μαλλον αυτο έγινε, θα κάνω τσαλιμακια για τα ματια του κοσμου αλλα στο ουσιαστικο θα προετοιμασω συνεκμεταλλευσηzteo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:46 Τελικα την συγκρουση των φρεγατων την διερευσε η κυβερνηση για να καλυψει την υποχωρηση της απο το ζητημα της υφαλοκριπιδας![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
ΥΠΕΞ για τουρκικούς ισχυρισμούς: Οι εταίροι θα μάθουν την αλήθεια
Το υπουργείο Εξωτερικών απαντά στον Ερντογάν που υποστήριξε ότι η Ελλάδα “πήρε την πρώτη απάντηση” μετά την προειδοποίηση της Άγκυρας να μην επιχειρηθεί επίθεση στο Oruc Reis.
Τέλος στην σεναριολογία των τελευταίων ωρών βάζει το υπουργείο Εξωτερικών.
Σε επίσημη ανακοίνωσή του, αναφέρει:
“Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή”.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών απαντά προφανώς στους “λεονταρισμούς” του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι δήθεν σήμερα “η Ελλάδα πήρε την πρώτη απάντηση” μετά την προειδοποίηση της Άγκυρας να μην επιχειρηθεί επίθεση στο Oruc Reis.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος AKP, ο Ερντογάν είπε επί λέξει: «Και σήμερα είπαμε μην τυχόν επιτεθείτε στο Oruc Reis, αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα. Και πήρανε την πρώτη απάντηση», υποστηρίζοντας ουσιαστικά πως υπήρξε κάποιου είδους “επεισόδιο” μεταξύ του Oruc Reis και ελληνικού πλοίου.
Υπενθυμίζεται πως ήδη κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα σχολίαζαν πως τα λόγια του Ερντογάν αποτελούν επικοινωνιακά παιχνίδια “εσωτερικής κατανάλωσης”.
Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του ΓΕΕΘΑ, πηγές του οποίου ανέφεραν πως δεν υπήρξε οποιοδήποτε περιστατικό με το Oruc Reis.
Όσο για κάποιους ισχυρισμούς τουρκικών μέσων ενημέρωσης -απολύτως ελεγχόμενων από το καθεστώς Ερντογάν- περί δήθεν “επεισοδίου” κατά το οποίο μάλιστα υπέστη ζημιές η φρεγάτα “Λήμνος”, η εικόνα της φρεγάτας στην κοινή άσκηση με πλοία του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού και τα αεροσκάφη Rafale, τους διαψεύδει πανηγυρικά:

https://www.newsit.gr/politikh/ypeks-gi ... a/3084783/
Το υπουργείο Εξωτερικών απαντά στον Ερντογάν που υποστήριξε ότι η Ελλάδα “πήρε την πρώτη απάντηση” μετά την προειδοποίηση της Άγκυρας να μην επιχειρηθεί επίθεση στο Oruc Reis.
Τέλος στην σεναριολογία των τελευταίων ωρών βάζει το υπουργείο Εξωτερικών.
Σε επίσημη ανακοίνωσή του, αναφέρει:
“Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή”.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών απαντά προφανώς στους “λεονταρισμούς” του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι δήθεν σήμερα “η Ελλάδα πήρε την πρώτη απάντηση” μετά την προειδοποίηση της Άγκυρας να μην επιχειρηθεί επίθεση στο Oruc Reis.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος AKP, ο Ερντογάν είπε επί λέξει: «Και σήμερα είπαμε μην τυχόν επιτεθείτε στο Oruc Reis, αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα. Και πήρανε την πρώτη απάντηση», υποστηρίζοντας ουσιαστικά πως υπήρξε κάποιου είδους “επεισόδιο” μεταξύ του Oruc Reis και ελληνικού πλοίου.
Υπενθυμίζεται πως ήδη κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα σχολίαζαν πως τα λόγια του Ερντογάν αποτελούν επικοινωνιακά παιχνίδια “εσωτερικής κατανάλωσης”.
Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του ΓΕΕΘΑ, πηγές του οποίου ανέφεραν πως δεν υπήρξε οποιοδήποτε περιστατικό με το Oruc Reis.
Όσο για κάποιους ισχυρισμούς τουρκικών μέσων ενημέρωσης -απολύτως ελεγχόμενων από το καθεστώς Ερντογάν- περί δήθεν “επεισοδίου” κατά το οποίο μάλιστα υπέστη ζημιές η φρεγάτα “Λήμνος”, η εικόνα της φρεγάτας στην κοινή άσκηση με πλοία του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού και τα αεροσκάφη Rafale, τους διαψεύδει πανηγυρικά:

https://www.newsit.gr/politikh/ypeks-gi ... a/3084783/
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Υ.Γ. Αφού πλέον ο Ερντογάν βγάζει στη φόρα το επεισόδιο, αρχίσαν και τα δικά μας ΜΜΕ να μιλάνε για αυτό.
- Υδράργυρος
Τους εχει κοστισει και ενα καρο λεφτα η ελλαδα που δε θα ξοδευανε ουτε σεντ παραπανωAntipnevma έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:35 Δεν πιστεύω ότι η Μερκέλ υποστηρίζει τον Ερντογάν γιατί φοβάται τους Τούρκους ψηφοφόρους στη Γερμανία. Αυτοί άλλωστε δεν ψηφίζουν το κόμμα της που έχει τόσους κρυπτο-φιλοναζί εκεί μέσα οι οποίοι φυσικά δεν συμπαθούν ούτε την τουρκική ούτε καμία μειονότητα. Μάλλον την έχει στο χέρι με το φόβητρο νέων μεταναστευτικών ροών.
Πολύ σωστός, παίζει το χαρτί της ΕΕ. Εγώ μιλάω μαζί τους τακτικά γιατί ανήκουμε στην ίδια ομάδα κι εσύ δεν θα μάθεις ποτέ τι τους λέω.“Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή”.
Όλα στην Κυρία!!!sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:11Πολύ σωστός, παίζει το χαρτί της ΕΕ. Εγώ μιλάω μαζί τους τακτικά γιατί ανήκουμε στην ίδια ομάδα κι εσύ δεν θα μάθεις ποτέ τι τους λέω.“Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή”.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Λογικα καποια στιγμη θα βγει και βιντεο στον αερα.vatraxos έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:04 Υ.Γ. Αφού πλέον ο Ερντογάν βγάζει στη φόρα το επεισόδιο, αρχίσαν και τα δικά μας ΜΜΕ να μιλάνε για αυτό.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ρε συ, για όνομα του συναξαρίου ολόκληρου,Της Σοφίας Βούλτεψη*
ελπίζω να είναι 2πλό αστείο τόσο για άρθρο της συγκεκριμένης όσο και για άρθρο της στο λιμπταρντ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Υδράργυρος
Θα τον κοιτανε βαριεστημενα, και πριν ολοκληρωσει θα του πουνε κανε διαπραγματευσεις μαζι τουςsharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:11Πολύ σωστός, παίζει το χαρτί της ΕΕ. Εγώ μιλάω μαζί τους τακτικά γιατί ανήκουμε στην ίδια ομάδα κι εσύ δεν θα μάθεις ποτέ τι τους λέω.“Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή”.
Για εξηγήστε γιατί τόση κοροϊδία για την Βούλτεψη, γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Τις προάλλες ο Σενέκας είπε πως δεν θα την διάβαζε ούτε στη φυλακή.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:11Πολύ σωστός, παίζει το χαρτί της ΕΕ. Εγώ μιλάω μαζί τους τακτικά γιατί ανήκουμε στην ίδια ομάδα κι εσύ δεν θα μάθεις ποτέ τι τους λέω.“Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή”.
Σχόλιο εδώ;Όσο για κάποιους ισχυρισμούς τουρκικών μέσων ενημέρωσης -απολύτως ελεγχόμενων από το καθεστώς Ερντογάν- περί δήθεν “επεισοδίου” κατά το οποίο μάλιστα υπέστη ζημιές η φρεγάτα “Λήμνος”, η εικόνα της φρεγάτας στην κοινή άσκηση με πλοία του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού και τα αεροσκάφη Rafale, τους διαψεύδει πανηγυρικά
Το ενστικτο μου λεει οτι εγινε εμπλοκη με πυρα και οχι συγκρουση.Αλλα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω ακομα. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ρε φιλαράκι, δεν έχεις βαρεθεί με αυτό το ψαγμένο στυλάκι που και καλά ξέρεις και έχεις ένστικτο και κάνεις out of the box αναλύσεις; Αφού την ίδια απόσταση με εμάς έχεις από τα γεγονότα και τα ίδια δεδομένα. Κόψε και την χρήση του εμότικον με τα γυαλιά ηλίου, αφού κανείς δεν σε παίρνει σοβαρά.zteo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:18 Το ενστικτο μου λεει οτι εγινε εμπλοκη με πυρα και οχι συγκρουση.Αλλα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω ακομα.![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Εχει πλακα οι λιποτακτες-αρνητες στρατευσης συριζαιοι να το παιζουνε πατριωτες και να κανουν και υποδειξεις

Απλα ολες οι πληροφοριες μου γεννούν ερωτηματικα που με κανουν να αμφιβαλω για αυτα που λενε ενθεν και ενθεν.Η πιθανοτητα λαθους μου παντα υπαρχει.Λεγεών έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:21Ρε φιλαράκι, δεν έχεις βαρεθεί με αυτό το ψαγμένο στυλάκι που και καλά ξέρεις και έχεις ένστικτο και κάνεις out of the box αναλύσεις; Αφού την ίδια απόσταση με εμάς έχεις από τα γεγονότα και τα ίδια δεδομένα. Κόψε και την χρήση του εμότικον με τα γυαλιά ηλίου, αφού κανείς δεν σε παίρνει σοβαρά.zteo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:18 Το ενστικτο μου λεει οτι εγινε εμπλοκη με πυρα και οχι συγκρουση.Αλλα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω ακομα.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2426 Προβολές
-