!!! DEVELOPMENT MODE !!!

φοβουμαι οτι ερχεται μεγαλη νιλα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: φοβουμαι οτι ερχεται μεγαλη νιλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:45 Υγ Το ότι δεν υπάρχει ιός κάτι εθνίκια βλέπω να το αναπράγουν.
Υπάρχουν και εθνικιστές ζαίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:16
Επίσης γιατί την μάσκα (την υποχρεωτική με 150€ πρόστιμο) να την πληρώνουμε περίπου 1€ για 3 ώρες;
αν θες μασκα μονο για να αποφυγεις το προστιμο, παρε μασκα σκονης απο χρωματοπωλειο, με 0.10€
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:51
Naida έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:45 Υγ Το ότι δεν υπάρχει ιός κάτι εθνίκια βλέπω να το αναπράγουν.
Δεν έχει σχέση με τον εθνικισμό. Είναι διακομματική η συγκεκριμένη βλακεία.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

talaipwros έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:51
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:39 Δε βγάζεις άκρη
Ε ναι, η μασκα και τα μετρα της κυβερνησης για social distancing εριξαν τα κρουσματα οποτε αφου πεσανε τα κρουσματα βγαλαμε τη μάσκα, ανακατευθηκαμε ολοι μαζι , καλε γιατι ανεβηκαν τα κρουσματα;;??!!!11!!
Η καραντίνα που ορθά επέβαλε η κυβέρνηση και οι πολίτες ακολούθησαν με όποιο κόστος είχε γι αυτούς, οικονομικό κυρίως, ήταν αποτελεσματική. Η κυβέρνηση έδωσε σωστή γραμμή ο λαός συμμορφώθηκε. Η κυβέρνηση άνοιξε τα πάντα χωρίς τεστ, χωρίς μέτρα προστασίας, ο λαός ακολούθησε.
Αλλά για να ανοίξει η κυβέρνηση τα πάντα,προφανώς περιμεμε γνώριζε ότι θα υπάρξει αύξηση(όπως είπε και χθες ο πόντικας το γνωρίζατε) και προφανώς έχει κάνει το σχέδιο της με το σύστημα υγείας.
Δεν διέκρινα κόμμα. Είπα ποιοι είναι περισσότερο αυτοί που λένε δεν υπάρχει ο ιος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:00
Naida έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:16
Επίσης γιατί την μάσκα (την υποχρεωτική με 150€ πρόστιμο) να την πληρώνουμε περίπου 1€ για 3 ώρες;
αν θες μασκα μονο για να αποφυγεις το προστιμο, παρε μασκα σκονης απο χρωματοπωλειο, με 0.10€
Δεν θέλω να προστατευθώ από το πρόστιμο, από τον ιό θέλω να προστατευθώ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Green Dragon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:00
Δεν έχει σχέση με τον εθνικισμό. Είναι διακομματική η συγκεκριμένη βλακεία.
Ε, αυτό ακριβώς λέω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:03
talaipwros έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:51
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 12:39 Δε βγάζεις άκρη
Ε ναι, η μασκα και τα μετρα της κυβερνησης για social distancing εριξαν τα κρουσματα οποτε αφου πεσανε τα κρουσματα βγαλαμε τη μάσκα, ανακατευθηκαμε ολοι μαζι , καλε γιατι ανεβηκαν τα κρουσματα;;??!!!11!!
Η καραντίνα που ορθά επέβαλε η κυβέρνηση και οι πολίτες ακολούθησαν με όποιο κόστος είχε γι αυτούς, οικονομικό κυρίως, ήταν αποτελεσματική. Η κυβέρνηση έδωσε σωστή γραμμή ο λαός συμμορφώθηκε. Η κυβέρνηση άνοιξε τα πάντα χωρίς τεστ, χωρίς μέτρα προστασίας, ο λαός ακολούθησε.
Αλλά για να ανοίξει η κυβέρνηση τα πάντα,προφανώς περιμεμε γνώριζε ότι θα υπάρξει αύξηση(όπως είπε και χθες ο πόντικας το γνωρίζατε) και προφανώς έχει κάνει το σχέδιο της με το σύστημα υγείας.
Δεν διέκρινα κόμμα. Είπα ποιοι είναι περισσότερο αυτοί που λένε δεν υπάρχει ο ιος.
Για μένα, είναι σαφέστατο.

Οι οχιτζήδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:06

με την κακη χρηση που κανουμε ολοι στις μασκες, δεν προστατευουν. οποτε, αν δεν εχεςι σκοπο να κανεις χρηση απολυτα σωστη, οπως οι γιατροι στα χειρουργεια, μην ταλαιπωρεισαι. κοιτα τη βολεψη σου, βαλε φουλαρι, υφασματινη, οτιναναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:08
Για μένα, είναι σαφέστατο.

Οι οχιτζήδες.
Ήσουν με τους ναιναιδες στο δημοψήφισμα; τι λες!!!
Σχετικά με τον ιο να παρατηρήσω ότι οι αρνητές είναι συνήθως εθνικιστές. Δηλαδή και οχιτζηδες να είναι, εθνικιστές οχιτζηδες είναι. Από προσωπική παρατήρηση είναι αυτό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:11

με την κακη χρηση που κανουμε ολοι στις μασκες, δεν προστατευουν. οποτε, αν δεν εχεςι σκοπο να κανεις χρηση απολυτα σωστη, οπως οι γιατροι στα χειρουργεια, μην ταλαιπωρεισαι. κοιτα τη βολεψη σου, βαλε φουλαρι, υφασματινη, οτιναναι.
Εγώ προσωπικά αποφεύγω γενικά τον συνωστισμό μόνο αν πάω κάπου στιλ σούπερ μαρκετ, εκεί θα έχω μάσκα όσο πιο προσεκτικά μπορώ. Καφέδες, ποτά τέτοια δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να βγω κι αν θα βγω θα πάω κάπου που δεν έχει κόσμο. Η παρέα μου είναι της ίδιας λογικής, προσέχουν πάρα πολύ. Αυτό που φοβάμαι είναι όταν γυρίσω δουλειά. Που θα έχουν γυρίσει από διακοπές.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Οι αρνητές τόσο στον κοβιντ όσο και στην κρίση λένε πάντα το ίδιο: μου αξίζει να είμαι πλούσιος και υγιής άρα φτωχός και άρρωστος μπορώ να ειμαι μόνο αν με ξεγελάσουν οι κακοί.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Οι αρνητές του κόβιντ είναι από όλες τις παρατάξεις δυστυχώς. Αλλά ενώ στην αριστερά και στην κεντροδεξιά- κεντροαριστερά είναι μειοψηφία στην εθνικιστικη ψεκασμένη δεξιά (δηλαδή στο 15% του ελληνικού λαού που ψηφίζει βελόπουλο αυγά και νδ) είναι 99%. Και δυστυχώς η μεγάλη πλειοψηφία των αρνητών είναι πιτσιρικάδες. Αλλά πριν 4 μήνες δεν ίσχυε αυτό. Μέσα σε 2 μήνες με την ότι να ναι επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης αλλά και με τα ελάχιστα κρούσματα κοβιντ στη χώρα μέχρι τις 15 Ιουλίου άλλαξε εντελώς το κλίμα. Το βλέπω εγώ στο γραφείο. Ενώ αρχές Μαίου όλοι ήταν προσεκτικοί, τώρα με έξαρση κρουσμάτων ελάχιστοι φοβούνται και φορούν τη μάσκα μόνο και μόνο για να μην φάνε το πρόστιμο (όσοι τη φορούν βέβαια).
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:16

Εγώ προσωπικά αποφεύγω γενικά τον συνωστισμό μόνο αν πάω κάπου στιλ σούπερ μαρκετ, εκεί θα έχω μάσκα όσο πιο προσεκτικά μπορώ. Καφέδες, ποτά τέτοια δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να βγω κι αν θα βγω θα πάω κάπου που δεν έχει κόσμο. Η παρέα μου είναι της ίδιας λογικής, προσέχουν πάρα πολύ. Αυτό που φοβάμαι είναι όταν γυρίσω δουλειά. Που θα έχουν γυρίσει από διακοπές.
Νάιδα, το ξέρω ότι προσέχεις αλλά το πράγμα είναί πολύ πιο σοβαρό από αυτό που έχει να αντιμετωπίσει ο καθένας στον στενό του περίγυρο. Υπάρχουν κάποιες οικονομικές αλυσιδωτές αντιδράσεις, που είτε εσύ ούτε εγώ μπορούμε να ελέγξουμε ακόμη και αν ο δικός μας κύκλος είναι "ασφαλής" ή έστω προσπαθούμε γι' αυτό.

Και όταν μπούμε στην "κανονικότητα" του Σεπτέμβριου, θα καταλάβεις καλύτερα τι λέω.
Το κακό που ήταν να γίνει ήδη έγινε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Κι εδώ κάτι τέτοια λέγαμε, είχαμε καναδυό βδομάδες μηδέν κρούσματα, χαλαρώσαμε, και φαααααααααααααπ
φούντωσε πάλι και μας μπουζουριάσανε.

Κλειστά όλα τα μαγαζιά εκτός από σουπερμάρκετ και ντιλιβεράδικα, απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 8 εντελώς εκτός αν πεθαίνεις και πηγαίνεις νοσοκομείο, έφοδοι ο στρατός στα σπίτια να δούνε αν είσαι μέσα, και δουλειά όλοι απ'το σπίτι εκτός αν έχει πάρει ο εργοδότης ειδική άδεια. Ψώνια, περπάτημα, ποδήλατο μόνο ένας τη φορά και μέχρι 5χλμ απ'το σπίτι σου, σε σταματάνε στο δρόμο και ζητάνε ταυτότητα να δούνε πού μένεις. Κάτι πολυκατοικίες που είχανε κρούσματα τους κλειδώσανε όλους μέσα με την αστυνομία και τους δίνουνε φαγητό απ'τα παράθυρα κάτι τύποι με στολή αστροναύτη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:24
Naida έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:16

Νάιδα, το ξέρω ότι προσέχεις αλλά το πράγμα είναί πολύ πιο σοβαρό από αυτό που έχει να αντιμετωπίσει ο καθένας στον στενό του περίγυρο. Υπάρχουν κάποιες οικονομικές αλυσιδωτές αντιδράσεις, που είτε εσύ ούτε εγώ μπορούμε να ελέγξουμε ακόμη και αν ο δικός μας κύκλος είναι "ασφαλής" ή έστω προσπαθούμε γι' αυτό.

Και όταν μπούμε στην "κανονικότητα" του Σεπτέμβριου, θα καταλάβεις καλύτερα τι λέω.
Το κακό που ήταν να γίνει ήδη έγινε.
Αναφερόμουν στο κομμάτι της υγείας πρωτίστως σχετικά με την επιστροφή μας στη δουλειά. Αλλά αυτό που λες είναι αδιαμφισβήτητο. Εάν τα πράγματα πάνε προς το χειρότερο θα υπάρχουν ασύμφορα αποτελέσματα σε ολους τους τομείς.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”