yep. Γιατί όπως και να τον κάνουμε, το συμπέρασμα είναι ότι όποιος τον κοουτάρει να λέει για την ελπίδα η νεογέννητη κόρη του να έχει ωραία μπούτια και βυζιά, είναι κουτσομπόλης. Αυτό είναι το takeway
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Trump
Re: Supreme leader Trump
Υπάρχει κάποιος άλλος εδώ στο φόρουμ που παίρνει υδροξυχλωροκίνη επειδή δεν έχει κάτι να χάσει ή μόνο εγώ πίστεψα στο κάλεσμα του προέδρου;
Μήπως θα έρθει ο χου σε λίγο να αναρωτηθεί αν τον πίστεψε πραγματικά κανείς όταν το έλεγε; ΕΓΩ τον πίστεψα. Μπορεί να έλεγε μαλακίες ο πλανητάρχης μας;
Πηρα και την βραδινή δόση και πάω να ξαπλώσω τώρα, έχω ταχυπαλμίες.
Μήπως θα έρθει ο χου σε λίγο να αναρωτηθεί αν τον πίστεψε πραγματικά κανείς όταν το έλεγε; ΕΓΩ τον πίστεψα. Μπορεί να έλεγε μαλακίες ο πλανητάρχης μας;
Πηρα και την βραδινή δόση και πάω να ξαπλώσω τώρα, έχω ταχυπαλμίες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Διαφωνώ στο εξής : δεν είναι ο Τραμπ που κατέρριψε το γκλομπαλιστάν.Το γκλομπαλιστάν με την έννοια της "παγκόσμιας διακυβέρνησης" που κάποιοι πίστευαν ήταν καταδικασμένο εξ αρχής να μη διαρκέσει.Κάποτε θα βρισκόταν κάποιος που θα το διεπίστωνε ή μάλλον θα το διετύπωνε γιατί και πολλοί που παρίσταναν και παριστάνουν τους γκλομπαλιστές δεν το πιστεύουν.
Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος και πολυποίκιλος για να έχει μια παγκόσμια κυβέρνηση.Η δομή του επιστρέφει στο 1914 πριν τις ιδεολογικές περιπέτειες του 20ου αιώνα που έληξαν το 1990, με τις ΗΠΑ στη θέση της υπερέχουσας δύναμης όπως ήταν πριν το 1914 η Μ.Βρεταννία και ισορροπία δυνάμεων,μεγάλων και μικρών και αυτό κατά τη γνώμη μου ήταν αναπόφευκτο να συμβεί μετά το 1990.
Φυσικά το εμπόριο,οι διεθνείς επαφές κλπ θα συνεχίσουν να αυξάνονται αλλά ενιαία πολιτική διοίκηση του κόσμου δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον.Ούτε ο Μπάιντεν ή η Καμάλα δεν μπορούν να επανέλθουν στην εποχή Κλίντον.Δεν έχουν τις δυνάμεις.
Κατά τα λοιπά σε πολλά που περιγράφει για καραγκιοζιλίκια εσωτερικά της Αμερικής είναι σωστός.
- Dwarven Blacksmith
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπήκα λίγο να διαβάσω και μου βγήκαν τα μάτια! Τι ψυχοπάθεια είναι αυτή;
συγχαρητήρια. Achievement unlocked: Μόλις ανακάλυψες τον τραμπισμό!Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:47![]()
πέρνα μια βόλτα απο 8chan και voat τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σενέκας την 13 Αύγ 2020, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κάπου εκεί μέσα θα είναι και ο χου αυτή τη στιγμή.
FUCK DONALD TRUMP
- Λίνο Βεντούρα
Σενέκας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:49
συγχαρητήρια. Achievement unlocked: Μόλις ανακάλυψες τον τραμπισμό!
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Green Dragon
Δεν είναι τραμπισμός αυτό, αυτοί είναι θεότρελοι. Ο Τραμπ καταρχάς δεν είναι αντισημίτης, αφού αναγνώρισε και την Ιερουσαλήμ, κάτι που δεν είχε κάνει κανένας αμερικανός πρόεδρος μέχρι τώρα.Σενέκας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:49συγχαρητήρια. Achievement unlocked: Μόλις ανακάλυψες τον τραμπισμό!Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:47![]()
Για την ακρίβεια είναι η κοιτίδα του τραμπισμού. Το 4chan είναι για τον τραμπισμό ο,τι είναι για τους χριστιανούς ο πανάγιος τάφοςGreen Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:53Δεν είναι τραμπισμός αυτό, αυτοί είναι θεότρελοι. Ο Τραμπ καταρχάς δεν είναι αντισημίτης, αφού αναγνώρισε και την Ιερουσαλήμ, κάτι που δεν είχε κάνει κανένας αμερικανός πρόεδρος μέχρι τώρα.Σενέκας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:49συγχαρητήρια. Achievement unlocked: Μόλις ανακάλυψες τον τραμπισμό!Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:47![]()
QAnon-supporting candidate unrepentant despite GOP criticism
https://apnews.com/d78785cf8183d11c7e52d7aad5949279
In Washington, Trump came out in support of Greene on Wednesday, all but assuring she would be welcome by Republicans in Congress, despite splinters in the party over her candidacy.
“Congratulations to future Republican Star Marjorie Taylor Greene on a big Congressional primary win in Georgia against a very tough and smart opponent,” Trump tweeted. “Marjorie is strong on everything and never gives up - a real WINNER!”
Πάντως Μπαιντεν δεν υποστηρίζουν εκεί μέσα. Ούτε Χίλαρυ. Ούτε Μπέρνι. Άρα;Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:53Δεν είναι τραμπισμός αυτό, αυτοί είναι θεότρελοι. Ο Τραμπ καταρχάς δεν είναι αντισημίτης, αφού αναγνώρισε και την Ιερουσαλήμ, κάτι που δεν είχε κάνει κανένας αμερικανός πρόεδρος μέχρι τώρα.Σενέκας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:49συγχαρητήρια. Achievement unlocked: Μόλις ανακάλυψες τον τραμπισμό!Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:47![]()
FUCK DONALD TRUMP
- Green Dragon
Το ότι κάποιοι τρελοί υποστηρίζουν Τραμπ δεν σημαίνει ότι 'αυτό είναι ο τραμπισμός'. Παντού υπάρχουν τρελοί, πχ οι Δημοκρατικοί έχουν τους παράφρονες των δικαιωματιστών.Λεγεών έγραψε: 13 Αύγ 2020, 23:06Πάντως Μπαιντεν δεν υποστηρίζουν εκεί μέσα. Ούτε Χίλαρυ. Ούτε Μπέρνι. Άρα;Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:53 Δεν είναι τραμπισμός αυτό, αυτοί είναι θεότρελοι. Ο Τραμπ καταρχάς δεν είναι αντισημίτης, αφού αναγνώρισε και την Ιερουσαλήμ, κάτι που δεν είχε κάνει κανένας αμερικανός πρόεδρος μέχρι τώρα.
Αν περάσεις λίγο ακόμα χρόνο εκεί μέσα, θα δεις ότι όχι απλά είναι τραμπικοί, αλλά έχουν την πεποίθηση ότι αυτοί είναι που εκτόξευσαν τον Τραμπ στην προεδρία. Το πόσο ισχύει είναι συζητήσιμο, αλλά είναι αλήθεια ότι απο κει μέσα ξεπήδησαν οι πρώτοι υποστηρικτές του.Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 23:17Το ότι κάποιοι τρελοί υποστηρίζουν Τραμπ δεν σημαίνει ότι 'αυτό είναι ο τραμπισμός'. Παντού υπάρχουν τρελοί, πχ οι Δημοκρατικοί έχουν τους παράφρονες των δικαιωματιστών.Λεγεών έγραψε: 13 Αύγ 2020, 23:06Πάντως Μπαιντεν δεν υποστηρίζουν εκεί μέσα. Ούτε Χίλαρυ. Ούτε Μπέρνι. Άρα;Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:53 Δεν είναι τραμπισμός αυτό, αυτοί είναι θεότρελοι. Ο Τραμπ καταρχάς δεν είναι αντισημίτης, αφού αναγνώρισε και την Ιερουσαλήμ, κάτι που δεν είχε κάνει κανένας αμερικανός πρόεδρος μέχρι τώρα.
Κατα τα άλλα, η υπερ-θεωρία συνωμοσίας, που βλέπει τον Τραμπ ως έναν άλλο Σώρρα που στέλνει κρυφά μηνύματα και πολεμάει μυστικά ένα γιγαντιαίο καμπαλ παιδόφιλων που πίνουν αίμα παιδιών σε σατανιστικές τελετές, ξεπήδησε απο ένα ποστ στη συγκεκριμένη κοινότητα. Σήμερα υπάρχει ένα ολόκληρο τσούρμο απο οπαδούς του qanon που είναι υποψήφιοι με τους ρεπουμπλικάνους για τη γερουσία στις εκλογές, και όπως βλέπεις, παίρνουν και τα συγχαρητήρια του ίδιου του Τραμπ
10 λεπτά σκρολάρισμα έκανα μετά από τόσα χρόνια αποχής, σαν να μην πέρασε μια μέρα τα βλέπω τα πράγματα. Τι είστε εσείς, ρε; 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα