!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Με αυτά που ξέρω θα πω ότι πρέπει να έσπασε ο άξονας που μεταφέρει την κίνηση του τιμονιού είναι χαμηλά κάτω ή ο άξονας που συνδέει τα τόξα ο κεντρικός και αυτός είναι χαμηλά και τα δύο είναι βλάβη που δεν συμφέρει να την φτιάξεις γιατί πρέπει να διαλύσεις το πλοίο και να το στήσεις από την αρχή.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Άρα κερδάμε στο τρακάρισμα
eeehm, dudeNostalgia έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:04 https://www.pentapostagma.gr/ethnika-th ... kemal-reis
Πηγε να μας προσπερασει ο δικος μας δεν εκοψε (καλα εκανε) και τον βρηκε στην κοιλια του πλοιου. Ετσι η πενηνταχρονη S, εβγαλε εκτος παιγνιδιου την πιο νεα φραγατα των τουρκων.
σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μα δεν λέμε ότι έφτασε η πλωρη τον άξονα απλά με το χτύπημα άλλα μέρη του καραβιού έσπρωξαν στο σημείο που είναι ο άξονας και έπαθε ζημιά.alamo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:33 Ο άξονας κίνησης είναι εντός του πλοίου Μέσα σε διπλό κύτος, ρήγμα που θα πλήξει άξονα σημαίνει άμεση μπουρμπουληθρα. Η αλήθεια είναι ότι σε καμμία φωτό δεν βλέπω κάνη πρωραιου πυροβόλου στη ΛΗΜΝΟ
Αυτό δεν φτιάχνεται δεν συμφέρει.
Για αυτό ήθελε ρυμούλκηση ήτανε ακυβέρνητο για αυτό βγήκαν όλοι έξω να μην τους χτυπήσει γεμάτο πυρομαχικά όπως ήτανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 13 Αύγ 2020, 17:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Εγώ κάποτε με ένα παπί είχα τρακάρει με σκαραβαίο και τον πήρε η οδική, εγώ δεν έπαθα τίποτα σχετικά λίγο η μπροστινή ζάντα στράβωσε που το έφερα με ακτινολόγιση, κανονικά με το μηχανάκι έφυγα από το σημείο τρακαρίσματος.
Τον χτύπησα στο μπροστινό λάστιχο και του έσπασα το ακρόμπαρο... μάλλον τον έσωσα, έτοιμο θα ήταν.
Τον χτύπησα στο μπροστινό λάστιχο και του έσπασα το ακρόμπαρο... μάλλον τον έσωσα, έτοιμο θα ήταν.
Άμα είναι να πολεμάνε σαν τριήρεις, τι τα 'χουνε τα πυραυλάκια που τα πλερώνουμε χρυσά;
-
talaipwros
Πλακα πλακα σε κατι τετοια το Αβέρωφ θα εσκιζε.sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:40 Άμα είναι να πολεμάνε σαν τριήρεις, τι τα 'χουνε τα πυραυλάκια που τα πλερώνουμε χρυσά;
Ειναι αξιοπλοο;
Παλι καλα που δεν κυκλοφορουσες με πατινι θα ειχαμε εκατομβη θυματων.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:38 Εγώ κάποτε με ένα παπί είχα τρακάρει με σκαραβαίο και τον πήρε η οδική, εγώ δεν έπαθα τίποτα σχετικά λίγο η μπροστινή ζάντα στράβωσε που το έφερα με ακτινολόγιση, κανονικά με το μηχανάκι έφυγα από το σημείο τρακαρίσματος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Όλα κι όλα, ο Κούλης ήταν αμείλικτος.
Έτσι και το Uruc Reis μείνει εντος της Ελληνικης υφαλοκρηπιδας για 400 χρόνια,
οι Αίλυνες θα κάνουν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

Έτσι και το Uruc Reis μείνει εντος της Ελληνικης υφαλοκρηπιδας για 400 χρόνια,
οι Αίλυνες θα κάνουν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 13 Αύγ 2020, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
οτι το έγραφαtalaipwros έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:42Πλακα πλακα σε κατι τετοια το Αβέρωφ θα εσκιζε.sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:40 Άμα είναι να πολεμάνε σαν τριήρεις, τι τα 'χουνε τα πυραυλάκια που τα πλερώνουμε χρυσά;
Ειναι αξιοπλοο;
είναι, αλλά και να μην ήταν, ένα μοντ αλλα battleship yamato θα του πήγαινε μούρλια
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ είπα για πιο φτηνές λύσεις υπάρχουν και τα κανό. Η μπορεί να πηγαίνουν με φουσκωτούς κροκόδειλους και να παίζουν φάπες. Έτσι πλακώνονται άλλωστε και στα σύνορα Κίνας Ινδίας, με πέτρες και ξυλα. Είναι το νέο στυλ πολέμου μεταξύ κρατών, γιατί έχουν εξελιχθεί πολύ τα όπλα, και αν ξεφύγει το πράγμα θα γίνει όλεθρος, και δε συμφέρει κανένα.sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:40 Άμα είναι να πολεμάνε σαν τριήρεις, τι τα 'χουνε τα πυραυλάκια που τα πλερώνουμε χρυσά;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:44Εγώ είπα για πιο φτηνές λύσεις υπάρχουν και τα κανό. Η μπορεί να πηγαίνουν με φουσκωτούς κροκόδειλους και να παίζουν φάπες.sharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:40 Άμα είναι να πολεμάνε σαν τριήρεις, τι τα 'χουνε τα πυραυλάκια που τα πλερώνουμε χρυσά;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Σου έγραψα κάτι που δεν φαίνεται μάλλον δεν πάτησα δχημοσίευση εγώ.alamo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:46Α ναι μπράβο διόρθωσες τα πρύμνα πλώρα , μεγαλώνεις την βαρύτητα στα μελλοντικά ναυτικά σου επιχειρήματα.Niki έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:36Μα δεν λέμε ότι έφτασε η πλωρη τον άξονα απλά με το χτύπημα άλλα μέρη του καραβιού έσπρωξαν στο σημείο που είναι ο άξονας και έπαθε ζημιά.alamo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:33 Ο άξονας κίνησης είναι εντός του πλοίου Μέσα σε διπλό κύτος, ρήγμα που θα πλήξει άξονα σημαίνει άμεση μπουρμπουληθρα. Η αλήθεια είναι ότι σε καμμία φωτό δεν βλέπω κάνη πρωραιου πυροβόλου στη ΛΗΜΝΟ
Αυτό δεν φτιάχνεται δεν συμφέρει.
Για αυτό ήθελε ρυμούλκηση ήτανε ακυβέρνητο για αυτό βγήκαν όλοι έξω να μην τους χτυπήσει γεμάτο πυρομαχικά όπως ήτανε.
Συνέχεια στο μυαλό μου έχω ότι τούς χτύπησαν την πρύμνη μόνο έτσι εξηγείτε ο άξονας αλλά όλα τα δημοσιεύματα λένε στο πλάι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia