!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Trump
Re: Supreme leader Trump
Μπορείς να πιστέψεις και τα δυο. Το πρώτο δημοσίευμα είναι από τον Απρίλη, όταν ο Τραμπ απαντούσε με το ιατρικό επιχείρημα ‘what have you got to lose’ όταν τον ρωτούσαν γιατί προέτρεπε τον κόσμο να πάρει ένα φάρμακο που δεν είχε ελεγχθεί και που μπορεί να είχε σοβαρές παρενέργειες, για μια νέα αρρώστια που έχει θερίσει τον αμερικανικό πληθυσμό.
Το δεύτερο δημοσίευμα είναι από τον Ιούλιο νομίζω (αν βλέπω καλά, δεν φαίνεται η ημερομηνία), και έγινε ως αποτέλεσμα κλινικών ερευνών. Προφανώς και δεν είναι κωλοτουμπα του CNN, ειδικά από την στιγμή που ο πρόεδρος έλεγε χοντρομαλακίες που δεν έχουν επαληθευθεί ακόμα. Δες και εδώ.
Και βασικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ότι εν γνώσει του έσπρωχνε τον κόσμο σε ένα φάρμακο για το οποίο δεν είχε αποδείξεις ή ότι η φαρμακοβιομηχανία των ΗΠΑ (και ο προεδρος μαζί) γνωρίζει το φάρμακο από τον Απρίλη αλλά δεν έχει τολμήσει να πει επίσημα και με στοιχεία ότι ο κόσμος μπορεί να σωθεί με αυτό.
Το δεύτερο δημοσίευμα είναι από τον Ιούλιο νομίζω (αν βλέπω καλά, δεν φαίνεται η ημερομηνία), και έγινε ως αποτέλεσμα κλινικών ερευνών. Προφανώς και δεν είναι κωλοτουμπα του CNN, ειδικά από την στιγμή που ο πρόεδρος έλεγε χοντρομαλακίες που δεν έχουν επαληθευθεί ακόμα. Δες και εδώ.
Και βασικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ότι εν γνώσει του έσπρωχνε τον κόσμο σε ένα φάρμακο για το οποίο δεν είχε αποδείξεις ή ότι η φαρμακοβιομηχανία των ΗΠΑ (και ο προεδρος μαζί) γνωρίζει το φάρμακο από τον Απρίλη αλλά δεν έχει τολμήσει να πει επίσημα και με στοιχεία ότι ο κόσμος μπορεί να σωθεί με αυτό.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πόσταρε το πατάρι με το χλωροαπόθεμα που μάζεψες για φίλους και συγγενείς να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε.Scouser έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:00 Δεν χρειάζεται καν να τσεκάρω, για να το είπε το CNN ή να το έγραψαν οι ΝΥΤ, έτσι θα είναι. Την παραπάνω ανάρτηση την έβαλα απλώς γιατί δεν είμαι σίγουρος ποιο CNN να πιστέψω σε αυτή την περίπτωση. Εκείνο που λέει ότι ο Τραμπ δεν καταλαβαίνει τι κάνει η υδροξυχλωροκίνη ή το άλλο που λέει ότι σύμφωνα με μελέτες βοήθησε ασθενείς να επιβιώσουν από τον COVID.
Αλλιώς αν ξαναγράφτηκες στο πχόρουμ μόνο για να ποστάρεις ooc σκρήνσοτ, άστο.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
και τα δύο

...σκέφτηκε ο κύριος Σμιθ και συνέχισε την ημέρα του, σαν να βρίσκεται στο 1980.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Αυτό είναι λίγο σαν τους δημιουργιστές που επειδή άλλα έλεγε η επιστήμη για την γενετική το 1750 και άλλα λέει τώρα, αυτό την ακυρώνει πλήρως και άρα οι μόνες αξιόπιστες πηγές είναι η βίβλος και το τουίτερ του μπάμπη του σουγιά.
Ή στην περίπτωσή σου τα chan και τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Παρεμπιπτόντως τι του έσυρε του προέδρου το CNN και τρέχουν τα τραμπάκια να το βγάλουν προκαταβολικά αναξιόπιστο;
Stalker έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:33
Αυτό είναι λίγο σαν τους δημιουργιστές που επειδή άλλα έλεγε η επιστήμη για την γενετική το 1750 και άλλα λέει τώρα, αυτό την ακυρώνει πλήρως και άρα οι μόνες αξιόπιστες πηγές είναι η βίβλος και το τουίτερ του μπάμπη του σουγιά.
Ή στην περίπτωσή σου τα chan και τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών.
Σταλκ, δίνεις διαλέξεις Επιστημονικοφροσύνης παραθέτοντας το Μπλογκ μιας Αυστραλής στερεοτυπικής κοντής παχουλής Τζεντερκουήρ, με πτυχίο στην 'Επιστημονική Δημοσιογραφία'.
Λίγο cnn ακόμα

Τριχες...Πρεπει να εισαι ευγνωμων που υπαρχει ενα καναλι που γραφει ολα τα νεα και οχι οσα ειναι ευχαριστα για το γελοιο πορτοκαλλι ανθρωπακι (που νομιζεις οτι καταλαβαινει τι κανει η υδροξυχλωροκινη).Scouser έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:00 Δεν χρειάζεται καν να τσεκάρω, για να το είπε το CNN ή να το έγραψαν οι ΝΥΤ, έτσι θα είναι. Την παραπάνω ανάρτηση την έβαλα απλώς γιατί δεν είμαι σίγουρος ποιο CNN να πιστέψω σε αυτή την περίπτωση. Εκείνο που λέει ότι ο Τραμπ δεν καταλαβαίνει τι κάνει η υδροξυχλωροκίνη ή το άλλο που λέει ότι σύμφωνα με μελέτες βοήθησε ασθενείς να επιβιώσουν από τον COVID.
3 Ιουλιου
Study finds hydroxychloroquine may have boosted survival
https://www.foxnews.com/politics/hydrox ... irus-study
https://edition.cnn.com/2020/07/02/heal ... index.html
23 Ιουλιου
Another study finds hydroxychloroquine does not help Covid 19 patients
https://edition.cnn.com/2020/07/23/heal ... index.html
Foxnews ...???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alphabet την 14 Αύγ 2020, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
τι σημαίνει αυτό;
εχει σχέση με το компрома́т του οραντζ με τις ρωσίδες και τα γκολντεν σαουερς στο κρεβάτι του ομπάμα;
δεν πιστεύω να ήσαν όλα αυτά λαλιωτισμοί
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Όχι ρε, τι λες. Κάνουν τέτοια ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
According to Snopes, "DailyWire.com has a tendency to share stories that are taken out of context or not verified", including reports on protesters digging up Confederate graves, Democratic congresspeople refusing to stand for a fallen Navy SEAL's widow, and Harvard University holding segregated commencement ceremonies.[14] According to FactCheck.org, The Daily Wire incorrectly credited Housing and Urban Development Secretary Ben Carson with finding over $500 billion in accounting errors made by the Obama administration. FactCheck.org reported that the errors were discovered and published by HUD's independent inspector general before Carson became secretary.[15]
The Daily Wire has published articles expressing skepticism that climate change is occurring and that humans contribute to climate change. Climate scientists have described the articles as being inaccurate and misleading.[16][17][18]
The investigative website Popular Information accused The Daily Wire in October 2019 of violating Facebook's policies by creating 14 anonymous pages promoting its content exclusively to boost engagement. A new Facebook policy might force them to add their ownership to their pages.[19][20] Facebook told Popular Information that it would take no action against The Daily Wire.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Daily_Wire
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Απρόβλεπτη εξέλιξη, αναμένω από στιγμή σε στιγμή να αναιρέσουν τα guilty plea τους οι Μάναφορτ, Ρικ Γκέητς, Φλυν, Παπαδόπουλος, Ρότζερ Στόουν, Μαικλ Κόεν, και όποιος ξεχνάω.The lawyer, Kevin Clinesmith, 38, who was assigned to the Russia investigation, plans to admit that he altered an email from the C.I.A. that investigators relied on to seek renewed court permission in 2017 for a secret wiretap on the former Trump campaign adviser Carter Page, who had at times provided information to the spy agency. Mr. Clinesmith’s lawyer said he made a mistake while trying to clarify facts for a colleague.
Καλά και τον Στόουν με αστερίσκο δηλαδή, ήδη του απένειμε αναστολή ποινής ο πρόεδρος, ντροπή να κάνει φυλακή για απλή ψευδορκία και παρεμπόδιση ομοσπονδιακής έρευνας για να προστατέψει τον τύπο που του έδωσε χάρη.
Τις κατούρλες με τις ρωσσίδες νομίζω τις διέρρευσε άγγλος πράκτορας, όχι το FBI, παρεμπιπτόντως.
εδιτ: επίσης να ενημερωθεί η διαχείριση ότι κάποιος χάκαρε τον λογαριασμό του οττο και ποστάρει σκρηνσοτ που δεν είναι 100% μούφες.
- Otto Weininger
Stalker έγραψε: 14 Αύγ 2020, 22:35 Παρεμπιπτόντως τι του έσυρε του προέδρου το CNN και τρέχουν τα τραμπάκια να το βγάλουν προκαταβολικά αναξιόπιστο;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 2 Απαντήσεις