!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
-
Uppercut
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
To Βέλγιο είναι ξανά στο παιχνίδι μ' ένα γκολ διαφορά. Ότι και να γίνει και να περάσει, δε κερδίζει Βραζιλία και κάτσε μη φάνε και τρίτο.
Φαε και ενα πυραυλο να δουμε πεναλτιdon't speak έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 22:27Δεν το είχα φάει ακόμα όταν πόσταρα.
Δεν ήταν καν στα χέρια μου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ενταξει δεν το περιμενε (πώς θα μπορουσε αλλωστε; ) ηταν προσανατολισμενος σε εξοδοΣτρακαστρουκας έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 22:29 Αυτος ο Ιαπωνας τερματοφυλακας ρε πστ μου ουτε προσπαθεια δεν εκανε να βγαλει την μπαλα
GoBack έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 22:30Φαε και ενα πυραυλο να δουμε πεναλτιdon't speak έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 22:27Δεν το είχα φάει ακόμα όταν πόσταρα.
Το κανε ο αρχοντας
-
Uppercut
Έλα ρε πούστη. Τώρα εγώ θέλω να κερδίσει η Ιαπωνία για την προσπάθεια που έκανε.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Άσε τον Λουκάκου ρε μαλάκα Φελαϊνί, τι πετάγεσαι σαν ψ@λή εκε;;;

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Lukaku τι σου εχω κανει αγορι μου?
Γιατι με εχεις στοχοποιησει?
Γιατι με εχεις στοχοποιησει?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Διασκερφόσαρτος
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Τοσο κράτησαν οι ηρωικοί Ιάπωνες. Ούτε παράταση δεν θα πάει.
Μακραν το καλλυτερο παιχνιδι μεχρι στιγμης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Φάε τη γλώσσα σουGoBack έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 22:30Φαε και ενα πυραυλο να δουμε πεναλτιdon't speak έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 22:27Δεν το είχα φάει ακόμα όταν πόσταρα.
Ωπ ισοφάρισαν
Οι Βελγοι πρεπει να ειναι ηλιθιοι, δεν εξηγειται αλλιως. Υπερεχουν στον αερα κατα μεσο ορο 20 ποντους απο τα γιαπωνια και η αποδειξη ειναι οτι εβαλαν δυο γκολ σε 5 λεπτα με κεφαλιες. Και αντι να πανε το παιχνιδι εκει απο την αρχη προσπαθουν να παιξουν με τικι τακα τους 1 και 60.
Winter is coming
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-