Το Κίτσος.....ειναι όνομα η βγαίνει από άλλο ;;;..... 7:p2:
Ελληνικό ;;;
.
Χρήστος στα αρβανίτικα.
Όπως και το Μήτσος γιά το Δημήτρης το οποίο όμως αντί να εξαφανιστεί όπως το Κίτσος αντέχει στο χρόνο και είναι και πανελλαδικό σχεδόν !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Green Dragon έγραψε: 08 Αύγ 2020, 00:17
Ενδιαφερόμενος, Νείλος.
Την γιαγιά μου πάντως την έλεγαν Ξενοδίκη (δεν το έχω ξανακούσει).
Κάποτε είχα δει μια εκπομπή για αυτό το θέμα και είχε αναφερθεί ότι το πιο σπάνιο όνομα στην Ελλάδα είναι Θάνατος αφού υπήρχαν, αν θυμάμαι καλά - δεν είμαι σίγουρος, 11 άτομα.
Α, ξέχασα, δύο άτομα σε χωριό είχαν ονομαστεί από τους γονείς τους Στάλιν. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί αλλά μου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν πάνω από 11 Στάλιν στην Ελλάδα.
Αν ειναι 11 δεν ειναι το σπανιοτερο,υπαρχουν και μοναδικα.
Green Dragon έγραψε: 08 Αύγ 2020, 00:17
Ενδιαφερόμενος, Νείλος.
Την γιαγιά μου πάντως την έλεγαν Ξενοδίκη (δεν το έχω ξανακούσει).
Κάποτε είχα δει μια εκπομπή για αυτό το θέμα και είχε αναφερθεί ότι το πιο σπάνιο όνομα στην Ελλάδα είναι Θάνατος αφού υπήρχαν, αν θυμάμαι καλά - δεν είμαι σίγουρος, 11 άτομα.
Α, ξέχασα, δύο άτομα σε χωριό είχαν ονομαστεί από τους γονείς τους Στάλιν. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί αλλά μου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν πάνω από 11 Στάλιν στην Ελλάδα.
Αν ειναι 11 δεν ειναι το σπανιοτερο,υπαρχουν και μοναδικα.
ΥΓ.Κουζινα,μαλλον καποια φανατικη νοικοκυρα.
Tα παρατσούκλια πιάνουν με λέγαν Κίτσο από το κικιτσα κιτσα και μοιραία κάλτσα .