!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
παλιοτερα οι αριστεροι προτασσαν τα στηθη τους για την υπερασπιση των ιδεων τους ,τωρα προτασσουν τις κωλοτρυπιδες ,σβουρες θα φερνει ο ιωσηφ.
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
πσσσσΕπισημος stalker του πχωρουμ. Ακομματιστος, αθεος, εθνικιστης και μην μου την μπαινετε γιατι μπινελικωνω!

- περαστικος
Ξερω οτι εχυσες αλλα σε παρακαλω, μακρια, ειμαι στρειτ.Σενέκας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:55πσσσσΕπισημος stalker του πχωρουμ. Ακομματιστος, αθεος, εθνικιστης και μην μου την μπαινετε γιατι μπινελικωνω!
![]()
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
εχμ, ολες. δεν μπορεις να αποκληρωσεις καποιον χωρις πολυ σοβαρο λογο.Prepon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:40John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:34
Μονο στον φανταστικο κοσμο που ζεις. Μια τετοια διαθηκη με αποκληρωση με τετοιο αιτιολογικο θα ταν κουρελοχαρτο, κανει προσβολη της και τη νομιμη μοιρα θα την παρει ο κοσμος να χαλασει.![]()
Έχεις δει πολλές διαθήκες με αιτιολογικό;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- John Brown Gun Club
γραφτο αλλες δεκα φορες, ισως να το πιστεψεις στο τελος
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δλδ δεν μπορώ να αφήσω όλη την περιουσία μου στην μουναρα από τη Ρωσία ή στην εκκλησία ξέρω γω;Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:11εχμ, ολες. δεν μπορεις να αποκληρωσεις καποιον χωρις πολυ σοβαρο λογο.Prepon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:40John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:34
Μονο στον φανταστικο κοσμο που ζεις. Μια τετοια διαθηκη με αποκληρωση με τετοιο αιτιολογικο θα ταν κουρελοχαρτο, κανει προσβολη της και τη νομιμη μοιρα θα την παρει ο κοσμος να χαλασει.![]()
Έχεις δει πολλές διαθήκες με αιτιολογικό;
Πρέπει να δικαιολογήσω γιατί δεν τα αφήνω στο ζαβο;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Λίνο Βεντούρα
perseus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:53 παλιοτερα οι αριστεροι προτασσαν τα στηθη τους για την υπερασπιση των ιδεων τους ,τωρα προτασσουν τις κωλοτρυπιδες ,σβουρες θα φερνει ο ιωσηφ.

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:00Όποια το έχουν μέσα τους θα γίνουν. Η διαφήμιση θα τα κάνει?wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:01Σε όποιον και αν απευθύνεται.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:47
Απευθύνεται στο κοινό που συχνάζει στα πανηγύρια της επαρχίας ή τα σκυλάδικα της Εθνικής.
Εγώ συμφωνώ με τις δηλώσεις, εσύ συμφωνείς με τις αντίθετες δηλώσεις.
Δεν έχει σημασία με ποιές δηλώσεις συμφωνεί ο καθένας.
Να μας πεις όμως αν θεωρείς ορθό και λογικό να γίνουν όλα τα μικρά ομοφυλόφιλα, που θα γίνουν από τη στιγμή που η ομοφυλοφιλία γίνεται αποδεκτή και διαφημίζεται.
.
Μέσα τους εννοείς σαν γονίδιο συνάδελφε ;;;.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ναι. πρεπει να αφησεις ενα ποσοστο στο ζαβο.Prepon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:14
Δλδ δεν μπορώ να αφήσω όλη την περιουσία μου στην μουναρα από τη Ρωσία ή στην εκκλησία ξέρω γω;
Πρέπει να δικαιολογήσω γιατί δεν τα αφήνω στο ζαβο;
εχω δει διαθηκη οπου αποκληρωνε το ζαβο (πρεζακι, φυλακοβιο, που εδερνε τακτικα γονεις και παππουδες) και ο μονος λογος που δεν ανετραπει, ειναι επειδη ο θανων, οταν ηταν εν ζωη, ειχε κανει καταγγελιες στην αστυνομια οτι τον εδερνε το παιδι του και μαλιστα ειχε καταδικαστει για αυτη την πραξη. αλλιως θα επαιρνε μερτικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- περαστικος
Ωπαα ρε ματσο αντρα, προσεχε μην σου γυρισει καμια τριχα και ζαλιστεις...John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:12γραφτο αλλες δεκα φορες, ισως να το πιστεψεις στο τελος
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- John Brown Gun Club
νο χαντζομπ;περαστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:22Ωπαα ρε ματσο αντρα, προσεχε μην σου γυρισει καμια τριχα και ζαλιστεις...John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:12γραφτο αλλες δεκα φορες, ισως να το πιστεψεις στο τελος
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:41νο χαντζομπ;περαστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:22Ωπαα ρε ματσο αντρα, προσεχε μην σου γυρισει καμια τριχα και ζαλιστεις...John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:12
γραφτο αλλες δεκα φορες, ισως να το πιστεψεις στο τελος![]()
Επειδή το άλλο νήμα το εκλεισαν βλέπω.....καί ειχα γραψει ήδη αυτό.....
Μήν πήγαινε χαμένο.....
.
quote="John Brown Gun Club" post_id=1441112 time=1597341871 user_id=1744]
Το προβλημα σου ειναι οτι βλεπεις την ομοφυλοφιλια σαν μια ψυχολογικη διαταραχη, και ετσι αναγκαζεσαι να ψαξεις και να βρεις το αιτιο σε καποια πρωιμη εμπειρια, σε καποιο τραυμα κλπ.Κανεις λαθος ομως, δεν ειναι διαταραχη, ειναι μια εντελως φυσιολογικη παραλλαγη της ανθρωπινης σεξουαλικης συμπεριφορας. Παρτο αποφαση, μερικοι ανθρωποι ελκονται απο το ιδιο φυλο εντελως αυθορμητα και δεν εχει να κανει ουτε με το περιβαλλον τους ουτε με τις εμπειριες τους ουτε με τιποτα το εξωγενες.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 20:35
.
Φυσικό ήταν επισήμως το παιδοφίλειν ως το 2ο ΠΠ....![]()
Και στο Ορος στήν Αθωνιάδα Σχολή μέχρι σήμερα....12χρονα.....![]()
Σημασία όμως έχει αν είναι σωστό αυτό πού λέει....
Καί επειδή είναι πρέπει οι Ψυχίατροι νά πούν δημοσίως
ποιές συμπεριφορές τών γονέων σπρώχνουν τα παιδιά πρός τα κεί....
.
[/quote]
.
Δέν έχει σχέση το περιβάλλον μας λές ;;;
Εννοείς οτι δεν έχει σημασία αν τό παιδί σου το μεγαλώσεις εσύ.....
η ο Παιδόφιλος καί Σαδιστής Λογιόλας ας πούμε....
Η ότι θά εμπιστευόσουν οπως θάστελνες το παιδί σου σε έναν Παιδικό σταθμό.....
νά τό στείλεις σε κάποιον πού τού δείχνει στήν ΤV επι 8ωρο γιά χρόνια
αντρες να γαμιόνται καί γιά εξτρα μπόνους.....εσένα μέ φώτοσοπ νά σε πηδανε.....
καί νά χαίρεσαι.....σόρρυ αλλά καταλαβαίνεις ελπίζω γιατί στό λέω ετσι.....
Ο Πατέρας είναι Θεός γιά το παιδί.... Πρότυπο.....
Καί οι ανθρωποι μιμητικά όντα.....
Τι λές ;;;....θα το εμπιστευόσουν σε ενα τετοιο άλλο περιβάλλον ;;;
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- Antipnevma
Είναι σαν να λέει κανείς "δεν είμαι ρατσιστής απλά δεν ανέχομαι να υπάρχουν ξένοι στη γειτονιά μου και στην πολυκατοικία μου". Το αν το παιδί σου βγει "τέτοιος" ή όχι δεν μπορείς να το καθορίσεις. Μπορείς όμως να καθορίσεις πως θα φερθείς αν ο μη γένοιτο (λέω ο μη γένοιτο διότι αυτή η ιδιότητα σε ορισμένες κοινωνίες όπως η δική μας εκθέτει έναν άνθρωπο σε σοβαρές δυσκολίες) σου τύχει. Ο ένας δρόμος είναι ο δρόμος της σκατοψυχιάς και της αποκλήρωσης και άλλος είναι ο δρόμος της ανθρωπιάς και της αποδοχής.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
«Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Μερικοί από τους καλύτερους μου φίλους είναι πούστηδες.»
Β. Τερλέγκass
Β. Τερλέγκass
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Οχι, ειναι σαν να λεει καποιος "Δεν εχω ρατσισμο με τους αδυνατους, δεν εχω πρόβλημα με οσους τους αρεσει να εχουν νευρικη ανορεξια, αλλα δεν θελω το παιδι μου να εχει".Antipnevma έγραψε: 13 Αύγ 2020, 23:01 Είναι σαν να λέει κανείς "δεν είμαι ρατσιστής απλά δεν ανέχομαι να υπάρχουν ξένοι στη γειτονιά μου και στην πολυκατοικία μου". Το αν το παιδί σου βγει "τέτοιος" ή όχι δεν μπορείς να το καθορίσεις. Μπορείς όμως να καθορίσεις πως θα φερθείς αν ο μη γένοιτο (λέω ο μη γένοιτο διότι αυτή η ιδιότητα σε ορισμένες κοινωνίες όπως η δική μας εκθέτει έναν άνθρωπο σε σοβαρές δυσκολίες) σου τύχει. Ο ένας δρόμος είναι ο δρόμος της σκατοψυχιάς και της αποκλήρωσης και άλλος είναι ο δρόμος της ανθρωπιάς και της αποδοχής.
Με γεια τους με χαρα τους να ειναι 40 κιλα και κανουν και νευρική ανορεξια pride.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση