θα σε ειδοποιήσουμε οταν φτασουμε Κόκκινη Μηλιά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τελικα την συγκρουση των φρεγατων την διερευσε η κυβερνηση για να καλυψει την υποχωρηση της απο το ζητημα της υφαλοκριπιδας 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βλέπω στο ais τελικά το ορούτς στο δεύτερο πέρασμα πάλι την ίδια διαδρομή ακολούθησε, δεν πήγε νοτιότερα. Κοροϊδεύουν; παίρνουν καλύτερες μετρήσεις ή έχουν θέματα με τα όργανα; Και το ρυμουλκο ακολουθεί πλέον από απόσταση.
-
talaipwros
ετομαλακαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 20:45τεν τεν έγραψε: 13 Αύγ 2020, 20:43 https://twitter.com/Sotiridi1/status/12 ... 10080?s=20
Αν ισχύει θα είναι μεγάλος ο πόνος των Τούρκων![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Οκ, φωνάχτε με! (δεν κάνω πλάκα)
Ο πόλεμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσεις στους στρατιωτικούς. Ξέρεις ποιος το είπε και γιατί;Nostalgia έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:45Πρεπει επιτελους καποια στιγμη να αντιληφθουμε οτι την θεση του ΥΠΑΜ πρεπει να την κατεχει στρατιωτικος!
Αυτοί ήταν που γράφανε οτι και να βγάλουν πετρέλαιο, τελικά δε θα έχουν πού να το πουλήσουν.talaipwros έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:46 https://www.ptisidiastima.com/should-gr ... is-or-not/
Δεν τα λέει άσχημα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
διαβαζοντας το παρον νημα παντως δεν ειναι δυσκολο να φανταστω πως εσκασε εθνικος διχασμος τοτε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μακαρι ρε φιλε!sys3x έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:34Μα αυτό σου λέω Στάθη, δεν έχουμε συμμάχους, φιλίες και πούτσες πλε, έχουμε - κάνουμε κάτι κλάσεις ανώτερο και αξιόπιστο, δημιουργούμε μια πολυετή βάση συνεργασίας πάνω σε κοινά συμφέροντα. Στον πόλεμο να ξανατονίσω δεν περιμένουμε κανέναν άλλον να πολεμήσει για εμάς, αν έρθει καλώς, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν περιμένουμε ή σχεδιάζουμε πάνω σε αυτή την εξέλιξη.ST48410 έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:28Η ιστορία, ακόμα και η πολύ πρόσφατη έχει δείξει πως οι συμμαχίες δημιουργούνται και λύνονται πλέον με ταχύτατους ρυθμούς. Θυμίζω τις σχέσεις Ρωσίας - Τουρκίας τα τελευταία χρόνια με την κατάρριψη του μαχητικού και την μετέπειτα αγορά πυραύλων.sys3x έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:23 Αυτό είναι εξαιρετικά καλό και πάνω από όλα είναι επιλογή των Τούρκων. Δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα περίεργο ακριβώς γι' αυτό και κυρίως διότι είναι θρασύπουστες.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση επίσης Στάθη δεν ποντάρει η Ελλάδα σε συμμάχους και φίλους αλλά σε κοινά συμφέροντα τα οποία όσο πιο αποφασιστική στάση κρατάμε απέναντι στους Τούρκοι τόσο περισσότερο ισχυροποιούμε τα κοινά μας συμφέροντα, όσο περισσότερο απομακρυνόμαστε από την Γερμανία τόσο περισσότερο αποφασιστική γίνεται η στάση μας etc., ταυτόχρονα τόσο πιο κοντά έρχονται οι Γερμανοί σε εμάς, εξάλλου δε μπορούν να κάνουν και αλλιώς, εμείς σαν πολύ καλοί φίλοι των Γερμανών πρέπει να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε να γίνουν αθρώποι, θα με πεις γίνονται αθρώποι οι ναζί; ε άμα δε καταφέρουμε να τους κάνουμε εμείς τότε μάλλον δεν γίνονται, αλλά και τι να κάνουμε.
Δηλαδή ΟΚ, σωστά όλα όσα λες αλλά στο τέλος της μέρας να κάνουν υπολογισμούς κυρίως με βάση τις δικές μας δυνατότητες. Μας έχουν τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια πολλές φορές για να έχουμε τη σιγουριά του Τσίπρα "ούτε μία στο εκατομμύριο" κλπ κλπ.
Η Τουρκία είναι θέμα χρόνου να σβήσει από τον θαλάσσιο χάρτη της αν. Μεσογείου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πάντως έχουν μπει πολλοί στο κόλπο. Και με δεδομένη την ανυποχώρητη στάση του Ερντογάν όσον αφορά το ότι δεν δικαιολογεί ΑΟΖ στο Καστελόρριζο βλέπω με μια στραβή να ανάβει όλη η Αν.Μεσόγειος. Πραγματικά κρέμονται όλα από μία κλωστή.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Μα είναι προφανές ότι δεν χρειαζόμαστε τους Τούρκους, μια χαρά τα καταφέρνουμε και μόνοι μας.Yochanan έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:52 διαβαζοντας το παρον νημα παντως δεν ειναι δυσκολο να φανταστω πως εσκασε εθνικος διχασμος τοτε
Με τότε εννοείς το 1922, Βενιζελικοί κλπ.; Ή μήπως το 1823 Κυβερνητικοί και Νησιώτες; Και έχουμε κι άλλα.
Παντα ηταν στο κολπο ολοι αυτοι απλα τωρα τους βλεπει.lonelyrider έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:53 Πάντως έχουν μπει πολλοί στο κόλπο. Και με δεδομένη την ανυποχώρητη στάση του Ερντογάν όσον αφορά το ότι δεν δικαιολογεί ΑΟΖ στο Καστελόρριζο βλέπω με μια στραβή να ανάβει όλη η Αν.Μεσόγειος. Πραγματικά κρέμονται όλα από μία κλωστή.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Στην Αίγυπτο όλοι οι υπουργοί είναι στρατιωτικοί αφού έχουν δικτατορία.Nostalgia έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:45Πρεπει επιτελους καποια στιγμη να αντιληφθουμε οτι την θεση του ΥΠΑΜ πρεπει να την κατεχει στρατιωτικος!
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
γιαπtalaipwros έγραψε: 13 Αύγ 2020, 21:46 https://www.ptisidiastima.com/should-gr ... is-or-not/
Δεν τα λέει άσχημα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia