!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Εικόνα
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους.

«Εγώ μίλησα μόνο για τα παιδιά μου. Αυτό τον καιρό έκατσα κάτω και είδα διαφορετικά τα πράγματα» διευκρίνισε. «Επιμένω για τα παιδιά μου. Όλοι είμαστε κάτω από τον Θεό. Όταν η θέληση του Θεού είναι αυτή δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους. Εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι είμια ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους.
Έχω πει ότι τα παιδιά μου δεν θα ήθελα να γίνουν ομοφυλόφιλοι.
Άμα θέλει κάποιος να γίνουν τα παιδιά του ομοφυλόφιλοι, ας πάρει μια σημαία και να λέει ‘’ομοφυλόφιλος’’»

Ο τραγουδιστής που είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «The 2Night Show», είχε δηλώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου: σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο.
Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι, δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο.
Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στο πω φόρα παρτίδα;
Ε, δε γουστάρω να τον παίρν@@ ο γιος μου».
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Τα παιδιά αν δεν αναπτύσσουν homophobia θα γίνονται ομοφυλόφιλα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Κανενας δεν θα ηθελε ο γιος του να γινει πουστης οσο και να σκουζουν οι προοδευτικαριοι. Απλα φανταστειτε το δουλεμα που θα πεφτει στο καφενειο στον ατυχο πατερα απο τους φιλους του του στυλ "παμε ωρε τον γιο σου σε κανα μπουρδελο να γινει αντρας"...

Να προσθεσω και ενα τριτο πραγμα που δεν θελουν οι πατεραδες να γινει ο γιος τους: κομμουνιστης!
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου: σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο.
4 τα βγάζω
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

περαστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:45 Κανενας δεν θα ηθελε ο γιος του να γινει πουστης οσο και να σκουζουν οι προοδευτικαριοι. Απλα φανταστειτε το δουλεμα που θα πεφτει στο καφενειο στον ατυχο πατερα απο τους φιλους του του στυλ "παμε ωρε τον γιο σου σε κανα μπουρδελο να γινει αντρας"...

Να προσθεσω και ενα τριτο πραγμα που δεν θελουν οι πατεραδες να γινει ο γιος τους: κομμουνιστης!

Βασικά αντί για κομμουνιστές, θα έβαζα αυτά τα χαζοχαρούμενα ρόζ πράγματα που είναι αντιπολίτευση. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

πάντως το τερλέγκας ηχητικά θα κόλλαγε.μήπως πρέπει να αναθεωρήσει
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ο στησπού άμα είναι στησπού, είναι στησπού πάει και τελείωσε.
Δεν μας πέφτει λόγος αν είναι πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ή εκείνος ο αμυντικός του Άρη Θεσσαλονίκης ο παλιός.
Αλλά τα μικρά αν δεν αναπτύξουν το συναίσθημα της homeophobia οπωσδήποτε θα γίνουν.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:08 Ο στησπού άμα είναι στησπού, είναι στησπού πάει και τελείωσε.
Δεν μας πέφτει λόγος αν είναι πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ή εκείνος ο αμυντικός του Άρη Θεσσαλονίκης ο παλιός.
Αλλά τα μικρά αν δεν αναπτύξουν το συναίσθημα της homeophobia οπωσδήποτε θα γίνουν.
Ποιος,ο Κολτσιδας;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

NewModelArmy έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:09
wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:08 Ο στησπού άμα είναι στησπού, είναι στησπού πάει και τελείωσε.
Ποιος,ο Κολτσιδας;
Όχι, πιό παλιά, το 70.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:11
NewModelArmy έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:09
Ποιος,ο Κολτσιδας;
Όχι, πιό παλιά, το 70.
Ο Σπυρίδων.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Δεν πανε καλα οι πωλησεις, για αυτο πεταει μερικες θρησκοληπτες και ρατσιστικες μαλακιες για να τονωσει το προφιλ του. Το νοσηρο ειναι οτι διαφημιζονται με αυτον τον τροπο.
Α ρε δημητρας που τους χρειαζεται
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Υδράργυρος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:34 Δεν πανε καλα οι πωλησεις, για αυτο πεταει μερικες θρησκοληπτες και ρατσιστικες μαλακιες για να τονωσει το προφιλ του. Το νοσηρο ειναι οτι διαφημιζονται με αυτον τον τροπο.
Προφανώς είσαι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα αν άλλοι άντρες χύνουν μέσα στον κωλο του γιου τους.

Γιατί δεν δέχεσαι όμως πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα χαλιοντουσαν με αυτό;

Γιατί δεν είσαι ανεκτικός με την αντίθετη άποψη;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Prepon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:38
Υδράργυρος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:34 Δεν πανε καλα οι πωλησεις, για αυτο πεταει μερικες θρησκοληπτες και ρατσιστικες μαλακιες για να τονωσει το προφιλ του. Το νοσηρο ειναι οτι διαφημιζονται με αυτον τον τροπο.
Προφανώς είσαι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα αν άλλοι άντρες χύνουν μέσα στον κωλο του γιου τους.

Γιατί δεν δέχεσαι όμως πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα χαλιοντουσαν με αυτό;

Γιατί δεν είσαι ανεκτικός με την αντίθετη άποψη;
Δεν ειναι αποψη, ειναι τροπος διαφημισης
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Απευθύνεται στο κοινό που συχνάζει στα πανηγύρια της επαρχίας ή τα σκυλάδικα της Εθνικής.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”