!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Θα είχαν βυθίσει πλοίο και απλώς θα το μαθαίναμε από τον Ερντογάν; Κάποια διαστροφή της πραγματικότητας επιχειρεί μάλλον σχετικά με το αποτέλεσμα του χθεσινού επεισοδίου.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Θα κάνανε κανένα βιντεομοντάζ σαν το Γελόπουλο, που έβαζε βύθιση του Γουρούν Ράις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και εγώ υποψιάζομαι ότι λέει πίπες και θέλει να παρουσιάσει το χτεσινό γεγονός ως νίκη του.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Πιο λογικο αυτο που λεςvatraxos έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:23 Θα είχαν βυθίσει πλοίο και απλώς θα το μαθαίναμε από τον Ερντογάν; Κάποια διαστροφή της πραγματικότητας επιχειρεί μάλλον σχετικά με το αποτέλεσμα του χθεσινού επεισοδίου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν μπορώ να αναφέρω πηγή πάντως έγινε στο κάτι σοβαρό πριν λίγες ώρες που σχετίζεται με δική μας ενέργεια κατά του ορούτς.
Μπορεί να μην είναι πλοίο, να είναι ελικόπτερο, ομάδα ουκ που επιχείρησε δολιοφθορά. Μόλις έχω νεότερα θα κοινοποιήσω.
Μπορεί να μην είναι πλοίο, να είναι ελικόπτερο, ομάδα ουκ που επιχείρησε δολιοφθορά. Μόλις έχω νεότερα θα κοινοποιήσω.
Φάση "τους έχουμε κλείσει στα καρέ μας"
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Το χοντραίνεις και δεν λες πηγή. Στο τηλέφωνο το άκουσες;Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:25 Δεν μπορώ να αναφέρω πηγή πάντως έγινε στο κάτι σοβαρό πριν λίγες ώρες που σχετίζεται με δική μας ενέργεια κατά του ορούτς.
FUCK DONALD TRUMP
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Ελπίζω οι άνθρωποι να είναι καλά στην υγεία τους αν ισχύει κάποιο τέτοιο σενάριο.Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:25 Δεν μπορώ να αναφέρω πηγή πάντως έγινε στο κάτι σοβαρό πριν λίγες ώρες που σχετίζεται με δική μας ενέργεια κατά του ορούτς.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στην πράξη δεν έχει κανένα νόημα ποιος τσαλακωσε περισσότερο τον προφυλακτήρα του άλλου.Λεγεών έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:23 Και εγώ υποψιάζομαι ότι λέει πίπες και θέλει να παρουσιάσει το χτεσινό γεγονός ως νίκη του.
Από τη στιγμή που ο Ερντογάν βγαίνει και προκαλεί χρησιμοποιώντας το και συνεχίζουν τις έρευνες, και 10 πλοία να είχαμε βυθίσει στη μούγκα δεν έχει καμία σημασία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Υπερ μας ή υπερ τους;Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:25 Δεν μπορώ να αναφέρω πηγή πάντως έγινε στο κάτι σοβαρό πριν λίγες ώρες που σχετίζεται με δική μας ενέργεια κατά του ορούτς.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
- Belisarius
Δεν έχω πετύχει τον Japetus να λέει μπούρδες παρότι το εύχομαι αυτή τη φορά. Περιμένουμε και θα δούμε. Αν είναι πληροφόρηση από γνωστό τι περιμένεις να σου πει;Λεγεών έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:26Το χοντραίνεις και δεν λες πηγή. Στο τηλέφωνο το άκουσες;Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:25 Δεν μπορώ να αναφέρω πηγή πάντως έγινε στο κάτι σοβαρό πριν λίγες ώρες που σχετίζεται με δική μας ενέργεια κατά του ορούτς.
- Belisarius
Υπέρ τους.Σταθαρας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:28Υπερ μας ή υπερ τους;Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:25 Δεν μπορώ να αναφέρω πηγή πάντως έγινε στο κάτι σοβαρό πριν λίγες ώρες που σχετίζεται με δική μας ενέργεια κατά του ορούτς.
FUCK DONALD TRUMP
Σύμφωνα με τον Μακελάρη, αφορά το χτεσινό επεισόδιο ο τσαμπούκ του Ταγύπα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μακαρι να ειναι φημες τοτεBelisarius έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:28Υπέρ τους.Σταθαρας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:28Υπερ μας ή υπερ τους;Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:25 Δεν μπορώ να αναφέρω πηγή πάντως έγινε στο κάτι σοβαρό πριν λίγες ώρες που σχετίζεται με δική μας ενέργεια κατά του ορούτς.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις