!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και του προξενείου να κάνουν λίγο κράτει.
Είμαστε στην πρώτη μέρα και οι έρευνες των Τούρκων θα κρατήσουν μήνες.
- John Brown Gun Club
δεν ξερω εαν εχει ηδη μπει, προκειται για μια εξισου ψυχραιμη αποτιμηση της τουρκικης κινησης
https://www.cnn.gr/politiki/story/23038 ... o-tsoynami
https://www.cnn.gr/politiki/story/23038 ... o-tsoynami
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
γράψε ονομαστικά σε ποιους αναφέρεσαι...Μηχανικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:58 Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και του προξενείου να κάνουν λίγο κράτει.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- John Brown Gun Club
«Είναι δύσκολο να ξεκινήσει έρευνες. Εμείς έχουμε μάτια στην περιοχή, δεν λειτουργεί ερήμην το σεισμογραφικό, επομένως πιστεύω ότι η Τουρκία παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Η άποψή μου είναι ότι η Τουρκία, για διάφορους λόγους, θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα σε έναν διάλογο χωρίς καθορισμένη ατζέντα, επί παντός επιστητού. Έχω ξαναπεί πως αυτό θα είναι ένα τεράστιο λάθος. Η Τουρκία θέλει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στο εσωτερικό της γιατί χάνει σε δημοφιλία διαρκώς. Υπάρχουν μετρήσεις που δείχνουν ότι χάνει ποιοτικά το πολιτικό Ισλάμ. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων καταλαβαίνει ότι το πολιτικό Ισλάμ δεν μπορεί να δώσει τις λύσεις που είχε υποσχεθεί».
Αναφορικά αν η Τουρκία είναι ικανή να... τραβήξει περαιτέρω το σχοινί, ο καθηγητής απαντά:
«Το μεγαλύτερο 'ξεγύμνωμα' για τον Ερντογάν είναι το πώς κατέρρευσε το κράτος κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η Τουρκία βρίσκεται σε μια πρωτόγονη φάση αντιμετώπισης της πανδημίας.
Η εικόνα των Τούρκων να περιμένουν σε μια ουρά για να αντιμετωπίσουν την πανδημία με μια... κολώνια, δεν είναι εικόνα ενός κράτους που μπορεί να ξεκινήσει ένα θερμό επεισόδιο στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι εικόνες ενός κράτους που στην πραγματικότητα καταρρέει και αποφασίζει ίσως να ‘αυτοκτονήσει’ στην Ανατολική Μεσόγειο δημιουργώντας, στην περίπτωση που οδηγηθούμε σε ένα θερμό επεισόδιο, σε ένα τεράστιο τσουνάμι.
Γιατί τα αρνητικά αποτελέσματα από ένα θερμό επεισόδιο δεν θα είναι μόνο για την Τουρκία ή για εμάς, γι’ αυτό προσωπικά θεωρώ ότι θα οδηγηθούμε σε μια ομαλοποίηση των δεδομένων.
Πρώτα θα πληγεί η ίδια η ύπαρξη της νοτιανατολικής πτέρυγας της βορειοατλαντικής συμμαχίας. Δεν είναι δυνατόν να πάμε σε σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας και να συνεχίσουν αυτά τα δύο κράτη να συνεργάζονται στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ.
Αυτό το γνωρίζουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ευρύτερα.
Γνωρίζουμε ότι κυρίως τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο διπλωματικό παίγνιο κάτω από το τραπέζι, ώστε να οδηγηθεί ο ‘δύστροπος’ γείτονας σε πιο ήπιες μορφές αντίδρασης. Νομίζω ότι η αποκλιμάκωση θα έρθει από σταδιακά βήματα και κλιμακωτές κινήσεις».
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
άκουγα στις ειδήσεις ένα τύπο της νέας δημοκρατίας που είπε το καταπληκτικό ότι αυτό θα πάρει μήνες,ίσως και μέχρι τον ιανουάριο που θα βγει ο μπάιντεν και θα μας σώσει.γαμώ τα σχέδια.α είπε και ότι χρειάζεται ψυχραιμία
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Παίζει να είμαι ο μοναδικός φορουμίτης που έχω αντιμετωπίσει Τούρκο κατά πρόσωπο. Είχα γράψει και στο παλιό φόρουμ την ιστορία αυτή, πως κάποτε πιτσιρικάς στη Γερμανία έδωσα ένα καλό μάθημα σε Τουρκαλά νταή δυο-τρία χρόνια μεγαλύτερο. Τον έκανα να τρέχει και να μη φτάνει τον μπαγλαμά.Στύγιος έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:07Γω στραβοκοίταξα πέρυσι 2 τούρκους μοτοσυκλετιστές τουρίστες και το ένιωσαν κι αυτοί , αλλά με ερέθισε η ημισέληνος που είχαν στα τζάκετ. Δεν ήταν καθόλου ευγενικό, το παραδέχομαι.Kauldron έγραψε: 11 Αύγ 2020, 20:49
Και επισήμως να μην το κάνεις, μπορείς μια χαρά να δώσεις εντολή στην Τροχαία, όπου βλέπει νταλίκα/όχημα με τουρκικές πινακίδες να το σταματάει και να το ταράζει στη νομιμότητα.
Τα λάστιχα φαίνονται φθαρμένα, να πάς να τ' αλλάξεις.
Ο οδηγός φαίνεται ξενυχτησμένος, να κοιμηθεί 12 ώρες.
Το τάδε δεν είναι καλά τοποθετημένο, πρόστιμο τόσα.
και πάει λέγοντας.
Αλλά ποιός θα τα κάνει αυτά?
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ε, μη μου λές ο,τι να 'ναι.
Οχι, δε θέλει να ρίξουμε την πρώτη σφαίρα. Θέλει να έχει οφέλη χωρίς να πέσει σφαίρα. Αυτό θέλει.Και ο πιο χαζός ξέρει ότι ο Τούρκος θέλει να ρίξουμε εμείς την πρώτη σφαίρα, αυτό θελεις; να παίξουμε το παιχνίδι τους;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Αν επενδύουν στο Μπάιντεν αντί για την εθνική άμυνα κλάφτα Χαράλαμπε. Αλλα εδώ ήδη επενδύουν στη...Μέρκελ!nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2020, 22:06 άκουγα στις ειδήσεις ένα τύπο της νέας δημοκρατίας που είπε το καταπληκτικό ότι αυτό θα πάρει μήνες,ίσως και μέχρι τον ιανουάριο που θα βγει ο μπάιντεν και θα μας σώσει.γαμώ τα σχέδια.α είπε και ότι χρειάζεται ψυχραιμία
Όποιος πιστεύει ότι θα μας βοηθήσει ο Μπάιντεν είναι αφελής.
Μπάιντεν = κατεστημένο, που παραδοσιακά καλοπιάνει την Τουρκία. Στην καλύτερη θα παίρνει ίσες αποστάσεις και θα πετά τίποτε "no troops, no flags" για ελληνικές περιοχές.
Επι Τραμ οι ΗΠΑ για πρώτη αφορά αποκάλεσαν τα Ίμια, "Ίμια", χωρίς να προσθέσουν και το "Καρντάκ" που χρησιμοποιεί η Τουρκία.
Την Τουρκία τη σταματάς με πυρ, όχι με "διάλογο" και "διαμεσολατές".
οκ τότε θα μας σώσει ο τραμπ
- Golden Age
Golden Age έγραψε: 11 Αύγ 2020, 22:11
-
Maejima
Καλά το έκανες, το αρχίδι.Νταρνάκας έγραψε: 11 Αύγ 2020, 22:06 Παίζει να είμαι ο μοναδικός φορουμίτης που έχω αντιμετωπίσει Τούρκο κατά πρόσωπο. Είχα γράψει και στο παλιό φόρουμ την ιστορία αυτή, πως κάποτε πιτσιρικάς στη Γερμανία έδωσα ένα καλό μάθημα σε Τουρκαλά νταή δυο-τρία χρόνια μεγαλύτερο. Τον έκανα να τρέχει και να μη φτάνει τον μπαγλαμά.![]()
Εγώ θέλω να πώς το εξής, και ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά βρίστε ελεύθερα δεν θα απαντήσω.
Λοιπόν:
Αν νομίζετε οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα κομματικά παράσιτα, ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να έχει το ίδιο ΑΕΠ και να σας πληρώνει τις υπέρογκες αργομισθίες σας, σε περίπτωση νίκης του Τούρκου, μή τρώτε, έχει γλαρόσουπα.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι οι είλωτες θα συνεχίσουν να πληρώνουν 70%+ φόρους (όσοι μείναν) για κράτος μπουρδέλο που δεν τουφεκάει ούτε μία φορά, έτσι για την τιμή των όπλων.
Να πάτε να τα ζητήσετε από τους νέους Έλληνες, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που τους ετοιμάζετε ήδη για τις φάμπρικες σας, να δείτε τί θα σας απαντήσουν.
viewtopic.php?f=92&t=23370&start=4440#p1437253zteo έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:58Σοβαρα μιλας?sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:55zteo έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:48 Η Τουρκια εδειξε σημερα οτι εχει την ισχυ να παρει αυτο που θελει.Θα συνεχισουμε να μιλαμε ακομα για ((διαλογο)) και για ((κυρωσεις)) απο την μαμα Ευρωπη?![]()
Άνθρωπε μου, η Γερμανία είναι μισό βήμα πριν επιβάλλει κυρώσεις στην Ελλάδα, ποια Γερμανία;![]()
![]()
Ναι, και πραγματικά πιστεύω ότι κάνει ότι μπορεί για να μας τραβήξει το χαλάκι με την πρώτη ευκαιρία ακόμη και όταν δεν υπάρχει καν ευκαιρία.
Επίσης αισθάνομαι ότι τα καταφέρνει συνήθως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε στην εξωτερική πολιτική τον τελευταίο καιρό ήταν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, η ακύρωση της συμφωνίας με την Γαλλία.Golden Age έγραψε: 11 Αύγ 2020, 22:14Golden Age έγραψε: 11 Αύγ 2020, 22:11
Έπρεπε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η στροφή προς το Παρίσι.
Φυσικά άμεσα ενεργοποίηση των εξοπλιστικών
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Το εχετε αποδεχτεί βλέπωΜηχανικός έγραψε: 11 Αύγ 2020, 21:58 Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και του προξενείου να κάνουν λίγο κράτει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις