!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Τα μουνια οι αλβανοελβετοι πρεπει να χασουν σημερα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Να μπαίνεις στο νήμα, να διαβάζεις ν σελίδες για χθεσινοβραδινό ματς που είχε ανατροπή, και να βλέπεις την κλιμάκωση των αντιδράσεων στα σχόλια.
Αξία ανεκτίμητη... για όλα τα άλλα υπάρχει η Μάστερκαρντ.
Αξία ανεκτίμητη... για όλα τα άλλα υπάρχει η Μάστερκαρντ.
Τελικά πρέπει να δίνω και εγώ προγνωστικά για το στοίχημα. Αρκεί να παίζετε τα αντίθετα 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΜπλεΜπουμπυς
10 κλάσεις σε θεατρο παραπάνω ο Νεϊμάρ απ' τον Καραγκούνη
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- wooded glade
Ο Νεϋμάρ καλός είναι αλλά είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με τα ιερά τέρατα της Βραζιλίας, Πελέ-Γκαρίντσα-Ζαϊρζίνιο-Ζίκο-Ρίμπο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
λατρεία είναι ο καρναβαλος
αν δεν γουστάρετε δείτε τακτικά καλούς σουηδους να πίνετε 4 φραπεδες τη μέρα μην κοιμηθείτε
- shrike
Γιατί είναι ιεροσυλία; Σε κάθε εποχή το ακούω αυτό, όποτε κάποιος τολμήσει να συγκρίνει έναν σύγχρονο παίκτη με κάποιον παλιό.wooded glade έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 11:37 Ο Νεϋμάρ καλός είναι αλλά είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με τα ιερά τέρατα της Βραζιλίας, Πελέ-Γκαρίντσα-Ζαϊρζίνιο-Ζίκο-Ρίμπο.
Συνήθως δε, είναι καθαρά λόγοι ρομαντισμού και αναπόλησης που "δεν επιτρέπουν" τέτοιες συγκρίσεις.
- wooded glade
Όποια εκ των Βραζιλία-Βέλγιο και Γαλλία περάσει στον τελικό θα έχει να αντιμετωπίσει "σαπάκι" - με βάση το επίπεδο ενός τελικού ΠΚ.
Οι τρεις τους συγκρούονται σε δύο επικούς προημιτελικό - ημιτελικό.
BR/BE/FR - Κολομβία βλέπω εγώ να γίνεται.
Οι τρεις τους συγκρούονται σε δύο επικούς προημιτελικό - ημιτελικό.
BR/BE/FR - Κολομβία βλέπω εγώ να γίνεται.
- wooded glade
Έλα ρε.shrike έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:43Γιατί είναι ιεροσυλία; Σε κάθε εποχή το ακούω αυτό, όποτε κάποιος τολμήσει να συγκρίνει έναν σύγχρονο παίκτη με κάποιον παλιό.wooded glade έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 11:37 Ο Νεϋμάρ καλός είναι αλλά είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με τα ιερά τέρατα της Βραζιλίας, Πελέ-Γκαρίντσα-Ζαϊρζίνιο-Ζίκο-Ρίμπο.
Συνήθως δε, είναι καθαρά λόγοι ρομαντισμού και αναπόλησης που "δεν επιτρέπουν" τέτοιες συγκρίσεις.
Να μου πούτε για κοντό - CR - Αζάρ να το καταλάβω.
Να σου πω εγώ για Νέϋμαρ - που δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο:
Σε σχέση με τους παλιούς είναι το αντίστοιχο του Πομώνη συγκρινομένου με τον Νεστορίδη. Αέρινος ο ένας, Νέστορας ο άλλος.
- shrike
Τι να σου πω; Εγώ όποτε βλέπω βίντεο (πχ) με τον τιτανοτεράστιο Πελέ να κάνει τα μαγικά του, σκέφτομαι "άμα είχε να αντιμετωπίσει τις σημερινές άμυνες, θα έβαζε/δεν θα έβαζε το 20-30% των γκολ που έβαλε", να μην πούμε δηλαδή, πόσα καλάμια και γόνατα θα του είχαν μείνει.wooded glade έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:52Έλα ρε.shrike έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:43Γιατί είναι ιεροσυλία; Σε κάθε εποχή το ακούω αυτό, όποτε κάποιος τολμήσει να συγκρίνει έναν σύγχρονο παίκτη με κάποιον παλιό.wooded glade έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 11:37 Ο Νεϋμάρ καλός είναι αλλά είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται με τα ιερά τέρατα της Βραζιλίας, Πελέ-Γκαρίντσα-Ζαϊρζίνιο-Ζίκο-Ρίμπο.
Να σου πω εγώ για Νέϋμαρ - που δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο.
Σε σχέση με τους παλιούς είναι το αντίστοιχο του Πομώνη συγκρινόμενου με τον Νεστορίδη. Αέρινος ο ένας, Νέστορας ο άλλος.
- wooded glade
Ναι, έχω αναφερθεί.shrike έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:57Τι να σου πω; Εγώ όποτε βλέπω βίντεο (πχ) με τον τιτανοτεράστιο Πελέ να κάνει τα μαγικά του, σκέφτομαι "άμα είχε να αντιμετωπίσει τις σημερινές άμυνες, θα έβαζε/δεν θα έβαζε το 20-30% των γκολ που έβαλε", να μην πούμε δηλαδή, πόσα καλάμια και γόνατα θα του είχαν μείνει.wooded glade έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:52Έλα ρε.shrike έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:43
Γιατί είναι ιεροσυλία; Σε κάθε εποχή το ακούω αυτό, όποτε κάποιος τολμήσει να συγκρίνει έναν σύγχρονο παίκτη με κάποιον παλιό.
Να σου πω εγώ για Νέϋμαρ - που δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο.
Σε σχέση με τους παλιούς είναι το αντίστοιχο του Πομώνη συγκρινόμενου με τον Νεστορίδη. Αέρινος ο ένας, Νέστορας ο άλλος.
Έχω γράψει για τον μεταγουεμπλεϊκό Άγιαξ με την Μπάγερν το οποίο αν το δεις τώρα στου youtube μοιάζει για Παναχαϊκή - Προοδευτική (συν κάτι τσαλίμια που έκανε ο Κρόϊφ).
Αλλά δεν παίζει να μειώνεις τους παλιούς - άλλωστε θα είχε και γι αυτούς πορτοκαλάδα-σχέδιο Κόροιβος σήμερα.
Ο Νεϋμάρ άλλωστε έγινε τζασουέ από τη Μπάρτσα και οπωσδήποτε ο Σουάρεζ μου αρέσει περισσότερο εμένα.
- shrike
Α, όχι, παρανόησες. Δεν μειώνω τους παλιούς, ίσα-ίσα.
Απλά, πιστεύω ότι ο καθένας κρίνεται βάσει πολλών παραμέτρων και πάντα στα πλαίσια της εποχής του, γι' αυτό και θεωρώ άκυρες τις συγκρίσεις.
Φυσικά, όταν μιλάμε για παραπλήσια μεγέθη (σε σχέση με τους τριγύρω τους, πάντα).
Απλά, πιστεύω ότι ο καθένας κρίνεται βάσει πολλών παραμέτρων και πάντα στα πλαίσια της εποχής του, γι' αυτό και θεωρώ άκυρες τις συγκρίσεις.
Φυσικά, όταν μιλάμε για παραπλήσια μεγέθη (σε σχέση με τους τριγύρω τους, πάντα).
- wooded glade
Βραζιλία - Κολομβία ο τελικός και θα σηκώσει κι αυτός.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Η αργή άμυνα του Βελγίου έχει δύο γκολακια Μιν από Βραζιλία.
Σήμερα περνάνε Σουηδία Κολομβία.
Σήμερα περνάνε Σουηδία Κολομβία.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-