Κοψε τα ναρκωτικα...Niki έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:07 Με τον καφέ μου διαβάζω ειδήσεις και βλέπω θετικά τα πράματα.
Η κυβέρνηση δεν είναι από αυτές που διαλαλεί πράματα χωρίς να τα τα κάνει αντιθέτως κάνει πράματα και τα κρατά κρυφά.
Ήτανε κάτι που μας έλειπε αυτό θυμάμαι όσα χρόνια είμαι σε αυτόν τον πλανήτη.
Τώρα μετά, τα γεγονότα στον Έβρο , στο μεταναστευτικό στην θάλασσα , στον κορονοιό , με τους Τούρκους μία με τους Τόυρκους δύο.
Με την Αοζ με την Ιταλία με την Αίγυπτο με τις συμμαχίες άρχισα να αισθάνομαι ότι καλό είναι να "μαζευτούμε" και εμείς λίγο σαν πολίτες , καιρός είναι να συσπειρωθούμε αφού βλέπουμε ότι κάνουν δουλειά και να υπερασπίσουμε την χώρα μας με ότι μπορεί ο καθένας μας.
Οι καιροί είναι κρίσιμοι.
Μπράβο στο πολεμικό μας ναυτικό!
Μπράβο στον μεγαλύτερο Έλληνα πολιτικό που πέρασε τα τελευταία χρόνια από τον Ελληνισμό γενικότερα.
Τον Τάσο Παπαδόπουλο που έκανε την Αοζ στην Κύπρο ,ξεκίνησε τις συμμαχίες με το Ισραήλ και την Αίγυπτο και μας έβαλε και εμάς στο παιχνίδι.
Ο άνθρωπος έβλεπε πολύ μπροστά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Πάμε πόλεμο
Αν αληθεύει το περιστατικό ... LADA αποδείχτηκε η Kortenaer.

Το θέμα είναι εθνικό είναι πάνω από κόμματα.
Αν αύριο η κυβέρνηση εξάγγειλε ανέγερση μόνιμων γραφείων χωρών ανατολικής μεσογείου με συνεδριακό κέντρο στο Καστελόριζο , με πρώτη συνάντηση των χωρών τον Σεπτέμβριο με συμμετοχή ,Ελλάδας,Κύπρου, Αιγύπτου , Ισραήλ , Λιβάνου , Συρίας και του προέδρου της Βουλής της Λιβύης.
Τι θα γινότανε;
Σε αυτήν την συνάντηση θα έβγαινε και ο εκπρόσωπος των χωρών με ψηφοφορία.
Τι θα έκανε η Τουρκία;
Λέω ένα παράδειγμα που άκουσα ψές το βράδυ και μου άρεσε.
Καλύτερα να γίνονται πράγματα και να μην λέγονται παρά να λέγονται και να μην γίνονται.
Αν αύριο η κυβέρνηση εξάγγειλε ανέγερση μόνιμων γραφείων χωρών ανατολικής μεσογείου με συνεδριακό κέντρο στο Καστελόριζο , με πρώτη συνάντηση των χωρών τον Σεπτέμβριο με συμμετοχή ,Ελλάδας,Κύπρου, Αιγύπτου , Ισραήλ , Λιβάνου , Συρίας και του προέδρου της Βουλής της Λιβύης.
Τι θα γινότανε;
Σε αυτήν την συνάντηση θα έβγαινε και ο εκπρόσωπος των χωρών με ψηφοφορία.
Τι θα έκανε η Τουρκία;
Λέω ένα παράδειγμα που άκουσα ψές το βράδυ και μου άρεσε.
Καλύτερα να γίνονται πράγματα και να μην λέγονται παρά να λέγονται και να μην γίνονται.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Υδράργυρος
Ξανα στην ελληνικη υφαλοκρηπιδα το ορουτς ρεις
https://www.cnn.gr/politiki/story/23056 ... eythynetai
- Υδράργυρος
Καταλαβε οτι τετοιες δηλωσεις των δυτικων θα ακολουθουν ελληνικες δηλωσεις για διαπραγματευσειςΑρίστος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 04:24 Kατεβαζει ο Μακρον το γαλλικο στολο στην Ανατολικη Μεσογειο.
Ευκαιρια ο Κουλης να υπογραψει την Eλληνογαλλικη Συμφωνια η όχι;
Μακρόν: Ισχυρή στρατιωτική παρουσία της Γαλλίας στη Μεσόγειο για τις τουρκικές προκλήσεις
https://www.tribune.gr/world/news/artic ... iseis.html
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Niki έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:07 Με τον καφέ μου διαβάζω ειδήσεις και βλέπω θετικά τα πράματα.
Η κυβέρνηση δεν είναι από αυτές που διαλαλεί πράματα χωρίς να τα τα κάνει αντιθέτως κάνει πράματα και τα κρατά κρυφά.
Μιλάμε για την τηλεοπτικότερη κυβέρνηση όλων των εποχών.
Πίσω στην πραγματικότητα: Οι Τούρκοι έκαναν ό,τι δεν έχουν τολμήσει τα τελευταία 25 χρόνια. Σήμερα κιόλας μπορεί να ξαναμπουν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Εμπεδοκλής
Μα αφού τους επακούμβισαν.Υδράργυρος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:31 Ξανα στην ελληνικη υφαλοκρηπιδα το ορουτς ρεις
Προβλέπω ότι σήμερα θα έχουμε πολλούς αδειούχους και εξαφανισμένους. Να βγάλουμε αμπελαλε.
-
Εμπεδοκλής
Παραμυθάδες προδότες είστε και τίποτε άλλο.Chainis έγραψε: 13 Αύγ 2020, 01:10Δεν μας λες πατριωτη, στην κατάσταση που είναι σήμερα οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μετά από 10 χρόνια κρίσης πιστεύεις ότι μπορούν να προστατέψουν ΚΑΙ την Κύπρο;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:50Μπα. Ο αέρας θα ήταν. Και αύριο μεθαύριο που θα ξαναμπούν θα φταίνε τα Αυγουστιάτικα μποφόρ.
Έχει όμως ενδιαφέρον πώς κάποια διάφορα κομματόκυλα που το παίζετε patriotes κάνετε ότι δεν βλέπετε ότι βγήκαν από την ελληνική ΑΟΖ και μπήκαν στης Κυπριακής ΑΟΖ...
-
Maejima
Μου αρέσει που τα αριστερά παιντιά εδώ χαίρονται.
Πιστεύετε ότι θα υπάρχει κασέρι για το τεμπελχανείο/αργομισθίες σας και μετά από νίκη Τούρκων;
Για πείτε, είμαι πολύ περίεργος.
Πιστεύετε ότι θα υπάρχει κασέρι για το τεμπελχανείο/αργομισθίες σας και μετά από νίκη Τούρκων;
-
Εμπεδοκλής
Ήρθαν οι μαυροντυμένοι Σόνια; Να σε περιμένουμε σήμερα ή σε απήγαγαν;elchav έγραψε: 13 Αύγ 2020, 01:10ό,τι πεις αγγελικούλα μουΕμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 01:08Αν δεις δύο μαυροντυμένους τύπους με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι να έρχονται να σου κάνουν ερωτήσεις, κλείσε τα μάτια σου.![]()
-
Εμπεδοκλής
Κανείς δεν χαίρεται. Απλά κάποιοι δεν γουστάρουμε παραμυθάδες προδότες.Maejima έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:41 Μου αρέσει που τα αριστερά παιντιά εδώ χαίρονται.
Ξέρεις τι είναι τηλεοπτική κυβέρνηση;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:36Niki έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:07 Με τον καφέ μου διαβάζω ειδήσεις και βλέπω θετικά τα πράματα.
![]()
Πίσω στην πραγματικότητα: Οι Τούρκοι έκαναν ό,τι δεν έχουν τολμήσει τα τελευταία 25 χρόνια. Σήμερα κιόλας μπορεί να ξαναμπουν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Τηλεοπτική κυβέρνηση είναι να μην μπορείς να βγάλεις χρήματα από το ΑΤΜ και όλα τα κανάλια να δείχνουν τον Βαρουφάκη να οδηγεί μηχανή με σακίδιο και να του πέρνουν συνέντευξη και να τους λέει χαμογελώντας ότι δεν θα αλλάξει ντύσιμο ούτε θα σταματήσει να οδηγεί μηχανή.
Κάνοντας ζάπινγκ και τραβώντας τα μαλλιά σου να βλέπεις όλα τα κανάλια να δείχνουν το ίδιο.
Αυτό είναι τηλεοπτική κυβέρνηση.
Ακόμη κάτι αν ποτέ ακούσετε ότι τις έφαγε από Κρητικό να ξέρετε ότι θα είναι από τον πατέρα μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Καλως να ερθουν τα παιδια.
Το ΠΝ ειναι εκει και τους περιμενει ξανα
Το ΠΝ ειναι εκει και τους περιμενει ξανα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
για ποιο λόγο; δεν μπορουν να κανουν ερευνα αφουunder έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:56 Καλως να ερθουν τα παιδια.
Το ΠΝ ειναι εκει και τους περιμενει ξανα![]()
Πραγματικά τσιπρομητσοτακηδες.Niki έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:44Ξέρεις τι είναι τηλεοπτική κυβέρνηση;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:36Niki έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:07 Με τον καφέ μου διαβάζω ειδήσεις και βλέπω θετικά τα πράματα.
![]()
Τηλεοπτική κυβέρνηση είναι να μην μπορείς να βγάλεις χρήματα από το ΑΤΜ και όλα τα κανάλια να δείχνουν τον Βαρουφάκη να οδηγεί μηχανή με σακίδιο και να του πέρνουν συνέντευξη και να τους λέει χαμογελώντας ότι δεν θα αλλάξει ντύσιμο ούτε θα σταματήσει να οδηγεί μηχανή.
Κάνοντας ζάπινγκ και τραβώντας τα μαλλιά σου να βλέπεις όλα τα κανάλια να δείχνουν το ίδιο.
Αυτό είναι τηλεοπτική κυβέρνηση.
Ακόμη κάτι αν ποτέ ακούσετε ότι τις έφαγε από Κρητικό να ξέρετε ότι θα είναι από τον πατέρα μου.
Καλη λεφτερια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-