Καταλαβαίνω τι λες, μου το λένε κι άλλοι, να σου πώ κάτι όμως; ο κόσμος νομίζει ότι αν έχεις μια δουλειά και ένα χόμπι, μπορείς να διώξεις τη δουλειά και να σε ζήσει το χόμπι. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που συμβαίνει είναι ότι αποκτάς δεύτερη δουλειά και χάνεις το χόμπι σου. Πραγματική καταστροφή.Gherschaagk έγραψε: 02 Αύγ 2020, 15:22 Φτιάξε ένα site retro and vintage και έχεις devoted customers for Life.
Just think about it.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Eργαστήριο Chillout
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καταλαβαίνω επίσης τι λες. Έχεις ταλέντο. Καλοφόρετη εύχομαι. Είμαι σίγουρη πως την λάτρεψε ήδη.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Αύγ 2020, 15:31Καταλαβαίνω τι λες, μου το λένε κι άλλοι, να σου πώ κάτι όμως; ο κόσμος νομίζει ότι αν έχεις μια δουλειά και ένα χόμπι, μπορείς να διώξεις τη δουλειά και να σε ζήσει το χόμπι. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που συμβαίνει είναι ότι αποκτάς δεύτερη δουλειά και χάνεις το χόμπι σου. Πραγματική καταστροφή.Gherschaagk έγραψε: 02 Αύγ 2020, 15:22 Φτιάξε ένα site retro and vintage και έχεις devoted customers for Life.
Just think about it.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
το κλίπ δεν έχει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, το ξύλο δεν είναι πυρίμαχο, το δέρμα δεν έχει ενίσχυση κεβλαρ,
γενικά χάλια, προχειροδουλειά. Απορώ με τα κορίτσια.
ισχυει 100%Chilloutbuddy έγραψε: 02 Αύγ 2020, 15:31
Καταλαβαίνω τι λες, μου το λένε κι άλλοι, να σου πώ κάτι όμως; ο κόσμος νομίζει ότι αν έχεις μια δουλειά και ένα χόμπι, μπορείς να διώξεις τη δουλειά και να σε ζήσει το χόμπι. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που συμβαίνει είναι ότι αποκτάς δεύτερη δουλειά και χάνεις το χόμπι σου. Πραγματική καταστροφή.
αν το κανεις για λεφτα, πλεον δεν εχει πλακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Chilloutbuddy
Στο επόμενο πρότζεκτ κατ'αρχάς χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θεούλη που με βοήθησε σε τούτο το θρυλικό νήμα να υπολογίσω τον πάτο της τσάντας που έφτιαχνα

- Chilloutbuddy
Στην κατασκευή ξεκίνησα με δύο μεγάλα κομμάτια greasy kangaroo. Greasy εννούν ότι έχει ειδική επεξεργασία με πολλά έλαια ώστε να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και αδιάβροχο. Το συγκεκριμένο δέρμα κυρίως το χρησιμοποιούν στην κατασκευή μαστιγίων, εγώ το χρησιμοποίησα για σακκίδιο γιατί μου άρεσε. Ένα λαθάκι σχεδιασμού που μετάνοιωσα είναι ότι έβαλα διπλό δέρμα και το κόλλησα, και βγήκε το πρότζεκτ λίγο πιό βαρύ απ'ότι θα ήθελα. Αλλά ταυτόχρονα θα είναι και δύο φορές πιό ανθεκτικό.
Κατά τ'άλλα κλασσικά, μέτρημα, κόψιμο, κόλλημα, τρύπημα, ράψιμο, πριτσίνια και βίδες. Θα βάλω κάποιες φωτογραφίες ανακατεμένες γιατί είναι δύσκολο να τις βάλω σε λογική σειρά
αυτό είναι το κόλλημα των δύο πάνελ μεταξύ τους

τρύπημα

https://photos.smugmug.com/Other/Worksh ... -12-XL.jpg
Σημάδεμα για την προστινή τσέπη

Κατά τ'άλλα κλασσικά, μέτρημα, κόψιμο, κόλλημα, τρύπημα, ράψιμο, πριτσίνια και βίδες. Θα βάλω κάποιες φωτογραφίες ανακατεμένες γιατί είναι δύσκολο να τις βάλω σε λογική σειρά
αυτό είναι το κόλλημα των δύο πάνελ μεταξύ τους

