Χμ, εγω εχω υποψιν επιχειρηματια που δεν ξέρει ουτε διοικηση να κάνει, έχει έμισθους υψηλα εργαζομενους πους τους εχει αναθεσει αυτο το εργο, ούτε με το που θα επενδυθουν χρηματα ασχολειται. Πραγματικο παρασιτο, δεν γνωρίζει ούτε ενα κρεβατι να στρωσει κιόμωςθεωρείται στα όρια του δισεκατομμυριουχου. Αυτό το παράσιτο δε δημιουργεί τίποτα, δεν επιτελει κανεναν ρολο στη οικονομια παρα μονο οικειοποιηση της υπεραξιας.ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:38Αυτά μπορεί να ισχύουν στην Αγγλία. Στην Ελλάδα των πολλών πολύ μικρών επιχειρήσεων δεν είναι απαραιτήτως έτσι. Να σου πω για μπάρμπα ξενοδόχο που δεν ήξερε ούτε να μου δώσει το email του ξενοδοχείου του; Τι πλούτο να δημιουργήσει αυτός; Έχει βρει κάποιον που του τρέχει το μαγαζί.talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2020, 20:44 εντωμεταξυ αυτες τις συζητησεις τις εχουμε κανει ξανα και ξανα και ξανα
τον πλουτο τον δημιουργει ο επιχειρηματιας, ο μανατζερ, ο κεφαλαιουχος
Ο εργατης δημιουργει τοσο πλουτο οσο και τα επιπλα γραφεια ή η ψησταρια. Παραγει ενα εργο ( οπως εργο παραγει και ενα μηχανημα) και ο επιχειρηματιας πληρωνει καποιο κοστος για αυτο το εργο ( οπως το ιδιο κανει για την συντηρηση /αναλωσιμα ενος μηχανηματος)
Μετα ο επιχειρηματιας συνδυαζει το εργο απο ολα τα μερη της επιχειρησης και παραγει πλουτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κατάσταση των εργαζομενων στον επισιτισμό-τουρισμό
Re: Η κατάσταση των εργαζομενων στον επισιτισμό-τουρισμό
Μπαινουν σε δικο σου λογαριασμο γιατι εσυ εισαι που ρισκαρεις το κεφαλαιο. Εσυ παιρνεις το επιχειρηματικο ρισκο.BlastFromThePast έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:29Και ξανά και ξανά λέτε τις ίδιες πίπες που δεν αντέχουν σε κριτική.talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2020, 20:44 εντωμεταξυ αυτες τις συζητησεις τις εχουμε κανει ξανα και ξανα και ξανα
τον πλουτο τον δημιουργει ο επιχειρηματιας, ο μανατζερ, ο κεφαλαιουχος
Ο εργατης δημιουργει τοσο πλουτο οσο και τα επιπλα γραφεια ή η ψησταρια. Παραγει ενα εργο ( οπως εργο παραγει και ενα μηχανημα) και ο επιχειρηματιας πληρωνει καποιο κοστος για αυτο το εργο ( οπως το ιδιο κανει για την συντηρηση /αναλωσιμα ενος μηχανηματος)
Μετα ο επιχειρηματιας συνδυαζει το εργο απο ολα τα μερη της επιχειρησης και παραγει πλουτο.
Ακόμα και αν ήταν η πεφωτισμένη διοίκηση που παράγει αξία απ' το πουθενά, δεν έχει καμία σχέση η ιδιοκτησία κεφαλαίου με την διοίκηση.
Μπορείς να είσαι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων που δε ξέρεις τ' όνομα τους. Τα κέρδη όμως μπαίνουν στον δικό σου λογαριασμό.
Αν πχ. δεν μπουν κερδη στον λογαριασμο σου, θα μπουν καυλια στον πρωκτο τον δικο σου, ενω ο πρωκτος των εργατων θα μεινει σχετικα αθικτος.
Εκεινοι θα ψαξουν να βρουν αλλου εργασια ενω εσυ θα πας για πρωκτοραφη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
BlastFromThePast
Δεν θα μπει τίποτα πουθενά γιατί τα χρέη της εταιρείας είναι χρέη της εταιρείας, όχι δικά σου.Daje έγραψε: 10 Αύγ 2020, 22:40 Μπαινουν σε δικο σου λογαριασμο γιατι εσυ εισαι που ρισκαρεις το κεφαλαιο. Εσυ παιρνεις το επιχειρηματικο ρισκο.
Αν πχ. δεν μπουν κερδη στον λογαριασμο σου, θα μπουν καυλια στον πρωκτο τον δικο σου, ενω ο πρωκτος των εργατων θα μεινει σχετικα αθικτος.
Εκεινοι θα ψαξουν να βρουν αλλου εργασια ενω εσυ θα πας για πρωκτοραφη.
Εγώ δεν έχω δει ΠΟΤΕ ούτε θα δω να πτωχεύει μία εταιρεία και μετά εργαζόμενοι και αφεντικό να είναι στην ίδια ουρά στον ΟΑΕΔ.
Ούτε εσύ βέβαια έχεις δει ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο και ούτε θα το δεις, αλλά στην ανάγκη να υπερασπιστείς ένα έγκλημα θα πεις και ψέματα, τι να κάνεις.
Πως φαινεται φιλε μου οτι δεν εχεις βγαλει ποτε λεφτα απο την τσεπη σου για να ρισκαρεις και λες παπαρολογιες.
Για την ιστορια εχω δει ανθρωπο να ΠΕΘΑΙΝΕΙ (ανακοπη) επειδη απετυχε η επενδυση του.
Αλλα δεν πειραζει, σε φορουμ ειμαστε, οι λαλακιες ειναι διχως χρεωση.
Για την ιστορια εχω δει ανθρωπο να ΠΕΘΑΙΝΕΙ (ανακοπη) επειδη απετυχε η επενδυση του.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Αύγ 2020, 14:59 Μετά τον ξυλοδαρμό εργαζόμενης σε ξενοδοχείο στις Αχαρνές επειδή αρνήθηκε να δουλέψει σαν δούλα, 16 ώρες,
ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να ταράξει τα νερά της «βαριάς» μας βιομηχανίας, αυτής του τουρισμού...
Τον ξυλοκόπησαν επειδή ζήτησε αντίγραφο της σύμβασής του!
Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στα ξενοδοχεία και εστιατόρια Λευκάδας και πρώην επαρχίας Βόνιτσας
Daje έγραψε: 10 Αύγ 2020, 23:01 Πως φαινεται φιλε μου οτι δεν εχεις βγαλει ποτε λεφτα απο την τσεπη σου για να ρισκαρεις και λες παπαρολογιες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Daje έγραψε: 10 Αύγ 2020, 23:01 Πως φαινεται φιλε μου οτι δεν εχεις βγαλει ποτε λεφτα απο την τσεπη σου για να ρισκαρεις και λες παπαρολογιες.

Το ποσοστό της πελατείας -και το κατά κεφαλήν ποσό που αναλογούσε πέρσι σε κάθε πελάτη- πόσο μειώθηκε;sloopy έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 17:01 Απο τα 14 ατομα που δουλευαμε πριν τον κοβιντ ,τωρα δουλευουμε τα 6.Εγω ανηκω στις τυχερες.Μας εκανε ομως και εμας μειωση και τα πουρμπουαρ που συμπληρωναμε τον μισθο μειωθηακαν τουλαχιχστον 50%.Με τους συναδελφους/ισες στα διπλανα μαγαζια που τα λεμε τα ιδια και χειροτερα.Πολυ ασχημη η κατασταση .
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και επειδης οι εργαζομενοι δεν εχουν ρισκαρει λεφτα απο την τσεπη τους πρεπει να τρωνε ξύλο όποτε ζητανε την συμβαση τους.
-
BlastFromThePast
Εγώ έχω δει δύο ανθρώπους να αυτοκτονούν λόγω απόλυσης άρα σε κέρδισα.Daje έγραψε: 10 Αύγ 2020, 23:01 Πως φαινεται φιλε μου οτι δεν εχεις βγαλει ποτε λεφτα απο την τσεπη σου για να ρισκαρεις και λες παπαρολογιες.
Αφού σας χαλάνε οι επενδύσεις, στηρίξτε ΤΩΡΑ την επανάσταση.
Αν δεν τη στηρίξετε, πάει να πει ότι είστε οι ψεύτες που νομίζω ότι είστε.
Εσύ με ποιον τρόπο επαναστατείς; Έτσι, για να έχουμε έναν οδηγό.BlastFromThePast έγραψε: 11 Αύγ 2020, 16:03Εγώ έχω δει δύο ανθρώπους να αυτοκτονούν λόγω απόλυσης άρα σε κέρδισα.Daje έγραψε: 10 Αύγ 2020, 23:01 Πως φαινεται φιλε μου οτι δεν εχεις βγαλει ποτε λεφτα απο την τσεπη σου για να ρισκαρεις και λες παπαρολογιες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
BlastFromThePast
Θα σε κατατοπίσει το ταξικό σου σωματείο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 16:05Εσύ με ποιον τρόπο επαναστατείς; Έτσι, για να έχουμε έναν οδηγό.BlastFromThePast έγραψε: 11 Αύγ 2020, 16:03Εγώ έχω δει δύο ανθρώπους να αυτοκτονούν λόγω απόλυσης άρα σε κέρδισα.Daje έγραψε: 10 Αύγ 2020, 23:01 Πως φαινεται φιλε μου οτι δεν εχεις βγαλει ποτε λεφτα απο την τσεπη σου για να ρισκαρεις και λες παπαρολογιες.
Αυτό από που προκύπτει;Fluffy έγραψε: 11 Αύγ 2020, 15:59 Και επειδης οι εργαζομενοι δεν εχουν ρισκαρει λεφτα απο την τσεπη τους πρεπει να τρωνε ξύλο όποτε ζητανε την συμβαση τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, κατάλαβα.BlastFromThePast έγραψε: 11 Αύγ 2020, 16:07Θα σε κατατοπίσει το ταξικό σου σωματείο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 16:05Εσύ με ποιον τρόπο επαναστατείς; Έτσι, για να έχουμε έναν οδηγό.BlastFromThePast έγραψε: 11 Αύγ 2020, 16:03
Εγώ έχω δει δύο ανθρώπους να αυτοκτονούν λόγω απόλυσης άρα σε κέρδισα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 2109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-