Σόρρυ μάνμου αλλά δε κατάλαβα χριστό.elchav έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:30
αλλά επειδή εσύ ρωτάς πόσο δίκαιο ήταν που δεν σε κάλεσε η ΕΕ (ή έστω τα βασικά κράτη-μέλη της), σου λέω πως δεν ήταν
ποια η εναλλακτική;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν σε κάλεσαν στη Διάσκεψη του Βερολίνου, κι ήταν μαλακία.
Ποια είναι η εναλλακτική σε αυτό;
Εγώ λέω πιο επιθετική εξ πολιτική και boots on the ground στη Λιβύη
Άλλοι λένε έξοδο από την ΕΕ...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν υπάρχουν γκρίζες περιοχές σε αέρα και θάλασσα ή μάλλον είναι αυτοδικαίως όλες γκρίζες πλην των σημείων που συμφωνούν όλοι ότι δεν είναι και ανήκουν σε κάποιον.Nostalgia έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:33Δεν θα κλεισει συμφωνια με Κυπρο, μακαρι να κανω λαθος....sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:30Νιώθω φίλε μου, νιώθω, ας πάει άμεσα να κλείσει συμφωνία με Κύπρο και ταυτόχρονα να ανακυρήξει αοζ να πάμε και στο επόμενο βήμα εάν χρειαστεί (δεν θα χρειαστεί λέω, αν χρειαστεί όμως θα πάμε, αν δεν πάμε θα πέσουν κεφαλάκια).Nostalgia έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:26
Μπρο νοιωσε, επιθετικη ενεργεια δεν θα κανουμε, αρα καθε φορα που θα μπαινει εμεις θα τους λουζουμε με διαβηματα.... Η περιοχη ειναι ντε φακτο πλεον γκριζα.
Εχουν γίνει ένα εκατομμύριο παραβιάσεις εναέριου χώρου τις τελευταίες δεκαετίες,άλλαξε κάτι;
Αυτό είναι στο χέρι μας αδερφέ, κυρίως στο χέρι μας.Nostalgia έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:33Δεν θα κλεισει συμφωνια με Κυπρο, μακαρι να κανω λαθος....sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:30Νιώθω φίλε μου, νιώθω, ας πάει άμεσα να κλείσει συμφωνία με Κύπρο και ταυτόχρονα να ανακυρήξει αοζ να πάμε και στο επόμενο βήμα εάν χρειαστεί (δεν θα χρειαστεί λέω, αν χρειαστεί όμως θα πάμε, αν δεν πάμε θα πέσουν κεφαλάκια).Nostalgia έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:26
Μπρο νοιωσε, επιθετικη ενεργεια δεν θα κανουμε, αρα καθε φορα που θα μπαινει εμεις θα τους λουζουμε με διαβηματα.... Η περιοχη ειναι ντε φακτο πλεον γκριζα.
Το έχω πει πολλάκις και θα το ξαναπώ.
Δεν θα μας την πάρουνε, θα τους την δώκουμε.
Αυτός είναι ο γενικότερος κανόνας με το σύγχρονο ελληνικό κράτος, στην πραγματικότητα δεν μας έχουνε πάρει τίποτα άλλο εκτός από αυτό που τους δίνουμε.
Είναι πραγματικά τόσο απλό.
.
.
-
πατησιωτης
Αυτό που λες εσύ.Οι άλλοι ή ψάχνουν πάλι για άσχετους στόχους ή έχουν άλλη ατζέντα.elchav έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:37Δεν σε κάλεσαν στη Διάσκεψη του Βερολίνου, κι ήταν μαλακία.
Σοβαρα τωρα; Συγκρινεις τον εναεριο χωρο με τα χωρικα υδατα;πατησιωτης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:38Δεν υπάρχουν γκρίζες περιοχές σε αέρα και θάλασσα ή μάλλον είναι αυτοδικαίως όλες γκρίζες πλην των σημείων που συμφωνούν όλοι ότι δεν είναι και ανήκουν σε κάποιον.Nostalgia έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:33Δεν θα κλεισει συμφωνια με Κυπρο, μακαρι να κανω λαθος....sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:30
Νιώθω φίλε μου, νιώθω, ας πάει άμεσα να κλείσει συμφωνία με Κύπρο και ταυτόχρονα να ανακυρήξει αοζ να πάμε και στο επόμενο βήμα εάν χρειαστεί (δεν θα χρειαστεί λέω, αν χρειαστεί όμως θα πάμε, αν δεν πάμε θα πέσουν κεφαλάκια).
Εχουν γίνει ένα εκατομμύριο παραβιάσεις εναέριου χώρου τις τελευταίες δεκαετίες,άλλαξε κάτι;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ελτσάβ, με αυτό που με λες ξέρεις τι μου δείχνεις;elchav έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:37Δεν σε κάλεσαν στη Διάσκεψη του Βερολίνου, κι ήταν μαλακία.
Ότι σίγουρα δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει η λέξη μαλακία, χιντ: η μαλακία είναι κάτι πολύ πολύ διαφορετικό από αυτό που νομίζεις μέχρι τώρα τουλάχιστον
Εναλλακτικές υπάρχουν πάντα, βούληση δεν υπάρχει πάντα.
Την Ευρώπη δεν χαρίζουμε σε κανέναν, είναι δικό μας πνευματικό παιδί εξάλλου, όχι έξοδος από την ΕΕ φίλε μου αλλά να φτιάξομε επιτέλους μια ΕΕ που να είναι ΕΕ, ευρωπαϊκή ένωση δηλαδή, όχι αυτό το πράμα των ναζί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 12 Αύγ 2020, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η μόνη λύση πλέον είναι να βυθιστεί στο ορκους ρεις, αλλά χωρίς θύματα, η να πάρει νερά και να αναγκαστεί να γυρίσει για επισκευή.. Να υπάρξει δολιοφθορά έτσι ώστε να σωθούν οι Τούρκοι στρατιώτες, για να μην έχουμε συρραξη, και να γίνουν ρομπα. Πως θα γίνει δεν ξέρω, αυτοί που πληρώνονται στον στρατό να το κάνουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ειναι κοτες, παρτο χαμπαρι, μονο εαν μας συρουν στον πολεμο θα δεις το επομενο βημα, εμεις πρωτη σφαιρα δεν....sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:38Αυτό είναι στο χέρι μας αδερφέ, κυρίως στο χέρι μας.Nostalgia έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:33Δεν θα κλεισει συμφωνια με Κυπρο, μακαρι να κανω λαθος....sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:30
Νιώθω φίλε μου, νιώθω, ας πάει άμεσα να κλείσει συμφωνία με Κύπρο και ταυτόχρονα να ανακυρήξει αοζ να πάμε και στο επόμενο βήμα εάν χρειαστεί (δεν θα χρειαστεί λέω, αν χρειαστεί όμως θα πάμε, αν δεν πάμε θα πέσουν κεφαλάκια).
Αυτός είναι ο γενικότερος κανόνας με το σύγχρονο ελληνικό κράτος, στην πραγματικότητα δεν μας έχουνε πάρει τίποτα άλλο εκτός από αυτό που τους δίνουμε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γιατί να σωθούν Τούρκοι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:41 Η μόνη λύση πλέον είναι να βυθιστεί στο ορκους ρεις, αλλά χωρίς θύματα, η να πάρει νερά και να αναγκαστεί να γυρίσει για επισκευή.. Να υπάρξει δολιοφθορά έτσι ώστε να σωθούν οι Τούρκοι στρατιώτες, για να μην έχουμε συρραξη, και να γίνουν ρομπα. Πως θα γίνει δεν ξέρω, αυτοί που πληρώνονται στον στρατό να το κάνουν.
Δική τους επιλογή είναι.
.
.
Βιάζεσαι, μην βιάζεσαι.Nostalgia έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:42Ειναι κοτες, παρτο χαμπαρι, μονο εαν μας συρουν στον πολεμο θα δεις το επομενο βημα, εμεις πρωτη σφαιρα δεν....sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:38Αυτό είναι στο χέρι μας αδερφέ, κυρίως στο χέρι μας.
.
.
-
πατησιωτης
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 13:54 Δεν υπάρχει γκριζάρισμα όταν μιλάμε για αοζ. Αυτή είναι ατάκα που λέγεται απλά για να θυμίζει τα ιμια, ενώ έχουμε διαφορετική υπόθεση. Όλοι θεωρούν πως τετοιου είδους διαφιλονικιες περί αοζ και υφαλοκρηπιδες λύνονται μέσω διεθνών δικαστηρίων. Το θέμα είναι πως η μία πλευρά κάνει ότι γουστάρει σε αυτήν την φιλονικια, χωρίς καμία ουσιαστική διεθνη αντιδραση από "συμμαχική πλευρά", άρα παίρνει το ελεύθερο να το τραβήξει όσο γουστάρει.
Παραμύθι ειναι.Τα Ιμια είναι ΣΤΕΡΙΑ και επειδή είναι στεριά ο "συμμαχικός παράγων"
- Λίνο Βεντούρα
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Να χτυπήσουν πρώτοι δεν περιμένεις έτσι κι αλλιώς; Κανε τμηματική με την Κύπρο με βάσει το ΔτΘ, όπως έκανες με την Αίγυπτο, δώσε και 10% παραπάνω στους Κύπριους άμα λάχει.elchav έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:30ας είχαμε και εμείς boots on the ground, να πηγαίναμεsys3x έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:21 Και εγώ το ίδιο θεωρώ αλλά δεν θεωρώ απάντηση αυτό που με λες, επειδή μπορεί να φταίω και γω ας εοαναδιατυπώσω, λες άλλα λέει ο Βέμπερ άλλα η μαντάμ, οκ, δεκτόν, στη πράξη όμως, πως σου φάνηκε το συμβούλιο ασφαλείας του Βερολίνου για την Λιβύη; κομπλέ; περήφανος ευρωπέος κιέτς μα νίγκα;
αλλά επειδή εσύ ρωτάς πόσο δίκαιο ήταν που δεν σε κάλεσε η ΕΕ (ή έστω τα βασικά κράτη-μέλη της), σου λέω πως δεν ήταν
ποια η εναλλακτική;
γιατί για να ενωθεί ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου, πρέπει πρώτα να πολεμήσουμε με την Τουρκία και όχι απλά να την νικήσουμε, να τη ξεφτιλίσουμε σε φάσηΛίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:22Γιατί δεν καθόρισε ο Δένδιας ΑΟΖ με την Κύπρο;elchav έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:00
δεν θα μπουν στην μόνη πραγματική ΑΟΖ της Αν. Μεσογείου, αυτή που έχουμε με την Αίγυπτο, δηλαδή.
Είναι κότες![]()
αν δείτε προσεκτικά το χάρτη, και υποθέσετε πως οι πγ τούρκοι θα πάνε σε διεθνή διαιτησία για τον καθορισμό ΑΟΖ, θα δείτε πως μάλλον θα πάρουμε πούλο στο Καστελόριζο ενώ δυτικότερα οι μαλακίες των τούρκων θα καταρριφθούν
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Maejima
Κλείσιμο συνόρων με Τουρκία εδώ και τώρα! Να τα πάν μέσω Βουλγαρίας τα αποτέτοια τους οι βλάκες οι Φρίτσηδες.elchav έγραψε: 12 Αύγ 2020, 14:37
Δεν σε κάλεσαν στη Διάσκεψη του Βερολίνου, κι ήταν μαλακία.
Και πάγωμα αποπληρωμών σε υπερταμεία, και λοιπές παπάρες, καθόλη τη διάρκεια του εμπόλεμου.
Του πούστη δηλαδή, μέχρι και τα ζώα πρέπει να συμφωνήσουν με τα παραπάνω που έγραψα για ΕΕ, να μην πω μέχρι και ο πίνκυ με το νάνο δηλαδή.
(:
(:
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις