!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

zteo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:46 Τελικα την συγκρουση των φρεγατων την διερευσε η κυβερνηση για να καλυψει την υποχωρηση της απο το ζητημα της υφαλοκριπιδας :8)
μαλλον αυτο έγινε, θα κάνω τσαλιμακια για τα ματια του κοσμου αλλα στο ουσιαστικο θα προετοιμασω συνεκμεταλλευση
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ΥΠΕΞ για τουρκικούς ισχυρισμούς: Οι εταίροι θα μάθουν την αλήθεια

Το υπουργείο Εξωτερικών απαντά στον Ερντογάν που υποστήριξε ότι η Ελλάδα “πήρε την πρώτη απάντηση” μετά την προειδοποίηση της Άγκυρας να μην επιχειρηθεί επίθεση στο Oruc Reis.

Τέλος στην σεναριολογία των τελευταίων ωρών βάζει το υπουργείο Εξωτερικών.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, αναφέρει:

“Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή”.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών απαντά προφανώς στους “λεονταρισμούς” του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι δήθεν σήμερα “η Ελλάδα πήρε την πρώτη απάντηση” μετά την προειδοποίηση της Άγκυρας να μην επιχειρηθεί επίθεση στο Oruc Reis.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος AKP, ο Ερντογάν είπε επί λέξει: «Και σήμερα είπαμε μην τυχόν επιτεθείτε στο Oruc Reis, αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα. Και πήρανε την πρώτη απάντηση», υποστηρίζοντας ουσιαστικά πως υπήρξε κάποιου είδους “επεισόδιο” μεταξύ του Oruc Reis και ελληνικού πλοίου.

Υπενθυμίζεται πως ήδη κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα σχολίαζαν πως τα λόγια του Ερντογάν αποτελούν επικοινωνιακά παιχνίδια “εσωτερικής κατανάλωσης”.

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του ΓΕΕΘΑ, πηγές του οποίου ανέφεραν πως δεν υπήρξε οποιοδήποτε περιστατικό με το Oruc Reis.

Όσο για κάποιους ισχυρισμούς τουρκικών μέσων ενημέρωσης -απολύτως ελεγχόμενων από το καθεστώς Ερντογάν- περί δήθεν “επεισοδίου” κατά το οποίο μάλιστα υπέστη ζημιές η φρεγάτα “Λήμνος”, η εικόνα της φρεγάτας στην κοινή άσκηση με πλοία του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού και τα αεροσκάφη Rafale, τους διαψεύδει πανηγυρικά:

Εικόνα

https://www.newsit.gr/politikh/ypeks-gi ... a/3084783/
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Υ.Γ. Αφού πλέον ο Ερντογάν βγάζει στη φόρα το επεισόδιο, αρχίσαν και τα δικά μας ΜΜΕ να μιλάνε για αυτό.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Antipnevma έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:35 Δεν πιστεύω ότι η Μερκέλ υποστηρίζει τον Ερντογάν γιατί φοβάται τους Τούρκους ψηφοφόρους στη Γερμανία. Αυτοί άλλωστε δεν ψηφίζουν το κόμμα της που έχει τόσους κρυπτο-φιλοναζί εκεί μέσα οι οποίοι φυσικά δεν συμπαθούν ούτε την τουρκική ούτε καμία μειονότητα. Μάλλον την έχει στο χέρι με το φόβητρο νέων μεταναστευτικών ροών.
Τους εχει κοστισει και ενα καρο λεφτα η ελλαδα που δε θα ξοδευανε ουτε σεντ παραπανω
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

“Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή”.
Πολύ σωστός, παίζει το χαρτί της ΕΕ. Εγώ μιλάω μαζί τους τακτικά γιατί ανήκουμε στην ίδια ομάδα κι εσύ δεν θα μάθεις ποτέ τι τους λέω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:11
Πολύ σωστός, παίζει το χαρτί της ΕΕ. Εγώ μιλάω μαζί τους τακτικά γιατί ανήκουμε στην ίδια ομάδα κι εσύ δεν θα μάθεις ποτέ τι τους λέω.
Όλα στην Κυρία!!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

vatraxos έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:04 Υ.Γ. Αφού πλέον ο Ερντογάν βγάζει στη φόρα το επεισόδιο, αρχίσαν και τα δικά μας ΜΜΕ να μιλάνε για αυτό.
Λογικα καποια στιγμη θα βγει και βιντεο στον αερα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Της Σοφίας Βούλτεψη*
ρε συ, για όνομα του συναξαρίου ολόκληρου,

ελπίζω να είναι 2πλό αστείο τόσο για άρθρο της συγκεκριμένης όσο και για άρθρο της στο λιμπταρντ

:smt005: :smt005: :smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Θα τον κοιτανε βαριεστημενα, και πριν ολοκληρωσει θα του πουνε κανε διαπραγματευσεις μαζι τους
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Για εξηγήστε γιατί τόση κοροϊδία για την Βούλτεψη, γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Τις προάλλες ο Σενέκας είπε πως δεν θα την διάβαζε ούτε στη φυλακή.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Όσο για κάποιους ισχυρισμούς τουρκικών μέσων ενημέρωσης -απολύτως ελεγχόμενων από το καθεστώς Ερντογάν- περί δήθεν “επεισοδίου” κατά το οποίο μάλιστα υπέστη ζημιές η φρεγάτα “Λήμνος”, η εικόνα της φρεγάτας στην κοινή άσκηση με πλοία του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού και τα αεροσκάφη Rafale, τους διαψεύδει πανηγυρικά
Σχόλιο εδώ;
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Το ενστικτο μου λεει οτι εγινε εμπλοκη με πυρα και οχι συγκρουση.Αλλα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω ακομα. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

zteo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:18 Το ενστικτο μου λεει οτι εγινε εμπλοκη με πυρα και οχι συγκρουση.Αλλα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω ακομα. :8)
Ρε φιλαράκι, δεν έχεις βαρεθεί με αυτό το ψαγμένο στυλάκι που και καλά ξέρεις και έχεις ένστικτο και κάνεις out of the box αναλύσεις; Αφού την ίδια απόσταση με εμάς έχεις από τα γεγονότα και τα ίδια δεδομένα. Κόψε και την χρήση του εμότικον με τα γυαλιά ηλίου, αφού κανείς δεν σε παίρνει σοβαρά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Εχει πλακα οι λιποτακτες-αρνητες στρατευσης συριζαιοι να το παιζουνε πατριωτες και να κανουν και υποδειξεις :smt005: :smt005: :smt005:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Λεγεών έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:21
zteo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:18 Το ενστικτο μου λεει οτι εγινε εμπλοκη με πυρα και οχι συγκρουση.Αλλα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω ακομα. :8)
Ρε φιλαράκι, δεν έχεις βαρεθεί με αυτό το ψαγμένο στυλάκι που και καλά ξέρεις και έχεις ένστικτο και κάνεις out of the box αναλύσεις; Αφού την ίδια απόσταση με εμάς έχεις από τα γεγονότα και τα ίδια δεδομένα. Κόψε και την χρήση του εμότικον με τα γυαλιά ηλίου, αφού κανείς δεν σε παίρνει σοβαρά.
Απλα ολες οι πληροφοριες μου γεννούν ερωτηματικα που με κανουν να αμφιβαλω για αυτα που λενε ενθεν και ενθεν.Η πιθανοτητα λαθους μου παντα υπαρχει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”