, άσε με από κει χάμω, σατανά!Cecily Anne έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:30Φυσικά, αναγνωρίζω την κούρασή τους και είμαι διατεθειμένη να επανορθώσω όποτε μου το ζητήσουν. Αλλά αφού θέλουν να με καλοταΐσουν, τι να πω όχι;;;;;;;;;;; Κάνε ίνστα ρε συ να σου δείξω πρωινούλι γιαγιάς.Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:28 γιατί μαρή, η γιαγιά σου κι ο πατέρας σου δεν κουράζονται;
δούναι και λαβείν.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:30 ...................
μην τον ακους. ενα φτυαρακι κι ενα κουβαδακι τους δινεις, και καθονται ήσυχα για οση ωρα θες. δε ζητανε τιποτα. και γρηγορα κουραζονται και πεφτουν για υπνο.
η αληθεις ειναι οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο. μονο ο καθε γονιος μπορει να ξερει πως πραγματικα θα συμπεριφερθει στην παραλια και τι αναγκες εχει.
α, ναι. ξαπλα και ταβανοθεραπεια θα κανω οταν θα ειμαι μεσα στο φερετρο. μεχρι τοτε, προτιμω να ζω, οσο πιο εντονα βαστανε τα ποδια μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
εγώ είμαι τόσο κουρασμένη που χρειάζομαι τα πάντα λήγοντα εις -θεραπείαΑσέβαστος έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:39 α, ναι. ξαπλα και ταβανοθεραπεια θα κανω οταν θα ειμαι μεσα στο φερετρο. μεχρι τοτε, προτιμω να ζω, οσο πιο εντονα βαστανε τα ποδια μου.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
να το γράψω, να μην το γράψω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gherschaagk την 03 Ιούλ 2018, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πήγα για παράθεση και παραλίγο να γίνει αναφορά
Σ'εχωδενσ'εχωσ'εχωδενσ'εχω..
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
χαλάρωσε λιγουλάκι, πλάκα κάνω.Σουβλίτσα έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:49 Πήγα για παράθεση και παραλίγο να γίνει αναφορά![]()
να το κάνω έντιτ, αμάν πια!
Εσένα μαρή, στο καινούριο φόρουμ, δεν έχει "φύγει" ποτέ το χέρι σου να πατήσεις αντι παράθεση, αναφορά?! 
(ρε παιδιά στην διαχείριση, κάνετε κάτι! στο παλιό ήταν αλλιώς τα κουμπιά και τα χέρια μας θα πάρει καιρό να ξεμάθουν!)
(ρε παιδιά στην διαχείριση, κάνετε κάτι! στο παλιό ήταν αλλιώς τα κουμπιά και τα χέρια μας θα πάρει καιρό να ξεμάθουν!)
- nik_killthemall
Ανατολική Θάσος κατά προτίμηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 09:37 Mετανάστρια (σαν τα χιόνια) έχεις κοιτάξει καθόλου για Θάσο; Ναι, είναι νησί αλλά έχει τόσο συχνή επικοινωνία με Κεραμωτή και Καβάλα που αποκλείεται να υπάρξει πρόβλημα. Οι ακρογιαλιές της είναι όπως της Χαλκιδικής, (τυρκουάζ νερό και πεύκο στο κύμα) και είναι πολύ εύκολο να τη γυρίσετε πριν αποφασίσετε που θα μείνετε γιατί βολεύει οδικώς. Και είναι οικογενειακό νησί, οπότε σαφώς και θα υπάρχουν ξενοδοχεία ή δωμάτια που να σας καλύπτουν.
Όχι ρε συ, Λευκάδα είναι για ζευγάρια, παρέες και μεγαλα παιδια όχι μωρά. Ελάχιστες παράλιες είναι ξέβαθες για μεγάλη απόσταση ενώ τα νερά στις ανατολικές παραλίες δεν πολυλένε, ειδικά αν έχεις μέτρο σύγκρισης τις δυτικές.
Ξεβαθες υπάρχουν πολλές αλλά κατά τη γνώμη μου βρείτε κανά ξενοδοχείο πάνω σε παραλία (π.χ. Πόρος) να τα έχετε όλα κοντά και να μην μπαίνετε στο αμάξι, να βγαίνετε απτο δωμάτιο και να στε κατευθειαν σε παραλία με ξαπλωστρες και καλη δύναμη.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 6 Απαντήσεις