!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Fluffy έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:12
Kauldron έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:11
Fluffy έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:10 η υφαλοκρηπίδα του καστελοριζου ανηκει στα ψαρια της
Ιχθύς είμαι, την λούτσισες. :c020:
αυτά είναι τα λόγια του πατησιώτη, νεοδημοκρατη
Καθόλου.Εάν θες να εξειδικεύσω αυτό που είπα είναι ότι η υφαλοκρηπίδα και η θάλασσα γενικώς ανήκει σε κάποιον μόνο εάν όλοι οι άλλοι αναγνωρίζουν ότι του ανήκει.
Εάν δεν του το αναγνωρίζουν δεν του ανήκει πραγματικά επειδή δεν μπορεί να μείνει εκεί.Το ίδιο και με τον αέρα.Εχουν γίνει εκατομμύρια παραβιάσεις και αερομαχίες στο Αιγαίο.Αλλαξε κάτι;αν δεν υπογράψουν και οι δύο μπορεί να αλλάξει κάτι πραγματικά;το αεροπλάνο δεν μπορεί να μείνει για πολύ στον αέρα.Θα φύγει και τότε μπορεί ένα άλλο αεροπλάνο να πάει στη θέση του.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Fluffy έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:12
Kauldron έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:11
Fluffy έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:10 η υφαλοκρηπίδα του καστελοριζου ανηκει στα ψαρια της
Ιχθύς είμαι, την λούτσισες. :c020:
αυτά είναι τα λόγια του πατησιώτη, νεοδημοκρατη
To είπες πρίν, η υφαλοκρηπίδα του Καστελορίζου είναι δική μου. Και η υφαλοτρυπίδα ορισμένων, επίσης. :smt047
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Fluffy έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:14
lonelyrider έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:11 Νομίζετε ότι υποτιθέμενες κυρώσεις θα κατευνάσουν την επιθετικότητα της Τουρκίας? Μάλλον θα την ενισχύσουν νομίζω.
δηλαδή να ακολουθήσουμε πολιτικη κατευνασμου καλυτερα;
Εγώ δε σου λέω τι πολιτική να ακολουθήσουμε. Σου λέω τι θα συμβεί.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Zelda έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:05 Υπαρχουν και αλλοι στην ΕΕ που θα
Ωραία τα θα δε λέω αλλά νομίζω ότι μεγαλύτερη βαρύτητα έχει αυτό που συμβαίνει ήδη και η λογική.
Δε λέω ότι δε μπορεί να μας τραβήξει το χαλάκι η Ουγγαρία πχ αλλά αυτό είναι αντιπερισπασμός στο γεγονός ότι μας το τραβάει το πρόβλημα που έχουμε στην ΕΕ, μπορούμε να κάνουμε το πρόβλημα λύση όμως, του πούστη δηλαδή, είμαστε κράτος-μέλος, είμαστε πως το λένε, εταίροι :D, εξάλλου για ποιο πούστη λόγο είμαστε στην ΕΕ; μύδια ανοίγουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 11 Αύγ 2020, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Η Μακεδονια που ανηκει κομμουνιστομποτ?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Νon4me έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:13
Μας ζαλισατε το μπουτσο . αφηστε να κανει γεωστρατηγικη καποιος που δεν εχει ενα συμμοριτοπολεμο ως μοναδικο επίτευγμα στο ιστορικο της σεχτας που στηριζει .
καταρχας ο ορος «γεωστρατηγική» είναι αντιδραστικός, μετά που είναι το προβλημα σας τσιπρομητσοτακηδες; Ο λαός βλέπει ότι παραδωσατε κυριαρχικά δικαιώματα και δεν έχετε φειδω στο να συνεχίσετε με αυτην την πολιτική. Το επιχείρημα ασε με να ξεπουλησω λαικη κυριαρχια, εγω ξερω καλυτερα να την ξεπουλάω ειναι ανησυχητικό.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

adon99 έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:19
Η Μακεδονια που ανηκει κομμουνιστομποτ?

Εικόνα
δεν είναι το θεμα μας. Ανοιξε νημα να απαντηθεί η απορία.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

lonelyrider έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:11 Νομίζετε ότι υποτιθέμενες κυρώσεις θα κατευνάσουν την επιθετικότητα της Τουρκίας? Μάλλον θα την ενισχύσουν νομίζω.
Εξαρταται για τι κυρωσεις μιλαμε.
Μπορουν να ειναι ''χαδι'', μπορουν να ειναι και σοβαρες.

Οταν η οικονομια της Τουρκιας εξαρταται κατα 80% απο τις εμπορικες συναλλαγες με χωρες της ΕΕ, προφανως ειναι κατι σοβαρο για τον Ερντογαν οταν κινδυνευει να χασει τις επομενες εκλογες λογω οικονομιας.

Για ενα απλο σχετικα θεμα (βιζα για ταξιδια τουρκων στην ΕΕ), λυσσαξαν οι Τουρκοι.

Για την τελωνειακη ενωση επισης κανουν πολυ μεγαλη προσπαθεια και παροτι ξερουν οτι δεν θα ενταχθουν στην ΕΕ, συνεχιζουν σε αυτο το επιπεδο.
Αρα μια χαρα τους καιει...
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Chainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.

https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/
Ξεκίνησα να το διαβάζω και πολύ σύντομα άρχισα να αηδιάζω και να σιχαίνομαι τον τρόπο με τον οποίο ο συγγραφέας επιχειρηματολογεί χρησιμοποιώντας παιδικού τύπου επιχειρήματα σαν να μην ξέρει καθόλου από στρατιωτική ιστορία, πολιτική ιστορία, διπλωματία, γενικά σαν να μην ξέρει τίποτα σαν να είναι σε μία παρέα με παιδάκια. Μου θύμισε άρθρα από τα νέα ή από εφημερίδα συντακτών ή το βήμα, σιχαμένοι προδότες πληρωμένοι να παραπληροφορήσουνε τους αναγνώστες και να τους κάνουν να νιώθουν ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksmyrn την 11 Αύγ 2020, 23:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Fluffy έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:19
Νon4me έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:13
Μας ζαλισατε το μπουτσο . αφηστε να κανει γεωστρατηγικη καποιος που δεν εχει ενα συμμοριτοπολεμο ως μοναδικο επίτευγμα στο ιστορικο της σεχτας που στηριζει .
καταρχας ο ορος «γεωστρατηγική» είναι αντιδραστικός, μετά που είναι το προβλημα σας τσιπρομητσοτακηδες; Ο λαός βλέπει ότι παραδωσατε κυριαρχικά δικαιώματα και δεν έχετε φειδω στο να συνεχίσετε με αυτην την πολιτική. Το επιχείρημα ασε με να ξεπουλησω λαικη κυριαρχια, εγω ξερω καλυτερα να την ξεπουλάω ειναι ανησυχητικό.
Καταρχας τσιμπα ενα @ . καταδευτερον μαζευτείτε λιγο γιατι και στα αλλα 2 θεματα που επαιζε εθνικο συμφερον με τις ιδιες πιπες μπαινατε ( εβρος φραχτης - και εβρος μπηκαν οι τουρκοι στο μαντρι . ) Και φευγατε με την ουρα στα σκελια οταν αποδειχθηκε τι και πως .
Άβαταρ μέλους
Fluffy

lonelyrider έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:18
Fluffy έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:14
δηλαδή να ακολουθήσουμε πολιτικη κατευνασμου καλυτερα;
Εγώ δε σου λέω τι πολιτική να ακολουθήσουμε. Σου λέω τι θα συμβεί.
Ενταξει, να βγουν ευθαρσως στο λαο και να πουν όμως την πραγματικοτητα και όχι να λένε για την υφαλοκρηπίδα του καστελοριζου και τα ψαρια της γιατί δεν έχει μονιμους κατοικους. Ξεπουλαμε κυριαρχικο δικαιωμα γιατι είναι υδατινο.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ασχετα με το αν οι Συριζαιοι τα εκαναν πουτανα στο Μακεδονικο αυτο δεν αναιρει το απιστευτο σκηνικο που παει να διαμορφωθει στο Καστελλοριζο ... ο Μητσοτακης ειπε δεν δεχεται εκβιασμους αλλα αυτο ακριβως κανει ...αν νομιζετε οι ΝΔημοκρατες οτι τον Σημιτη οι Ελληνες τον θυμουνται για την εισοδο μας στην ΟΝΕ ο δρομος ειναι ανοιχτος ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:18
Zelda έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:05 Υπαρχουν και αλλοι στην ΕΕ που θα
Ωραία τα θα δε λέω αλλά νομίζω ότι μεγαλύτερη βαρύτητα έχει αυτό που συμβαίνει ήδη και η λογική.
Δε λέω ότι δε μπορεί να μας τραβήξει το χαλάκι η Ουγγαρία πχ αλλά αυτό είναι αντιπερισπασμός στο γεγονός ότι μας το τραβάει το πρόβλημα που έχουμε στην ΕΕ, μπορούμε να κάνουμε το πρόβλημα λύση όμως, του πούστη δηλαδή, είμαστε κράτος-μέλος, είμαστε πως το λένε, εταίροι :D, εξάλλου για ποιο πούστη λόγο είμαστε στην ΕΕ; μύδια ανοίγουμε;
Μη θεοποιουμε την ΕΕ.
27 εθνικα κρατη με τα δικα τους συμφεροντα ειναι.
Οπου συμφωνουν συνεργαζονται, εστω με συμβιβασμους.
Οπου διαφωνουν μια χαρα βγαζει το ενα τα ματια του αλλου.
Οχι οπως παλια με εισβολες και πολεμους, αλλα μια χαρα ανταγωνισμους εχουν σε πολλα επιπεδα.

Αυτο που κραταει την ΕΕ ειναι ο φοβος της Κινας, της Ρωσιας και των ΗΠΑ.
Γενικα πολυ μεγαλα μεγεθη ακομα και για ολες τις ευρωπαϊκες χωρες ενωμενες.
Ποσο μαλλον η καθε μια μονη της...

Απο εκει και περα η ΕΕ δεν εχει αναπτυξει κοινη αμυντικη και εξωτερικη πολιτικη.
Ουτε επιτρεπεται απο τις συνθηκες της ΕΕ να εχει λογο για πολλα πραγματα.
Ο Μακρον θελει να αναβαθμισει την ΕΕ αυτο τον τομεα (γιατι η Γαλλια θα πρωταγωνιστησει), αλλα Γερμανια, Ρωσια και ΗΠΑ ασκουν οτι επιρροη εχουν για να το εμποδισουν αυτο.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ksmyrn έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:22
Chainis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:48 Διαβάστε να ξεστραβωθειτε όλοι οι οψιμοι πατριώτες.

https://www.ptisidiastima.com/what-is-r ... oruc-reis/
Ξεκίνησα να το διαβάζω και πολύ σύντομα άρχισα να αηδιάζω και να σιχαίνομαι τον τρόπο με τον οποίο ο συγγραφέας επιχειρηματολογεί χρησιμοποιώντας παιδικού τύπου επιχειρήματα σαν να μην ξέρει καθόλου από στρατιωτική ιστορία, πολιτική ιστορία, διπλωματία, γενικά σαν να μην ξέρει τίποτα σαν να είναι σε μία παρέα με παιδάκια. Μου θύμισε άρθρα από τα νέα ή από εφημερίδα συντακτών ή το βήμα, σιχαμένοι προδότες πληρωμένοι να παραπληροφορήσουνε τους αναγνώστες και να τους κάνουν να νιώθουν ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα...
Εικόνα
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

πλακωσανε τα βοτ με λογαριασμο 2-3 ημερων να διαχειριστουνε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”