Κάτι παρόμοιο έχει πει ο πνεύμα αντιλογίας ...Kauldron έγραψε: 12 Αύγ 2020, 18:45 Κύρηξαν τον πόλεμο στη Γερμανία, μια μέρα πριν παραδωθει. Αν υπήρχε Τούρκος εδώ μέσα, θα σου 'λεγε οτι γι' αυτό παραδόθηκε η Γερμανία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άδωνης Γεωργιάδης: Αμετροεπής και βλάξ σε βαθμό που γίνεται επικίνδυνος (και στα ελληνοτουρκικά)
Re: Άδωνης Γεωργιάδης: Αμετροεπής και βλάξ σε βαθμό που γίνεται επικίνδυνος (και στα ελληνοτουρκικά)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Άδωνης Γεωργιάδης: Αμετροεπής και βλάξ σε βαθμό που γίνεται επικίνδυνος (και στα ελληνοτουρκικά)
Yochanan έγραψε: 14 Αύγ 2020, 10:55Αυτο. Ζητωπόλεμοι αλλα στο τζαμπα- χωρις κοπο και κοστος. Αυτα ειναι επικινδυνα πραματα.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 10:45 Λέγονται όταν έχεις να κάνεις με ζητωπόλεμους που ωθούν σε κρίση.Τα πήλινα πόδια είναι σε σχέση με πραγματικές μεγάλες δυνάμεις με τις οποίες προσπαθεί να συγκρίνει τον εαυτό του ο Ερντογάν και όχι σε σχέση με την Ελλάδα.
Η Τουρκία σήμερα έχει τετραπλάσια οικονομία από την ελληνική και πολύ καλύτερη δημογραφία με νεανικό πληθυσμό.
Ο όρος ζητωπόλεμος είναι πραγματικός.Σε μια από τις πολυάριθμες βαλκανικές κρίσεις,το 1875,οι συγκεκριμένοι μαζεύονταν έξω από τη βουλή και απαιτούσαν να κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία βρίζοντας τους υπουργούς ως προδότες και φωνάζοντας "Ζήτω ο πόλεμος" και για αυτό ονομάσθηκαν ζητωπόλεμοι.
Λίγα έχουν αλλάξει από τότε.Κάτι δεν μου κολλάει να τους χαρακτηρίσω με τον μοντέρνο όρο εθνικιστές γιατί ο εθνικισμός περιέχει και άλλα πράγματα.Πιο σωστό είναι το ζητωπόλεμοι.
Χολντ ον ρε πατ.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:04
Λίγα έχουν αλλάξει από τότε.Κάτι δεν μου κολλάει να τους χαρακτηρίσω με τον μοντέρνο όρο εθνικιστές γιατί ο εθνικισμός περιέχει και άλλα πράγματα.Πιο σωστό είναι το ζητωπόλεμοι.
Αν σου αρέσουν τα παρατσούκλια βρες κι ένα γιά τους ψύχραιμους κυβερνήτες που ποτέ δεν κάνουν λάθη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
πατησιωτης
Ποιός είπε ότι δεν κάνουν λάθη;αλλά τα περισσότερα είναι από τους αρειμάνιους.π.χ. πριν ημέρες δημοσιεύθηκε η συνέντευξη του πρέσβεως Σαββαίδη με τίτλο "γιατί απέρριψα τους χάρτες των Λίβυων" που εξηγεί ότι πριν δέκα χρόνια,επί Καντάφι, απέρριψε τον καθορισμό ΑΟΖ με τη Λιβύη επειδή δεν αναγνώριζαν επήρεια στη Γαύδο.Και επειδή ο μάγκας πατριώτης δεν δεχόταν να μείνει η Γαύδος χωρίς επήρεια βρεθήκαμε χρόνια μετά με τη συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης που δεν έχει επήρεια ούτε η Κρήτη.Μπίστης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:08Χολντ ον ρε πατ.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:04
Αν σου αρέσουν τα παρατσούκλια βρες κι ένα γιά τους ψύχραιμους κυβερνήτες που ποτέ δεν κάνουν λάθη
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δε νομίζω ότι υπήρχε ενδιαφέρον για την Γαύδο αλλά για τις προεκτάσεις τυχόν μη αναγνώρισης επήρρειας στην υπόθεση του Καστελόριζου. Δεν είναι τόσο αφελείς αυτοί που ασχολούνται με τέτοια θέματα.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:25Ποιός είπε ότι δεν κάνουν λάθη;αλλά τα περισσότερα είναι από τους αρειμάνιους.π.χ. πριν ημέρες δημοσιεύθηκε η συνέντευξη του πρέσβεως Σαββαίδη με τίτλο "γιατί απέρριψα τους χάρτες των Λίβυων" που εξηγεί ότι πριν δέκα χρόνια,επί Καντάφι, απέρριψε τον καθορισμό ΑΟΖ με τη Λιβύη επειδή δεν αναγνώριζαν επήρεια στη Γαύδο.Και επειδή ο μάγκας πατριώτης δεν δεχόταν να μείνει η Γαύδος χωρίς επήρεια βρεθήκαμε χρόνια μετά με τη συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης που δεν έχει επήρεια ούτε η Κρήτη.Μπίστης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:08 Χολντ ον ρε πατ.
Αν έβαζες υπογραφή ως χώρα στο ότι η Γαύδος δεν έχει επήρεια, μπορείς να μου πεις τι θα ζητούσες για το Καστελόριζο;πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:25Ποιός είπε ότι δεν κάνουν λάθη;αλλά τα περισσότερα είναι από τους αρειμάνιους.π.χ. πριν ημέρες δημοσιεύθηκε η συνέντευξη του πρέσβεως Σαββαίδη με τίτλο "γιατί απέρριψα τους χάρτες των Λίβυων" που εξηγεί ότι πριν δέκα χρόνια,επί Καντάφι, απέρριψε τον καθορισμό ΑΟΖ με τη Λιβύη επειδή δεν αναγνώριζαν επήρεια στη Γαύδο.Και επειδή ο μάγκας πατριώτης δεν δεχόταν να μείνει η Γαύδος χωρίς επήρεια βρεθήκαμε χρόνια μετά με τη συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης που δεν έχει επήρεια ούτε η Κρήτη.Μπίστης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:08Χολντ ον ρε πατ.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:04
-
πατησιωτης
Τα χωρικά του ύδατα και λίγο παραπάνω.Το πολύ να είχε μια προέκταση και να ενωνόταν η ΑΟΖ του με αυτή της Κύπρου ή της Ρόδου αλλά όχι και με τις δύο.Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:29 Αν έβαζες υπογραφή ως χώρα στο ότι η Γαύδος δεν έχει επήρεια, μπορείς να μου πεις τι θα ζητούσες για το Καστελόριζο;
Οποιος ονειρεύεται ένωση ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου που να διακόπτει την ένωση των ΑΟΖ Τουρκίας και Αιγύπτου χωρίς πόλεμο ονειροβατεί.Μόνο εάν χάσει η Τουρκία ένα πόλεμο μπορεί να συμβεί αυτό.
- Antipnevma
Τι λες μωρέ; Ποτέ είπα κάτι "παρόμοιο;" Είπα αυτό που λέει ο Κορεάτης Huyn Jin Kim ότι οι τουρκόφωνοι Ούννοι ήταν αυτοί που κατέστρεψαν την ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Εκπόρθησαν εκατοντάδες πόλεις, αφάνισαν ρωμαϊκούς στρατούς, στέρεψαν τα κρατικά ταμεία και πυροδότησαν τις μαζικές γερμανικές μεταναστεύσεις.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Δε νομίζω να χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:35Τα χωρικά του ύδατα και λίγο παραπάνω.Το πολύ να είχε μια προέκταση και να ενωνόταν η ΑΟΖ του με αυτή της Κύπρου ή της Ρόδου αλλά όχι και με τις δύο.Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:29 Αν έβαζες υπογραφή ως χώρα στο ότι η Γαύδος δεν έχει επήρεια, μπορείς να μου πεις τι θα ζητούσες για το Καστελόριζο;
Οποιος ονειρεύεται ένωση ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου που να διακόπτει την ένωση των ΑΟΖ Τουρκίας και Αιγύπτου χωρίς πόλεμο ονειροβατεί.Μόνο εάν χάσει η Τουρκία ένα πόλεμο μπορεί να συμβεί αυτό.
Δεν είναι το Καστελόριζο το πρόβλημα στην πραγματικότητα και είναι λάθος να παίζουμε το παιχνίδι της Τουρκίας εστιάζοντας σε αυτό. Η Τουρκία αναδεικνύει το Καστελόριζο για να αποδείξει διεθνώς το πόσο παράλογη είναι η Ελλάδα, ώστε να τραβήξει την προσοχή από το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζει υφαλοκρηπίδα σε κανένα ελληνικό νησί ανατολικά της Εύβοιας, που είναι ο ορισμός του παραλογισμού όποια ερμηνεία του δικαίου της θάλασσας και αν υιοθετήσει κανείς.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:35Τα χωρικά του ύδατα και λίγο παραπάνω.Το πολύ να είχε μια προέκταση και να ενωνόταν η ΑΟΖ του με αυτή της Κύπρου ή της Ρόδου αλλά όχι και με τις δύο.Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:29 Αν έβαζες υπογραφή ως χώρα στο ότι η Γαύδος δεν έχει επήρεια, μπορείς να μου πεις τι θα ζητούσες για το Καστελόριζο;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
wb μπρο.Scouser έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:40Δεν είναι το Καστελόριζο το πρόβλημα στην πραγματικότητα και είναι λάθος να παίζουμε το παιχνίδι της Τουρκίας εστιάζοντας σε αυτό. Η Τουρκία αναδεικνύει το Καστελόριζο για να αποδείξει διεθνώς το πόσο παράλογη είναι η Ελλάδα, ώστε να τραβήξει την προσοχή από το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζει υφαλοκρηπίδα σε κανένα ελληνικό νησί ανατολικά της Εύβοιας, που είναι ο ορισμός του παραλογισμού όποια ερμηνεία του δικαίου της θάλασσας και αν υιοθετήσει κανείς.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:35Τα χωρικά του ύδατα και λίγο παραπάνω.Το πολύ να είχε μια προέκταση και να ενωνόταν η ΑΟΖ του με αυτή της Κύπρου ή της Ρόδου αλλά όχι και με τις δύο.Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:29 Αν έβαζες υπογραφή ως χώρα στο ότι η Γαύδος δεν έχει επήρεια, μπορείς να μου πεις τι θα ζητούσες για το Καστελόριζο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Nαι αλλα αμα χασει η Τουρκία ενα πόλεμο εμεις μπορεί να είμαστε μετά Μεγάλη Ελλάδα κι η Τουρκία κατεστραμμένη. Ποιός το θέλει αυτό; Και κυρίως πώς μετά θα καταφέρει να μην στεναχωρηθεί για μια αστικοτσιφλικάδικη ήττα στο Αίγαιο και να την επιδιώξει κιόλα;πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:35Τα χωρικά του ύδατα και λίγο παραπάνω.Το πολύ να είχε μια προέκταση και να ενωνόταν η ΑΟΖ του με αυτή της Κύπρου ή της Ρόδου αλλά όχι και με τις δύο.Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:29 Αν έβαζες υπογραφή ως χώρα στο ότι η Γαύδος δεν έχει επήρεια, μπορείς να μου πεις τι θα ζητούσες για το Καστελόριζο;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τι λες πάλι αγορίνα μου, ψυχούλα μου γλυκιά εσύ;πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:35Τα χωρικά του ύδατα και λίγο παραπάνω.Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:29 Αν έβαζες υπογραφή ως χώρα στο ότι η Γαύδος δεν έχει επήρεια, μπορείς να μου πεις τι θα ζητούσες για το Καστελόριζο;
Μόνος σου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
πατησιωτης
Δεν διαφωνώ σε αυτό.Για αυτό λέω ότι είναι σωστός ελιγμός οι συμφωνίες με Ιταλία και Αιγυπτο και γενικάScouser έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:40Δεν είναι το Καστελόριζο το πρόβλημα στην πραγματικότητα και είναι λάθος να παίζουμε το παιχνίδι της Τουρκίας εστιάζοντας σε αυτό. Η Τουρκία αναδεικνύει το Καστελόριζο για να αποδείξει διεθνώς το πόσο παράλογη είναι η Ελλάδα, ώστε να τραβήξει την προσοχή από το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζει υφαλοκρηπίδα σε κανένα ελληνικό νησί ανατολικά της Εύβοιας, που είναι ο ορισμός του παραλογισμού όποια ερμηνεία του δικαίου της θάλασσας και αν υιοθετήσει κανείς.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:35Τα χωρικά του ύδατα και λίγο παραπάνω.Το πολύ να είχε μια προέκταση και να ενωνόταν η ΑΟΖ του με αυτή της Κύπρου ή της Ρόδου αλλά όχι και με τις δύο.Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:29 Αν έβαζες υπογραφή ως χώρα στο ότι η Γαύδος δεν έχει επήρεια, μπορείς να μου πεις τι θα ζητούσες για το Καστελόριζο;
η μη καστελοριζοποίηση του θέματος.
Ελα όμως που υπάρχουν οι ακραιφνείς που δεν ενδιαφέρονται για συμβιβασμούς είτε επειδή όντως δεν ενδιαφέρονται είτε επειδή επιδιώκουν εσωτερικές αλλαγές με μοχλό τα εθνικά.
-
πατησιωτης
Εκείνο που λέω εγώ είναι ότι όποιος νομίζει ότι με ένα νησί 200 κατοίκων θα χωρίσει θαλασσίως δύο χώρες με ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερο πληθυσμό (80 Τουρκία και 110 Αίγυπτος) θα πρέπει να είναι παλαβός.Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν άλλες δυνάμεις το επιβάλλουν σε ένα μεγάλο πόλεμο.sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:54Τι λες πάλι αγορίνα μου, ψυχούλα μου γλυκιά εσύ;πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:35Τα χωρικά του ύδατα και λίγο παραπάνω.Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2020, 11:29 Αν έβαζες υπογραφή ως χώρα στο ότι η Γαύδος δεν έχει επήρεια, μπορείς να μου πεις τι θα ζητούσες για το Καστελόριζο;
Μόνος σου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-