Και εγώ αυτό σκεφτόμουν από το πρωί. Και το κάνουν για να σε πιάσουν στον ύπνο ή να σε ενοχλήσουν υποτίθεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Πάμε πόλεμο
-
stergiosbik
Σαλιγκαρι να ηταν θα εφτανε πιο νωρις στην ελληνικη ΑΟΖ.Belisarius έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:11Και εγώ αυτό σκεφτόμουν από το πρωί. Και το κάνουν για να σε πιάσουν στον ύπνο ή να σε ενοχλήσουν υποτίθεται.![]()
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider

Που εντοπίζεται το Oruc Reis- Το πιο πρόσφατο στίγμα του
https://www.militaire.gr/poy-entopizeta ... tigma-toy/
Δεν το τολμάνε προς το παρόν τα μεμέτια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Δεν ξέρω, η αίσθηση που έχω σε συνδυασμό με τις παλαιότερες κινήσεις των Τούρκων με κάνει να πιστεύω ότι οι κινήσεις τους είναι για λογούς εντυπωσιασμού του τούρκικου λαού και παράλληλα για να αρπάξουν κάνα αντάλλαγμα λόγω συμφωνίας Ελλάδας Αιγύπτου
Θεωρώ ότι αν είχαν πρόθεση να προκαλέσουν σοβαρά, θα ερευνούσαν εντός υφαλοκρηπίδας. Αντικειμενικά βέβαια, όλα είναι πιθανά...
Στοιχηματίζω ότι αν μπούν στην ελληνική ΑΟΖ στο τέλος θα τους κόψουμε τα καλώδια. 
Μπορεί να κάνουν κύκλουςstergiosbik έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:14Σαλιγκαρι να ηταν θα εφτανε πιο νωρις στην ελληνικη ΑΟΖ.Belisarius έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:11Και εγώ αυτό σκεφτόμουν από το πρωί. Και το κάνουν για να σε πιάσουν στον ύπνο ή να σε ενοχλήσουν υποτίθεται.![]()
https://twitter.com/HellasJournal/statu ... 81952?s=20
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
stergiosbik
Λογικα γινονται τρομερες υπογειες διαβουλευσεις.τεν τεν έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:20Μπορεί να κάνουν κύκλουςstergiosbik έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:14Σαλιγκαρι να ηταν θα εφτανε πιο νωρις στην ελληνικη ΑΟΖ.Belisarius έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:11
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν από το πρωί. Και το κάνουν για να σε πιάσουν στον ύπνο ή να σε ενοχλήσουν υποτίθεται.![]()
Το εστειλε εκει και αναλογα με τα μηνυματα που θα λαβει απο τους πολυ μεγαλους παιχτες θα κινηθει αντιστοιχα.
Αν του δωσουν να καταλαβει σε σαφη τροπο οτι θα πρεπει να κατσει στ αυγα του τοτε απλα θα κοβει βολτες.
Αν παλι τα μηνυματα ειναι καπως ασαφη και χλιαρα τοτε θα δοκιμασει να μπει στην ΑΟΖ ετοιμος για μανουρα.
-
stergiosbik
Εχω γράψει πολλάκις ότι δεν τον παίρνει για μανουρες. Μακάρι να έχει χαζέψει και να κάνει καμία πατάτα. Θα μας αφήσουν σε ησυχία για πολλά χρόνια και θα μείνουν χωρίς θάλασσαstergiosbik έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:25Λογικα γινονται τρομερες υπογειες διαβουλευσεις.τεν τεν έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:20Μπορεί να κάνουν κύκλους
Το εστειλε εκει και αναλογα με τα μηνυματα που θα λαβει απο τους πολυ μεγαλους παιχτες θα κινηθει αντιστοιχα.
Αν του δωσουν να καταλαβει σε σαφη τροπο οτι θα πρεπει να κατσει στ αυγα του τοτε απλα θα κοβει βολτες.
Αν παλι τα μηνυματα ειναι καπως ασαφη και χλιαρα τοτε θα δοκιμασει να μπει στην ΑΟΖ ετοιμος για μανουρα.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Σωστός.τεν τεν έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:28Εχω γράψει πολλάκις ότι δεν τον παίρνει για μανουρες. Μακάρι να έχει χαζέψει και να κάνει καμία πατάτα. Θα μας αφήσουν σε ησυχία για πολλά χρόνια και θα μείνουν χωρίς θάλασσαstergiosbik έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:25Λογικα γινονται τρομερες υπογειες διαβουλευσεις.τεν τεν έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:20
Μπορεί να κάνουν κύκλους
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μηχανικός έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:19 Στοιχηματίζω ότι αν μπούν στην ελληνική ΑΟΖ στο τέλος θα τους κόψουμε τα καλώδια.![]()
Θα γινει ενας εξαιρετικος βιοτοπος για την θαλασσια ζωη και την αναπτυξη κοραλλιων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 16:24 Πω ρε φίλε. Χαλάρωσε να πούμε. Αμά γίνει πόλεμος έγινε.
Δεν θα πεθάνουμε κιόλας για ένα πόλεμο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά, κοιτάξτε μην σταματήσουν οι άλλοι όταν δουν τις ίδιες ρίγες κάθετες. 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις