!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παιχνίδι: "όμως" και "οπότε"
Παιχνίδι: "όμως" και "οπότε"
Οι κανόνες απλοί: συνεχίζουμε αυτό που έχει γράψει ο προηγούμενος κι οφείλουμε να τελειώσουμε την ανάρτησή μας με "όμως" ή "οπότε" χωρίς να κάνουμε συντακτικές πουστιές. Την αιτιολόγηση στο "όμως" και την συνέχεια στο "οπότε" θα την δώσει ο επόμενος χρήστης. Δεν θα γράψουμε δηλαδή "πήγε να πιει νερό, βρήκε ένα φίδι όμως.", αλλά "πήγε να πιει νερό όμως..." Θα άρχιζα εγώ, όμως...
- Antipnevma
Re: Παιχνίδι: "όμως" και "οπότε"
πρέπει να δεις το νέο νήμα μου viewtopic.php?f=67&t=24144 οπότε...
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
πάτησα τον σύνδεσμο και δεν μου έβγαλε τίποτα. Για την ακρίβεια μου έβγαλε το μήνυμα "δεν είστε εξουσιοδοτημένος να διαβάσετε αυτή την συζήτηση", οπότε...Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:17 πρέπει να δεις το νέο νήμα μου viewtopic.php?f=67&t=24144 οπότε...
Άραξε, δικέ μου, πρόσεχε όμως...Βλήμα έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:19πάτησα τον σύνδεσμο και δεν μου έβγαλε τίποτα. Για την ακρίβεια μου έβγαλε το μήνυμα "δεν είστε εξουσιοδοτημένος να διαβάσετε αυτή την συζήτηση", οπότε...Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:17 πρέπει να δεις το νέο νήμα μου viewtopic.php?f=67&t=24144 οπότε...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πλάκα μου κάνεις;Feindflug έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:21Άραξε, δικέ μου, πρόσεχε όμως...Βλήμα έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:19πάτησα τον σύνδεσμο και δεν μου έβγαλε τίποτα. Για την ακρίβεια μου έβγαλε το μήνυμα "δεν είστε εξουσιοδοτημένος να διαβάσετε αυτή την συζήτηση", οπότε...Antipnevma έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:17 πρέπει να δεις το νέο νήμα μου viewtopic.php?f=67&t=24144 οπότε...
Πώς έπρεπε να το διατυπώσω πια;
Την πρόταση οφείλει να την ολοκληρώσει ο επόμενος χρήστης λέμε. Μετά το "όμως" και το "οπότε" πρέπει να υπάρχει κάτι που να εκκρεμεί.
Ρε τύπε, συνέχισα την πρότασή σου. Μην φορτώνεις άδικα, να ξέρεις όμως...Βλήμα έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:25Πλάκα μου κάνεις;
Πώς έπρεπε να το διατυπώσω πια;
Την πρόταση οφείλει να την ολοκληρώσει ο επόμενος χρήστης λέμε. Μετά το "όμως" και το "οπότε" πρέπει να υπάρχει κάτι που να εκκρεμεί.
Dein Herz, meine Gier
σ' αγαπώ, οπότε...Feindflug έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:26 Ρε τύπε, συνέχισα την πρότασή σου. Μην φορτώνεις άδικα, να ξέρεις όμως...
- Antipnevma
Συνεχίζω από κει που είχαμε μείνει
... πρέπει να συμπληρώσω αναρτήσεις για να μην χρειάζονται τα νήματά μου να περνάνε έγκριση και μέχρι τότε δυστυχώς θα αναγκαστεί να περιμένει πολύ το φόρουμ όμως...
... πρέπει να συμπληρώσω αναρτήσεις για να μην χρειάζονται τα νήματά μου να περνάνε έγκριση και μέχρι τότε δυστυχώς θα αναγκαστεί να περιμένει πολύ το φόρουμ όμως...
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
... ίσως και να μην το απασχολεί και πάάάάρα πολύ οπότε...
- περαστικος
...θα αρκεστουμε στα τοπικ των αναρχοαπλυτων και των μπιντεδων ομως...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
... ίσως και να μην είχαμε ιδέα τι πραγματευόταν το θέμα οπότε...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από antaras
-
- 22 Απαντήσεις