τρύπημα

https://photos.smugmug.com/Other/Worksh ... -12-XL.jpg
Σημάδεμα για την προστινή τσέπη

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Chilloutbuddy
- Chilloutbuddy
- Chilloutbuddy
- Chilloutbuddy
Αυτό είναι το λουρί για την πλάτη. Ανάμεσα στα δύο δέρματα έβαλα λίγη επένδυση για πιό βολικό στον ώμο

αυτά είναι όλα τα κομμάτια βασικά. Το τετράγωνο στη μέση είναι για το λάπτοπ

αυτά είναι όλα τα κομμάτια βασικά. Το τετράγωνο στη μέση είναι για το λάπτοπ

- Chilloutbuddy
Αυτή είναι μια μικρή πρέσσα για τα πριτσίνια. Την αγόρασα απ'την Τουρκία, γιατί η Ελλάδα για κάποιο λόγο έχει αποφασίσει ότι θα φτιάχνει μόνο φραπέδες.

για κάθε είδος πριτσινιού θέλει διαφορετική βάση και έμβολο οπότε έφτιαξα στα γρήγορα μια θήκη να τα φυλάω

Αυτά είναι τα πριτσίνια για τον πάτο

για κάθε είδος πριτσινιού θέλει διαφορετική βάση και έμβολο οπότε έφτιαξα στα γρήγορα μια θήκη να τα φυλάω

Αυτά είναι τα πριτσίνια για τον πάτο

- Chilloutbuddy
Το συγκεκριμένο σακκίδιο είναι για μένα, οπότε έχει κάποιες παραξενιές
- Έχει μόνο ένα λουρί για την πλάτη, γιατί πάντα το κρεμάω απ'τον έναν ώμο μόνο. Στη βάση όμως έχει δύο υποδοχές για το λουρί, μία στη μέση και μία δεξιά για να περνάω την τσάντα διαγώνια στο σώμα μου όταν είμαι στο ποδήλατο
- Από πάνω δεν έχει αδιάβροχο κλείσιμο γιατί απλά δε χρειάζεται, τελευταία φορά που περπάτησα στη βροχή με τσάντα στην πλάτη ήταν 5η δημοτικού.
- Η θήκη για το λάπτοπ χωράει μόνο το δικό μου λάπτοπ. Αν αλλάξω λάπτοπ θα φτιάξω άλλη τσάντα
- Δεν υπάρχει κανονικό χερούλι γιατί πάλι δε χρειάζεται, όταν μπαίνω στο ασανσέρ στη δουλειά απλά βγάζω την τσάντα απ'την πλάτη μη τη φάει κανένας στην μούρη και την κρατάω με 2 δάχτυλα απ'το λουράκι.
- Έχει μόνο ένα λουρί για την πλάτη, γιατί πάντα το κρεμάω απ'τον έναν ώμο μόνο. Στη βάση όμως έχει δύο υποδοχές για το λουρί, μία στη μέση και μία δεξιά για να περνάω την τσάντα διαγώνια στο σώμα μου όταν είμαι στο ποδήλατο
- Από πάνω δεν έχει αδιάβροχο κλείσιμο γιατί απλά δε χρειάζεται, τελευταία φορά που περπάτησα στη βροχή με τσάντα στην πλάτη ήταν 5η δημοτικού.
- Η θήκη για το λάπτοπ χωράει μόνο το δικό μου λάπτοπ. Αν αλλάξω λάπτοπ θα φτιάξω άλλη τσάντα
- Δεν υπάρχει κανονικό χερούλι γιατί πάλι δε χρειάζεται, όταν μπαίνω στο ασανσέρ στη δουλειά απλά βγάζω την τσάντα απ'την πλάτη μη τη φάει κανένας στην μούρη και την κρατάω με 2 δάχτυλα απ'το λουράκι.
- Chilloutbuddy
- Chilloutbuddy
κατά τ'άλλα αν την ξαναφτιαχνα μάλλον θα έσπαγα την πολλή μαυρίλα με κανα καφέ, γιατί τώρα που την τέλειωσα μου θυμίζει λίγο Blue Oyster Bar