!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατοικίες που μας αρέσουν!

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Athina__P

Re: Κατοικίες που μας αρέσουν!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Όχι, ειναι το απωθημένο μου! Δεν έχω παράπονο από το όλο αποτέλεσμα συνολικά, αλλά θα ήθελα να είχε γίνει και η τζαμαρία. Και είχαμε θαυμάσει κάτι αντίστοιχο σε άλλο σπίτι που πήγαμε με το χάσμπαντ, του πρόσθετε πολύ του συγκεκριμένου άλλου σπιτιού.
Athina__P

Αγις έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 18:57 :8)
Αγις έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 14:26

Θα σου κοστίσει 4+ φορές επάνω.
Δεν θα είναι λειτουργικό και άνετο .
Δεν θα ανήκει σε εσένα αλλά στις φίλες της και στη θεία Μεταξία - καλεσμένους.
Θα είσαι παρείσακτος - χωρίς δικαίωμα λόγου - και τυχερός αν σου επιτραπεί να έχεις ένα χώρο διαστάσεων πλυσταριού
Θα πληρώνεις συνεχώς γιατί οι μόδες αλλάζουν - και οι περίφημες ''γωνιες '' τους θα θέλουν αλλαγή.
Θα σε πρήζει αν πατάς η αγγίζεις οπουδήποτε και οτιδήποτε και δεν κινείσαι ελαφρά στον αέρα με την χάρη Ζεπελιν.
Θα πληρώνεις συνεχώς για κάθε απίθανο και πιθανό αχρηστο αντικείμενο - αλλαγές κουρτινων- καναπέδων - φωτιστικών κλπ καθε τόσο το έγραψα;

Συνεχίζεται...
Αν και το διάβασα και έχει δόσεις αλήθειας, δεν έχουμε ασχοληθεί για αλλαγές εδώ και χρόνια, γιατί μας καλύπτει είναι αλήθεια! Αντίθετα θέματα που ασχολήθηκε ο σύζυγος, καυστήρες κλπ όλο βγάζουν θέματα! Και έξοδα :003: :003: Τα δικά μου δεν έβγαλαν έξοδα συντήρησης, ούτε κάθομαι να αλλάζω κουρτίνες, έχω άλλα πράγματα να περνάω την ώρα! Και το τραπεζάκι μας είναι σκαμένο από τα αυτοκινητάκια από τότε που είχαμε πιτσιρίκι με κόλλημα στο Μακουήν.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

''Εχει δόσεις αληθείας '' μεταφρασμένο = ντακσξξ ειμεθα αφιονισμένες και ανυποχώρητες στο πως τα θέλουμε αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουμε βούκινο και οι καλοί τρόποι (κάνε το παπί) δεν εβλαψαν ποτέ κανέναν ιδίως αν αναφέρεται σε Κυρίες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Athina__P

Κοίτα Άγις, υποτίθεται αν το δούμε από άποψη παραδοσιακών ρόλων και ο άντρας ΣΥΝΗΘΩΣ κάνει το παπί σε θέματα διακόσμησης, ακόμα και αν τον ενδιαφέρουν γιατί στο φινάλε αυτά δεν θεωρούνται παραδοσιακώς τα αντρικά χωράφια. Τώρα αν καταφέρνεις ως άντρας και κρατάς μακριά τη γυνή από τέτοια θέματα, μαγκιά, τι να πω...

Με τον άντρα μου είχαμε ζήσει σε 2-3 σπίτια πριν το οριστικό και είχαμε αρκετά κοινή γραμμή στα περισσότερα θέματα, είχαν φανεί οι ανάγκες μας. Στην πραγματικότητα σε ελάχιστα θέματα χρειάστηκε διαπραγμάτευση.

Καλά, δεν ξέρω κιόλας, εγώ εργένη τον είχα γνωρίσει και δεν είχε και το πιο ντιζάιν σπίτι. Αν έκρινα από το ντιζάην τον άντρα θα έπρεπε να είχα κάνει μεταβολή από την πρώτη στιγμή, τέτοιο ξενέρωμα όταν μπήκα σπίτι του, οι πιο πολλοί οικονομικοί μετανάστες σε κάτι πιο καλαίσθητο θα έμεναν τότε, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς με κράτησε αυτός με άλλους τρόπους!
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Νομίζω οτι ή καλύτερη ανάπτυξη κατοικίας είναι ή προαστίων Αμερικής
μέ ντεκόρ κήπο καί δέντρα μίνιμουμ γιά μένα 4-9 στρέμματα
καί όχι τή μπουγάδα τού απέναντι καί τίς υστερικές φωνές
τής καθε Κατίνας καί Κατίνου στά αυτία μας ....
To έχω βάλει και σε κάποιο διήγημα που γράφω σχετικά με κάποιον άλλο πλανήτη "μοιάζουν αρκετά με τις κατοικίες σε προάστια των ΗΠΑ".
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Εικόνα
Νήφε και μέμνησο απιστείν
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Παρα πολυ καλο.
6.png
6.png (217.19 KiB) Προβλήθηκε 481 φορές
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Ουτε σκάλες μεσα να ανεβαίνεις, λίγες εξω, γκαραζ, λιγο γρασίδι για να μη βαριομαστε να κόβουμε χορτα, γκρι κεραμμυδι (αχτι το ειχα με κοροιδεψαν μου λεγαν ξεφλουδιζει), διπλα το μινι μάρκετ και σε 10 λεπτά το κεντρο της μεγαλης συνοικίας. Το αμαξι βγαινει μονο για εκδρομές.
Δε φαινετε να ειναι σε βουνοκορφή. Αν ναι τοτε οχι

79af29e807206dbb70ad1fe22ab23466.jpg
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Athina__P έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 19:09 Κοίτα Άγις, υποτίθεται αν το δούμε από άποψη παραδοσιακών ρόλων και ο άντρας ΣΥΝΗΘΩΣ κάνει το παπί σε θέματα διακόσμησης, ακόμα και αν τον ενδιαφέρουν γιατί στο φινάλε αυτά δεν θεωρούνται παραδοσιακώς τα αντρικά χωράφια. Τώρα αν καταφέρνεις ως άντρας και κρατάς μακριά τη γυνή από τέτοια θέματα, μαγκιά, τι να πω...

Με τον άντρα μου είχαμε ζήσει σε 2-3 σπίτια πριν το οριστικό και είχαμε αρκετά κοινή γραμμή στα περισσότερα θέματα, είχαν φανεί οι ανάγκες μας. Στην πραγματικότητα σε ελάχιστα θέματα χρειάστηκε διαπραγμάτευση.

Καλά, δεν ξέρω κιόλας, εγώ εργένη τον είχα γνωρίσει και δεν είχε και το πιο ντιζάιν σπίτι. Αν έκρινα από το ντιζάην τον άντρα θα έπρεπε να είχα κάνει μεταβολή από την πρώτη στιγμή, τέτοιο ξενέρωμα όταν μπήκα σπίτι του, οι πιο πολλοί οικονομικοί μετανάστες σε κάτι πιο καλαίσθητο θα έμεναν τότε, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς με κράτησε αυτός με άλλους τρόπους!
Το στύλ διακοσμησης που προτιμώ ειναι η μη διακόσμηση . :003:
Το μόνο και εύκολο που κάνω είναι να κρατάω τη σύντροφο- δεν έχει τέτοιες τάσεις- μακριά από ξιπασιές και αχρηστες ασχολίες - γιατί η ζωή και οι χαρές της είναι εκτός σπιτιού και όχι εντός σε πολυέξοδο καβούκι που εξαντλεί οικονομικούς πόρους και πολύτιμο χρόνο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

[attachment=0]3d-perspective-1b.jpg[/attachment]
Συνημμένα
3d-perspective-1b.jpg
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

under έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 18:56

Παρε απο Θεσσαλονικη

Εικόνα

Εικόνα

http://popaganda.gr/urban-soul-project/
εξαίσια διακόσμηση :romance-hearteyes:
Στο γερμανικό προξενείο είναι;
Εχω βρει και εδώ στην Αθήνα τέτοια, αλλά είναι ακριβά τα άτιμα, είτε για αγορά είτε για ενοίκιο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Δεν με τρελλαινει η διακοσμηση.Θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.Αλλα η αρχιτεκτονικη σκιζει.
Στη λεωφορο Νικης ειναι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Θα το προτιμούσα κάπου ψηλά για να έχει θέα.
Ένα τέτοιο διαμέρισμα είχα δει ψηλά στο Λυκαβητό και είχα πάθει κολουμπρα. Λευκο γκρι ασημί μέσα με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ τζαμαρίες και θέα που δε φαντάζεσαι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”