!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα ήμουν ρουφιάνος;
Θα ήμουν ρουφιάνος;
Στη δουλειά μου δικαιούμαι οδηγό. Κάθε φορά που θα τον πάρω θα μου πει "έπρεπε να μου το είχες πει νωρίτερα". Σήμερα, που περιμέναμε ένα άλλο άτομο να έρθει μαζί μας, ενώ έλειπε ο ίδιος από μέσα από το αυτοκίνητο, χτύπησε το κινητό του. Από την στιγμή που έλειπε όφειλε να το είχε πάρει μαζί του. Εγώ επειδή ήμουν υπερβολικά απασχολημένος με το να ξύνω τ' αρχίδια μου ξέχασα να του το πω (ειλικρινά, θα του το έλεγα, αλλά το ξέχασα, δεν προωθεί κι ο ίδιος την επικοινωνία). Με το που είδε την κλίση μου είπε "γιατί δεν μου το είπες ρε μαλάκα;" λες κι ήμουν γραμματέας του. Δεν έχει την έλλειψη αγωγής κάποιου που δεν του έχουν μάθει να φέρεται, έχει την έλλειψη αγωγής κάποιου που κάποτε του έχουν πει ότι είναι πολύτιμος κι αυτός το πίστεψε και προτιμά όταν τραβά ζόρια να πρήζει τα αρχίδια των γύρω του από το να βρει μια γωνία σε έναν τοίχο και να βαρέσει την γαμοκεφάλα του μέχρι πολτοποίησης.
Δεν μπορώ να συνεχίσω να συνεργάζομαι με αυτό το μουνόπανο, αλλά οδηγό εξακολουθώ να δικαιούμαι. Τι να κάνω;
Δεν μπορώ να συνεχίσω να συνεργάζομαι με αυτό το μουνόπανο, αλλά οδηγό εξακολουθώ να δικαιούμαι. Τι να κάνω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 12 Αύγ 2020, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
Re: Θα ήμουν ρουφιάνος;
Τί ψηφίζει;
Δεν έχω ιδέα, προσπαθώ να του μιλάω όσο λιγότερο γίνεται. Θα ήθελα να με πηγαίνει απλά στον προορισμό μου.
Ζητάς άλλον ή μένει ο ίδιος και τον συνετίζει η εργοδοσία.
Φανταστείτε το αφεντικό σας να πηδάει μια υπάλληλο και, ενώ δεν είναι δουλειά σας να οδηγείτε, να σας υποχρεώνει να μείνετε δυο απλήρωτες ώρες πέραν του ωραρίου σας για να την πάτε σπίτι της που απέχει 20 χιλιόμετρα μακρυά από τον δικό σας προορισμό. Έτσι με κάνει και νοιώθω (όχι μόνο εμένα) κάθε φορά που με παίρνει, μόνο που είναι μέσα στην δουλειά του και πληρώνεται γι' αυτό. Δεν με πειράζει που τον ενοχλεί να τον διακόψεις από το να ξύνει τα παπάρια του, με πειράζει που δεν κωλώνει να το δείξει.
Υποκρισία, το θεμέλιο του πολιτισμού.
Αν αντιλαμβανόταν πόσο κανένας δεν ενδιαφέρεται για την πραγματική γνώμη που έχει για τους γύρω του κι ότι όλοι θέλουμε απλά να βγάλουμε το μεροκάματο όσο πιο απλά γίνεται παίζει να αυτοκτονούσε και να γινόταν ο κόσμος λίγο καλύτερος.
Υποκρισία, το θεμέλιο του πολιτισμού.
Αν αντιλαμβανόταν πόσο κανένας δεν ενδιαφέρεται για την πραγματική γνώμη που έχει για τους γύρω του κι ότι όλοι θέλουμε απλά να βγάλουμε το μεροκάματο όσο πιο απλά γίνεται παίζει να αυτοκτονούσε και να γινόταν ο κόσμος λίγο καλύτερος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βασική ερώτηση διατί η όλη φάση θυμίζει έψιλον σίγμα. Είναι μονιμάς ο οδηγός;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Συμβασιούχος με μικρή σύμβαση, όπως η δικιά μου στην τελική.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:49 Βασική ερώτηση διατί η όλη φάση θυμίζει έψιλον σίγμα. Είναι μονιμάς ο οδηγός;
.
Cancer detected.....
Stilton.....
.
Cancer detected.....
Stilton.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- EKPLIKTIKOS
Γάμησέ τον στις μάπες. Μη δέχεσαι τίποτα στον εργασιακό χώρο, γιατί θα σε καβαλησουν λωρε. Είναι ζούγκλα κ αμα ο αλλος τη δει δε μαζεύεται μετά το πράγμα. Καλύτερα να είσαι αρχιδι κ να σε σέβονται παρα καλος κ ολοι να λενε καλώς το μαλακα. Εννοείται αναφέρομαι στους μαλακες, δε λεω να είσαι αρχιδι με τα τυπακια που είναι κομπλε, ανεξάρτητα από το αν τους συμπαθείς ή οχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 12 Αύγ 2020, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχω καταλάβει τι δουλειά κάνεις αλλά μαζί με βλήμα μάλλον είσαι και θύμα.
Γενικά είμαι ειρηνικός άνθρωπος, αλλά μου φαίνεται πολύ πιο εφικτό αυτή την στιγμή να του σπάσω τα μούτρα, παρά να το πω σε κάποιον ανώτερο.
-
Γιάννης
Πάρε βαθιές ανάσες και μετά άντε να μιλήσεις στον αρμόδιο ανώτερο. Δεν είναι ρουφιανιά αν πεις μόνο αλήθειες.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
γιατι?Στη δουλειά μου δικαιούμαι οδηγό.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:58 Γάμησέ τον στις μάπες. Μη δέχεσαι τίποτα στον εργασιακό χώρο, γιατί θα σε καβαλησουν λωρε. Είναι ζούγκλα κ αμα ο αλλος τη δει δε μαζεύεται μετά το πράγμα. Καλύτερα να είσαι αρχιδι κ να σε σέβονται παρα καλος κ ολοι να λενε καλώς το μαλακα. Εννοείται αναφέρομαι στους μαλακες, δε λεω να είσαι αρχιδι με τα τυπακια που είναι κομπλε, ανεξάρτητα από το αν τους συμπαθείς ή οχι.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Υπομονή...Βλήμα έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:50Συμβασιούχος με μικρή σύμβαση, όπως η δικιά μου στην τελική.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:49 Βασική ερώτηση διατί η όλη φάση θυμίζει έψιλον σίγμα. Είναι μονιμάς ο οδηγός;
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-