Γιατί;
Μήπως είσαι χόμο ρε μλκ τελικά;
Γιατί;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
https://i.imgur.com/6gRCnAr.gifΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:28 Θα γλύφουμε τα ζουμερά μουνάκια ενώ απαγγέλουμε τον εθνικό ύμνο.
Καλά, αν πάρουμε τα τραγούδια του tus, θα έχουμε τρίτο βαλκανικό με όλους εναντιον μας. Δε συμφέρει.
Πράγματι αλλά όχι πολλές πολλές, η μεγάλη τιμή για αυτές θα είναι όταν θα γεννάνε γνήσια ελληνόπουλα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:28 Δε ξέρω παίδες. Στο γλυφομούνι μου αρέσει η τρίχα. Πόσο λυτρωτικό θα είναι για τις μουνάρες Τουρκάλες να τους γλύψει ελληνική γλώσσα.
Αν είναι να την επαναφέρουμε στο σωστό δρόμο και να την επανελληνίσουμε, που λέει και ο Μέγας Πλεύρης, θα την κάνουμε τη χυσία, εεεε, θυσία εννοούσα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κοίταξε, αν είναι μούναρος και είναι από την Ιωνία, Κωνσταντινούπολη κτλ είναι πραγματικά σχεδόν απίθανο να μην Ελληνίδα, τουλάχιστον τόσο όσο είναι οι δικές μας.Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:31![]()
![]()
Ετομπαπάρα.
Δε γονατίζω εγώ μπροστά σε τουρκάλα. Να γονατίσει αυτή.![]()
Βέβαια, ν' αφήσω ανοιχτό ενα παράθυρο/μπαλκονόπορτα, και να μην είμαι απόλυτος, μπορεί να θεωρηθεί ελληνίδα που εσφαλμένα θεωρεί τον εαυτό της τουρκάλα, και πρέπει να τη φέρω στον ίσιο δρόμο. Και ως γνωστόν, η γλώσσα της πειθούς είναι ο μόνος τρόπος.![]()
Έχουν κάτι το μυστικιστικό σχεδόν. Θα ήθελα πολύ να κάνω ελληνάκια με μια τουρκάλα μουνάρα.sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:34Πράγματι αλλά όχι πολλές πολλές, η μεγάλη τιμή για αυτές θα είναι όταν θα γεννάνε γνήσια ελληνόπουλα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:28 Δε ξέρω παίδες. Στο γλυφομούνι μου αρέσει η τρίχα. Πόσο λυτρωτικό θα είναι για τις μουνάρες Τουρκάλες να τους γλύψει ελληνική γλώσσα.
Δε χρειάζεται να γονατίσεις. Μπορεί να ξαπλώσει και να ανοίξει τα μπρούντζινα μπούτια της και εσύ να την γλύφεις ακόρεστα για ώρες.Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:31![]()
![]()
Ετομπαπάρα.
Δε γονατίζω εγώ μπροστά σε τουρκάλα. Να γονατίσει αυτή.![]()
Βέβαια, ν' αφήσω ανοιχτό ενα παράθυρο/μπαλκονόπορτα, και να μην είμαι απόλυτος, μπορεί να θεωρηθεί ελληνίδα που εσφαλμένα θεωρεί τον εαυτό της τουρκάλα, και πρέπει να τη φέρω στον ίσιο δρόμο. Και ως γνωστόν, η γλώσσα της πειθούς είναι ο μόνος τρόπος.![]()
Βλέπω ήδη ένα χεράκι με κουκούλα να δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση.nowhere έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:34 το θετικό αν πάει κάτι στραβά και μας καταλάβουν οι τούρκοι είναι ότι θα ξεκωλιάσουν τον τους![]()