Με διάφορα το πιο παιδικό ποστ. Με την θετική έννοια.- Casper - έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:26 Θα φάμε λαζάνια το βράδυ. Κάλεσα και την φίλη της μαμμάς μου για να τα απολαύσουμε έξω στον κήπο. Θα βοηθήσω την μάνα μου να τα φτιάξουμε, να δω και την σύνταγη. Τα φτιάχνει πολύ ωραία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
- Otto Weininger
Re: Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Casper -
Otto Weininger έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:17Με διάφορα το πιο παιδικό ποστ. Με την θετική έννοια.- Casper - έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:26 Θα φάμε λαζάνια το βράδυ. Κάλεσα και την φίλη της μαμμάς μου για να τα απολαύσουμε έξω στον κήπο. Θα βοηθήσω την μάνα μου να τα φτιάξουμε, να δω και την σύνταγη. Τα φτιάχνει πολύ ωραία.
Γιατί;
Επειδή δεν ξέρω να φτιάχνω; Επειδή κάλεσα την φίλη της;
- Otto Weininger
Όλο μαζί το ποστ. Ήταν σαν απόσπασμα από παιδικό μυθιστόρημα.- Casper - έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:22Otto Weininger έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:17Με διάφορα το πιο παιδικό ποστ. Με την θετική έννοια.- Casper - έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:26 Θα φάμε λαζάνια το βράδυ. Κάλεσα και την φίλη της μαμμάς μου για να τα απολαύσουμε έξω στον κήπο. Θα βοηθήσω την μάνα μου να τα φτιάξουμε, να δω και την σύνταγη. Τα φτιάχνει πολύ ωραία.![]()
Γιατί;![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Casper -
Τώρα που το ξαναδιαβάζω δεν έχεις άδικοOtto Weininger έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:28Όλο μαζί το ποστ. Ήταν σαν απόσπασμα από παιδικό μυθιστόρημα.- Casper - έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:22![]()
Γιατί;![]()
Έκανε η γυναίκα μου dumplings στον ατμό, με κινέζικη σως με κρεμμυδάκι, τηγανητό κολοκυθάκι, πατζάρια, μπριζολάκι χοιρινό.
Ordem e Progresso.
Κολοκυθόσουπα, πατάτες γκρατέν, και βακαλάος.
Ordem e Progresso.
Χθες, κόκκορα ελευθέρας με ραχανά ξινό μανιάτικο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κις Λόρεν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η γυναίκα έκανε λαζάνια ραγού.
Ordem e Progresso.
Φάγαμε το άλλο μισό ταψί λαζάνια, κι έμεινε και για το βράδυ.
Ordem e Progresso.
-
- Casper -
Έκανε η μάνα μου μακαρόνια του φούρνου (παραγγελία της γιαγιάς) και έφαγα ενώ κάνω δίαιτα. Και απόψε κάνει τραπέζι η φίλη της και είμαι καλεσμένη 
Για να καταλαβαινόμαστε,οι Κύπριοι "μακαρόνια του φούρνου" λένε το παστίτσιο.- Casper - έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:07 Έκανε η μάνα μου μακαρόνια του φούρνου (παραγγελία της γιαγιάς) και έφαγα ενώ κάνω δίαιτα. Και απόψε κάνει τραπέζι η φίλη της και είμαι καλεσμένη![]()
Και στη ΒΑ Ιταλία, πατσίτσο λένε ό,τι ζυμαρικό γίνεται στον φούρνο.waldorf έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:24Για να καταλαβαινόμαστε,οι Κύπριοι "μακαρόνια του φούρνου" λένε το παστίτσιο.- Casper - έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:07 Έκανε η μάνα μου μακαρόνια του φούρνου (παραγγελία της γιαγιάς) και έφαγα ενώ κάνω δίαιτα. Και απόψε κάνει τραπέζι η φίλη της και είμαι καλεσμένη![]()
Ordem e Progresso.
-
- Casper -
Ναι αυτό. Απλά δεν μου βγαίνει να το πω παστίτσιο. Μόνο στην Ελλάδα το λέω έτσι για συνεννόηση.waldorf έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:24Για να καταλαβαινόμαστε,οι Κύπριοι "μακαρόνια του φούρνου" λένε το παστίτσιο.- Casper - έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:07 Έκανε η μάνα μου μακαρόνια του φούρνου (παραγγελία της γιαγιάς) και έφαγα ενώ κάνω δίαιτα. Και απόψε κάνει τραπέζι η φίλη της και είμαι καλεσμένη![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 46 Απαντήσεις