!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζαμπατζήδες influencers ...ξεφτιλίζεστε..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ομελέτιος Δανιμαρκίας

Re: Τζαμπατζήδες influencers ...ξεφτιλίζεστε..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ομελέτιος Δανιμαρκίας »

Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 07 Αύγ 2020, 19:17
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:07
Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 07 Αύγ 2020, 13:33
Ναι, καλά όλα αυτά, το "σήμερα" που κολλάει. Υπήρχε ποτέ περίοδος που ο μέσος πολίτης μπορούσε να ονομάσει πέντε νομπελίστες έτσι για την πλάκα και όχι πέντε ηθοποιούς του Χόλιγουντ π.χ.?
τουλάχιστον οι ηθοποιοί του χόλιγουντ είναι ηθοποιοί του χόλιγουντ
η κατίνα απέναντι που ανεβάζει το κώλο της τι ακριβώς είναι και την έχουμε ανάγει σε είδωλο;
Δεν το βλέπω έτσι. Τόσο οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ (οι οποίοι παρεπιπτόντως μπορεί να είναι ηθοποιοί του Χόλιγουντ διότι εκάθησαν εις του Weinstein τον πούτσο), όσο και οι ..."κατίνες απέναντι" το ίδιο παιχνίδι παίζουν, απλά με λίγο διαφορετικά μέσα.
Παιχνίδι προβολής, συμφωνίες με brands, άρτος και θεάματα ποιός χώρισε με ποιόν και ποιός κεράτωσε ποιόν κ.ο.κ. Νταξ, θα μου πεις, οι ηθοποιοί μπορεί να έχουν ταλέντο ρ παιδί μου, να έχουν κάνει ταινιάρες, όμως μέρος της βιομηχανίας του θεάματος (καλώς ή κακώς) είναι -και πάντα ήταν- και το τζέρτζελο που προανέφερα, στο οποίο με εκατομμύρια followers δεν υστερούν καθόλου οι ίνφλουενσερς.

Από 'κει και έπειτα, δεν θα έλεγα ότι είναι ντιπ ατάλαντοι και ανάξιοι λόγου. Μπορεί να μην ξέρουν ν' απαγγέλλουν Πλάτωνα και Σαίξπηρ απέξω, αλλά είναι ευφυέστατοι από άποψη μάρκετινγκ. (Το ναι νταξ τι κάνουν, τον κώλο τους βγάζουν έξω και τα κονομάνε, πάσχει, διότι αν ήταν τόσο απλό, θα το 'χαν κάνει κι άλλοι με τέτοια, αν όχι μεγαλύτερη επιτυχία).

Τέλος, επειδή ανέφερες "πορνίδια" και "επιστήμονες", "κώλους" και "μυαλά", νομίζω πως προφανές είναι ότι κάτι θα έχει απήχηση σε ανάλογο κοινό. Ασχέτως του τι προβάλλεται, όσοι ενδιαφέρονται για μυαλά και επιστήμονες θα ψάξουν να τους βρουν και να τους ενισχύσουν. Εκτός αν πιστεύεις ότι οι 20εκ. ακόλουθοι του "πορνιδίου" είναι οι ίδιοι που θα ακολουθούσαν και επιστήμονες, αν οι τελευταίοι προβάλλονταν το ίδιο.
Και κάπου το βρίσκω μαγκιά να έχεις καταφέρει μόνος σου, χωρίς να σε στηρίζει Χόλιγουντ και οίκοι μόδας κλπ. κλπ., με μια κάμερα και το όποιο ταλέντο/κώλο σου :003: να έχεις άπειρους φανς από κάτω.
Though this be madness, yet there is method in 't
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 07 Αύγ 2020, 19:21
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:07

τουλάχιστον οι ηθοποιοί του χόλιγουντ είναι ηθοποιοί του χόλιγουντ
η κατίνα απέναντι που ανεβάζει το κώλο της τι ακριβώς είναι και την έχουμε ανάγει σε είδωλο;
Δεν το βλέπω έτσι. Τόσο οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ (οι οποίοι παρεπιπτόντως μπορεί να είναι ηθοποιοί του Χόλιγουντ διότι εκάθησαν εις του Weinstein τον πούτσο), όσο και οι ..."κατίνες απέναντι" το ίδιο παιχνίδι παίζουν, απλά με λίγο διαφορετικά μέσα.
Παιχνίδι προβολής, συμφωνίες με brands, άρτος και θεάματα ποιός χώρισε με ποιόν και ποιός κεράτωσε ποιόν κ.ο.κ. Νταξ, θα μου πεις, οι ηθοποιοί μπορεί να έχουν ταλέντο ρ παιδί μου, να έχουν κάνει ταινιάρες, όμως μέρος της βιομηχανίας του θεάματος (καλώς ή κακώς) είναι -και πάντα ήταν- και το τζέρτζελο που προανέφερα, στο οποίο με εκατομμύρια followers δεν υστερούν καθόλου οι ίνφλουενσερς.

Από 'κει και έπειτα, δεν θα έλεγα ότι είναι ντιπ ατάλαντοι και ανάξιοι λόγου. Μπορεί να μην ξέρουν ν' απαγγέλλουν Πλάτωνα και Σαίξπηρ απέξω, αλλά είναι ευφυέστατοι από άποψη μάρκετινγκ. (Το ναι νταξ τι κάνουν, τον κώλο τους βγάζουν έξω και τα κονομάνε, πάσχει, διότι αν ήταν τόσο απλό, θα το 'χαν κάνει κι άλλοι με τέτοια, αν όχι μεγαλύτερη επιτυχία).

Τέλος, επειδή ανέφερες "πορνίδια" και "επιστήμονες", "κώλους" και "μυαλά", νομίζω πως προφανές είναι ότι κάτι θα έχει απήχηση σε ανάλογο κοινό. Ασχέτως του τι προβάλλεται, όσοι ενδιαφέρονται για μυαλά και επιστήμονες θα ψάξουν να τους βρουν και να τους ενισχύσουν. Εκτός αν πιστεύεις ότι οι 20εκ. ακόλουθοι του "πορνιδίου" είναι οι ίδιοι που θα ακολουθούσαν και επιστήμονες, αν οι τελευταίοι προβάλλονταν το ίδιο.
Και κάπου το βρίσκω μαγκιά να έχεις καταφέρει μόνος σου, χωρίς να σε στηρίζει Χόλιγουντ και οίκοι μόδας κλπ. κλπ., με μια κάμερα και το όποιο ταλέντο/κώλο σου :003: να έχεις άπειρους φανς από κάτω.
μεγάλη μαγκιά

2,6 εκ. καραγκιόζηδες την κάναν πλούσια για να πάρουν μάτι λίγο κώλο
τι κόσμος, Θεέ μου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ομελέτιος Δανιμαρκίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ομελέτιος Δανιμαρκίας »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Αύγ 2020, 22:46

μεγάλη μαγκιά

τι κόσμος, Θεέ μου
Τι να πω. Τη συγκεκριμένη δεν την ήξερα. :) Εσύ πώς την ξέρεις?
Though this be madness, yet there is method in 't
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 07 Αύγ 2020, 23:06
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Αύγ 2020, 22:46

μεγάλη μαγκιά

τι κόσμος, Θεέ μου
Τι να πω. Τη συγκεκριμένη δεν την ήξερα. :) Εσύ πώς την ξέρεις?
την ανέβασαν εδώ στο πχώρουμ σε ένα νήμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

συνήθως όλα αυτά τα "μοντέλα" και ινφλουενσερσ είναι κεκαλυμμένη πορνεία. http://tagthesponsor.com/. τα Likes, διαφημίσεις, η προώθηση προϊόντων είναι για ελάχιστους τύπου καρντασιαν. Σίγουρα κοινωνικά είναι αρνητικό γιατί εισάγουν ως κανονικότητα την εκπόρνευση στους ανθρώπους, με τις προφανείς συνέπειες στην ηθική, σχέσεις των φύλων, και για τις μάζες.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”