την καλύτερη δουλειά.
ο άλλοι θα πληρώσουν όμως και το all inclusive είναι συνήθως ακριβό. τέλος πάντων, η μετανάστρια είναι που ενδιαφέρεται, αυτή αποφασίζει.
την καλύτερη δουλειά.
Yπάρχει περίπτωση να πιστέψει εστω και ένας - μια , οτι θα ξηλωνόμουν για διακοπές στο Μέντ ;
ένω το ν' αερίζουμε εμείς τους άλλους είναι καλά;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:25 πάντως αυτό που στις διακοπές θέλετε όλοι να σας κάνει ένας αράπης αέρα,ποτέ δε το κατάλαβα...
όχι ούτε κι αυτό εννοείται,αλλά οι περισσότεροι αυτοί την εντύπωση μου δίνουν(και δε μιλάω τόσο για εδω μέσα στο φόρουμ)Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:26ένω το ν' αερίζουμε εμείς τους άλλους είναι καλά;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:25 πάντως αυτό που στις διακοπές θέλετε όλοι να σας κάνει ένας αράπης αέρα,ποτέ δε το κατάλαβα...
Αν σου έχει βγει η παναγία 11 μήνες, θες τον δωδέκατο, όσο πιο άνετο μπορείς.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:25 πάντως αυτό που στις διακοπές θέλετε όλοι να σας κάνει ένας αράπης αέρα,ποτέ δε το κατάλαβα...
σαφώς αλλά και πάλι όχι σε τέτοιο βαθμό.Ερμής έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:31Αν σου έχει βγει η παναγία 11 μήνες, θες τον δωδέκατο, όσο πιο άνετο μπορείς.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:25 πάντως αυτό που στις διακοπές θέλετε όλοι να σας κάνει ένας αράπης αέρα,ποτέ δε το κατάλαβα...
μεταξύ μας, οι διακοπές είναι σκότωμα. γυρνάω πίσω και σε μια βδομάδα πρέπει να πλύνω τα άπαντα και στο μεσοδιάστημα πρέπει να τρέχω στα πέριξ γιατί ένα καλοκαίρι είν' αυτό, δεν θα κάνουμε τα μπάνια μας;;;; πώς θα θωρακιστούμε ενάντια στις αρρώστιες τον χειμώνα που έρχεται; κι όλα καλά, κι αντέχονται αλλά αυτό που γίνεται το σπίτι κ@λος απ' την άμμο είναι απάλευτο, χώρια που θα μπουν θα κάνουν τα ντουζάκια τους θα κανονίζουν τα ρούχα τους κι εγώ δεν θα έχω προλάβει να βγάλω καν το παρεό, γιατί θα πρέπει να ετοιμάσω μεσημεριανό. ρε δε γαμιέται; βουτάω και στην μπανιέρα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:28όχι ούτε κι αυτό εννοείται,αλλά οι περισσότεροι αυτοί την εντύπωση μου δίνουν(και δε μιλάω τόσο για εδω μέσα στο φόρουμ)Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:26ένω το ν' αερίζουμε εμείς τους άλλους είναι καλά;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:25 πάντως αυτό που στις διακοπές θέλετε όλοι να σας κάνει ένας αράπης αέρα,ποτέ δε το κατάλαβα...
Καλά ναι. Προσωπικά όσο πιο πολύ τον έχω πιει όλο το χρόνο, τόσο πιο χαλαρα να είμαι στις διακοπές.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:32σαφώς αλλά και πάλι όχι σε τέτοιο βαθμό.Ερμής έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:31Αν σου έχει βγει η παναγία 11 μήνες, θες τον δωδέκατο, όσο πιο άνετο μπορείς.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:25 πάντως αυτό που στις διακοπές θέλετε όλοι να σας κάνει ένας αράπης αέρα,ποτέ δε το κατάλαβα...
οκ το βλέπω διαφορετικά.
πάντα θέλουμε να μας κάνει ένας αράπης αέρα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:25 πάντως αυτό που στις διακοπές θέλετε όλοι να σας κάνει ένας αράπης αέρα,ποτέ δε το κατάλαβα...
πω τι είπες τώρα..Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:34μεταξύ μας, οι διακοπές είναι σκότωμα. γυρνάω πίσω και σε μια βδομάδα πρέπει να πλύνω τα άπαντα και στο μεσοδιάστημα πρέπει να τρέχω στα πέριξ γιατί ένα καλοκαίρι είν' αυτό, δεν θα κάνουμε τα μπάνια μας;;;; πώς θα θωρακιστούμε ενάντια στις αρρώστιες τον χειμώνα που έρχεται; κι όλα καλά, κι αντέχονται αλλά αυτό που γίνεται το σπίτι κ@λος απ' την άμμο είναι απάλευτο, χώρια που θα μπουν θα κάνουν τα ντουζάκια τους θα κανονίζουν τα ρούχα τους κι εγώ δεν θα έχω προλάβει να βγάλω καν το παρεό, γιατί θα πρέπει να ετοιμάσω μεσημεριανό. ρε δε γαμιέται; βουτάω και στην μπανιέρα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:28όχι ούτε κι αυτό εννοείται,αλλά οι περισσότεροι αυτοί την εντύπωση μου δίνουν(και δε μιλάω τόσο για εδω μέσα στο φόρουμ)
foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:44πάντα θέλουμε να μας κάνει ένας αράπης αέρα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:25 πάντως αυτό που στις διακοπές θέλετε όλοι να σας κάνει ένας αράπης αέρα,ποτέ δε το κατάλαβα...
Οι διακοπές είναι οι 5-10 μέρες του χρόνου που μπορούμε να το έχουμε![]()
όχι ουτε εγώ εκανα κάμπινκ με σκηνη ποτέ μου. σε σπιτάκια με ωραιότατα ντουβάρια ήμουν. η μανα μου δε θα μας έστελνε σε σκηνή!!Ερμής έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 15:49 μια φορά ξεκίνησα προς χάρη μιας παρέας να πάω κάμπινγκ. Δεν έκλεισα ούτε 48ωρο. Αν ειναι να πάω και να είμαι λιγότερο άνετα απο το σπίτι μου, τότε να το βράσω