!!! DEVELOPMENT MODE !!!
κωπηλατική
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: κωπηλατική
Ταλαιπ ανέβασε μια πανοραμική του χόουμ τζυμ να γουστάρουμε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
talaipwros
Μπα, μετρια πράγματα,.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2020, 10:48 Ταλαιπ ανέβασε μια πανοραμική του χόουμ τζυμ να γουστάρουμε

Ισως παρω καινουριο ποδήλατο.
Δεν νομιζω οτι κάτι αλλο χρειάζεται, ισως ενα Smith στο μελλον να ενωσω με τον πάγκο ( χωραει εαν μετακινησω το διάδρομο εκει που ειναι τωρα το ποδήλατο και βαλω το ποδηλατο εκει που εχω χυμα τους αλτηρες, πισω απο το παράθυρο), αλλα μου φαίνεται υπερβολή.
Αν τα παιδια το θελανε θα το εκανα, αλλα δεν βλεπω πολυ ορεξη
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
talaipwros
Merci, το καλο είναι οτι μπορω να κλειδωσω την πορτα, να βαλω ακουστικά και να ξεφεύγω απο τη γκρίνια
Δεν έχει βαθμούς δυσκολίας ;talaiporos έγραψε: Λοιπόν, δεν ειναι κακη, αλλα την περίμενα πιο δυσκολη
Πολύ ωραίος ο χώρος.τζετ!talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2020, 11:33Μπα, μετρια πράγματα,.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2020, 10:48 Ταλαιπ ανέβασε μια πανοραμική του χόουμ τζυμ να γουστάρουμε
Δεν νομιζω οτι κάτι αλλο χρειάζεται, ισως ενα Smith στο μελλον να ενωσω με τον πάγκο ( χωραει εαν μετακινησω το διάδρομο εκει που ειναι τωρα το ποδήλατο και βαλω το ποδηλατο εκει που εχω χυμα τους αλτηρες, πισω απο το παράθυρο), αλλα μου φαίνεται υπερβολή.
-
the comet the course the tail
για τα μετάλλια που έχουν βάλει αντί για κουρτίνα τι έχεις να πεις;Kiki mat έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:15Πολύ ωραίος ο χώρος.τζετ!talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2020, 11:33Μπα, μετρια πράγματα,.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2020, 10:48 Ταλαιπ ανέβασε μια πανοραμική του χόουμ τζυμ να γουστάρουμε
-
talaipwros
εχει 8 βαθμους. Ισως το αδικησα λιγο, ειμαι φουλ πιασμενος σημερα και το πηγα στο 4 για να βγαλω το προγραμμα.break έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:03Δεν έχει βαθμούς δυσκολίας ;talaiporos έγραψε: Λοιπόν, δεν ειναι κακη, αλλα την περίμενα πιο δυσκολη
Απλως περιμενα οτι στο ανωτερο οριο θα ηταν πιο δυσκολο
στραβος εισαι παιδι μου;the comet the course the tail έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:17
για τα μετάλλια που έχουν βάλει αντί για κουρτίνα τι έχεις να πεις;![]()
-
τι;talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:37στραβος εισαι παιδι μου;the comet the course the tail έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:17
-
talaipwros
δεν την βλεπεις την κουρτινα; απλως ειναι τραβηγμενη, δεν εχει νοημα να την κλεισω, δικια μας ειναι η αυλη πισωthe comet the course the tail έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:39τι;talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:37στραβος εισαι παιδι μου;the comet the course the tail έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:17
![]()
-
κι αν μπει κάνα σερσέγκι;talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:39δεν την βλεπεις την κουρτινα; απλως ειναι τραβηγμενη, δεν εχει νοημα να την κλεισω, δικια μας ειναι η αυλη πισω
Έχουμε και εμείς στο σπίτι πολλά. Η κόρη μου από την ενόργανη ,ο γιος μου από το ποδόσφαιρο ( ήρθε πρώτος σε διοργάνωση του οπαπ ,στα αθλήματα στίβου όχι στην μπάλα ,τώρα αλλαξε πριν λίγα χρόνια αθλήμα και ονειρεύοταν κύπελλο για την ομάδα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά αλλά ο κορονοιος μας έκανε με τέτοιου είδους γυμναστήρια. Εγω το έχω στην τραπεζαρίαthe comet the course the tail έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:17για τα μετάλλια που έχουν βάλει αντί για κουρτίνα τι έχεις να πεις;Kiki mat έγραψε: 08 Αύγ 2020, 21:15Πολύ ωραίος ο χώρος.τζετ!talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2020, 11:33
Μπα, μετρια πράγματα,.
Αν τα παιδια το θελανε θα το εκανα, αλλα δεν βλεπω πολυ ορεξη![]()