μη με κουοτάρεις για να γράφεις μαλακίες,δεν θα με χρησιμοποιείς για το 0,60ράκι σουunder έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:02 Εστω οτι οντως οι τουρκοι πηγαν να εμβολισουν τη φρεγατα μας (δυσκολο να εμβολισεις φρεγατα αλλα τελος παντων).
Αν δεν εισαι αναπηρος στο μυαλο,το πας και λιγο παρακατω.
Ο συγκεκριμενος ομως ειναι οντως αναπηρος στο μυαλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
ηταν θεοτρελλες εποχέςYochanan έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:03ελα τώρα....run έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:59 ζητω συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα απευθύνουμε στην κικη και σε αλλους που θυμούνται την κουβανικη εμπλοκή στην αγκολα
μερικες πληροφοριες για τον αρχηγο των λευκων μισθοφορων που ηταν κυπριος
https://www.philenews.com/koinonia/eidi ... tin-aggola
η δυση συγκρουονταν με την αυτοκρατορια του...κακου τη σοβιετικη ενωση
η αμερικη εκανε την διπλωματια του Πινγκ πονγκ προσεγγιση με την κινα
οι αμερικανοι νικηθηκαν στο βιετναμ
λουλούδια μπαφος αφθονος και ονειρα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Τελικά τον πούλο τα τουρκακια με το που τους τον ακούμπησαμε. Άντε την επόμενη στον πάτο της Μεσογείου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στο Ισραήλ αύριο ο Δενδιας, συναντάει τον ΥΠΑΜ και Νετανιαχου.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:22Εννοείται παιδιά, εδώ μιλάμε για μερικά ΤΡΙΣ ευρώ, όχι μαλακίες.Αίγαγρος έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:20 https://twitter.com/YairNetanyahu/statu ... 6264835072
ο υιός Νετανιάχου ξανά χτυπά ^![]()
Ωχ.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Έχει κυκλοφορήσει σχόλιο στο Πενταπόσταγμα οτι κάτι καλό τους παίξαμε (από χρήστη με ονοματεπώνυμο για νικ) αλλά δεν μπορούν να πουν οι υπεύθυνοι λεπτομέρειες

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Που να ξέρω ρε σώγαβρε τι λες κατ ιδίαν με τους φίλους σου; μέντιουμ είμαι; ή στην τελική τι σχέση έχει αυτό από την στιγμή που διαβάζω ότι γράφουμε δημόσια εδώ αμφότεροι;Cavaliere έγραψε: 12 Αύγ 2020, 19:06Και πού ξέρεις εγώ τι συζητάω και τι γνώμη έχω όταν μιλάω με τους άλλους; Αλλά σου το έχω πει, δεν είσαι για να τσακωθώ μαζί σου, έχεις πολύ απλοϊκή σκέψη.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 19:04Δεν γελώ με την κατάσταση σώγαμβρε, έχει πολλά πολλά χρόνια που τα λέμε, όχι μόνον εγώ, με εσάς γελώ, που βρίζετε σύσσωμη την Ελλάδα και τους Έλληνες στα ελληνικά αντί να βρίζετε συγκεκριμένους ανθρώπους που όπως και εσείς απλά έτυχε να μιλάτε την ίδια γλώσσα.Cavaliere έγραψε: 12 Αύγ 2020, 18:55 Μη γελάς, είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Μπλέξαμε. Και πιθανότατα όχι μόνο εμείς, αλλά να γίνει του 1939.
Άντε, κάνε καμμιά προσευχή στη παναγία τώρα, ποτέ δε ξέρεις.
![]()
Κατά τα άλλα επειδή ταιριάζει γάντι να σε πω και τι λέγαμε στο χωριό σε αυτές τις περιπτώσεις, της κοντής ψωλής λέγαμε της φταιν οι τρίχες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γράφεται ότι η τούρκικη ΜΕΚΟ έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Θα δείξει διότι και οι δικοί μας του διαδικτύου γράφουν "τέρατα" για εντυπωσιασμό πολλές φορέςΣουβλίτσα έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:29 Έχει κυκλοφορήσει σχόλιο στο Πενταπόσταγμα οτι κάτι καλό τους παίξαμε (από χρήστη με ονοματεπώνυμο για νικ) αλλά δεν μπορούν να πουν οι υπεύθυνοι λεπτομέρειες
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 12 Αύγ 2020, 21:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
1 χρόνο και παραπάνω κυβέρνηση νουδού, και ακόμα τα υποβρύχια 214 δεν έχουν σύγχρονες τορπίλες.Niki έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:23 Δεν ξέρω τι γίνεται είμαι προβληματισμένη με το όλο θέμα.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζει ο Ερντογάν.
Πιστεύω όμως ότι το διαχειριστήκαμε καλά μέχρι τώρα.
Απλά δεν θέλω να βιαστώ να γράψω συμπεράσματα βιαστικά.
Το μόνο που θέλω να πω είναι μπράβο στους λεβέντες μας που όλες αυτές τις μέρες είναι στα καράβια βάρδιες μην ξέροντας αν τους σημαδεύουν υποβρύχια ή πύραυλοι απλά εκεί στο καθήκον έτοιμοι να βουλιάξουν τους τουρκαλάδες.
Πιστεύω ότι δεν θέλουνε να διαβάζουν διάφορους που γράφουν ότι όλα είναι πουλημένα.
Μπράβο σε όλους!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Μακάρι.jimdenin έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:33Γράφεται ότι η τούρκικη ΜΕΚΟ έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Θα δείξει...Σουβλίτσα έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:29 Έχει κυκλοφορήσει σχόλιο στο Πενταπόσταγμα οτι κάτι καλό τους παίξαμε (από χρήστη με ονοματεπώνυμο για νικ) αλλά δεν μπορούν να πουν οι υπεύθυνοι λεπτομέρειες
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αίγαγρος έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:22Στο Ισραήλ αύριο ο Δενδιας, συναντάει τον ΥΠΑΜ και Νετανιαχου.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:22Εννοείται παιδιά, εδώ μιλάμε για μερικά ΤΡΙΣ ευρώ, όχι μαλακίες.Αίγαγρος έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:20 https://twitter.com/YairNetanyahu/statu ... 6264835072
ο υιός Νετανιάχου ξανά χτυπά ^![]()
Αναμενόμενο, όπως αναμενόμενο είναι το αντίστοιχο που θα παίξει και με τις ΕΠΑ οσονούπω.
Το ξαναλέω, το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς ή πιο σωστά η ελληνική κυβέρνηση, οι Γερμανοί έχουν πολλή πράμα στα χέρια τους για να εκβιάσουν το μητσοτακέϊκο, θέλει μεγάλη προσοχή.
Υπόψιν, στην παρούσα φάση δεν αντιτίθεμαι του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρωθυπουργού της χώρας μας, ίσα ίσα, θέλω πάρα πολύ να πετύχει σε ΟΛΑ, απλά τονίζω το προφανές.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τουλάχιστον δεν έχασε ακόμα τη άλλη μισή Κύπρο σε αντίθεση με άλλους που είχαν σύγχρονες τορπίλες.Kauldron έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:331 χρόνο και παραπάνω κυβέρνηση νουδού, και ακόμα τα υποβρύχια 214 δεν έχουν σύγχρονες τορπίλες.Niki έγραψε: 12 Αύγ 2020, 20:23 Δεν ξέρω τι γίνεται είμαι προβληματισμένη με το όλο θέμα.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζει ο Ερντογάν.
Πιστεύω όμως ότι το διαχειριστήκαμε καλά μέχρι τώρα.
Απλά δεν θέλω να βιαστώ να γράψω συμπεράσματα βιαστικά.
Το μόνο που θέλω να πω είναι μπράβο στους λεβέντες μας που όλες αυτές τις μέρες είναι στα καράβια βάρδιες μην ξέροντας αν τους σημαδεύουν υποβρύχια ή πύραυλοι απλά εκεί στο καθήκον έτοιμοι να βουλιάξουν τους τουρκαλάδες.
Πιστεύω ότι δεν θέλουνε να διαβάζουν διάφορους που γράφουν ότι όλα είναι πουλημένα.
Μπράβο σε όλους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 12 Αύγ 2020, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαλλον προς την έξοδο είπαν να τους δώσουν λιγη ώθηση παραπάνωKauldron έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:33Μακάρι.jimdenin έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:33Γράφεται ότι η τούρκικη ΜΕΚΟ έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Θα δείξει...Σουβλίτσα έγραψε: 12 Αύγ 2020, 21:29 Έχει κυκλοφορήσει σχόλιο στο Πενταπόσταγμα οτι κάτι καλό τους παίξαμε (από χρήστη με ονοματεπώνυμο για νικ) αλλά δεν μπορούν να πουν οι υπεύθυνοι λεπτομέρειες
![]()
![]()
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις